Neden Açılmıyor

Neden Açılmıyor

Son dakika Neden açılmıyor haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Neden açılmıyor gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Neden açılmıyor haber sayfamızda...

Neden Açılmıyor

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 221 neden açılmıyor haberi bulunmuştur.
FACEBOOK ÇÖKTÜ MÜ 14 ŞUBAT? Facebook neden açılmıyor, sorun mu var?
FACEBOOK ÇÖKTÜ MÜ 14 ŞUBAT? Facebook neden açılmıyor, sorun mu var? En çok tercih edilen sosyal medya mecralarından Facebook'ta sorun olduğu kullanıcılar tarafından ifade ediliyor. Facebook çöktü mü, neden açılmıyor?
14.02.2024 Bilgi Rehberi
SAHİBİNDEN düzeldi mi? Sahibinden.com'a neden girilmiyor/ulaşılmıyor, erişim sorunu nedir? Son dakika açıklaması
SAHİBİNDEN düzeldi mi? Sahibinden.com'a neden girilmiyor/ulaşılmıyor, erişim sorunu nedir? Son dakika açıklaması Sahibinden platformuna erişimde sorun yaşandığı sayfayı ziyaret edenler tarafından bildiriliyordu. Sahibinden tarafından ise beklenen açıklama geldi. Peki, Sahibinden neden açılmıyor, sorunmu var?
4.01.2024 Bilgi Rehberi
X (Twitter) platformunda yaşanan erişim sorunu çözüldü
X (Twitter) platformunda yaşanan erişim sorunu çözüldü En çok tercih edilen sosyal medya platformlarından biri olan X, eski adıyla Twitter'da sorun olduğu kullanıcılar tarafından bildiriliyor. Karşılaşılan sıkıntı sonrası ''X çöktü mü?'', "Twitter çöktü mü?" sorusu kullanıcılar tarafından aranmaya başlandı.
21.12.2023 Dünya
Twitter çöktü mü 24 Ekim? Twitter'da (X) sorun mu var, neden açılmıyor?
Twitter çöktü mü 24 Ekim? Twitter'da (X) sorun mu var, neden açılmıyor? Popüler sosyal medya platformu Twitter'da sorun yaşandığı kullanıcılar tarafından bildiriliyor. Kullanıcılar Twitter erişiminde sıkıntı ile karşılaştıklarını dile getiriyor. Peki, 24 Ekim Twitter (X) çöktü mü?
24.10.2023 Bilgi Rehberi
Instagram çöktü mü 19 Eylül, sorun düzeldi mi? Instagram DM'de sorun mu var?
Instagram çöktü mü 19 Eylül, sorun düzeldi mi? Instagram DM'de sorun mu var? En çok kullanılan sosyal medya platformu Instagram'da zaman zaman çeşitli sıkıntılarla karşılaşılıyor. Kullanıcılar ise ''Instagram çöktü mü, neden açılmıyor?'' sorularını yöneltiyor.
19.09.2023 Bilgi Rehberi
TWITTER çöktü mü? Twitter erişime açıldı mı, son durum nedir?
TWITTER çöktü mü? Twitter erişime açıldı mı, son durum nedir? Twitter çöktü mü neden açılmıyor soruları araştırma konusu olmaya devam ediyor. Gün içerisinde milyonlarca insanın haberleşme amacı ile kullandığı platform, doğal afet durumlarında yardımlaşma adı altında yapılan paylaşımlar ile de biliniyor. Peki 8 Şubat Twitter çöktü mü, son durum nedir?
8.02.2023 Bilgi Rehberi
SON DAKİKA: TİKTOK ÇÖKTÜ MÜ? || 8 Şubat 2023'te Tiktok'a neden girilmiyor, TİKTOK ne zaman gelecek?
