Nenad Markovic

Nenad Markovic

Son dakika Nenad Markovic haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Nenad Markovic gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Nenad Markovic haber sayfamızda...

Nenad Markovic

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 134 nenad markovic haberi bulunmuştur.
Gaziantep Basketbol'dan başantrenör Markovic'e veda
Gaziantep Basketbol'dan başantrenör Markovic'e veda Empera Halı Gaziantep Basketbol, sözleşmesi sona eren başantrenör Nenad Markovic'e veda etti.
Ergin Ataman: "İyi bir maç oynadık ve farklı galibiyet elde ettik"
Ergin Ataman: "İyi bir maç oynadık ve farklı galibiyet elde ettik" Anadolu Efes Başantrenörü Ergin Ataman, ING Basketbol Süper Ligi'nde takımının Empera Halı Gaziantep Basketbol'u 102-63 yendiği maçta görev alan oyuncuların iyi oynadığını söyledi.
14.03.2021 Basketbol
Markovic'ten Beşiktaş mağlubiyeti yorumu
Markovic'ten Beşiktaş mağlubiyeti yorumu ING Basketbol Süper Ligi'nin 22. haftasında konuk ettiği Beşiktaş Icrypex'e 84-77 yenilen Empera Halı Gaziantep Basketbol'un başantrenörü Nenad Markovic, "Play-off istiyorsak takım olarak bu haftaki basketbolu bir kenara bırakmalıyız." dedi.
Markovic: Fenerbahçe mağlubiyetinden dersler çıkarmalıyız"
Markovic: Fenerbahçe mağlubiyetinden dersler çıkarmalıyız" ING Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Gaziantep Basketbol'un başantrenörü Nenad Markovic, ligin 4. haftasında Fenerbahçe Beko karşısında yaşadıkları mağlubiyetten dersler çıkarmaları gerektiğini söyledi.
Markovic: Hiçbir şeyi iyi yapamadık
Markovic: Hiçbir şeyi iyi yapamadık ING Basketbol Süper Ligi'nin ilk haftasında HDI Sigorta Afyon Belediyespor'a 80-78 yenilen Gaziantep Basketbol'un başantrenörü Nenad Markovic, rakiplerine karşı çok hata yaptıklarını dile getirdi.
Gaziantep Basketbol, Markovic'in sözleşmesini uzattı!
Gaziantep Basketbol, Markovic'in sözleşmesini uzattı! Gaziantep Basketbol, başantrenör Nenad Markovic'in sözleşmesini 1 yıl uzattı. 
10.07.2020 Basketbol
Markovic: Bahçeşehir karşısında hayal kırıklığı yaşadım
Markovic: Bahçeşehir karşısında hayal kırıklığı yaşadım ING Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Gaziantep Basketbol'un başantrenörü Nenad Markovic, Bahçeşehir Koleji'ne karşı aldıkları mağlubiyetin üzüntüsünü yaşadıklarını belirterek, yaşadığı hayal kırıklığını dile getirdi.
1.07.2020 Basketbol
Gaziantep Basketbol:88 - Büyükçekmece:73
Gaziantep Basketbol:88 - Büyükçekmece:73 Basketbol Süper Ligi 9. hafta karşılaşmasında Gaziantep Basketbol evinde konuk ettiği Büyükçekmece’yi son iki periyottaki etkili oyunuyla 88-73 mağlup etti.
1.07.2020 Basketbol
Nenad Markovic oyundan memnun
Nenad Markovic oyundan memnun ING Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Gaziantep Basketbol'un başantrenörü Nenad Markovic, 7. haftada konuk ettikleri Anadolu Efes karşısında iyi mücadele ettiklerini söyledi.
1.07.2020 Basketbol
Gaziantep Basketbol'a Galatasaray'dan transfer!
Gaziantep Basketbol'a Galatasaray'dan transfer! Gaziantep Basketbol, 28 yaşındaki oyuncu Erol Can Çinko'yu renklerine bağladı.
Nenad Markovic'le devam kararı
Nenad Markovic'le devam kararı Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Gaziantep Basketbol, başantrenör Nenad Markovic ile yola devam kararı aldı.
Pınar KSK yıkıldı
Pınar KSK yıkıldı Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi’nde Play Off’a kalma mücadelesi veren Pınar Karşıyaka, Gaziantep Basketbol deplasmanında son saniyede yıkıldı...
22.04.2019 Ege
Obradovic'ten 'Fener Ol' açıklaması
Obradovic'ten 'Fener Ol' açıklaması Sahasında Gaziantep Basketbol'u 84-67 mağlup eden Fenerbahçe Beko'da başantrenör Zeljko Obradovic maçın ardından yaptığı açıklamada hakkında çıkan 'Fener Ol' kampanyasına yüklü bir miktarda bağış yaptığı konusuna açıklık getirdi.
1.07.2020 Basketbol
Ergin Ataman: Kazandığımız için mutluyuz
