Neşe Erberk

Neşe Erberk

Son dakika Neşe Erberk haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Neşe Erberk gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Neşe Erberk haber sayfamızda...

Neşe Erberk

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 351 neşe erberk haberi bulunmuştur.
Büyükçekmece Belediyesi'nde rüşvet operasyonu! Toplanan kalabalık gazetecilere saldırdı
Büyükçekmece Belediyesi'nde rüşvet operasyonu! Toplanan kalabalık gazetecilere saldırdı Büyükçekmece Belediyesi'ne yönelik düzenlenen rüşvet operasyonu sonrası belediye önünde toplanan kabalık gazetecilere saldırdı.
19.01.2024 Gündem
Neşe Erberk dahil 170 kişiden rüşvet almışlar
Neşe Erberk dahil 170 kişiden rüşvet almışlar İstanbul Mali Suçlarla Mücadele ekipleri önceki gün İstanbul ve Kayseri’de düzenlediği operasyonlarda, örgütlü şekilde rüşvet suçunu işledikleri iddiasıyla biri emekli dört İBB İtfaiye eri, bir İBB sağlık teknisyeni ile 13 sivili adreslerine düzenlediği operasyonlarla gözaltına almıştı.
14.01.2024 Gündem
İstanbul itfaiyesinde rüşvet operasyonunda yeni detaylar! 100 bin ila 20 bin arası...
İstanbul itfaiyesinde rüşvet operasyonunda yeni detaylar! 100 bin ila 20 bin arası... İstanbul Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı'nda görevli bazı memurlara yönelik yapılan rüşvet operasyonuna dair yeni detaylar ortaya çıktı.
13.01.2024 Gündem
Zeki Müren'e yapay zeka ile 'Parla' marşı söyletildi!
Zeki Müren'e yapay zeka ile 'Parla' marşı söyletildi! 'Sanat Güneşi' lakaplı merhum sanatçı Zeki Müren'in sesi yapay zeka yardımıyla rapçi Norm Ender'in 'Parla' marşında kullanıldı. Sosyal medya kullancıarının büyük bölümü, Zeki Müren'in sesiyle Parla performansına övgüler yağdırdı.
11.01.2024 Cadde
Türkiye güzelinin kızı mezun oldu! Selin Gurdikyan artık bir doktor
Türkiye güzelinin kızı mezun oldu! Selin Gurdikyan artık bir doktor 1983 Türkiye ve 1984 Avrupa Güzeli Neşe Erberk'in kızı Selin Gurdikyan, 2022 yılında Miss Turkey yarışmasına katılmış ve üçüncü olmuştu. 24 yaşındaki tescilli güzel, Florida International University'den mezun oldu.
14.12.2023 Cadde
Bu fotoğrafta iki Türkiye güzeli var! 'Üç nesil bir arada'
Bu fotoğrafta iki Türkiye güzeli var! 'Üç nesil bir arada' 1983 yılında Türkiye güzeli, 1984'te de Avrupa güzeli seçilen Neşe Erberk, annesi Gülşen Erberk, kızları Lara Gurdikyan ve Selin Gurdikyan ile doğum gününü kutladı.
12.12.2023 Cadde
Güzellik yarışmasında ilk 24'e girememişti! 'Bu sonuç beni çok üzdü'
Güzellik yarışmasında ilk 24'e girememişti! 'Bu sonuç beni çok üzdü' Eski Türkiye güzeli Neşe Erberk'in kızı Selin Gurdikyan, ülkemizi temsil etmek için katıldığı Miss Supranational yarışmasında ilk 24'e girememişti. Geçtiğimiz gün Nişantaşı'nda görüntülenen Gurdikyan, ayaküstü gazetecilerle konuşarak dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
26.08.2023 Cadde
Neşe Erberk: Kızım da benimle aynı unvanı taşısın
Neşe Erberk: Kızım da benimle aynı unvanı taşısın Eski Türkiye güzeli Neşe Erberk, önceki gün Nişantaşı City's çıkışı görüntülendi. Eski model, Miss Turkey 2022 üçüncüsü olan ve Miss Supranational yarışmasında ülkemizi temsil edecek kızı Selin Gurdikyan için destek istedi.
18.05.2023 Cadde
Kısa Kısa Cadde
Kısa Kısa Cadde Düet albüm hazırlığı Britney Spears, geçtiğimiz yıl Sir Elton John ile çıkardığı single’ı ‘Hold Me Closer’ın başarısının ardından, düet albümü hazırlığı içinde olduğunu belirtti...
18.05.2023 Cadde
Selin Gurdikyan, Polonya yolcusu