SON DAKİKA: TİKTOK ÇÖKTÜ MÜ? || 8 Şubat 2023'te Tiktok'a neden girilmiyor, TİKTOK ne zaman gelecek? Tiktok kullanıcıları uygulamaya giremiyor. Video paylaşım uygulamasına giremeyenler "Tiktok çöktü mü, neden açılmıyor? Tiktok kapandı mı, erişim sorunu neden?" sorularına cevap arıyor. Peki resmi bir resmi açıklama geldi mi?
8.02.2023 Bilgi Rehberi
Instagram çöktü mü, neden yavaş? İnstagram, Facebook neden açılmıyor, ne zaman gelecek?
Instagram çöktü mü, neden yavaş? İnstagram, Facebook neden açılmıyor, ne zaman gelecek? Instagram'da olduğu gibi Facebook'da da zaman zaman problemler yaşanıyor. 1 Aralık gününde de bölgelerde aksamalar yaşandığı bildirildi. Uygulamaya girmekte zorlananlar "Instagram çöktü mü, neden yavaş, Facebook çöktü mü son dakika? İnstagram neden açılmıyor, ne zaman gelecek?" diye soruyor.
1.12.2022 Bilgi Rehberi
E-DEVLET ÇÖKTÜ MÜ, düzeldi mi? e-Devlet giriş neden yapılmıyor?
E-DEVLET ÇÖKTÜ MÜ, düzeldi mi? e-Devlet giriş neden yapılmıyor? Birçok resmi hizmetin gerçekleştirildiği e-Devlet'e girişte sıkıntı yaşanıyor. e-Devlet'e girmek isteyen vatandaşlar kısa bir süre hizmet veremiyoruz uyarısı ile karşılaşıyor.
28.11.2022 Bilgi Rehberi
Sosyal ağlarda son durum ne? || Instagram, Twitter, TikTok, YouTube, Facebook düzeldi mi, erişim var mı?
Sosyal ağlarda son durum ne? || Instagram, Twitter, TikTok, YouTube, Facebook düzeldi mi, erişim var mı? Sosyal medya uygulamalarında zaman zaman erişim problemi yaşanıyor. Kullanıcılar Twitter ve Instagram'a giriş sağlayamadığında internet üzerinden Twitter çöktü mü, Instagram'a neden girilmiyor sorularını araştırıyor. Gündeme gelen bu soruların cevapları merak ediliyor. Konuya ilişkin açıklama Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu (BTK),'dan geldi.
14.11.2022 Bilgi Rehberi
Instagram mı çöktü? 11 Ağustos Instagram'da sorun mu var, çöktü mü?
Instagram mı çöktü? 11 Ağustos Instagram'da sorun mu var, çöktü mü? Instagram çöktü mü, neden açılmıyor? Popüler sosyal paylaşım sistesi Insatgram hakkında son dakika gelişmeleri yakından takip edliyor. Milyonlarca kullanıcısı olan Instagram'da zaman zaman sorun ile karşılaşıldığı bildiriliyor. 11 Ağustos günü de Instagram'da DM göndermede sorun oladığı belirtildi? İşte, Instagram son dakika...
11.08.2022 Bilgi Rehberi
Twitter Çöktü mü, sorun mu var? 9 Ağustos Twitter neden açılmıyor?
Twitter Çöktü mü, sorun mu var? 9 Ağustos Twitter neden açılmıyor? Twitter son dakika çöktü mü? Popüler sosyal paylaşım sitesi Twitter'da 9 ağustos akşam saatlerinde kullanıcılar çeşitli sorunlara karşılaştıklarını bildirdi. Saat 21:00 sırlarında başlayan sorun nedeniyle kullanıcılar, 'Twitter'da sorun mu var, neden açılmıyor?' sorularını yönlandiriyor?
9.08.2022 Bilgi Rehberi
Instagram çöktü mü, neden açılmıyor?
Instagram çöktü mü, neden açılmıyor? Instagram'da son günlerde zaman zaman sorun yaşanıyor. Bugün de bazı kullanıcılar sıkıntılar yaşıyor. Konu yine gündem olurken "Instagram çöktü mü, neden açılmıyor?" soruları geliyor.