Ergin Ataman: Kazandığımız için mutluyuz Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nin 23. haftasında  deplasmanda Gaziantep Basketbol'u 66-65 yenen Anadolu Efes'in başantrenörü Ergin  Ataman, kazandıkları için mutlu olduklarını söyledi. Aksiliklere rağmen iyi oynadıklarını aktaran Ataman, "Özellikle  kenardan gelen oyunculardan ciddi anlamda katkı aldık ama maçın sonunda uzun  rotasyonun çok daralması ve Sertaç'ın da faul problemine girmesiyle sıkıntı  çekmeye başladık. Gaziantep çok zor dış atışları sokmaya başlayınca maça ortak  oldu ama sonuçta kazandık. Ligde yolumuza devam ediyoruz." diye konuştu.   Markovic: "Her şeyi son çeyreğe bıraktık"   Gaziantep Basketbol Başantrenörü Nenad Markovic ise zoru  başardıklarını belirterek, "Maçın bir anında kazanamayacağız gibi göründü ama  maçı 2 sayılık serbest atışa kadar getirdik. Bu maç içerisinde çok zor gibi  görünüyordu. Anadolu Efes kadar tecrübeli oyuncuları bulunan ve birçok  şampiyonluk elde etmiş bir takıma karşı bütün maçı son periyottaki gibi oynamamız  gerekiyordu. Bence maçı ilk yarıda kaybettik. Ne yazıkki fark 15 olana kadar son  periyottaki gibi savunma yapmamız ve hücumda bu şekilde top çevirmemiz  gerektiğini anlayamadık. Her şeyi son çeyreğe bıraktık." ifadelerini kullandı.
1.07.2020 Basketbol
Ergin Ataman: Kazandığımız için mutluyuz
Ergin Ataman: Kazandığımız için mutluyuz Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nin 23. haftasında deplasmanda Gaziantep Basketbol'u 66-65 yenen Anadolu Efes'in başantrenörü Ergin Ataman, kazandıkları için mutlu olduklarını söyledi.
Gaziantep Basketbol'dan tarihi sezon
Gaziantep Basketbol'dan tarihi sezon Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'ndeki 7. sezonunda, geride kalan 19 haftada 12 galibiyete ulaşan Gaziantep ekibi, tarihinin en verimli sezonunu geçiriyor.
1.07.2020 Basketbol
Markovic: Galibiyetten memnunum ama oyundan değilim
Markovic: Galibiyetten memnunum ama oyundan değilim Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nin 13'üncü haftasında Gaziantep Basketbol, evinde İstanbul Büyükşehir Belediyespor'u 80-69 mağlup etti. Karşılaşma sonrası iki takımın başantrenörleri açıklamalarda bulundu.
Gaziantep Basketbol: 80 - İstanbul BBSK: 69
Gaziantep Basketbol: 80 - İstanbul BBSK: 69 Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi’nin 12. haftasında Gaziantep Basketbol, sahasında karşılaştığı İstanbul Büyükşehir Belediye Spor Kulübü'nü 80-69'luk skorla mağlup etti.
Gaziantep Basketbol nefes almak istiyor
Gaziantep Basketbol nefes almak istiyor Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi ekibi Gaziantep Basketbol, İstanbul Büyükşehir Belediyespor'u yenerek nefes almak istiyor...
Gaziantep Basketbol'da hedef Avrupa
Gaziantep Basketbol'da hedef Avrupa Gaziantep Basketbol Başantrenörü Nenad Markovic, "Bu noktada takımımızın bütçesi çok önemli. Avrupa'da oynamak her zaman heyecan vericidir" dedi.
Ataman: İki Avrupa maçına rağmen iyi mücadele ettik
Ataman: İki Avrupa maçına rağmen iyi mücadele ettik Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nin 8. haftasında konuk ettiği Gaziantep Basketbol'u 88-81 yenen Anadolu Efes'in başantrenörü Ergin Ataman, iyi mücadele ettiklerini söyledi.
1.07.2020 Basketbol
Nenad Markovic: Hücumu geliştirmemiz gerekiyor
Nenad Markovic: Hücumu geliştirmemiz gerekiyor Gaziantep Basketbol Başantrenörü Nenad Markovic, teşhisi koydu: Savunmadaki başarılı işleri iyi hücumla süslediğimiz zaman, galibiyet serimizi sürdürebiliriz.
Obradovic: "Çok çalışmamız gerektiği görülüyor"
Obradovic: "Çok çalışmamız gerektiği görülüyor" Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi 4. hafta maçında Gaziantep Basketbol'u 67-55 yenen Fenerbahçe'de başantrenör Obradovic, "Hücum açısından hiç iyi oynamadık. Çok çalışmamız gerektiği görülüyor" dedi.
1.07.2020 Basketbol
Gaziantep Basketbol'da gündem hücum
Gaziantep Basketbol'da gündem hücum Gaziantep Basketbol Başantrenörü Nenad Markovic hücum çalışmalarına ağırlık vereceklerini söyledi.
Ahmet Çakı ilk hafta takımı beğenmedi
Ahmet Çakı ilk hafta takımı beğenmedi Gaziantep Basketbol'a 63-62 yenilen Darüşşafaka Tekfen'in başantrenörü Ahmet Çakı, ilerleyen haftalarda daha iyi olacaklarını söyledi.
1.07.2020 Basketbol

Benzer Haber Etiketleri

Nenad Markovic ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.