Ertegün Kardeşler: ABD'ye futbolu sevdiren Türkler
Ertegün Kardeşler: ABD'ye futbolu sevdiren Türkler ABD denince akla ilk sporlar Amerikan Futbolu, basketbol ya da beyzboldur. Futbol ise arka sıralarda gelmektedir. Bunun en büyük nedenlerinden birisi futbolu ABD’liler çok geç keşfetmiş olmalarıdır. Keşfetmelerinde en büyük katkı ise iki Türk sayesinde olmuştur. Ahmet Ertegün ve Nesuhi Ertegün kardeşler nasıl oldu da ABD’ye futbolu sevdirdi? İşte Ertegün kardeşlerin müthiş çabası ve New York Cosmos’un kuruluşu...
4.05.2021 Portre
Amauri'nin yeni takımı New York Cosmos
Amauri'nin yeni takımı New York Cosmos İtalya'nın Palermo, Juventus ve Parma takımlarında attığı gollerle ön plana çıkan 36 yaşındaki futbolcu, Kuzey Amerika Futbol Ligi ekiplerinden New York Cosmos ile sözleşme imzaladı.
1.07.2020 İtalya Serie A
Maç sırasında Pokemon Go çılgınlığı!
Maç sırasında Pokemon Go çılgınlığı! ABD ekipleri New York Cosmos ile Jacksonville Armada takımları arasında oynana maçı takip eden basın mensubu kendisini pokemon çılgınlığına kaptırdı.
16.07.2016 Futbol
Taraftarların yeni gözdesi...
Taraftarların yeni gözdesi... Chelsea doktoru Eva Carneiro'dan sonra, New York Cosmos'un fizyoterapisti  futbolseverlerin yeni gözdesi oldu.    Alyssa Alpert isimli kadın fizyoterapist, kısa sürede taraftarların en çok konuştuğu isim haline gelirken, futbolcuların bilerek sakatlanmak isteyeceği esprileri de gecikmedi.
20.06.2016 Futbol
Raul Gonzalez futbola şampiyonlukla veda etti
Raul Gonzalez futbola şampiyonlukla veda etti 1994 yılında Real Madrid ile profesyonel kariyerine başlayan Raul, ABD'de New York Cosmos forması ile son maçına çıktı. ABD'nin 2. Ligi olarak kabul edilen NASL'da final maçında Ottawa Fury karşısına çıkan Raul 3-2'lik galibiyetle kariyerine kupa ile veda etmiş oldu.
16.11.2015 Futbol
Raul gider ayak golünü attı
Raul gider ayak golünü attı 38 yaşındaki İspanyol golcü Raul kariyerine nokta koymaya hazırlanıyor. Son bir maçına daha çıktıktan sonra bırakacağını açıklayan Raul son olarak takımı New York Cosmos ile çıktığı maçta Fort Lauderdale filelerini havalandırmayı başardı.
8.11.2015 Futbol
38'lik Raul gollerine devam ediyor
38'lik Raul gollerine devam ediyor 38 yaşındaki İspanyol golcü Raul Gonzalez formasını giydiği ABD ekibi New York Cosmos ile Edmonton karşısında takımının 2. golünü attı.
13.10.2015 Futbol
Amerika'da İspanyol dostluğu!
Amerika'da İspanyol dostluğu! New York Cosmos ile New York City takımlarının karşı karşıya geldiği maçta İspanyol yıldızlar Raul ve David Villa birbirleri ile forma takası yaptılar.
18.06.2015 Futbol
Efsane atıyor New York kazanıyor!
Efsane atıyor New York kazanıyor! İspanya futbolunun efsane ismi yalına rağmen gol atmaya devam ediyor  ve takımı New York Cosmos'un galibiyetlerinde büyük pay sahibi olmaya devam ediyor.
31.05.2015 Futbol
Gol Raul'u istedi!
Gol Raul'u istedi! ABD'de NY Cosmos takımının formasını giyen efsane golcü Raul, FC Edmonton maçında seyircisinin önünde ilk kez golle tanıştı. Cosmos maçı 4-2 kazanmayı başardı.
11.05.2015 Futbol
Raul'un şaşkına çeviren hakem kararı!
Raul'un şaşkına çeviren hakem kararı! ABD'de New York Cosmos forması giyen İspanyol golcü Raul, takımının Brooklyn karşısında 1-0 galip geldiği maçta asist yaptığı golün iptal olması sonrası büyük şaşkınlık yaşadı.
7.05.2015 Futbol
Raul ilk golünü attı!
Raul ilk golünü attı! ABD'de New York Cosmos takımı forması giyen efsane golcü Raul, Indy Eleven karşısında ilk resmi golünü attı.
12.04.2015 Futbol
Raul ilk golünü attı...
Raul ilk golünü attı... Real Madrid'in ve İspanya milli takımının efsane golcüsü Raul New York Cosmos ile çıktığı maçta ilk golünü attı...
19.02.2015 Futbol
Raul, New York Cosmos'a gidiyor!
Raul, New York Cosmos'a gidiyor! Real Madrid ve İspanya Milli Takımı'nın eski futbolcusu Raul Gonzalez'in, ABD 2. Lig kulübü New York Cosmos ile anlaşmak üzere olduğu öne sürüldü.
1.07.2020 Futbol