Neowise

Neowise

Son dakika Neowise haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Neowise gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Neowise haber sayfamızda...

Neowise

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 16 neowise haberi bulunmuştur.
7 bin yılda bir görülen kuyruklu yıldız, dünyaya en yakın konumunda görüldü
7 bin yılda bir görülen kuyruklu yıldız, dünyaya en yakın konumunda görüldü 20 Temmuz’da gözlemlenmeye başlanan ve 7 bin yılda bir görülen New Vice Kuyruklu Yıldızı, dünyaya en yakın konumunda görüldü. Kayseri’de amatör dağcılık yapan vatandaşlar da Ali Dağı’nın zirvesinden kuyruklu yıldızı izlediler.
24.07.2020 Tatil
6 bin 800 yılda bir görülen kuyruklu yıldız fotoğraflandı
6 bin 800 yılda bir görülen kuyruklu yıldız fotoğraflandı Tüm dünyanın konuştuğu ve 6 bin 800 yılda bir görülen C/2020 F3 Neowise adlı kuyruklu yıldız, Antalya'dan fotoğraflandı.
23.07.2020 Tatil
Marmara Denizi kıyılarında Neowise Kuyruklu Yıldızı'nı izlediler
Marmara Denizi kıyılarında Neowise Kuyruklu Yıldızı'nı izlediler Bursa'nın Karacabey ilçesinde, sosyal medya aracılığıyla bir araya gelen yüzlerce gözlemci, Karacabey Longozunun Marmara Denizi kıyılarında buluşup, Neowise Kuyruklu Yıldızının geçişini izledi.
22.07.2020 Tatil
Neowise kuyruklu yıldızı Kütahya'da görüldü
Neowise kuyruklu yıldızı Kütahya'da görüldü Adını ABD Havacılık ve Uzay Ajansı'nın (NASA) "Neowise" teleskobundan alan "C/2020 F3 Neowise kuyruklu yıldız", Kütahya'da 1820 rakımlı Türkmen Dağı'ndan çıplak gözle gözlendi.
22.07.2020 Tatil
Neowise kuyruklu yıldızının görüntüleri hayran bıraktı
Neowise kuyruklu yıldızının görüntüleri hayran bıraktı Dünya’ya 103 milyon kilometre uzaklıktan geçen Neowise isimli bir kuyruklu yıldız Bursa'da fotoğrafçı Uğur İkizler tarafından görüntülendi.
22.07.2020 Yaşam
Kuyruklu yıldız bu seferde Tekirdağ’da görüntülendi
Kuyruklu yıldız bu seferde Tekirdağ’da görüntülendi ABD Uzay ve Havavcılık Ajansı (NASA) tarafından keşfedilen Kuyruklu Yıldız, Tekirdağ’da bir fotoğraf tutkunu tarafından görüntülendi.
16.07.2020 Haberler
NASA duyurmuştu! Tekirdağ'da görüntülendi
NASA duyurmuştu! Tekirdağ'da görüntülendi ABD Uzay ve Havacılık Ajansı (NASA) tarafından keşfedilen Neowise kuyruklu yıldızı, Tekirdağ’da bir fotoğraf tutkunu tarafından görüntülendi.
16.07.2020 Gündem
Neowise kuyruklu yıldızı İç Anadolu'da görüldü
Neowise kuyruklu yıldızı İç Anadolu'da görüldü Adını ABD Havacılık ve Uzay Ajansı'nın (NASA) "Neowise" teleskobundan alan "C/2020 F3 Neowise kuyruklu yıldız", Ankara, Konya ve Aksaray illeri sınırları içerisinde yer alan Türkiye'nin en büyük ikinci gölü olan Tuz Gölü ve civarından gözlendi.
16.07.2020 Tatil
‘NeowIse’ şöleni
‘NeowIse’ şöleni Çeyrek asrın en parlak kuyruklu yıldızı ‘Neowise’ bu günlerde Dünya’ya en yakın konumdan geçiyor. NASA uzmanları Neowise’ın bu geçişinin ağustos ayının ortasına kadar süreceğini belirtiyor. Türkiye’den de görülen kuyruklu yıldızı detaylı olarak izlemek için ise bir dürbün gerekiyor
16.07.2020 Kültür Sanat
NASA duyurmuştu! Malatya'da görüldü
NASA duyurmuştu! Malatya'da görüldü Amerika Birleşik Devletleri Uzay ve Havacılık Ajansı (NASA) tarafından keşfedilen Neowise kuyruklu yıldızı, Malatya semalarında çıplak gözle görüntülendi.
15.07.2020 Gündem
Neowise kuyruklu yıldızını Bursa'da fotoğraflandı!
Neowise kuyruklu yıldızını Bursa'da fotoğraflandı! NASA tarafından mart ayında keşfedilen ve çeyrek asrın en parlak kuyruklu yıldızı olan Neowise, temmuz ayında dünyadan görülmeye başlandı. Kuyruklu yıldızı, Karacabey Longoz Ormanları’nda fotoğraflandı.
13.07.2020 Gündem
Son dakika... Neowise kuyruklu yıldızını Longoz Ormanları’nda fotoğraflandı!
Son dakika... Neowise kuyruklu yıldızını Longoz Ormanları’nda fotoğraflandı! NASA tarafından mart ayında keşfedilen ve çeyrek asrın en parlak kuyruklu yıldızı olan Neowise, temmuz ayında dünyadan görülmeye başlandı. Kuyruklu yıldızı, Karacabey Longoz Ormanları’nda fotoğraflandı.
13.07.2020 Gündem
Neowise kuyruklu yıldızı İstanbul, Van ve Samsun'dan görüntülendi...
Neowise kuyruklu yıldızı İstanbul, Van ve Samsun'dan görüntülendi... Yeni keşfedilen Neowise kuyruklu yıldızı, geçtiğimiz gün Dünya'ya en yakın konumundan geçerken, İstanbul, Van ve Samsun'dan görüntülendi.
13.07.2020 Populer Bilim
Dünya’ya yaklaşıyor... Neowise’i kuyruklu  yıldızını siz de görebilirsiniz
Dünya’ya yaklaşıyor... Neowise’i kuyruklu yıldızını siz de görebilirsiniz NASA’nın ilk olarak 27 Mart’ta keşfettiği Neowise kuyruklu yıldızı Dünya’ya hızla yaklaşmaya da devam ediyor.
9.07.2020 Gündem
Astronotlar Dünya'ya yaklaşan kuyruklu yıldızı görüntüledi!
Astronotlar Dünya'ya yaklaşan kuyruklu yıldızı görüntüledi! Uluslararası Uzay İstasyonu'nda bulunan astronotlar, Dünya'ya yaklaşan NEOWISE isimli kuyruklu yıldızı görüntüledi.
7.07.2020 Populer Bilim
NASA'nın öte gezegen uydusu kuyruklu yıldızı kayda aldı
NASA'nın öte gezegen uydusu kuyruklu yıldızı kayda aldı Amerikan Havacılık ve Uzay Ajansı NASA'nın öte gezegen keşif uydusu TESS, kuyruklu yıldızı geçiş halinde görüntüledi.
8.08.2018 Teknoloji

Benzer Haber Etiketleri

Neowise ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.