New Balance

New Balance

Son dakika new balance haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan new balance gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan new balance haber sayfamızda...

New Balance

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 115 new balance haberi bulunmuştur.
2-8 AĞUSTOS YENİ ŞOK AKTÜEL KATALOG; ŞOK aktüel kataloğunda bu hafta hangi ürünler satışa çıktı? New Balance spor ayakkabı modelleri...
2-8 AĞUSTOS YENİ ŞOK AKTÜEL KATALOG; ŞOK aktüel kataloğunda bu hafta hangi ürünler satışa çıktı? New Balance spor ayakkabı modelleri... ŞOK aktüel ürünler kataloğunda bu Çarşamba satışa çıkacak ürünler belli oldu. JCB marka Matkap, Hilti, Taşlama Makinesi, New Balance ayakkabı çeşitleri, Çocuk Bisikleti, Akülü araba, Dikiş Makinesi, Kadın Pijama Takımı ve Terlik seçenekleri mağazalarda yer alacak. İşte 2 Ağustos ŞOK aktüel ürünler kataloğu...
3.08.2023 Bilgi Rehberi
Klasik giyim geri dönüyor!
Klasik giyim geri dönüyor! Bu kışın erkek modasında bol kesim ve ‘cropped’ ürünler, en gözde tasarımlar... Klasik parçalar ise “Klasikler hiçbir zaman ölmez” düşüncesini kanıtlayarak sokak stilinin önüne geçiyor
30.10.2022 Gündem
Türkiye adım adım spor ayakkabı üssü oluyor
Türkiye adım adım spor ayakkabı üssü oluyor Türkiye spor ayakkabı üretiminde de üs haline geliyor. Dev markalar yatırım planlıyor. Sektör 9 milyar dolarlık büyüklüğe ulaşırken, Avrupa’dan talep yağıyor.
10.10.2022 Ekonomi
Steve Jobs'ı bu kadar ünlü yapan şey neydi?
Steve Jobs'ı bu kadar ünlü yapan şey neydi? Steve Jobs eşsiz, karizmatik ve kendine has bir liderdi. Apple kurucusunun 56 yaşında kanserden ölümünün 10. yıldönümünde, onu dünyanın en ünlü yöneticilerinden biri yapan özellikler incelendi.
5.10.2021 Teknoloji
Avrupalının ayağı Türkiye’ye alıştı
Avrupalının ayağı Türkiye’ye alıştı Türkiye, pandemiyle uzak pazarlardan çekilen ülkelerin yeni tedarik ve üretim merkezi oluyor. Bu trendi yakalayan ayakkabı sektörünün ihracatı hızla artıyor. Dünyaca ünlü markalar da üretimlerini Türkiye’ye yöneltiyor
18.09.2021 Ekonomi
Forma piyasası kızışıyor
Forma piyasası kızışıyor Futbolun en önemli gelir kaynaklarından biri haline gelen forma satışlarında pazar lideri olmak için Nike, Adidas ve Puma gibi firmalar, Avrupa’nın büyük kulüplerini ‘kapma’ yarışında.
13.06.2021 Ekonomi
Liverpool'da sponsor krizi! Lig devam ederse...
Liverpool'da sponsor krizi! Lig devam ederse... Koronavirüs nedeniyle ertelenen Premier Lig’de Liverpool, büyük bir kriz daha yaşıyor. Kırmızılılar’ın 30 Haziran’a kadar forma sponsoru New Balance, sonrasında Nike... Ancak lig haziran sonuna kadar bitmezse, temmuzda hangi markayı taşıyacağı tartışılıyor
Liverpool'un yeni sponsoru Nike! Tarihi imza...
Liverpool'un yeni sponsoru Nike! Tarihi imza... Premier Lig'de emin adımlarla şampiyonluğa yürüyen Liverpool, sponsorluk konusunda da çalışmalar yürütüyor. Kırmızılar, önümüzdeki sezondan itibaren takımın forma ve malzeme tedarikçisinin Nike olacağını duyurdu.
Liverpool’dan rekor anlaşma! 80 milyon pound...
Liverpool’dan rekor anlaşma! 80 milyon pound...   Liverpool forma anlaşması ile Ada’nın 1 numarası olurken dünyada da 3. sıraya yükseldi.
1.07.2020 Dünyadan Futbol
Avrupa’nın forma cenneti Türkiye
Avrupa’nın forma cenneti Türkiye Yeni sezon formalarının satışa sunulmasıyla forma fiyatları da tartışılmaya başlandı. Üç büyüklerin formaları 250 TL’den satışa sunulurken, Türkiye’deki forma fiyatları Avrupa’nın diğer ülkelerine kıyasla oldukça düşük
3.08.2019 Ekonomi
Kortlarda yeni bir yıldız doğuyor: Cori Gauff
