Nevada

Nevada

Son dakika Nevada haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Nevada gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Nevada haber sayfamızda...

Nevada

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 930 nevada haberi bulunmuştur.
SURVİVOR GİZEM KİMDİR? Survivor Gizem Memiç kaç yaşında ne iş yapıyor, nereli?
SURVİVOR GİZEM KİMDİR? Survivor Gizem Memiç kaç yaşında ne iş yapıyor, nereli? Survivor All Star yeni bölüm fragmanında Gizem Memiç'in denge tahtasından düştüğü görüntüler gündem oldu. Sevilen yarışmanın iddialı isimlerinden olan Gizem'in yerde acı içinde kıvrandığı görüntüleri korkuttu. Gizem Memiç, 2024 Survivor'da kırmızı takımda yarışıyor. Peki Survivor Gizem kimdir, kaç yaşında, ne iş yapıyor, nereli?
20.03.2024 Bilgi Rehberi
California beyaza büründü
California beyaza büründü California'da kar fırtınasının etkili olması ile birlikte eyalet beyaza büründü.
2.03.2024 Haberler
California beyaza büründü
California beyaza büründü California'da kar fırtınasının etkili olması ile birlikte eyalet beyaza büründü.
2.03.2024 Dünya
Super Bowl'da 30 saniyesi 7 milyon dolar! Çılgın reklam geliri
Super Bowl'da 30 saniyesi 7 milyon dolar! Çılgın reklam geliri ABD’deki şov kültürünün sporla harmanlanmış örneklerinden Super Bowl’da, bu sene otuz saniyelik reklama yedi milyon dolar ödeniyor. Amerikan futbolunda şampiyonu belirleyen dünyanın en ticari spor müsabakasına, paranın su gibi aktığı Las Vegas ev sahipliği yapıyor.
11.02.2024 Diğer
'Banka dışı mortgage kreditörleri izleniyor'
'Banka dışı mortgage kreditörleri izleniyor' ABD Hazine Bakanı Janet Yellen banka dışı mortgage kreditörlerinden kaynaklanan risklerin takip edildiğini söyledi.
9.02.2024 Uzmanpara
Biden 30 sene geriye gitti! Ölen Fransa lideriyle konuştuğunu öne sürdü
Biden 30 sene geriye gitti! Ölen Fransa lideriyle konuştuğunu öne sürdü ABD Başkanı Joe Biden, 1996 yılında hayatını kaybeden Fransa lideri ile konuştuğunu belirtti ve aralarında geçen 'sohbeti' destekçileriyle paylaştı.
6.02.2024 Dünya
Tesla, ABD'deki pil tesisini genişletiyor
Tesla, ABD'deki pil tesisini genişletiyor Tesla, lityum demir fosfat pillerin tedarik zincirini ABD'ye getirmek için Nevada'daki pil tesisini genişletiyor.
1.02.2024 Uzmanpara
Trump, Cumhuriyetçi Parti'nin Iowa'daki ön seçimlerini açık farkla kazandı
Trump, Cumhuriyetçi Parti'nin Iowa'daki ön seçimlerini açık farkla kazandı ABD’deki başkanlık seçimlerinde Cumhuriyetçi Parti’nin adayının belirleneceği ön seçimlerin ilkinde Iowa'daki oylamayı eski Başkan Donald Trump açık ara farkla kazandı.
16.01.2024 Dünya
Yargıcın üzerine uçarak saldıran mahkumun son hali kamerada
Yargıcın üzerine uçarak saldıran mahkumun son hali kamerada ABD'de yargıcın üzerine uçan ve dünya medyasında ses getiren mahkumun son hali ortaya çıktı.
9.01.2024 Haberler
Yargıcın üzerine uçarak saldıran mahkumun son hali kamerada
Yargıcın üzerine uçarak saldıran mahkumun son hali kamerada ABD'de yargıcın üzerine uçan ve dünya medyasında ses getiren mahkumun son hali ortaya çıktı.
9.01.2024 Dünya
Tutuklama kararı verilen sanık yargıca saldırdı
Tutuklama kararı verilen sanık yargıca saldırdı ABD’nin Nevada eyaletindeki Las Vegas’ta Clark İlçe Bölge Mahkemesi’nde şartlı tahliyesi reddedilen bir sanığın, kendisini kürsüye atarak yargıca saldırması ülke gündemine oturdu.
5.01.2024 Dünya
Ayağı frenden çekince yokuş yukarı çıkıyor! Erzurum'daki gizemli yolun sırrı
Ayağı frenden çekince yokuş yukarı çıkıyor! Erzurum'daki gizemli yolun sırrı "Aracı durdurunuz. Vitesi boşa alınız. Frenden ayağınızı çekiniz. Denemeye başlayabilirsiniz." Erzurum'da Palandöken Dağı'ndaki Abdurrahman Gazi Türbesi'ne gitmek isteyenleri bu tabela karşılıyor. Çünkü aşağı doğru olan yolda kontağı kapalı olsa da araçlar yokuş yukarı gitmeye başlıyor. Peki, bu deneyimi yaşamak isteyenlerin akın ettiği gizemli yolun sırrı ne?
23.12.2023 Yaşam
Tesla çalışanların saatlik ücretlerini artıracak
Tesla çalışanların saatlik ücretlerini artıracak Tesla, Nevada'daki batarya fabrikasında çalışanların saatlik ücretlerini artıracak.
