Nedeni

Nedeni

Son dakika nedeni haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan nedeni gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan nedeni haber sayfamızda...

Nedeni

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 53.166 nedeni haberi bulunmuştur.
DAEŞ iddianamesinden detaylar: Askeri tesislere ve Meclis’e saldıracaklardı
DAEŞ iddianamesinden detaylar: Askeri tesislere ve Meclis’e saldıracaklardı İstanbul'da Santa Maria kilisesine saldırı düzenleyen DEAŞ terör örgütünün hücresiyle ilgili yeni detaylar ortaya çıktı.
16.04.2024 Gündem
İBB’de seçim sonrası ilk meclis toplantısı yapıldı
İBB’de seçim sonrası ilk meclis toplantısı yapıldı İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi 9’uncu seçim dönemi ilk oturumu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu başkanlığında toplandı. Oturumda siyasi parti gruplarının yeni yönetimleri de belli oldu.
15.04.2024 Gündem
Notre-Dame Katedrali yeniden ziyaretçilerini ağırlamaya hazırlanıyor
Notre-Dame Katedrali yeniden ziyaretçilerini ağırlamaya hazırlanıyor Fransa’nın başkenti Paris’te 5 yıl önce çıkan yangında hasar gören tarihi Notre-Dame Katedrali’nin 8 Aralık'ta açılması bekleniyor.
15.04.2024 Dünya
Mersin'de çıkan depo yangını söndürüldü
Mersin'de çıkan depo yangını söndürüldü Mersin'de meyve sebze kasası deposunda yangın çıktı. Yangın, ekipler tarafından yaklaşık 1 saatte söndürüldü.
15.04.2024 Gündem
Özkan Arseven, Beşiktaş'taki iki ayrılığı açıkladı
Özkan Arseven, Beşiktaş'taki iki ayrılığı açıkladı Beşiktaş Basketbol İcra Kurulu Başkanı Özkan Arseven, Jovana Nogic ile Li Yueru’nun takımdan ayrılma kararı aldığını duyurdu.
15.04.2024 Basketbol
İstanbul normale döndü! 9 günlük Bayram tatili sonrası İstanbul'da trafik yoğunluğu
İstanbul normale döndü! 9 günlük Bayram tatili sonrası İstanbul'da trafik yoğunluğu Ramazan Bayramı nedeni ile 9 günlük tatilin bitmesinin ardından haftanın ilk gününde İstanbul Anadolu Yakası'nda sabah saatlerinde, D-100 kara yolunda trafik yoğunluğu başladı. İstanbul'da bayram dönüşü haftanın ilk gününde trafik yüzde 60'lara ulaştı.
15.04.2024 Haberler
İstanbul normale döndü! 9 günlük Bayram tatili sonrası İstanbul'da trafik yoğunluğu
İstanbul normale döndü! 9 günlük Bayram tatili sonrası İstanbul'da trafik yoğunluğu Ramazan Bayramı nedeni ile 9 günlük tatilin bitmesinin ardından haftanın ilk gününde İstanbul Anadolu Yakası'nda sabah saatlerinde, D-100 kara yolunda trafik yoğunluğu başladı. İstanbul'da bayram dönüşü haftanın ilk gününde trafik yüzde 65'lere ulaştı.
15.04.2024 Gündem
Beşiktaş'ta Al Musrati gerçekleri ortaya çıktı! İşte oynamama nedeni
Beşiktaş'ta Al Musrati gerçekleri ortaya çıktı! İşte oynamama nedeni Beşiktaş'ın rekor bonservis bedeliyle kadrosuna kattığı Al Musrati’nin son maçlarda yedek kalma nedeni ortaya çıktı. İşte detaylar...
15.04.2024 Beşiktaş
Karagümrük - Fenerbahçe maçında tartışmalı pozisyon! Bülent Yıldırım: Açık bir aldatma
Karagümrük - Fenerbahçe maçında tartışmalı pozisyon! Bülent Yıldırım: Açık bir aldatma Süper Lig'de Fenerbahçe, Fatih Karagümrük'ü 2-1 mağlup etti. Müsabakadaki VAR kararları dikkat çekerken Trio programında hakemler tartışmalı pozisyonları yorumladı.
15.04.2024 Fenerbahçe
Uludağ eteklerindeki yangın kontrol altına alındı
Uludağ eteklerindeki yangın kontrol altına alındı Bursa'da, Uludağ'ın eteklerinde Teleferik Mahallesi'nin üst bölgesinde saat 10.30 sıralarında çıkan orman yangın kontrol altına alındı.
14.04.2024 Gündem
Bakan Uraloğlu açıkladı! 117 bin 537 araç geçişi ile rekor kırıldı
Bakan Uraloğlu açıkladı! 117 bin 537 araç geçişi ile rekor kırıldı Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, 13 Nisan tarihinde Osmangazi Köprüsü’nden 117 bin 537 araç geçtiğini açıklarken, bu anlamda tüm zamanların rekorunun kırıldığını söyledi.
14.04.2024 Ekonomi
Sidney’de kanlı saldırı: 7 kişi öldü
Sidney’de kanlı saldırı: 7 kişi öldü Avusturalya’nın Sidney kentinde bir alışveriş merkezinde gerçekleştirilen bıçaklı saldırıda saldırganla birlikte 7 kişi hayatını kaybetti.
14.04.2024 Dünya
Kozmik patlama sır küpü
Kozmik patlama sır küpü Ekim 2022’de Dünya’dan 2,4 milyar ışıkyılı uzaklıkta kaynağı bir galaksi olan şimdiye kadarki en büyük kozmik patlama meydana geldi.
14.04.2024 Dünya
Kalp yaşa bakmıyor
Kalp yaşa bakmıyor Kalp ve damar hastalıklarında ailede genetik geçiş ortalama yüzde 60 oranındadır. Kalp krizi yaşa değil, riske bağlıdır. Risk faktörlerine sahip olan kişilerin de mutlaka periyodik kalp kontrollerini yaptırmaları önem taşımaktadır.
