Need For Speed

Need For Speed

Son dakika need for speed haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan need for speed gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan need for speed haber sayfamızda...

Need For Speed

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 109 need for speed haberi bulunmuştur.
EA hack’lendi!
EA hack’lendi! Dünyanın en büyük video oyunu şirketlerinden olan Electronic Arts’ın (EA) hack’lendiği açıklandı.
12.06.2021 Dünya
Need for Speed Payback sistem gereksinimleri neler?
Need for Speed Payback sistem gereksinimleri neler? Ghost Games tarafından geliştirilen kült yarış oyunu Need for Speed Payback'e ait yeni bir oynanış videosu yayınlandı ve sistem gereksinimleri de açıklandı. İşte Need for Speed Payback'in minimum ve önerilen sistem gereksinimleri...
7.07.2020 Oyun
Sony'nin bu yıl tanıtacağı oyunlar belli oldu!
Sony'nin bu yıl tanıtacağı oyunlar belli oldu! Bu sene de 12 Eylül'deki Tokyo Game Show'a katılacak Sony, birbirinden kaliteli oyunları tanıtacak. İçlerinde Playstation 4'e özel Death Stranding'in olacağını açıklayan Sony, Cyberpunk 2077 ve Need for Speed: Heat gibi adından söz ettiren oyunları da gösterecek. Tokyo Game Show ne zaman? Tokyo Game Show'da hangi oyunlar tanıtılacak?
7.09.2019 Oyun
En fazla savaş oyunu oynuyoruz
En fazla savaş oyunu oynuyoruz Üniversite öğrencileri ve profesyonel oyun oynayanlar arasında yapılan ‘İnternet Oyun Oynama Bozukluğu’ araştırmasında, savaş oyunları ilk sırada, kelime oyunu ve okey ikinci sırada yer alıyor
27.08.2019 Gündem
Tarhan Telli: Aşk adamı değilim ama İvana'ya aşık oldum
Tarhan Telli: Aşk adamı değilim ama İvana'ya aşık oldum Dedesinin vasiyetini yerine getirmek için 15 yaşında tamirhanede çalışmaya başladı. Şanzıman söküp, motor, balata değiştirerek işin püf noktalarını öğrenen Tarhan Telli’nin yarattığı ‘TT Custom Chopper’ artık bir dünya markası. Sylvester Stallone, Jason Statham ve Wesley Snipes ‘Cehennem Melekleri 3’te onun tasarladığı motosikletleri kullandı. Birleşik Arap Emirlikleri’nin şeyhleri, sultanları ve Rus milyarder Abramovich, onun tasarımı olan otomobil ve motosikletleri kullanıyor. Altı aydır modacı Ivana Sert ile aşk yaşayan Tarhan Telli, işi ve aşk hayatıyla ilgili her şeyi anlattı.
24.08.2019 Cadde
Rami Malek kimdir? Oscar ödülünü kazanan Rami Malek kaç yaşında?
Rami Malek kimdir? Oscar ödülünü kazanan Rami Malek kaç yaşında? Rami Malek 'Bohemian Rhapsody' filminde Freddie Mercury'yi canlandırmıştı. Bu rol sayesinde Rami Malek 'En iyi erkek oyuncu' dalında Oscar kazandı. Peki Rami Malek kimdir? Rami Malek kaç yaşında? Kariyeri ve yer aldığı yapımlar...
26.02.2019 Ünlüler
Rami Malek kimdir? 'En iyi erkek oyuncu'
Rami Malek kimdir? 'En iyi erkek oyuncu' Rami Malek, Freddie Mercury'nin hayatının anlatıldığı Bohemian Rhapsody filminde Freddie Mercury'i canlandırmıştır. Bu rol ona Oscar'da ödül kazandırdı. Peki Rami Malek kimdir, kaç yaşında?
26.02.2019 Cadde
FIFA 18 artık ücretsiz oynanabilecek!
FIFA 18 artık ücretsiz oynanabilecek! FIFA 19’un çıkmasıyla birlikte EA Games bir önceki oyununun ücretsiz oynanabileceğini açıkladı.
