Nevşehir'in ilk kadın valisi göreve başaldı
Nevşehir'in ilk kadın valisi göreve başaldı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Çatalca Kaymakamlığından Nevşehir Valiliğine atanan İnci Sezer Becel, yeni görevine başladı.
17.06.2020 Haberler
Niğde, Aksaray ve Nevşehir'de bugün okullar tatil edildi mi? 14 Şubat Niğde, Aksaray ve Nevşehir'de okullar tatil mi?
Niğde, Aksaray ve Nevşehir'de bugün okullar tatil edildi mi? 14 Şubat Niğde, Aksaray ve Nevşehir'de okullar tatil mi? İç Anadolu Bölgesinde etkili olan kar yağışı nedeniyle birçok ilde okullar hafta boyunca kar nedeniyle tatil edildi. 14 Şubat Cuma gününde Nevşehir, Aksaray ve Niğde'de ikamet eden vatandaşlar bugün okullar tatil mi, Valilikten kar tatili açıklaması geldi mi sorusuna yanıt aramaya başladı. Peki Nevşehir, Aksaray ve Niğde'de okullar tatil edildi mi? İşte binlerce öğrenci ve velinin merak ettiği o sorunun yanıtı...
14.02.2020 Gündem
Nevşehir, Kayseri ve Kırşehir'de okullar tatil edildi mi? 13 Şubat hangi ilçelerde okullar tatil edildi?
Nevşehir, Kayseri ve Kırşehir'de okullar tatil edildi mi? 13 Şubat hangi ilçelerde okullar tatil edildi? Yurdun büyük bölümünde etkisini sürdüren kar yağışı nedeniyle birçok il ve ilçede hayat olumsuz yönde etkilenmeye devam ediyor. Özellikler İç Anadolu, Karadeniz'in iç kesimleri ve Doğu Anadolu'da etkili olan kar yağışı nedeniyle ulaşım ve eğitimde aksamalar yaşanabiliyor. Nevşehir, Kayseri ve Kırşehir'de etkili olan kar yağışı nedeniyle öğrenci ve veliler okullar bugün tatil mi? Hangi ilçelerde okullar tatil edildi sorularına yanıt arıyor. Peki Nevşehir, Kayseri ve Kırşehir'de hangi ilçelerde okullar tatil edildi?
13.02.2020 Gündem
Ankara ve Nevşehir'de bugün okullar tatil edildi mi? Ankara Valisi Vasip Şahin'den kar tatili açıklaması yapıldı mı?
Ankara ve Nevşehir'de bugün okullar tatil edildi mi? Ankara Valisi Vasip Şahin'den kar tatili açıklaması yapıldı mı? Yurdun iç ve doğu kesimlerinde etkili olan kar yağışı nedeniyle birçok il ve ilçede okullar tatil edildi. Kar tatili haberlerinin peş peşe gelmesinin ardından öğrenciler Ankara ve Nevşehir'de bugün okullar tatil mi sorularının yanı sıra Valilikten açıklama yapıldı mı sorularına da yanıt aramaya başladı. Arama motoru üzerinden kar tatili açıklamalarını araştıran öğrenci ve veliler Ankara ve Nevşehir'de bugün okullar tatil mi sorusuna yanıt arıyor. Peki Ankara ve Nevşehir'de 12 Şubat (Bugün) okullar tatil mi?
12.02.2020 Gündem