16.07.2022 Bilgi Rehberi
Instagram çöktü mü, SON DAKİKA neden girilmiyor (14-15 Temmuz 2022), dondu mu? Instagram neden açılmıyor, ne zaman düzelecek, sorun mu var?
Instagram çöktü mü, SON DAKİKA neden girilmiyor (14-15 Temmuz 2022), dondu mu? Instagram neden açılmıyor, ne zaman düzelecek, sorun mu var? Instagram erişim sorunu ile ilgili detaylar araştırılıyor. Geçtiğimiz günlerde de Instagram DM'de problem yaşanmıştı. Bugün bazı kullanıcılar yaşadığı problem sonrasında ise 'Instagram çöktü mü?' sorusunun cevabını merak ediyorlar. Peki Instagram'da sorun çözüldü mü? 14 Temmuz Instagram sorunu ne zaman düzelecek?
14.07.2022 Bilgi Rehberi
INSTAGRAM ÇÖKTÜ MÜ, neden açılmıyor? || 15 Temmuz Instagram'da sorun mu var, ne zaman düzelecek?
INSTAGRAM ÇÖKTÜ MÜ, neden açılmıyor? || 15 Temmuz Instagram'da sorun mu var, ne zaman düzelecek? Instagram'da bazı kullanıcılar problem yaşıyorlar. Popüler sosyal medya uygulaması Instagram'da bazı kullanıcılar 'Instagram sürekli olarak duruyor' uyarısı alıyorlar. Peki 15 Temmuz Instagram çöktü mü, ne zaman düzelecek?
14.07.2022 Gündem
Twitter neden çöktü?
Twitter neden çöktü? Twitter dünya genelinde çöktü. Uygulama ve web sitesinden Twitter'a girmek isteyenler hata ile karşılaştı. Kullanıcılar sıkça "Twitter çöktü mü, neden açılmıyor? Twitter ne zaman gelecek?" sorusuna cevap aradı.
14.07.2022 Bilgi Rehberi
YURTİÇİ KARGO ÇÖKTÜ MÜ NEDEN AÇILMIYOR? Yurtiçi Kargo sitesi neden açılmıyor?
YURTİÇİ KARGO ÇÖKTÜ MÜ NEDEN AÇILMIYOR? Yurtiçi Kargo sitesi neden açılmıyor? Yurtiçi Kargo sitesine erişmek isteyen kullanıcılar bu siteye ulaşılamıyor yanıtı ile karşı karşıya kalıyor. Türkiye'nin bilinen kargo şirketleri arasında yer alan Yurtiçi Kargo internet sitesine erişim sağlanamıyor. Peki Yurtiçi Kargo sitesi çöktü mü neden açılmıyor?
31.05.2022 Gündem
WhatsApp'ta sorun mu var, düzeldi mi? 17 Mayıs WhatsApp çöktü mü?
WhatsApp'ta sorun mu var, düzeldi mi? 17 Mayıs WhatsApp çöktü mü? WhatsApp ile ilgili son dakika haberleri yakından takip ediliyor. 17 Mayıs günü saat 15:00 sıralarında popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp'ta sorun olduğu kullanıcılar tarafından bildirilmeye başladı. Peki, WhatsApp çöktü mü?
17.05.2022 Gündem
WHATSAPP ÇÖKTÜ MÜ, WP SORUNU DÜZELDİ Mİ? 28 Nisan WhatsApp Web sorun mu var? Açıklama geldi...
WHATSAPP ÇÖKTÜ MÜ, WP SORUNU DÜZELDİ Mİ? 28 Nisan WhatsApp Web sorun mu var? Açıklama geldi... Son dakika haberlere göre, popüler mesajlaşma platformu WhatsApp'da 28 Nisan akşamı erişim sorunu yaşanmaya başladı. Mesajların iletilmediği ve WhatsApp Web'in açılmadığı öne sürüldü. Peki, WhatsApp Web çöktü mü, neden açılmıyor, WP çöktü mü? WhatsApp neden açılmıyor?
