Nörolog Dr. Emel Gökmen

Nörolog Dr. Emel Gökmen

Son dakika Nörolog Dr. Emel Gökmen haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Nörolog Dr. Emel Gökmen gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Nörolog Dr. Emel Gökmen haber sayfamızda...

Nörolog Dr. Emel Gökmen

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 31 nörolog dr. emel gökmen haberi bulunmuştur.
Göğüs ağrısının sebebi nedir?
Göğüs ağrısının sebebi nedir? Göğüs ağrınızın nedeni bulunamıyorsa fibromiyalji olabilirsiniz!..
5.05.2017 Genel Sağlık
Batma, yanma, elektriklenme… Dayanılmaz ağrılarınız nevralji olabilir!
Batma, yanma, elektriklenme… Dayanılmaz ağrılarınız nevralji olabilir! Sinir uçlarında olan hasarlanmalar sonucu tahribat ağrıları olur. Bu duruma nevralji denilir. Kelime anlamı ”sinirin ağrısı” olarak açıklanabilir. Bu ağrı hiçbir ağrıya benzemez. Tarifi ve dayanması çok zordur.
2.05.2017 Genel Sağlık
Son Yılların Hastalığı Fibromiyalji Sendromu
Son Yılların Hastalığı Fibromiyalji Sendromu Yaygın vücut ağrıları ve sürekli yorgunluk yapan fibromiyalji hastalığının en belirgin özelliği film ve laboratuvar testlerinin normal olmasıdır. Ayrıca hastaların dış görünüşleri iyi olunca hastaların yaşadığı ağır tablo inandırıcılığını kaybeder.
20.03.2017 Genel Sağlık
20’lik dişinizi çektiriniz!
20’lik dişinizi çektiriniz! Yirmi yaş ya da akıl dişlerinin çekimi ile ilgili diş hekimleri arasında farklı yaklaşımlar vardır. Bazı durumlarda gerekli önlemler alınarak bu dişler çekilmelidir.
10.03.2017 Genel Sağlık
Ağrı kesicilere dikkat! Çok ağrı kesici içmek ağrı yapar
Ağrı kesicilere dikkat! Çok ağrı kesici içmek ağrı yapar Ağrı kesici ilaçlar tedavi etmez. Ağrıyı hissetmemizi azaltır. Belli dönemlerde, bir kereye mahsus kullanılan ağrı kesiciler zarar vermez ancak migren gibi sürekli tekrarlayan durumlarda ağrı kesici kullanmanın tehlike ve zararları vardır.
28.02.2017 Genel Sağlık
Yaşlılarda Migren Olur mu?
Yaşlılarda Migren Olur mu? Nörolog Dr. Emel Gökmen yaşlılıkta görülen baş ağrılarına dikkat çekti...
30.01.2017 Genel Sağlık
Baş ağrınızın yeri ne olduğunu söylüyor!
Baş ağrınızın yeri ne olduğunu söylüyor! Baş ağrıları yaygın bir şikayettir. Herkesin hayatı boyunca en az bir defa başı ağrır. Baş ağrısının özellikleri ağrının tanısı hakkında fazlasıyla bilgi verir. Ağrınızın yerine göre tanı belirleme klavuzu yapılabilir.
26.01.2017 Genel Sağlık
Hamileler için baş ağrısı çözüm ve uyarısı
Hamileler için baş ağrısı çözüm ve uyarısı Kadınlarda oldukça yaygın olan migren ile, ilaç alınamayan hamilelik döneminde nasıl baş edilir?
9.01.2017 Genel Sağlık
El uyuşmasının nedeni ve çözümleri
El uyuşmasının nedeni ve çözümleri Eliniz uyuşuyorsa, zaman zaman elinizdekileri düşürüyorsanız, parmaklarınızı hissiz ve kabalaşmış hissediyorsanız karpal tünel sendromu olabilirsiniz.
14.11.2016 Genel Sağlık
Bel ağrısının 8 habercisi
Bel ağrısının 8 habercisi Bel ağrısı çoğu kişide görülen ve önlem alınmadğı takdirde hayatı zehir eden bir hastalıktır.
24.10.2016 Genel Sağlık
Sırt ağrısı çeken ev hanımlarına 12 önemli uyarı