13.04.2024 Pazar
Tarihi Yarımada’nın yeni yüzü
Tarihi Yarımada’nın yeni yüzü Sultanahmet Camii’nden Kapalıçarşı’ya Fener Evleri’nden Bulgur Palas’a Tarihi Yarımada İstanbul’un cazibe merkezi olmayı sürdürüyor. Gastronomiden kültür sanat alanlarına son dönemlerde herkesin radarına giren yeni mekânlarıyla karşınızda eskimeyen Tarihi Yarımada
14.04.2024 Pazar
Apartmanın koridorlarını ateşe vermişti... Nedeni ortaya çıktı
Apartmanın koridorlarını ateşe vermişti... Nedeni ortaya çıktı Kütahya’nın Emet ilçesinde 5 katlı bir apartmanın 2 ve 3’ncü kat koridorlarını benzin döküp ateşe veren şüpheli M.Ç. (22), ifadesinin ardından tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Şüphelinin koridorları daha önce sözlü olduğu sevgilisi ile ailesiyle yaşadığı anlaşmazlıklar nedeniyle ateşe verdiği ortaya çıktı.
13.04.2024 Gündem
Bursa'da orman yangını! Ekiplerin müdahalesiyle 2 saatte kontrol altına alındı
Bursa'da orman yangını! Ekiplerin müdahalesiyle 2 saatte kontrol altına alındı Bursa'nın Dağyenice Mahallesi'nde ormanda yangın çıktı. Yangın, ekiplerin 2 saatlik müdahalesiyle kontrol altına alındı. Rüzgarın etkili olduğu bölgede soğutma çalışmaları sürüyor.
13.04.2024 Gündem
Bakan Tunç paylaştı: Teleferik kazasında 13 gözaltı kararı
Bakan Tunç paylaştı: Teleferik kazasında 13 gözaltı kararı Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Antalya'da meydana gelen teleferik kazasında yürütülen soruşturma kapsamında 13 kişinin gözaltına alındığını açıkladı.
13.04.2024 Gündem
Annenin hamilelikte yediği besinler etkiliyor! Burun büyüklüğünün asıl nedeni
Annenin hamilelikte yediği besinler etkiliyor! Burun büyüklüğünün asıl nedeni Fiziksel özelliklerimiz üzerinde birçok farklı faktör etkili olabilir. Gözlerimiz, kaşlarımız, ağzımız ve burnumuz. Bilim insanları, annenin hamilelik döneminde yediği besinlerin yüz hatlarında önemli bir rol oynadığını belirtiyor.
13.04.2024 Ebeveyn
‘İnsandan insana kan temasıyla bulaşabilir’
‘İnsandan insana kan temasıyla bulaşabilir’ Türkiye’den kene ısırması sonucu en çok görülen hastalığın Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) olduğunu belirten Prof Dr. Mehmet Ceyhan şunları söyledi:
13.04.2024 Gündem
'Dünyanın en büyük seçimi': Hindistan'da genel seçim neden 6 hafta sürüyor, nasıl yapılıyor?
'Dünyanın en büyük seçimi': Hindistan'da genel seçim neden 6 hafta sürüyor, nasıl yapılıyor? Hindistan'da genel seçim maratonu 19 Nisan'da başlayacak. Ülkede seçim bir gün değil, tam altı hafta sürüyor.
12.04.2024 Dünya
Gram altında son zamanların en sert hareketi! Yeni rekor geldi
Gram altında son zamanların en sert hareketi! Yeni rekor geldi Çarşamba günü ABD’de enflasyonun beklentileri aşmasının ardından gerileyen altın fiyatları perşembe ve cuma günleri yeniden yukarı yönlü hareketlendi Bugün gram altın 2500 lira seviyesinin de üzerine çıktı. Peki piyasadaki yükselişin nedeni ne? İşte detaylar...
12.04.2024 Ekonomi
Bayram dönüşü için tedbirler alındı! Bazı taşıtlara ulaşım kısıtlaması
Bayram dönüşü için tedbirler alındı! Bazı taşıtlara ulaşım kısıtlaması Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Ramazan Bayramı için gittiği memleketi Trabzon’da yaptığı açıklamada, bayram tatili dönüşü oluşacak yoğunluğun önüne geçebilmek için İçişleri Bakanlığı ile alınan ortak karar neticesinde bazı taşıtların belirli güzergahlarda pazar günü için trafiğe çıkmayacağını bildirdi.
11.04.2024 Ekonomi
Bayram zehir oldu! Yurdun dört bir yanından peş peşe acı haberler geldi
Bayram zehir oldu! Yurdun dört bir yanından peş peşe acı haberler geldi Ramazan Bayramı'nda 9 günlük tatili değerlendimek isteyenler yollara düştü. Uzun bayram tatili henüz bitmeden acı haberler peş peşe geldi. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya ise sosyal medya hesabından açıklama yaptı.
11.04.2024 Gündem
Gabar petrolünde yeni rekor! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 100 bin varil hedefi mesajı
Gabar petrolünde yeni rekor! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 100 bin varil hedefi mesajı Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar Gabar petrolü ile ilgili, "Bugün itibarılya 40 bin varil üretime geçtik" ifadelerini kullandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan da Bakan Bayraktar'ı telefonla arayarak petrol sahasında çalışan işçilere hitap etti.
11.04.2024 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Nedeni ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.