Nermin Bezmen

Nermin Bezmen

Son dakika Nermin Bezmen haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Nermin Bezmen gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Nermin Bezmen haber sayfamızda...

Nermin Bezmen

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 132 nermin bezmen haberi bulunmuştur.
Nermin Bezmen'in duygulandıran Tolga Savacı anısı! 'O ara kameraya yakalanmışız'
Nermin Bezmen'in duygulandıran Tolga Savacı anısı! 'O ara kameraya yakalanmışız' Oyuncu Tolga Savacı ile yazar Nermin Bezmen, 2010 yılında başlayan ilişkilerini 2015’te evlilikle taçlandırmıştı. 2017'de ABD'ye yerleşen çiftten Savacı, 26 Şubat'ta yaşamını yitirdi ve vasiyeti üzerine New Jersey'de toprağa verildi. Tarifsiz bir acı yaşayan Bezmen, duygu yüklü bir paylaşıma imza attı.
16.03.2024 Cadde
Tolga Savacı'nın eşi Nermin Bezmen: Lütfen üzülmeyin, biz boşanmadık!
Tolga Savacı'nın eşi Nermin Bezmen: Lütfen üzülmeyin, biz boşanmadık! Oyuncu Tolga Savacı ile yazar Nermin Bezmen, 2010 yılında başlayan ilişkilerini 2015’te nikâh masasına taşımıştı. 2017'de ABD'ye yerleşen çiftten Savacı, yaşamını yitirdi ve vasiyeti üzerine New Jersey'de toprağa verildi. Nermin Bezmen, sosyal medya hesabından eşiyle boşandıklarına dair çıkan haberlere yanıt verdi.
7.03.2024 Cadde
Tolga Savacı'nın eşi Nermin Bezmen: Şimdi bunlarda teselli arıyorum!
Tolga Savacı'nın eşi Nermin Bezmen: Şimdi bunlarda teselli arıyorum! Oyuncu Tolga Savacı ile yazar Nermin Bezmen, 2010 yılında başlayan ilişkilerini 2015’te nikâh masasına taşımıştı. 2017'de ABD'ye yerleşen çiftten Savacı, yaşamını yitirdi ve vasiyeti üzerine New Jersey'de toprağa verildi. Nermin Bezmen, eşinin ardından duygusal bir paylaşımda bulundu.
5.03.2024 Cadde
Tolga Savacı'nın vasiyeti yerine getirildi! Eşi paylaştı
Tolga Savacı'nın vasiyeti yerine getirildi! Eşi paylaştı Oyuncu Tolga Savacı ile yazar Nermin Bezmen, 2010 yılında başlayan ilişkilerini 2015’te nikâh masasına taşımıştı. 2017'de ABD'ye yerleşen çiftten Savacı, yaşamını yitirdi ve vasiyeti üzerine New Jersey'de toprağa verildi. Hayat arkadaşını kaybeden Bezmen'den yeni bir paylaşım geldi.
3.03.2024 Cadde
Eşi Tolga Savacı'yı kaybeden Nermin Bezmen: Hani el ele yaşlanacaktık!
Eşi Tolga Savacı'yı kaybeden Nermin Bezmen: Hani el ele yaşlanacaktık! Oyuncu Tolga Savacı ile yazar Nermin Bezmen, 2010 yılında başlayan ilişkilerini 2015’te nikâh masasına taşımıştı. 2017'de ABD'ye yerleşen çiftten Savacı, önceki gün yaşamını yitirdi ve vasiyeti üzerine New Jersey'de toprağa verildi. Hayat arkadaşını kaybeden Bezmen, eşiyle arasında geçen bir diyaloğu paylaştı.
28.02.2024 Cadde
TOLGA SAVACI NEDEN ÖLDÜ, HASTALIĞI NEYDİ? Tolga Savacı kimdir, hangi film ve dizilerde rol aldı? Tolga Savacı eşi Nermin Bezmen kimdir?
