Nehir Erdoğan

Nehir Erdoğan

Türk sinema ve dizi oyuncusu.   Hayatı İlk ve orta öğrenimini İzmir'de tamamladıktan sonra Marmara Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme bölümüne girdi ve burayı bitirdi. Ardından yine aynı üniversitenin Sosyal Bilimler Enstitüsü Radyo Televizyon ve Sinema bölümünü okudu. Erdoğan kısa bir süre için Amerika'da yaşamış, daha sonra Yabancı Damat dizisi için Türkiye'ye geri dönmüştür. Bugüne kadar çeşitli televizyon kanallarında oyunculuk ve sunuculuk yapmış; filmlerde rol almıştır.

Nehir Erdoğan

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 578 nehir erdoğan haberi bulunmuştur.
Hüzünlü veda...
Hüzünlü veda... Sinema ve televizyon dünyasında iz bırakan işlere imza atan Türker İnanoğlu, dün son yolculuğuna uğurlandı. Ünlü yapımcının cenazesine siyaset, iş ve sanat dünyasından birçok isim katıldı.
5.04.2024 Cadde
'Bay Sinema' Türker İnanoğlu'na hüzünlü veda! 'Bugün bir devir kapandı'
'Bay Sinema' Türker İnanoğlu'na hüzünlü veda! 'Bugün bir devir kapandı' Türk sinemasının efsane isimlerinden Türker İnanoğlu (88), 2 Nisan Salı akşamı geçirdiği ani rahatsızlığın ardından kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. ‘Bay Sinema’ olarak anılan ünlü yapımcı ve yönetmen için Maslak Show Center'da veda töreni düzenlendi. Türker İnanoğlu , törenin ardından Levent Barbaros Hayrettin Paşa Camii'nde kılınan cenaze namazı sonrası Kanlıca'daki aile mezarlığına defnedildi.
5.04.2024 Cadde
Hara filmi konusu ve oyuncu kadrosu! Hara filmi kaç yılında çekildi?
Hara filmi konusu ve oyuncu kadrosu! Hara filmi kaç yılında çekildi? Hara filmi bu akşam TRT 1 ekranında izleyici ile buluşacak. 14 Ekim 2022 yılında vizyona giren Hara filminin yönetmen koltuğunda Atalay Taşdiken oturuyor. Dram türünde sinemaya uyarlanan filmin başrollerinde Serkan Ercan, Nehir Erdoğan ve Dolunay Soysert gibi isimler yer alıyor. İşte Hara filmi konusu ve oyuncu kadrosu...
2.02.2024 Bilgi Rehberi
Nehir Erdoğan: Tekrardan okula başladım
Nehir Erdoğan: Tekrardan okula başladım Nehir Erdoğan, önceki gün Akmerkez'de görüntülendi. Tekrardan okula başlayan ve Radyo Televizyon ve Sinema bölümünü bitirmeye çalıştığını söyleyen ünlü oyuncu, poşetleri görüntülenince anlamsız bir panik yaşadı.
16.11.2023 Cadde
Yeniden okula başladı
Yeniden okula başladı Nehir Erdoğan, önceki gün Akmerkez’de objektiflere takıldı.
16.11.2023 Cadde
Nehir Erdoğan yeğeniyle alışveriş turunda
Nehir Erdoğan yeğeniyle alışveriş turunda Rol aldığı dizi geçtiğimiz günlerde final yapan Nehir Erdoğan, önceki akşam yeğeni ile Akmerkez’de objektiflere yansıdı.
20.06.2023 Cadde
Kadınların gücü adına
Kadınların gücü adına Oscarlı oyuncu Voila Davis’in tavizsiz, güçlü bir savaşçı lideri canlandırdığı “The Woman King/Kadın Kral”, krallıklarını korumaya çalışan kadınlardan oluşmuş bir ordunun cesaret öyküsünü anlatıyor.
14.10.2022 Kültür Sanat
Görücüye çıktı
Görücüye çıktı Başrolünü Nehir Erdoğan, Serkan Ercan ve Dolunay Soysert’in paylaştığı ‘Hara’ filminin galası önceki akşam Atatürk Kültür Merkezi’nde gerçekleşti.
