Newyork

Newyork

Son dakika newyork haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan newyork gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan newyork haber sayfamızda...

Newyork

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 461 newyork haberi bulunmuştur.
Hollywood'un yıldız isimlerindendi! Kathleen Turner tanınmaz halde
Hollywood'un yıldız isimlerindendi! Kathleen Turner tanınmaz halde Sinema tarihine 'Body Heat' (Vücut Isısı) filminin unutulmaz ismi olarak damga vuran Kathleen Turner, geçtiğimiz günlerde New York'ta bastonuyla yürüyüş yaparken objektiflere yansıdı. Hollywood yıldızının son halini görenler tanımakta güçlük çekti.
10.04.2024 Cadde
Türk Hava Yolları, ABD’de Denver uçuşlarına başlıyor
Türk Hava Yolları, ABD’de Denver uçuşlarına başlıyor Dünyanın en çok noktasına uçan havayolu şirketi olan Türk Hava Yolları (THY) ABD’deki 14’ncü uçuş noktası olan Denver seferlerine 11 Haziran’da başlıyor.
4.04.2024 Gündem
Son dakika: Erdoğan'dan İran Cumhurbaşkanı Reisi'ye terörle mücadele mesajı: İran'ın desteği önemli
Son dakika: Erdoğan'dan İran Cumhurbaşkanı Reisi'ye terörle mücadele mesajı: İran'ın desteği önemli Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi ile görüşmesinin ardından iki ülke arasında 10 yeni anlaşmaya imza atıldı. Erdoğan, "Terörle mücadelede komşumuz İran’ın desteğinin artarak devam etmesinin ehemmiyetini bir kez daha vurguladık." ifadelerini kullandı.
24.01.2024 Gündem
En İyi Netflix Dizileri 2024: Yabancı ve Yerli Netflix Dizi Önerileri
En İyi Netflix Dizileri 2024: Yabancı ve Yerli Netflix Dizi Önerileri Dünyanın en büyük dizi film içerik platformu Netflix pek çok farklı ülkede kaliteli yapımları ile adından söz ettiriyor. Televizyon kanallarını yapımları ile geride bırakan Netflix’in yeni dizi ve filmleri her geçen gün artıyor. IMBD listelerinde yukarı tırmanan Netflix’in kaliteli dizileri ve filmleri izleyenlerini ekran başına kitliyor. Yüzlerce Tük ve yabancı aksiyon, macera, bilim-kurgu, komedi, romantik, dram, gerilim, korku dalında yapımı içerisinde barındırıyor. Yabancı ve yerli Netflix dizi önerileri için “En İyi Netflix Dizileri 2024” içeriğimize göz atabilirsiniz.
3.01.2024 Kültür Sanat
ABD’nin tartışmalı bakanı hayatını kaybetti
ABD’nin tartışmalı bakanı hayatını kaybetti Geçtiğimiz yüzyılda Amerikan diplomasi tarihine yön veren isimlerin başında gelen, ABD başkanları Richard Nixon ile Gerald Ford dönemlerinde ulusal güvenlik danışmanlığı ve dışişleri bakanlığı görevlerinde bulunan Henry Kissinger, 100 yaşında hayatını kaybetti.
1.12.2023 Dünya
51'inci Uluslararası Emmy Ödülleri'nde 'Yargı'ya büyük ödül!
51'inci Uluslararası Emmy Ödülleri'nde 'Yargı'ya büyük ödül! Kanal D'nin reyting rekortmeni dizisi 'Yargı'nın ekibi, bu sene 51’incisi gerçekleşen Uluslararası Emmy Ödülleri için geçtiğimiz günlerde Newyork’a gitmişti. Ödüllerin sahiplerini bulduğu gecede 'Yargı', 'En İyi Telenovela' dalında ödül kazanarak büyük bir başarıya imza attı.
21.11.2023 Cadde
'Yargı' ekibi Emmy’de!
'Yargı' ekibi Emmy’de! Ödül töreni için New York’a giden 'Yargı' ekibinden Sema Ergenekon ve Kerem Çatay, finalist madalyalarını aldı.
