Buzdolabında soğutun, suyunu çıkarın! Sıcak havalarda yapılacak en ferah bakım
Buzdolabında soğutun, suyunu çıkarın! Sıcak havalarda yapılacak en ferah bakım Yaz mevsimi cildimiz için oldukça zorlu olabilir. Yükselen sıcaklıklar cildinizi kolayca rahatsız edebilir, kızarıklık ve sivilceye neden olabilir. Doğru yaz cilt bakımı rutinini benimsemek için haberimizdeki ipuçlarına göz atabilirsiniz.
5.04.2024 Cilt Bakımı
Gözlere yararı yok, zararı çok! Krem sürerken mahveden hataymış, çekiştirmeyin
Gözlere yararı yok, zararı çok! Krem sürerken mahveden hataymış, çekiştirmeyin Göz kremi kullanımı söz konusu olduğunda yapılması ve yapılmaması gerekenler olduğunu biliyor musunuz? Göz kremi kullanırken yarardan çok zarar veriyor olabilirsiniz. İşte bilmeniz gereken bazı ipuçları.
3.04.2024 Cilt Bakımı
Her gün sürmemiz gerekiyormuş! Gündüz kremi kullanmak için 3 neden
Her gün sürmemiz gerekiyormuş! Gündüz kremi kullanmak için 3 neden Kirliliğe, sert rüzgarlara ve güneş ışınlarına korumasız bir yüzle göğüs germek oldukça zor. Tüm bunlar cildinize oldukça zararlı olduğundan, bir gündüz kremi ile kurtulmanız mümkün. İşte cilt bakım rutininize gündüz kremini eklemeniz için 3 neden.
28.03.2024 Cilt Bakımı
Bu hataları yapmayın! Alışkanlıklar dudak renginizi etkiliyor
Bu hataları yapmayın! Alışkanlıklar dudak renginizi etkiliyor Dudaklarınızın doğal rengi, dergilerde gördüğünüz doğal pembelikte olmayabilir. Bu renklerin bir kısmı kalıtsaldır, ancak bir kısmı da günlük alışkanlıklarımızdan etkilenir. Elbette onları en sevdiğimiz dudak rengindeki bir rujla değiştirme şansımız var, ancak doğal pembe dudaklar arıyorsanız bunun için bazı küçük ipuçları var.
22.03.2024 Makyaj
Kuru ciltlerin kabusu! Bu hataları yapmayın
Kuru ciltlerin kabusu! Bu hataları yapmayın Kuru ve susuz kalmış cildin ayrı şeyler olduğunu biliyor musunuz? Her ne kadar birbirinin yerine kullanılsa da bu iki cilt sorunu aynı değildir ve farklı temel nedenlere sahiptir. Cildinizin kuru mu yoksa susuz mu olduğunu belirlemek, doğru cilt bakımı rutinini ve tedavisini benimsemenin ilk adımıdır.
12.03.2024 Cilt Bakımı
Uzun uçuş sonrası yüzü tazecik gösteriyor! İner inmez yapmak gerekliymiş
Uzun uçuş sonrası yüzü tazecik gösteriyor! İner inmez yapmak gerekliymiş Seyahat etmek muhteşem olsa da uzun uçuşlar sabrınızın ve cilt bakımı rutininizin gerçek bir sınavıdır. Uzun uçuşunuzdan sonra cildinizin her zamanki gibi taze ve canlanmış görünmesini sağlamak için kullanabileceğiniz birkaç cilt bakımı ipucunu derledik.
26.02.2024 Cilt Bakımı
Makyajınızı çıkarmaya dudaklardan başlayın! Tek bir kalıntı bile bırakmıyor
Makyajınızı çıkarmaya dudaklardan başlayın! Tek bir kalıntı bile bırakmıyor Gece uyumadan makyajınızı çıkarmanın cilt bakımının altın kuralı olduğunu artık herkes biliyor. Ancak makyajınızı çıkarmak sadece su ve pamukla sert bir dokunuşu da içermiyor. Nazik davranmanız ve tüm doğru ürünleri kullanmanız gerekir. Böylece cildinize ihtiyaç duyduğu besini verirken tüm kalıntıları da ortadan kaldırabilirsiniz.
19.02.2024 Makyaj
Kuru ciltlere nemlendirme ipucu! 5 mucizevi ürün
Kuru ciltlere nemlendirme ipucu! 5 mucizevi ürün Yüzünüzü yıkadıktan sonra gerginlik, sertlik veya donukluk hissi yaşıyorsanız, bu kuru cilt tipinin işaretidir. Kuru cilt sıklıkla pul pul dökülen ve kaşıntılı olabilir. Ayrıca yanlış yüz yıkama, durumu daha da kötüleştirebilir. Kuru ciltler için yüz yıkamanın, yüzden doğal yağları uzaklaştırmadan yumuşak ve nemlendirici olması gerekir. İyi nemlendirilmiş cilt ışığı daha iyi yansıtır ve daha parlak görünür. Kuru ciltler için yüz yıkama ürününün tutarlı kullanımı, ince çizgiler ve kırışıklıklar gibi kuruluğa bağlı sorunların riskini de azaltabilir.