Sırt ağrısı çeken ev hanımlarına 12 önemli uyarı Günlük hayatı sürdürürken farkında olmadan yaptığımız birçok hareket bel ve sırtımızı zorlar. Özellikle ev işlerinin çoğunluğunda bu zorlamalar mevcuttur. Sadece beli ağrıyanlar için değil tüm ev hanımlarına belini koruyacak uyarılar.
21.10.2016 Genel Sağlık
Migrenliler bayramda çikolata yiyebilir mi?
Migrenliler bayramda çikolata yiyebilir mi? Bayramda çikolata yerken dikkat!
29.06.2016 Genel Sağlık
Migrende doğru kabul edilen 10 önemli yanlış
Migrende doğru kabul edilen 10 önemli yanlış Nörolog Dr. Emel Gökmen toplum tarafından doğru kabul edilmiş yanlışları anlattı
11.05.2016 Genel Sağlık
Ağrı Öyküleri
Ağrı Öyküleri Hastaların ifadeleriyle çeşitli ağrı öyküleri ve ilaç kullanmadan, nedene yönelik bilimsel, etkili çözümleri…
1.04.2016 Genel Sağlık
Ağrı Öyküleri
Ağrı Öyküleri Hastaların ifadeleriyle çeşitli ağrı öyküleri ve ilaç kullanmadan, nedene yönelik bilimsel, etkili çözümleri…
1.04.2016 Genel Sağlık
Alternatif Tıp, İntegratif Tıp, Tamamlayıcı Tıp  nedir?
Alternatif Tıp, İntegratif Tıp, Tamamlayıcı Tıp nedir? Son yıllarda klasik tıbbın çözüm bulmakta zorlandığı pek çok hastalık için hastalar arayışlar içindedir. Hastalık ilaç döngüsü sorgulanmaktadır. İlaç dışı tıp nedir? Ne kadar bilimseldir? Bilimsel alternatif çözümler nelerdir?
31.03.2016 Genel Sağlık
11 Aşamada Fibromiyalji Testi
11 Aşamada Fibromiyalji Testi Ağrılarınızın sebebini biliyor musunuz?
29.03.2016 Genel Sağlık
Çocuklarda baş ağrısı
Çocuklarda baş ağrısı Çocuklarda migren olur mu?
29.03.2016 Genel Sağlık
En iyi 12 alternatif tıp yöntemi
En iyi 12 alternatif tıp yöntemi Bilimsel temelli alternatif tıp yöntemleri neler?
29.03.2016 Genel Sağlık
En yaygın 7 baş ağrısı türü
En yaygın 7 baş ağrısı türü Baş ağrım nedir? sorusunun cevabını bulmak için bir rehber oluşturduk. Ne tür baş ağrısı çekiyorsunuz? Ağrınızı bulun!..
29.03.2016 Genel Sağlık
Fibromiyaljiyi düşündüren 5 ilginç durum
Fibromiyaljiyi düşündüren 5 ilginç durum Bedenin çeşitli bölgelerindeki ağrıların asıl sebepleri neler?
29.03.2016 Genel Sağlık
Genç kızlarda ilk adet kanaması ile başlayan migren
Genç kızlarda ilk adet kanaması ile başlayan migren Liseli genç kızlarda ilk âdet kanaması ile migren baş ağrıları başlayabilir.
29.03.2016 Genel Sağlık
Hamilelikte migren ve baş ağrılarına dikkat!
Hamilelikte migren ve baş ağrılarına dikkat! Hamilelikte migren devam edebilir. İlaç kullanılamadığı için sorun yaratır.
29.03.2016 Genel Sağlık
Migreni tetikleyen 11 kişisel özellik
Migreni tetikleyen 11 kişisel özellik Migreni tetikleyen stres, açlık gibi durumlar neredeyse ortaktır. Kahve, çikolata gibi bazılarını ise yanlış biliriz. Kişiye özel, hiç akla gelmeyecek migren tetikleyicileri de olabilir.
29.03.2016 Genel Sağlık
Sırt ağrısı olanlara 7 öneri
Sırt ağrısı olanlara 7 öneri Sırt ağrısı, tüm omurganın yanı sıra bel ve boyun ağrısını da kaplar. Baş ağrılarından sonra toplumda gözlemlenen en yaygın ağrıdır. Yaşamımızda bu denli yer alan sırt ağrısına yönelik, tedavi amaçlı olmasa da, korunma amaçlı olarak yapılabilecekler vardır.
29.03.2016 Genel Sağlık

Benzer Haber Etiketleri

Nörolog Dr. Emel Gökmen ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.