Selin Gurdikyan, Polonya yolcusu Miss Turkey 2022'de üçüncü seçilen, Türkiye eski güzeli Neşe Erberk'in 22 yaşındaki kızı Selin Gurdikyan, 26 Haziran-15 Temmuz tarihleri arasında yapılacak Miss Supranational yarışmasında ülkemizi temsil edecek.
11.04.2023 Cadde
Milliyet yazarları önceki gün kaybettiğimiz duayen gazeteci-sunucu Halit Kıvanç’ı yazılarıyla anıyor
Milliyet yazarları önceki gün kaybettiğimiz duayen gazeteci-sunucu Halit Kıvanç’ı yazılarıyla anıyor En ünlü en üretken en saygın sunucuydu / ALİ EYÜBOĞLU 1983’te Zeki Müren, “Gitme Sana Muhtacım” şarkısını o yılın Türkiye Güzeli Neşe Erberk’le dans ederek söylerken, Halit Abi de çekimin sürprizini yapıp, Ajda Pekkan’ı dansa kaldırdığında pist ünlülerle dolmuştu...
27.10.2022 Gündem
Arkadaşlarından Sinem Üretmen'e veda
Arkadaşlarından Sinem Üretmen'e veda 90'lı yıllara damgasını vuran ünlü manken ve oyuncu Sinem Üretmen, dün hayatını kaybetti. 51 yaşındaki Üretmen'in vefatı sevenlerini yasa boğarken, eski mankenin arkadaşları Sema Şimşek, Metin Arolat ve Neşe Erberk de üzüntülerini sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımlarla dile getirdiler.
26.10.2022 Cadde
Demet Akalın'dan Ebru Gündeş açıklaması ve yüzük itirafı!
Demet Akalın'dan Ebru Gündeş açıklaması ve yüzük itirafı! Bir dönem küslük yaşayan Demet Akalın ile Ece Erken, geçtiğimiz aylarda aralarındaki buzları eritmişti. Erken’in eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu’nun 27 Ocak'ta silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetmesinin ardından Akalın, eski dostuna taziye ziyaretinde bulunmuştu. Geçmişe sünger çeken ikili, Etiler’de bir mekânda buluştu. Eski Türkiye güzeli Neşe Erberk ve meslektaşı Ebru Gündeş ile ilgili sözleriyle dikkat çeken popçu, Kanal D dizisi 'Yargı'ya da övgüler yağdırdı.
20.10.2022 Cadde
Neşe Erberk itirafı
Neşe Erberk itirafı Demet Akalın ile Ece Erken, Etiler’deki bir mekanda buluştu.
20.10.2022 Cadde
‘Bedenimle mutluyum’
‘Bedenimle mutluyum’ Miss Turkey güzeli Nursena Say, eleştirilere cevap verdi. Say, “Böyle yaratıldım. Estetikle değiştirmek istemiyorum ve bedenimle mutluyum” dedi.
17.10.2022 Cadde
Azra Akın'dan Miss Turkey cevabı: Torpil olduğunu düşünmüyorum!
Azra Akın'dan Miss Turkey cevabı: Torpil olduğunu düşünmüyorum! Geçtiğimiz aylarda düzenlenen Miss Turkey yarışmasının ardından 1984 yılında Türkiye güzeli seçilen Neşe Erberk'in kızı Selin Erberk Gurdikyan'ın üçüncü olması ile Demet Akalın'ın torpil iması gündem olmuştu. 2002'de Türkiye ve dünya güzeli seçilen Azra Akın, ünlü şarkıcının "Hira'yı ayıp olmasın diye Türkiye güzeli yapmayın" mesajını değerlendirdi.
16.10.2022 Cadde
'Hiçbir kadın süs bebek olmasın'
'Hiçbir kadın süs bebek olmasın' Miss Turkey’de üçüncülük tacı giyen Selin Erberk Gurdikyan ve izinden gittiği annesi Neşe Erberk, aralarındaki kuşak farkına rağmen güzellik anlayışında hemfikir: Sadece dış görünüş yetersiz. Mümkünse süs bebek olmasın hiçbir kadın.
2.10.2022 Pazar
Demet Şener'den 'Miss Turkey' açıklaması: İngilizceleri yeterli değildi
Demet Şener'den 'Miss Turkey' açıklaması: İngilizceleri yeterli değildi Miss Turkey 2022'de jüri koltuğuna oturan eski manken Demet Şener, geceye eski eşi İbrahim Kutluay'la evliliğinden olan kızı İrem Kutluay ile katılmıştı. Yarışmada birinci seçilen Nursena Say hakkında sosyal medyada yapılan eleştiriler konusunda görüşlerini dile getiren 45 yaşındaki tescilli güzel, "Miss Turkey'de birinciyseniz eleştirilirsiniz. 19'uncu olsanız eleştirilmezsiniz" dedi.