14.10.2022 Cadde
İlker Aksum'dan 'Yabancı Damat' açıklaması
İlker Aksum'dan 'Yabancı Damat' açıklaması Oyuncu İlker Ayrık, Bloomberg HT'de ekranlara gelen 'Fatih Altaylı ile Bire Bir' programına konuk oldu. Sahne kariyerinin nasıl başladığını anlatan Aksum, 2004-2007 yılları arasında yayınlanan 'Yabancı Damat' dizisi hakkında konuştu.
29.09.2022 Cadde
Nehir Erdoğan'ın yeğeni güldürdü: Yeni bir tekne aldık
Nehir Erdoğan'ın yeğeni güldürdü: Yeni bir tekne aldık Nehir Erdoğan ve yeğeni, önceki akşam Akmerkez'de görüntülendi. Yeğeninin söyledikleri güldürürken, oyuncu durumu toparlamaya çalıştı. Nehir Erdoğan'ın yeğeni ile muhabirler arasındaki yaşanan anlar "Çocuktan al haberi" dedirtti.
20.06.2023 Cadde
Çocuktan al haberi!
Çocuktan al haberi! Nehir Erdoğan, yeğeniyle Akmermez’de alışveriş yaptı.
26.09.2022 Cadde
Hababam Sınıfı Merhaba oyuncuları kim, konusu nedir? Hababam Sınıfı Merhaba filmi nerede çekildi?
Hababam Sınıfı Merhaba oyuncuları kim, konusu nedir? Hababam Sınıfı Merhaba filmi nerede çekildi? Hababam Sınıfı Merhaba film serisinden olan yapımın başrollerinde Mehmet Ali Erbil ve Halit Akçatepe ve Hülya Koçyiğit gibi isimler yer alıyor. Film 2003 yıllında vizyona girdi. Peki, Hababam Sınıfı Merhaba filmi oyuncuları arasında kimler var?
14.08.2022 Bilgi Rehberi
Nehir Erdoğan: Renan ile yaşadığım aşk şehir efsanesi
Nehir Erdoğan: Renan ile yaşadığım aşk şehir efsanesi Oyuncu Nehir Erdoğan’ın, iki yıldır meslektaşı Hatice Aslan'ın eski eşi Renan Kaleli’yle aşk yaşadığı iddia edilmişti. İkili geçtiğimiz yaz Bodrum'da tatil yaparken objektiflere takılmıştı. Nişantaşı'nda görüntülenen Erdoğan, Kaleli ile aşk yaşadığı haberlerini yalanladı.
25.04.2022 Cadde
‘Renan yakın arkadaşım’
‘Renan yakın arkadaşım’ Oyuncu Nehir Erdoğan, arkadaşlarıyla Nişantaşı’nda hasret giderdi.
25.04.2022 Cadde
Nehir Erdoğan ressam sevgilisi Renan Kaleli ile ayrıldı mı?
Nehir Erdoğan ressam sevgilisi Renan Kaleli ile ayrıldı mı? Oyuncu Nehir Erdoğan’ın, iki yıldır meslektaşı Hatice Aslan'ın eski eşi Renan Kaleli’yle aşk yaşadığı ortaya çıkmıştı. Erdoğan'ın ressam sevgilisiyle ilişkisini sessiz sedasız sonlandırdığı iddia edildi.
17.12.2021 Cadde
Sana Söz dizisi neden final yapıyor? İşte, Sana Söz oyuncuları...
Sana Söz dizisi neden final yapıyor? İşte, Sana Söz oyuncuları... Başrollerini Erkan Petekkaya ve Nehir Erdoğan'ın paylaştığı Sana Söz dizisi ekran macerasını noktalıyor. İzleyenler ise 'Sana Söz neden bitiyor?' sorusunu yöneltiyor. İşte, Sana Söz dizisi oyuncuları...
14.12.2021 Cadde
'Sana Söz' dizisi ekranlara veda ediyor
'Sana Söz' dizisi ekranlara veda ediyor Star TV ekranlarında salı akşamları izleyici karşısına çıkan 'Sana Söz' dizisinden kötü haber geldi. Başrollerini Erkan Petekkaya ile Nehir Erdoğan'ın paylaştığı dizi için final kararı alındı.
12.12.2021 Cadde
Sana Söz dizi oyuncuları ve rolleri! Sana Söz hangi gün, konusu nedir, nerede çekiliyor?