TOLGA SAVACI NEDEN ÖLDÜ, HASTALIĞI NEYDİ? Tolga Savacı kimdir, hangi film ve dizilerde rol aldı? Tolga Savacı eşi Nermin Bezmen kimdir? Tolga Savacı'nın beklenmedik ölüm haberi sonrasında sanat dünyasını yasa boğdu. Yeşilçam'da 80'li yıllara damga vuran usta oyuncu Tolga Savacı'nın ölüm haberini eşi Nermin Bezmen sosyal medya hesabı üzerinden duyurdu. Tolga Savacı'nın ölüm haberi sonrasında neden öldü, hastalığı neydi soruları araştırılmaya başlandı. Peki Tolga Savacı neden öldü, hastalığı neydi?
28.02.2024 Bilgi Rehberi
Vasiyeti New Jersey
Vasiyeti New Jersey Kalp krizi geçirdiği için önceki gün hayatını kaybeden Tolga Savacı (60), vasiyeti üzerine yaşadığı New Jersey’de defnedilecek.
28.02.2024 Cadde
Aylin Livaneli'den eski eşi Tolga Savacı'ya duygusal veda!
Aylin Livaneli'den eski eşi Tolga Savacı'ya duygusal veda! Oyuncu Tolga Savacı ile Zülfü Livaneli'nin kızı Aylin Livaneli, 1993'te dünyaevine girmiş, iki yıl evli kaldıktan sonra boşanmıştı. Aylin Livaneli, uzun süredir yaşadığı Amerika'da dün akşam hayata veda eden eski eşi için duygu yüklü bir veda mesajı yayınladı.
27.02.2024 Cadde
Tolga Savacı ülkeyi neden terk etti? 'Bizim jenerasyona iş vermiyorlar'
Tolga Savacı ülkeyi neden terk etti? 'Bizim jenerasyona iş vermiyorlar' Mankenlik eğitimi için 1983'te İtalya'ya giden Tolga Savacı, iki yıl boyunca İtalya, Almanya, Fransa'da modellik yaptıktan sonra henüz 22 yaşında Banu Alkan'la başrolü paylaştığı 'Arzu' (1985) filmi ile oyunculuk kariyerine adım atmıştı. Bir döneme damga vuran isimden dün akşam acı haber geldi. Oyuncu Yalçın Dömer, uzun yıllardır ikamet ettiği New Jersey'de hayatını kaybeden meslektaşı hakkında canlı yayında dikkat çeken bir açıklama yaptı.
27.02.2024 Cadde
Tolga Savacı'nın ölümü sanat dünyasını yasa boğdu!
Tolga Savacı'nın ölümü sanat dünyasını yasa boğdu! Ünlü sinema oyuncusu Tolga Savacı, geçirdiği kalp krizi sonucu yaşama veda etti. Usta oyuncunun vefatının ardından, sanat dünyasının birbirinden ünlü isimleri Savacı için taziye mesajlarını paylaştı.
27.02.2024 Cadde
TOLGA SAVACI KİMDİR? Tolga Savacı neden öldü, kaç yaşındaydı, aslen nereli? İşte hayatı ve kariyeri
TOLGA SAVACI KİMDİR? Tolga Savacı neden öldü, kaç yaşındaydı, aslen nereli? İşte hayatı ve kariyeri Yeşilçam’ın beğenilen yakışıklı oyuncusundan hayranlarını üzen haber geldi. Son dakika haberine göre ünlü oyuncu Tolga Savacı hayatını kaybetti. Geçirdiği kalp krizi sonucunda Tolga Savacı hayata gözlerini yumdu. Savacı, 60 yaşında aramızdan ayrıldı. Peki Tolga Savacı kimdir, kaç yaşındaydı? Tolga Savacı öldü mü, neden öldü?
