Neslican Tay kimdir? Neslican Tay kaç yaşındaydı?
Neslican Tay kimdir? Neslican Tay kaç yaşındaydı? Kansere karşı verdiği mücadele ile milyonlarca insanın sevgisini ve desteğini kazanan Neslican Tay'dan dün akşam satlerinde acı haber geldi. 4. kez kansere yakalanan ve geçtiğimiz günlerde yoğun bakıma alınan Neslican Tay hayatını kaybetti. Peki, Neslican Tay kimdir? Neslican Tay kaç yaşındaydı?
21.09.2019 Gündem
Neslican Tay'ın sağlık durumu nasıl? Neslican Tay kimdir?
Neslican Tay'ın sağlık durumu nasıl? Neslican Tay kimdir? Kansere vrdiği mücadele ile tanıdığımız Neslican Tay 15 Eylül tarihinde yoğun bakıma alınmıştı. Üç kez kanseri yenen ve sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla milyonların desteğini alan Neslican Tay'ın sağlık durumu ile ilgili değişiklik var mı? Neslican Tay yoğun bakımdan çıktı mı?
18.09.2019 Gündem
Neslican Tay kaç yaşında? Neslican Tay son durumu nasıl?
Neslican Tay kaç yaşında? Neslican Tay son durumu nasıl? Neslican Tay kimdir? Üç kez kanseri yenen Neslican Tay verdiği mücadele ile sosyal medyada çok sayıda kişinin desteğini aldı. Genç yaşına rağmen çok güçlü olan ve tedavisi için her engeli aşmaya hazır olan Neslican Tay kaç yaşında? İşte Neslican'ın son durumu...
16.09.2019 Gündem
Neslican Tay'ın videolarına kayıtsız kalmak imkânsız
Neslican Tay'ın videolarına kayıtsız kalmak imkânsız Sosyal medya platformlarında fenomen olmanın ne kadar kolay olduğu ortada. Herhangi bir 'provokatif' fotoğrafla gündeme gelebilmek mümkün. Ancak bu platformların hiçbiri gözümde YouTube kadar 'efektif' değil. YouTube, geleceğin televizyonu olma yolunda sağlam adımlarla ilerliyor.
11.01.2019 Trend