1.07.2020 Futbol
Neredeyse beş yaşında olan GTA 5, PS4'ün en iyi satan oyunu oldu
Neredeyse beş yaşında olan GTA 5, PS4'ün en iyi satan oyunu oldu GTA 5, piyasaya çıkalı 5 yıl olmasına rağmen PlayStation 4'ün en çok satan oyun ünvanına sahip. ABD'deki PlayStation Store satış listeleri sonuçlarına göre Temmuz ayının en çok satılan oyunu GTA V oldu.
14.08.2018 Oyun
Sony, PlayStation Hits’i duyurdu! Peki PlayStation Hits ne işe yarıyor?
Sony, PlayStation Hits’i duyurdu! Peki PlayStation Hits ne işe yarıyor? Sony, PlayStation 4 (PS4) oyunlarını daha uygun fiyatlarla sunan PlayStation Hits’i duyurdu. 18 Temmuz 2018 tarihinden itibaren en iyi PS4 oyunlarından seçilmiş olanları 59.99 TL’den başlayan fiyatlarla PlayStation Store (PS Store) üzerinden satışa çıkacak.
25.06.2018 Oyun
Huawei P20 inceleme: Sağlam ama abisi daha iyi
Huawei P20 inceleme: Sağlam ama abisi daha iyi Huawei P20, üç kameralı P20 Pro'nun altında, bütçe dostu P20 Lite’ın ise üzerinde yer alan bir akıllı telefon. Huawei P20, şirketin amiral gemisi olarak pazarlanmasa da verdiğiniz paraya değecek fantastik bir özellikler sunuyor. Huawei P20’yi sizler için detaylı inceledik.
20.06.2018 Teknoloji
Araba yarışı oyunlarında harita olarak kullanılabilecek Türkiye manzaraları
Araba yarışı oyunlarında harita olarak kullanılabilecek Türkiye manzaraları Need for Speed, Blur, Shift 2, Burnout Paradise gibi araba yarışı oyunlarının tutkunları bu oyunlarda yarışmak ve araba özellikleri haricinde bir detaya daha bayılıyor. O da ilginç ve zorlu haritalar. Aynı durum yük taşıma oyunları olan 18 Wheels of Steel, Euro Truck, Hard Truck ve benzeri oyunlarda da var. İlginç yollar her zaman dikkat çekiyor. Eğer Türkiye'ye özel bir kamyonculuk oyunu yapılsaydı hangi yollar kullanılırdı acaba?
18.05.2018 Doğa
Dijital oyun şov başladı
Dijital oyun şov başladı Dijital oyun fuarı Gaming İstanbul, yerli geliştiricilerle renkleniyor. Dünya devleri firmaların yanı sıra yerliler de oyunseverlerin ve yatırımcıların ilgisini çekmeye çalışıyor. Sektör büyürken, Türkiye’nin oyun ihracatı da 500 milyon dolara ulaştı.
2.02.2018 Ekonomi
Need For Speed Payback'e çevrim içi serbestçe dolaşma modu geliyor
Need For Speed Payback'e çevrim içi serbestçe dolaşma modu geliyor Need For Speed Payback için gelecek yeni güncellemeyle oyuncular, online olarak haritada serbestçe dolaşabilecekler. Oyuncular, Need for Speed Payback'te arkadaşları veya diğer oyuncularla özgürce dolaşıp farklı deneyimler kazanabilecek.
2.01.2018 Oyun
Alcatel A3 XL inceleme
Alcatel A3 XL inceleme Alcatel’in 6 inç boyutunun yanında mütevazi özellikleriyle ön plana çıkan A3 XL modelini inceledik. Giriş seviyesinde yer alan Alcatel A3 XL, uygun fiyata büyük ekranlı telefon kullanmak isteyen kullanıcılar için güzel bir seçenek olabilir. Peki Alcatel A3 XL başka ne gibi özelliklere sahip? Cevabını detaylı incelememizde bulabilirsiniz.
4.12.2017 Teknoloji
Need for Speed Payback'in yeni videosu nefes kesiyor
Need for Speed Payback'in yeni videosu nefes kesiyor Need for Speed'in yeni oyunu Need for Speed Payback için yeni bir video daha Gamescom 2017 etkinliğinde yayınlandı. İşte Need for Speed Payback'in yeni görüntüleri.