3.02.2024 Cilt Bakımı
İşin sırrı uykuda saklı! Cildi porselen gibi yapıyor, koyu halkaları yok ediyor
İşin sırrı uykuda saklı! Cildi porselen gibi yapıyor, koyu halkaları yok ediyor Cildinizin donuk ve cansız görünmesine neden olabilecek çeşitli faktörler vardır. Stres, sağlıksız beslenme alışkanlıkları ve hatta günlük cilt bakımı rutinini kaçırıyor olmanız bile olabilir. Bunu telafi etmek için cildinize yönelik bazı basit ve etkili yüz bakımlarını denemek için biraz zaman ve enerji harcamanız gerekir.
1.02.2024 Cilt Bakımı
Bu belirtilere dikkat! Cildinizin hassas olduğunu gösteriyor
Bu belirtilere dikkat! Cildinizin hassas olduğunu gösteriyor Hassas cilde sahip olanlar böyle ciltlerin kolayca tahriş olabileceğini bilirler. Hassas cilde neden olabilecek birkaç tıbbi durum vardır. Sorunu anlamanın ve çözmenin en iyi yolu dermatoloğunuzla görüşmektir. Hassas bir cildiniz varsa tedaviye en kısa sürede başlamanız gerekir. Cildinizin ekstra bakıma ihtiyacı olup olmadığını görmek için bu işaretleri kontrol edin.
19.01.2024 Cilt Bakımı
Kuru ciltlere özel 5 doğal savaşçı! Para ve zamandan kazandırıyor
Kuru ciltlere özel 5 doğal savaşçı! Para ve zamandan kazandırıyor Nemlendiricilerin yanı sıra servet harcamadan da cildinizi kışın kuruluktan kurtarabilirsiniz, bunun yüzde 100 doğal sırrı ise mutfak rafınızda saklı! İşte hem paradan hem de zamandan tasarruf tasarruf ederek kışın cildinize bakım yapmanın yolu...
3.01.2024 Cilt Bakımı
Mükemmel cilt için altın ipucu! Vücudu nemlendirmek işe yarıyor
Mükemmel cilt için altın ipucu! Vücudu nemlendirmek işe yarıyor Kim her zaman pürüzsüz bir cilt istemez ki? Bu hepimizin hayali, bu yüzden her zaman en iyi cilt bakım yöntemlerini ve ürünlerini arıyoruz. Artık çok fazla vücut peelingleri ve cilt ürünleri bulunuyor ancak mükemmel cilt için değişmez altın ipucu nemlendirmedir.
27.12.2023 Cilt Bakımı
Kışın çatlamaktan yanıp kaşınıyorsa işte kurtarıcısı! 4 malzemeyle yumuşacık oluyor
Kışın çatlamaktan yanıp kaşınıyorsa işte kurtarıcısı! 4 malzemeyle yumuşacık oluyor Kuru cilt, bazı insanlar için gerçekten sinir bozucu, hatta acı verici ve kaşıntılı olabilir. Kış aylarında durum çok daha kötüleştiğinden, bacaklardaki ve yüzünüzdeki kuruluktan ev yapımı basit ipuçlarıyla kurtulabilirsiniz.
23.12.2023 Cilt Bakımı
Cildinizi adeta neme boğacak! Bu meyvelerin içinde bolca su var
Cildinizi adeta neme boğacak! Bu meyvelerin içinde bolca su var Su, vücudumuz ve cildimiz için oldukça önemlidir. Cildinizi nemli tutacak meyvelerin neler olduğunu biliyor musunuz? Bu nemlendirici meyveler vitaminler, asitler ve mineral tuzları içerir, dolayısıyla dehidrasyon için mükemmel çözümlerdir.
23.11.2023 Cilt Bakımı
Yüzünüzü nemlendirirken bilmeniz gereken 9 şey
Yüzünüzü nemlendirirken bilmeniz gereken 9 şey Nemlendirme, cilt bakım rutininizin en önemli adımlarından biridir. Bu önemli güzellik adımı hakkında doğru olduğu sanılan birçok yanlış bilgi var. İşte yüzünüzü nemlendirirken bilmeniz gereken 9 şey... -MİLLİYET.COM.TR / PEMBENAR ÖZEL
14.07.2021 Cilt Bakımı
Mevsimsel cilt kuruluğu nedir? Cilt kuruluğu ile nasıl başa çıkılır?
Mevsimsel cilt kuruluğu nedir? Cilt kuruluğu ile nasıl başa çıkılır? Cildimiz soğuk havayla yıpranır ve kuruyup çatlayabilir. Özellikle kış mevsimine girerken doğru bakımla cildi temizleyip nemlendirme önemlidir. Kış mevsiminde özellikle el-ayak ile yüz derisinde gelişen şiddetli ve rahatsız edici kuruluk; kaşıntı ve egzamalara yol açabilir. Dermatoloji Uzmanı Dr. Ayfer Aydın konu hakkında bilgiler verdi.
4.12.2020 Cilt Bakımı
Evinizin Havasını Nemlendirmenin Yolları
Evinizin Havasını Nemlendirmenin Yolları Kış aylarının bir getirisi olan kuru hava, insan sağlığını olumsuz yönde etkiliyor...
30.10.2017 Püf Noktaları