28.04.2022 Gündem
YouTube çöktü mü 12 Nisan? YouTube sorunu nedir, neden açılmıyor?
YouTube çöktü mü 12 Nisan? YouTube sorunu nedir, neden açılmıyor? Youtube'da 12 Nisan akşamı sorun olduğu, kullanıcılar tarafından bildirildi. Masaüstünden Youtube'a bağlanmak isteyenler çeşitli sorunlarla karşılaştıklarını belirtiyor. Peki, son dakika Youtube çöktü mü?
12.04.2022 Gündem
Yemeksepeti çöktü mü, neden çalışmıyor 10 Nisan? Yemeksepeti mobil uygulaması 'Bir Hata Oluştu' sorunu nedir?
Yemeksepeti çöktü mü, neden çalışmıyor 10 Nisan? Yemeksepeti mobil uygulaması 'Bir Hata Oluştu' sorunu nedir? Yemeksepeti Banabi uygulaması ve internet sitesinden sipariş verecekler, 'Bir Hata Oluştu' sorunu ile karşılaştıklarını belirtiyor. Popüler siperiş platformu olarak sıklıkla ziyaret edilen Yemeksepeti, 3. yılını kutlarken, kullanıcılar ise teknik bir arıza ile karşı karşıya kaldıklarını sosyal medyadan paylaşıyor. Peki, yemek sepeti çöktü mü?
10.04.2022 Gündem
INSTAGRAM ÇÖKTÜ MÜ? 3 Nisan Instagram DM sorunu nedir, hata düzeldi mi?
INSTAGRAM ÇÖKTÜ MÜ? 3 Nisan Instagram DM sorunu nedir, hata düzeldi mi? Instagram'da sorun mu var? Popüler sosyal paylaşım sitesi Instagram'da sorun yaşandığı kullanıcılar tarafından belirtiliyor. DM ve oturum açmada hata ile karşılaşıldığı bildiriliyor. Peki, son dakika Instagram çöktü mü?
3.04.2022 Gündem
INSTAGRAM ÇÖKTÜ MÜ 23 MART? Instagram, Facebook ve WhatsApp'ta sorun mu var, neden açılmıyor?
INSTAGRAM ÇÖKTÜ MÜ 23 MART? Instagram, Facebook ve WhatsApp'ta sorun mu var, neden açılmıyor? Instagram, Messenger ve WhatsApp platformlarında sorun yaşandığı kullanıcılar tarafından ifade ediliyor. Kullanıcılar özellikle Instagram'da sayfa yenileme, DM sorunu yaşandığını belirtiyor. Peki, WhatsApp çöktü mü?
23.03.2022 Gündem
SPOTİFY ÇÖKTÜ MÜ? 8 Mart Spotify, Discord neden açılmıyor, 'Oturumun kapatıldı' sorunu nedir? Açıklama geldi...
SPOTİFY ÇÖKTÜ MÜ? 8 Mart Spotify, Discord neden açılmıyor, 'Oturumun kapatıldı' sorunu nedir? Açıklama geldi... Spotify çöktü mü? Popüler dijital müzik platformu Spotify'a ve Discord'a erişim sorunu yaşandığı kullanıcılar tarafından bildirildi. Saatler sonra iki platformdan da sorunların giderildiğine dair açıklama geldi. Peki, Spotify neden açılmıyor, neden giriş yapılamıyor?
8.03.2022 Gündem
Instagram çöktü mü fotoğraflar neden yüklenmiyor?
Instagram çöktü mü fotoğraflar neden yüklenmiyor? Dünyaca ünlü fotoğraf ve video paylaşım sitesi Instagram'da zaman zaman sıkıntılar yaşanabiliyor. Son olarak bazı kullanıcılar Fotoğraf paylaşım uygulaması Instagram'da fotoğrafların yüklenmemesi nedeniyle Instagram çöktü mü neden açılmıyor sorusuna yanıt aramaya başladı. Peki Instagram çöktü mü neden açılmıyor?
5.03.2022 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Neden Açılmıyor ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.