22.08.2017 Oyun
Xbox One X için geliştirilen oyunların tam listesi açıklandı
Xbox One X için geliştirilen oyunların tam listesi açıklandı Xbox One X bugüne kadarki en güçlü oyun konsolu olacak. Microsoft ise Xbox One X geliştirmelerini içeren tam bir oyun listesi yayınladı.
21.08.2017 Teknoloji
Need for Speed Payback için yepyeni bir video yayınlandı
Need for Speed Payback için yepyeni bir video yayınlandı Bu yılın en çok beklenen oyunlarından biri olan Need for Speed Payback için yeni bir video yayınlandı. Videoda oyunu kişiselleştirme ve modifikasyon sistemi gösteriliyor.
27.07.2017 Oyun
YouTube, E3 süresince en çok izlenen oyun videolarını açıkladı
YouTube, E3 süresince en çok izlenen oyun videolarını açıkladı YouTube, oyun dünyasının en büyük etkinliği olan E3 süresince en çok izlenen videoları listeledi. Listeye Star Wars Battlefront II damgasını vurdu.
20.06.2017 Oyun
Need for Speed: Payback'in ilk oynanış videosu yayınlandı
Need for Speed: Payback'in ilk oynanış videosu yayınlandı Dünyanın en çok satan oyun serilerinden biri olan Need for Speed serisinin aksiyon dolu yeni sürüş macerası Need for Speed Payback'in EA Play etkinliği sırasında ilk oynanış videosu yayınlandı.
12.06.2017 Oyun Dunyasi
Need for Speed Payback resmi olarak duyuruldu
Need for Speed Payback resmi olarak duyuruldu Dünyanın en çok satan oyun serilerinden biri olan Need for Speed, aksiyon dolu yeni sürüş macerası Need for Speed Payback resmi olarak duyuruldu.
2.06.2017 Teknoloji
Yeni Need for Speed hakkında ilk detaylar paylaşıldı
Yeni Need for Speed hakkında ilk detaylar paylaşıldı Need for Speed serisi bir kez daha karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Electronic Arts ve Ghost Games, yeni Need for Speed oyununu resmi olarak duyurdu. İşte yeni NFS'den ilk detaylar...
10.05.2017 Teknoloji
Samsung Galaxy S8+ incelemesi (Video)
Samsung Galaxy S8+ incelemesi (Video) Samsung’un 6.2 inç boyutunda ve sınırsız ekran tasarımına sahip yeni amiral gemisi telefonu Galaxy S8+'ı sizler için inceledik. Bakalım Galaxy S8+ bizlere neler sunuyor?
9.05.2017 Teknoloji
Heyecanın yeni adı: Drone yarışı
Heyecanın yeni adı: Drone yarışı Drone yarışları izleyicilere ve pilotlara eşi benzeri görülmemiş bir heyecan yaşatıyor. Dünyayı kasıp kavuran bu heyecan şimdi Türkiye’yi de etkisi altına almaya hazırlanıyor
4.03.2017 Pazar
Samsung Galaxy A7 (2017) incelemesi (Video)
Samsung Galaxy A7 (2017) incelemesi (Video) Galaxy A serisi 2017 modelleriyle geri döndü. Samsung, A serisini büyük bir başarıya dönüştürmek için her sene iyileştirmeler yapıp tekrardan piyasaya sürüyor. Orta segment Android telefonlar arasında en üst özelliklere sahip A7 (2017), aynı zamanda bazı yönlerden Samsung'un S serisiyle de benzer özellikler taşıyor. Kendi segmentinde üst düzey özellikler sunan Galaxy A7 (2017) modelinin kullanıcılara ne gibi özellikler sunduğuna hep birlikte bir göz atalım.
17.07.2017 Teknoloji

Benzer Haber Etiketleri

Need For Speed ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.