Kortlarda yeni bir yıldız doğuyor: Cori Gauff Sezonun üçüncü grand slam tenis turnuvası Wimbledon'a ortaya koyduğu performansla damga vuran ABD'li Cori Gauff, kariyerinin ilerleyen dönemlerinde de adından sıkça söz ettireceğinin sinyallerini verdi.
1.07.2020 Tenis
Liverpool'a dev gelir: 80 milyon pound
Liverpool'a dev gelir: 80 milyon pound Liverpool, forma sponsorluğu seneliği 80 milyon Pound’dan (605 milyon TL) 10 senelik sözleşme imzalamak istiyor.
Su ve mama dağıttı
Su ve mama dağıttı Barış Arduç’un, yüzü olduğu New Balance’ın Barış Arduç X NB Koleksiyonu’nun satışından elde edilen gelirin bir bölümü, Yedikule Hayvan Barınağı’na bağışlandı.
24.10.2018 Cadde
Arduç  stili
Arduç stili Barış Arduç, spor tutkusunu gözler önüne seren ‘Barış Arduç X New Balance’ sonbahar-kış koleksiyonunun çekimleri için Emre Güven’in objektifi karşısına geçti.
2.10.2018 Cadde
SWEAT FEST 2018 Tersane İstanbul'da şehri sporla buluşturdu
SWEAT FEST 2018 Tersane İstanbul'da şehri sporla buluşturdu Elif Boyner ve Melis Abacıoğlu Sezener tarafından geçen yıl hayata geçirilen SWEATers, spor ve eğlence dolu spor festivali SWEAT FEST ile spor tutkunlarına benzersiz bir festival yaşattı. “SWEAT FEST 2018” etkinliği, 5-6 Mayıs’ta 8 bin kişinin katılımıyla gerçekleşti.
1.07.2020 Diğer
Hırs peşinde değil iyilik peşinde koşuyorlar
Hırs peşinde değil iyilik peşinde koşuyorlar 10 yıldır iyilik peşinde koşarak sivil toplum kuruluşları için 35 milyon lira kaynak yaratan Adım Adım üyeleri, 12 Mayıs’taki New Balance Bozcaada Yarı Maratonu’na hazırlanıyor.
7.05.2018 Cumartesi
Liverpool yeni sezon formasını tanıttı
Liverpool yeni sezon formasını tanıttı Liverpool'un 2018-19 sezonunda giyeceği iç saha forması duyuruldu.
Eylülde ekranda
Eylülde ekranda Barış Arduç, kendi ses dalgalarından tasarlanan, New Balance firmasından satışa sunulacak Barışarduçx Kreasyonu’nu tanıttı...
22.03.2018 Cadde
850 bin TL'lik tasarım
850 bin TL'lik tasarım Son dönemin parlayan yıldızı Barış Arduç, bir spor markasının yeni koleksiyonunun tasarımını yapmak için 850 bin TL aldı
10.01.2018 Cadde
FLO Garaj Günleri için geri sayım
FLO Garaj Günleri için geri sayım FLO Mağazacık’ta geleneksel garaj günleri heyecanı başladı. Binlerce ürünün indirimli fiyatlar ile satışa sunulduğu Garaj Günleri, 17 Kasım-17 Ocak tarihleri arasında 4. Levent’te düzenlenecek.
14.11.2017 Ekonomi
Boyner ile Sonbahar/Kış sezonu
Boyner ile Sonbahar/Kış sezonu Boyner özel markaları Sonbahar/Kış 2017/18 sezonunu birbirinden iddialı koleksiyonlarla karşılıyor.
15.09.2017 Stil
Sağlıkları için çantaları hafifletin
Sağlıkları için çantaları hafifletin Uzmanlar, okulların açılmasına sayılı günler kala çocukların omurgasını korumak için, çantanın vücut ağırlığının yüzde 10’undan fazla olmaması gerektiği konusunda uyardı
14.09.2017 Cadde
New Balance, 3D baskılı canlı kıyafet geliştirdi
New Balance, 3D baskılı canlı kıyafet geliştirdi New Balance, MIT ve Singapur Üniversitesi araştırmacıları 3D baskı sistemleri kullanılarak kendi kendini soğutabilen bir takım elbisesi ve ayakkabı geliştirdi. Katmanlar halinde üretilen 3D giysiler, bakterilerin entegrasyonu sayesinde serinlemenizi sağlıyor.
27.05.2017 Teknoloji
LG, Android Wear 2.0'ın dağıtımına tekrar başladı
LG, Android Wear 2.0'ın dağıtımına tekrar başladı Yazılımda bulunan bir açık nedeniyle geçici olarak askıya alınan Android Wear 2.0'ın bazı akıllı saat modelleri için yayınlanacağı tarihleri açıklandı.
10.04.2017 Teknoloji
En yeni en moda
En yeni en moda İpekyol denim’de kısa paçalı modellerden skinny’ye, retro tarzdan rahat modellere pek çok jean seçeneği bulabilirsiniz.
24.03.2017 Cumartesi

Benzer Haber Etiketleri

New Balance ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.