Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sözünü ettiği Necla'nın babası konuştu!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sözünü ettiği Necla'nın babası konuştu! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın dünkü konuşmasında bahsettiği sığınmacı çocuğun babası Mahmud Ahmed, "Kızım Necla da Cumhurbaşkanımızın torunudur. Dediği gibi Suriye'den kötü adamlardan, Esed'den kaçıp Türkiye'ye geldik" dedi.
9.03.2020 Gündem
Suriyeli minik mültecinin ağır yükü
Suriyeli minik mültecinin ağır yükü Türkiye'den Avrupa’ya gitmek isteyen mültecilere yönelik sınır kapılarının açılacağı haberlerinin ardından binlerce mülteci Edirne’ye doğru hareket etti. Suriye İdlib'den ailesi ile göç yolculuğuna çıkan minik mülteci Necla, annesinin yanında düşe kalka bebek bezini taşımaya çalıştı.
8.03.2020 Yaşam
Necla Canal: İskandinav minimalizmiyle Türk geleneklerinin müthiş uyumu
Necla Canal: İskandinav minimalizmiyle Türk geleneklerinin müthiş uyumu Instagram öylesine kocaman bir dünya haline geldi ki insan gerçekten büyülü bir dünyanın içinde 'la la la' diye geziniyormuş gibi geliyor. Her gün yepyeni bir hesap parmakla gösteriliyor, ciddi ciddi ilgimizi çekmeyi başarabiliyor. İşte bu hesaplardan biri daha karşımızda...
30.03.2018 Trend
Canlı yayında kan donduran itiraf!
Canlı yayında kan donduran itiraf! Bugün Kaybolan Çiçekler canlı yayınına Kadriye’nin annesi Necla’nın şok itirafları damga vurdu. 25 ağustos 2016 tarihinden bu yana kayıp olan 17 yaşındaki Kadriye’nin annesi, kızının amcası tarafından öldürüldüğünü itiraf etti.
11.09.2019 Televizyon
Necla'nın hayatı yine karışıyor
Necla'nın hayatı yine karışıyor Necla'nın hayatı bir kez daha karışırken Ferhunde aileyi zehirlemeye devam ediyor...
29.10.2008 Cadde
Necla ile Cem evleniyor...
Necla ile Cem evleniyor... KanalD'nin sevilen dizisi Yaprak Dökümü'nde bu akşam yine gözyaşı var. İşte bu akşamki bölümün konusu:
24.09.2008 Cadde
Necla Nazır: Rabbimden utanıyorum!
Necla Nazır: Rabbimden utanıyorum! Bir ara başını açacağını açıklayan Necla Nazır, Seda Sayan'ın programında gözyaşlarına boğuldu
16.09.2008 Cadde