Sana Söz dizi oyuncuları ve rolleri! Sana Söz hangi gün, konusu nedir, nerede çekiliyor? Erkan Petekkaya ve Nehir Erdoğan'ı buluşturan Sana Söz adlı dizi 2 Kasım'da ilk bölümü ile seyirci karşısına çıktı. Her hafta alı akşamları yayımlanması beklenen Sana Söz dizisi nerede çekiliyor, konusu nedir?
7.12.2021 Cadde
Erkan Petekkaya kimdir, kaç yaşında, nereli? Erkan Petekkaya sağlık durumu nasıl?
Erkan Petekkaya kimdir, kaç yaşında, nereli? Erkan Petekkaya sağlık durumu nasıl? Erkan Petekkaya akşam saatlerinde rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldı. Birçok dizi ve filmde rol alan ünlü oyuncunun böbreklerinden yaşadığı sıkıntı nedeniyle tedavisinin sürdüğü öğrenildi. Peki, Erkan Petekkaya kimdir, kaç yaşında? İşte merak edilenler.
3.12.2021 Cadde
Sana Söz Elif kimdir? Elif'i oynayan Nehir Erdoğan kaç yaşında, nereli, dizileri neler?
Sana Söz Elif kimdir? Elif'i oynayan Nehir Erdoğan kaç yaşında, nereli, dizileri neler? Benim Adım Melek dizisinde Melek rolüne hayat veren oyuncu Nehir Erdoğan, Sana Söz adlı dizi ile yeniden sevenlerinin karşısına çıkıyor. Erdoğan, İzmir'de doğdu ve lisans eğitimini de İstanbul'da tamamladı. İşte, Nehir Erdoğan dizileri ve filmleri...
2.11.2021 Cadde
Sana Söz dizisi başladı! Oyuncuları kim? Sana Söz konusu nedir, nerede çekiliyor?
Sana Söz dizisi başladı! Oyuncuları kim? Sana Söz konusu nedir, nerede çekiliyor? Başrollerini Erkan Petekkaya ve Nehir Erdoğan'ın paylaştığı Sana Söz dizisi yayın hayatına başlıyor. Dizide inandıkları uğruna mücadele eden Elif ve Ömer'in hikayesi anlatılıyor. Erkan Petekkaya ilk kez polis rolü ile sevenleri karşısına çıkıyor. Peki, Sana Söz oyuncuları kim, konusu nedir, hangi gün?
2.11.2021 Cadde
Serkan Altunorak koronavirüse yakalandı
Serkan Altunorak koronavirüse yakalandı Erkan Petekkaya ile Nehir Erdoğan’ın başrollerini paylaştığı 'Sana Söz' dizisinde Erdem rolüne hayat veren Serkan Altunorak koronavirüse yakalandı.
27.10.2021 Cadde
'Sana Söz'ün yayın günü belli oldu
'Sana Söz'ün yayın günü belli oldu Star’ın yeni dizisi ‘Sana Söz’ün yayın günü belli oldu. Erkan Petekkaya ve Nehir Erdoğan’ın başrollerini paylaştığı ‘Sana Söz’, 29 Ekim Cuma başlıyor. Dizide, herkese, her şeye rağmen inandıkları uğruna yolundan şaşmayan, Elif’le Ömer’in hikayesi seyirci ile buluşacak.
27.10.2021 Cadde
'Sana Söz' dizisinin ilk tanıtımı yayınlandı
'Sana Söz' dizisinin ilk tanıtımı yayınlandı Star TV'de yayınlanacak olan yeni dizi 'Sana Söz’ün ilk tanıtımı yayınlandı. Başrollerinde Erkan Petekkaya ve Nehir Erdoğan’ın yer aldığı dizide; herkese, her şeye rağmen inandıkları uğruna yolundan şaşmayan, Elif’le Ömer’in hikayesi seyirci ile buluşacak.
10.10.2021 Cadde
'Müge Anlı ile Tatlı Sert' dizi oluyor
'Müge Anlı ile Tatlı Sert' dizi oluyor Müge Anlı'nın dizi versiyonu olan Star TV 'de yayınlanacak Suçlu dizisinde, bir televizyon sunucusu rolündeki Nehir Erdoğan suçluların peşine düşecek.
14.09.2021 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Nehir Erdoğan ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.