27.09.2022 Cadde
Zeki Müren vefatının 26'ncı yıl dönümünde kabri başında anıldı
Zeki Müren vefatının 26'ncı yıl dönümünde kabri başında anıldı Türk Sanat Müziği sanatçısı Zeki Müren, vefatının 26'ncı yıl dönümünde Bursa'daki kabri başında anıldı. Anma programında konuşan Türk Eğitim Vakfı Bursa Şubesi Yürütme Kurulu Başkanı Mehmet Çalışkan, "Değerli bağışçımız sanat güneşimiz Zeki Müren'i kaybetmemizin üzerinden tam 26 yıl geçti. Sanat güneşimizdi, eğitim güneşimiz oldu. Kendisini rahmet ve minnetle anıyoruz" dedi.
24.09.2022 Cadde
Demet Akalın'a Neşe Erberk sorusu!
Demet Akalın'a Neşe Erberk sorusu! Demet Akalın, önceki gün İstinyePark'daydı. Arkadaşıyla birlikte birçok mağazadan alışveriş yapan ünlü şarkıcı, Markalar Sokağı'nda aracını teslim almadan önce basın mensupları tarafından görüntülendi.
24.09.2022 Cadde
Tuğba Ekinci'den Demet Akalın'a: Sen oldun da şimdikiler mi çirkin geldi?
Tuğba Ekinci'den Demet Akalın'a: Sen oldun da şimdikiler mi çirkin geldi? Miss Turkey 2022 için yaptığı paylaşımlarla dikkat çeken şarkıcı Demet Akalın, geçtiğimiz günlerde 1990'da çekilen mayolu bir fotoğrafını; "Yıl 1990... Mayo güzeliydim ben!" notuyla paylaşmıştı. Tuğba Ekinci ise Akalın'ın o fotoğrafını kendi sosyal medya hesabından yayınladı. Ekinci'nin paylaşımına düştüğü not, kısa sürede gündem oldu. İşte detaylar...
24.09.2022 Cadde
Geriye sadece bacakları kaldı! Korkunç ölümde akıl karıştıran aşk dörtgeni
Geriye sadece bacakları kaldı! Korkunç ölümde akıl karıştıran aşk dörtgeni 54 yaşındaki adam arkadaşının çiftliğini temizlemeye gittiğinde kendisinden geriye sadece bacaklarının kalacağını bilmiyordu. Odun parçalama makinesinde bulunan bacakları korkunç bir sırrı da ortaya çıkaracaktı. Yoksa bir aşk dörtgeninin kurbanı mıydı?
21.09.2022 Dünya
Demet Akalın'dan olay Miss Turkey yorumu! Neşe Erberk'ten cevap gecikmedi
Demet Akalın'dan olay Miss Turkey yorumu! Neşe Erberk'ten cevap gecikmedi Miss Turkey 2022 güzelleri dün akşam düzenlenen törenle belirlendi. Nursena Say, kraliçe tacının sahibi oldu. Aleyna Şirin ikinci, Selin Erberk Gurdikyan üçüncü seçildi. Sosyal medyada "Selin Erbek Gurdikyan'ın derece almasında annesi Neşe Erberk'in etkili olduğu" yorumları yapıldı. Bu yorumlardan biri de Demet Akalın'dan geldi. '2. Sayfa' programına telefonla bağlanan Erberk, hem iddialara hem de Akalın'a yanıt verdi.
22.09.2022 Cadde
'Bezliyken mutsuz' dedi, 8 haftalık kızını tuvalete alıştırdı! 2 uzman tüm yönleriyle anlattı
'Bezliyken mutsuz' dedi, 8 haftalık kızını tuvalete alıştırdı! 2 uzman tüm yönleriyle anlattı Çocuklarının daha mutlu ve sağlıklı yetişebilmesini isteyen genç anne-baba bez kullanmayı reddetti ve 8 haftalık kızlarını tuvalete alıştırdı. Şimdi 5 aylık olan minik bebek annesinin iddiasına göre tuvaletinin geldiğini anlatabiliyor! Uzmanların ise bu konuda önemli tavsiyeleri var.
22.09.2022 Gündem
Selin Erberk Gurdikyan kimdir? Miss Turkey Supranational Selin Erberk Gurdikyan boyu ve yaşı kaç, annesi kim?
Selin Erberk Gurdikyan kimdir? Miss Turkey Supranational Selin Erberk Gurdikyan boyu ve yaşı kaç, annesi kim? Miss Supranational seçilen Selin Erberk Gurdikyan'ın hayatı araştırılıyor. 2022 Miss Turkey'de dereceye girerek adından söz ettiren Gurdikyan, eski güzel Neşe Erberk2in de kızıdır. Peki, Selin Erberk Gurdikyan aslen nereli?
20.09.2022 Bilgi Rehberi

Benzer Haber Etiketleri

Neşe Erberk ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.