19.12.2023 Uzmanpara
Eski profesör okulu bastı, önüne geleni öldürdü
Eski profesör okulu bastı, önüne geleni öldürdü ABD'de üniversiteyi basıp katliam yapan şahıs, eski profesör çıktı. Ülkeyi sallayan olayın detayları ise dünya medyasında ses getirdi.
7.12.2023 Dünya
ABD'de üniversitede silahlı saldırı
ABD'de üniversitede silahlı saldırı ABD'nin Nevada eyaletinde bulunan Nevada Las Vegas Üniversitesi'nde silahlı saldırı düzenlendi.
7.12.2023 Dünya
ABD’de üniversitede silahlı saldırı! Can kayıpları olduğu açıklandı
ABD’de üniversitede silahlı saldırı! Can kayıpları olduğu açıklandı ABD’nin Nevada eyaletinde bulunan Nevada Las Vegas Üniversitesi’nde silahlı saldırı düzenlendiği haberi ajanlar tarafından son dakikA olarak bildirildi.
6.12.2023 Haberler
ABD’de üniversitede silahlı saldırı! Can kayıpları olduğu açıklandı
ABD’de üniversitede silahlı saldırı! Can kayıpları olduğu açıklandı ABD’nin Nevada eyaletinde bulunan Nevada Las Vegas Üniversitesi’nde silahlı saldırı düzenlendiği haberi ajanlar tarafından son dakika olarak bildirildi.
7.12.2023 Dünya
ABD'li Müslümanlardan Biden'a Gazze ültimatomu
ABD'li Müslümanlardan Biden'a Gazze ültimatomu ABD'li Müslümanlar, Gazze'de ateşkes için Başkan Biden'a geceyarısına kadar mühlet verdi. Biden'ın yeniden seçilebilmesi için kritik önem taşıyan Müslümanlar, "Ateşkes yoksa oy da yok" dedi.
31.10.2023 Dünya
Formula 1 yarış takvimi 2023: Formula 1 Meksika GP ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?
Formula 1 yarış takvimi 2023: Formula 1 Meksika GP ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Formula 1 Amerika GP gerçekleşti ve gözler Meksika GP'de!! F1 yarış takvimine göre pilotlar 8 Ekim'de Katar'da, 22 Ekim'de Amerika'da mücadele etmiş ve Max Verstappen kazanmıştı. Formula 1 tutkunları ise Meksika GP'ye odaklandı. Peki, Formula 1 Meksika GP ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?
22.10.2023 Skorer
Pencere kenarındaki yolcuya uçakta öncelik
Pencere kenarındaki yolcuya uçakta öncelik United Airlines, yolcuların uçağa yerleşmek için geçirdiği zamanı azaltmak için gelecek haftadan itibaren ilk olarak pencere koltuklarıyla ekonomi sınıfındaki yolcuları binmeye başlayacak. 26 Ekim’de başlayacak olan WILMA adı verilen uygulamanın, çeşitli yerlerde test edildiği ve uçağa binme süresini 2 dakikaya kadar kısalttığı belirtildi.
20.10.2023 Ekonomi
Kanalizasyonda bir hayat kurdular! 2 kurala uymayan burada yaşayamıyor
Kanalizasyonda bir hayat kurdular! 2 kurala uymayan burada yaşayamıyor Dünyanın en ışıltılı ve görkemli eğlence hayatına sahip şehirlerinden birinde, şaşaalı hayatların derinine dalındığında kanalizasyon tünellerinin içinde fare gibi yaşayan yüzlerce insan karşınıza çıkıyor. Kendine has bir dilin konuşulduğu bu yerde yine yalnızca buraya özgü kurallar ve ritüeller var.
18.10.2023 Yaşam
500 milyar dolar zenginleştiler!
500 milyar dolar zenginleştiler! Forbes dergisinin açıkladığı ABD’nin en zengin 400 listesi bu yıl 500 milyar dolar zenginleşti. Listeye 18 yeni milyarder dahil oldu. Yeni zenginlere basketbolcu Michael Jordan dahil olurken listeye Özmen çifti de girdi.
5.10.2023 Ekonomi
Ronaldo'ya açılan tecavüz davasında yeni başvuru!
Ronaldo'ya açılan tecavüz davasında yeni başvuru! Portekizli yıldız Ronaldo için 2018'de açılan tecavüz davasının yeniden açılması için başvuru yapıldı.
4.10.2023 Futbol
ABD’de 'rapçi Tupac' cinayetinde 27 yıl sonra gözaltı
ABD’de 'rapçi Tupac' cinayetinde 27 yıl sonra gözaltı 1996 yılında gerçekleşen ve ABD'yi şoka sürükleyen silahlı saldırıda yeni gelişme var, 60 yaşındaki Duane Davis polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.
30.09.2023 Dünya
ABD’den Amazon’a ‘tekelcilik’ davası
ABD’den Amazon’a ‘tekelcilik’ davası ABD merkezli dünyanın en büyük teknoloji şirketlerinden Amazon’a tekel gücünü yasa dışı şekilde kullanarak rekabete aykırı davrandığı iddiasıyla dava açıldı.
28.09.2023 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Nevada ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.