Nedime Bilekliği Nedir, Ne Zaman Takılır?
Nedime Bilekliği Nedir, Ne Zaman Takılır? Son zamanlarda giderek popülerleşmekte olan nedime bileklikleri düğün sırasında her aşamada gelinin yanında bulunarak gelini her türlü yardımına koşan nedimelerin bileğinde takılı olan nedime bilekliği oldukça ilgi çeken ve görsel olarak hoş duran bir detaydır. Peki, nedime bilekliği nedir? Ne zaman takılır? İşte, tüm detaylar.
19.10.2020 İlişkiler
Nedime Ne Demek? Gelin Nedimesi Ne Yapar?
Nedime Ne Demek? Gelin Nedimesi Ne Yapar? Düğün hazırlıkları esnasında her aşamada gelinin yanında olan Nedime, yapması gerekenler açısından çok önemli görevlere sahiptir. Pek çok kişi nedimenin ne olduğunu öğrenmek isterken görevlerini de internet üzerinden araştırıyor. Peki, nedime ne demek? Gelin nedimesi ne yapar? İşte bu konuda bilinmesi gerekenler.
16.10.2020 Evlilik
Nedimeyi yanmaktan böyle kurtardı
Nedimeyi yanmaktan böyle kurtardı Pakistan’da bir düğünde, nedimelerden birinin kıyafeti çevredeki mumdan sıçrayan ateş nedeniyle alev alıyor. Bunu gören bir davetli duruma müdahale ederek, kızın elbisesindeki alevi büyümeden söndürüyor.Düğündeki başka bir kızın, alevleri gördüğü halde bir şey dememesi dikkat çekerken olay sonrası büyük şaşkınlık yaşayan kızı çevredekiler sakinleştiriyor.
11.09.2019 Haberler
İğrenç geleneği! Nedimeye toplu taciz
İğrenç geleneği! Nedimeye toplu taciz Çin’de son çekilen görüntüler ülkedeki düğün gelenklerinin ne kadar tuhaf olduğunu bir kez daha gözler önüne serdi. Bu kez gelinin nedimelerindne biri düğüne davetli bir grup erkek tarafından elle taciz edildi.
11.09.2019 İlginç Videolar
Nedimeye uçan tekme!
Nedimeye uçan tekme! Sağdıç ve nedime, konukları karşılamak ve düğüne hazırlamak için piste çıktı. Ancak dans gösterisini abartan sağdıçın bu hareketi geceyi kabusa dönüştürdü.
11.09.2019 İlginç Videolar
Karadayı yeni bölümünde Belgin intikam peşinde
Karadayı yeni bölümünde Belgin intikam peşinde ATV ekranlarının fenomen dizisi Karadayı yepyeni bir bölümle ekrana gelmeye hazırlanıyor. Yayınlanan Karadayı 91. yeni bölüm fragmanı ile özeti haberimizin detayında bulabilirsiniz. Peki Mahir ve Feride, Belgin'in yetimhanede yaşadıklarını ve asıl amacını öğrenebilecek midir? İntikam peşinde koşan Belgin Nedime'yi öldürebilecek midir?
29.12.2014 Cadde
Gelin çılgına döndü
Gelin çılgına döndü Gelin arabasındaki nedime tuvalete gitmek isteyince düğün gerginliğini fazlaca hisseden gelin adeta çılgına döndü.
11.09.2019 Nevidyo
Dansı kim öğretiyor?
Dansı kim öğretiyor? Rusya'da bir düğünde gelinin nedimelerinin dansına katılan adam her ne kadar dansı öğretiyor gibi görünse de... Bakın neler oldu...
11.09.2019 İlginç Videolar

Benzer Haber Etiketleri