19.11.2023 Cadde
A Word Cevapları Nedir? A Word Tüm Seviye Cevapları
A Word Cevapları Nedir? A Word Tüm Seviye Cevapları A Word kelime oyunudur. Milyonlarca indirmesi bulunan bu oyunda 2000 seviye bulunur. Bölüm atladıkça cevapları bulmak da bir o kadar zorlaşır. Bu oyunda amaç altıgen harflerden oluşan kelimeleri bulmaktır. Seviye ilerledikçe bulunması istenen kelime sayısı da artar. Hem eğlendirici hem de öğretici özelliği bulunan oyunda puan toplayarak 20 farklı rozet kazanmak gerekir. Bu oyun zeka ve beyin egzersizi yapmaya yardımcı olur. A Word Kelime Oyunu nasıl oynanır? “A Word Cevapları” içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
26.09.2023 Oyun
Airbnb’ye NewYork şoku: ‘Ev sahiplerine kayıt şart’
Airbnb’ye NewYork şoku: ‘Ev sahiplerine kayıt şart’ Ev paylaşımı devi Airbnb, önceki gün kısa süreli kiralamalarla ilgili yeni düzenlemelerin yürürlüğe girdiği New York’ta bazı rezervasyonları kabul etmeyi bırakmak zorunda kaldığını söyledi. Yeni sisteme göre, 30 günden kısa süreli kiralamalara yalnızca ev sahiplerinin belediyeye kayıt yaptırması halinde izin veriliyor.
7.09.2023 Ekonomi
Yeni Kabine ne zaman açıklanacak sorusuna AK Parti'den cevap
Yeni Kabine ne zaman açıklanacak sorusuna AK Parti'den cevap AK Parti MYK seçim sonrası ilk kez Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında toplandı. Toplantı sonrası konuşan AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik 'Yeni Kabine ne zaman açıklanacak' sorusuna da açıklık getirdi.
30.05.2023 Gündem
Bakan Çavuşoğlu ABD'deki Suriye toplumu temsilcileriyle bir araya geldi
Bakan Çavuşoğlu ABD'deki Suriye toplumu temsilcileriyle bir araya geldi Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, ABD'deki Suriye toplumu temsilcileriyle bir araya geldi.
20.01.2023 Gündem
Adalet Bakanı Bozdağ açıkladı! Kira alacakları için yeni dönem
Adalet Bakanı Bozdağ açıkladı! Kira alacakları için yeni dönem Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, 7'nci Yargı Paketi'yle arabuluculuğun kapsamının genişletileceğini söyledi. Bozdağ, "Kira alacakları, kat mülkiyeti ihtilafları, komşuluk hukukundan kaynaklı ihtilaflar gibi konuları arabulucuk kapsamına alıyoruz" ifadelerini kullandı.
12.01.2023 Ekonomi
Kirletmiyor yeşertiyor
Kirletmiyor yeşertiyor Ege Üniversitesi öğrencisi Siğnem Uçar, Türkiye Farkındalık Ödülleri’nde “Yeşeren Şişe” projesiyle “En İnovatif Ürün ve Yılın En İyi Şirketi Ödülleri” kategorisinde birinciliği kazandı.
19.12.2022 Ege
Marilyn Monreo-Kennedy aşkında kıran kırana rekabet! Ne varsa satılacak
Marilyn Monreo-Kennedy aşkında kıran kırana rekabet! Ne varsa satılacak Bundan 60 yıl önce ABD Başkanı John F. Kennedy'nin 45'inci doğum günü bir kutlama gerçekleştirildi. Bu partide en dikkat çeken isim ise hiç şüphesiz akıllara 'Happy Birthday Mr. President' şarkısıyla kazınan Marilyn Monroe'ydu. Adı yasak aşk dedikodularına karışan bu iki isim yıllar sonra tekrar karşı karşıya.
3.10.2022 Cadde
Bakan Çavuşoğlu'ndan peş peşe kritik görüşmeler
Bakan Çavuşoğlu'ndan peş peşe kritik görüşmeler ABD’nin New York kentinde bulunan ve resmi temaslarını sürdüren Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu peş peşe önemli görüşmeler gerçekleştirdi.
23.09.2022 Siyaset
Amerikalılar, Milas zeytinyağını keşfetti
Amerikalılar, Milas zeytinyağını keşfetti AB coğrafi işaretli 10 bin şişe Milas zeytinyağının ABD yolcusu olduğunu belirten MİTSO Başkanı Özer, “Adımız tüm dünyada biliniyor” dedi
24.08.2022 Ege
Hisarcıklıoğlu: Tarım ve hayvancılıkta tekelleşen ülkeler gelecekte dünyanın liderleri olacak
Hisarcıklıoğlu: Tarım ve hayvancılıkta tekelleşen ülkeler gelecekte dünyanın liderleri olacak Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, dünyada en stratejik sektörün tarım ve hayvancılık olduğunu belirterek, "Tarım ve hayvancılıkta tekelleşen ülkeler, dünyanın gelecekte liderleri olacak" dedi.
