Neslican Tay'ın videoları hayatımıza ne kattı?
Neslican Tay'ın videoları hayatımıza ne kattı? 21 yıllık bir hayat... Kanser hastası Neslican Tay, bir Youtube fenomeni olarak hayat savaşını bizlerle paylaştı, hepimizin umut ışığı oldu. Elimizden geldiğince ona destek olmaya çalıştık. Ama olmadı, yetmedi. Neslican Tay 20 Eylül 2019'da hayata veda etti. Peki ölümüyle hepimizin içini sızlatan Neslican Tay'ın videoları hayatımıza ne kattı?
21.09.2021 Trend
Neslican Tay kimdir? Neslican Tay ne kanseriydi, ne zaman öldü?
Neslican Tay kimdir? Neslican Tay ne kanseriydi, ne zaman öldü? Sosyal medya gündemine oturan Neslican Tay, ölüm yıldönümünde büyük özlemle anılıyor. Herkesin içindeki başarma duygusunu açığa çıkaran Neslican Tay hakkında araştırmalar peş peşe geliyor. Yaptığı paylaşımlarla ve çektiği videolarla çok konuşulan Neslican Tay kimdir, Neslican Tay ne kanseriydi, ne zaman öldü?
19.09.2020 Gündem
Neslican'ın adının okuduğu okula verilmesi teklifi kabul edilmedi
Neslican'ın adının okuduğu okula verilmesi teklifi kabul edilmedi Rize’de, sol bacağının kesilmesine neden olan kansere karşı yürüttüğü mücadeleyle tanınan ve İstanbul'da tedavi gördüğü hastanede yaşam savaşını kaybeden Neslican Tay'ın (21) adının okuduğu liseye verilmesi teklifi, Milli Eğitim Bakanlığı'nca kabul edilmedi. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu'nun teklifi, 'Eğitim Kurumlarına İsim Verme Yönetmeliği'ne uymadığı gerekçesiyle reddedildi. Bakanlık, Neslican'ın adının, okulun kütüphane ve spor salonu gibi eklentilere verilmesini önerdi.
4.12.2019 Gündem
Neslican Tay'ın videolarına kayıtsız kalmak imkânsız
Neslican Tay'ın videolarına kayıtsız kalmak imkânsız Sosyal medya platformlarında fenomen olmanın ne kadar kolay olduğu ortada. Herhangi bir 'provokatif' fotoğrafla gündeme gelebilmek mümkün. Ancak bu platformların hiçbiri gözümde YouTube kadar 'efektif' değil. YouTube, geleceğin televizyonu olma yolunda sağlam adımlarla ilerliyor.
11.01.2019 Trend