27.02.2024 Bilgi Rehberi
Tolga Savacı vefat etti
Tolga Savacı vefat etti Yeşilçam’ın efsane filmlerinde yer alan Tolga Savacı (60), dün hayatını kaybetti.
27.02.2024 Cadde
Usta sanatçı Tolga Savacı hayatını kaybetti
Usta sanatçı Tolga Savacı hayatını kaybetti Ünlü sinema oyuncusu Tolga Savacı, geçirdiği kalp krizi sonucu 60 yaşında yaşamını yitirdi.
27.02.2024 Cadde
İmza turnesinde
İmza turnesinde ABD’den döner dönmez yeni kitaplarının imza günleri için koşturan Nermin Bezmen, keyifli halleriyle dikkat çekti.
23.06.2022 Cadde
Sanatı ve sanatçısıyla yaşayan şehir
Sanatı ve sanatçısıyla yaşayan şehir “Kurt Seyt & Shura”, “Kurt Seyt & Murka”, “Shura”, “Havva’nın Cezası”, “Unutkan Aşk” ve son olarak geçen ay yayımlanan “Ay Taşı Tanrıçaları” kitaplarının sevilen yazarı Nermin Bezmen, New York’tan sanatın nabzını tuttu.
4.07.2021 Kültür Sanat
Kanlı Ay mesajları
Kanlı Ay mesajları Tüm dünyada merakla beklenen Süper Çeçek Kanlı Ay tutulmasında, cemiyet hayatının ünlü isimleri paylaşımlarıyla dikkat çekti. İşte dost simaların tutulmanın etkileri hakkındaki mesajları...
28.05.2021 Cadde
Doğum günü kutlaması
Doğum günü kutlaması Edebiyat dünyasının güçlü kalemi Nermin Bezmen, kutlamalarına bir yenisini daha ekledi.
3.05.2021 Cadde
Nermin Bezmen: Bana bakışını asla unutamam
Nermin Bezmen: Bana bakışını asla unutamam Nermin Bezmen, yıllar önce eşi Tolga Savacı ile davette tanıştığı an için “Hayatın bana hediyesi” yorumunu yaptı.
14.12.2020 Cadde
Bezmen’in gizemli kutusu
Bezmen’in gizemli kutusu Edebiyat dünyasının güçlü kalemlerinden Nermin Bezmen Savacı, senenin büyük bir bölümünü geçirdiği Amerika’da boş durmuyor.
4.06.2020 Cadde
Aşkı için Amerika'ya yerleşmişti! Ünlü çiftten 5. yıl kutlaması
Aşkı için Amerika'ya yerleşmişti! Ünlü çiftten 5. yıl kutlaması Yazar Nermin Bezmen, oyuncu eşi Tolga Savacı ile 5. evlilik yıl dönümlerini sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla kutladı.
3.05.2020 Cadde
Örtülü şiddet tartışıldı
Örtülü şiddet tartışıldı Kordon Rotary Kulübü “Roman Yolculuğumdan Ülkemizde Örtülü Şiddete Bir Yelpaze” konusuyla yazar Nermin Bezmen’i konuk etti.
24.12.2019 Ege
Anlamlı ziyaret
Anlamlı ziyaret Nermin Bezmen ve eşi Tolga Savacı, yaralı deniz kaplumbağalarını ziyaret etti.
9.11.2019 Cadde
Teklif alıyor
Teklif alıyor Nermin Bezmen’le evlendikten sonra Amerika’ya yerleşen Tolga Savacı, sanat hayatına ara vermek zorunda kalmıştı.
28.07.2019 Cadde
60. yıla özel proje
60. yıla özel proje Resmin şairi Devrim Erbil’in 60...
9.07.2019 Ege
Kim der 66 yaşında diye?
Kim der 66 yaşında diye? ABD'nin New Jersey eyaletinde yaşayan yazar Nermin Bezmen, önceki gün 66 yaşına girdi.
4.05.2019 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Nermin Bezmen ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.