20.08.2022 Ekonomi
New York sularında çocuk felci virüsü
New York sularında çocuk felci virüsü ABD Hastalık Kontrol ve Koruma Merkezleri (CDC), 21 temmuzda ülkede 10 yıl aradan sonra ilk çocuk felci vakasının görüldüğünü duyurmuştu.
3.08.2022 Dünya
Bakan Ersoy: Bu sene turizm gelirinde Türkiye rekoru kırılacak
Bakan Ersoy: Bu sene turizm gelirinde Türkiye rekoru kırılacak Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, öngörülen rakamlara ulaşıldığında, bu sene turizm gelirinde Türkiye Cumhuriyeti rekoru kırılacağını ifade ederek "2019'da 34.5 milyar dolar olarak kırılmıştı, tekrar bir rekor kıracak Türkiye. 37 milyar dolar dedik; inşallah bunu yukarı da çekeceğiz" dedi.
28.07.2022 Ekonomi
Çağrı’ya sürpriz
Çağrı’ya sürpriz Serkan Çağrı Amerika’da sahne aldı.
7.06.2022 Cadde
Gedik Sanat'ın dijital projesi Mozaik 16 Mayıs'ta yayında!
Gedik Sanat'ın dijital projesi Mozaik 16 Mayıs'ta yayında! Gedik Sanat ülkemizde çalışmalarını sürdüren Oda Müziği topluluklarını desteklemek ve yeni eserler ortaya çıkmasını sağlamak amacıyla dijital projeler oluşturmaya devam ediyor.
10.05.2022 Kültür Sanat
ABD’den Robot Aziz’in takımına ödül
ABD’den Robot Aziz’in takımına ödül ABD’nin Newyork Eyaleti'nde geçen ay tamamlanan yarışmaya lise öğrencileri, öğretmenleri ve ilham kaynakları katıldı. Yarışma için sadece 6 hafta içinde 56 kilo ağırlığında robot yapılması gerekiyordu. Robotlar, topları hedeflere atmak, çemberleri hedeflere yönlendirmek, dengede durmak ve engel tırmanmak gibi görevleri yerine getirdikçe puan toplarken bu yılki yarışmaya 12 ülkeden 43 takım katıldı.
12.04.2022 Gündem
Instagram'dan tanıştığı genç kadının evine giden adama ölümcül işkence! Canlı yayınladı
Instagram'dan tanıştığı genç kadının evine giden adama ölümcül işkence! Canlı yayınladı New York’ta yaşanan bir kaçırma vakasının detayları duyanları dehşete düşürdü. İnternet üzerinden görüştüğü kadının evine giden 24 yaşındaki adam, hayatının en zor saatlerini yaşadı.
17.03.2022 Dünya
Beren Saat ve Kıvanç Tatlıtuğ hangi filmde oynayacak? Beren Saat ile Kıvanç Tatlıtuğ'un yeni filmi nerede çekilecek, konusu ne olacak?
Beren Saat ve Kıvanç Tatlıtuğ hangi filmde oynayacak? Beren Saat ile Kıvanç Tatlıtuğ'un yeni filmi nerede çekilecek, konusu ne olacak? Bir döneme Aşk-ı Memnu dizisiyle damga vuran Beren Saat ve Kıvanç Tatlıtuğ tekrar bir proje için buluşacak. Netflix'te yayınlanacak olan film hakkında sorular peş peşe gelmeye başladı. Beren Saat ile Kıvanç Tatlıtuğ hangi filmde oynayacak? Beren Saat ile Kıvanç Tatlıtuğ'un yeni filmi nerede çekilecek, konusu ne olacak? soruları yoğun ilgi görüyor. İşte Beren Saat ve Kıvanç Tatlıtuğ'un oynayacağı film hakkında bilinenler...
4.03.2022 Cadde
'100. yaş günümü cumhuriyetle kutlayacağım'
'100. yaş günümü cumhuriyetle kutlayacağım' Sahne hayatını 80 yıldır hep yenilenen bir enerjiyle sürdüren ünlü müzisyen İlham Gencer, 98 yaşını özel bir müzik projesiyle kutlayacak. 100. yaşını da cumhuriyetin 100. yılında kutlayacak olmanın heyecanını yaşayan İlham Gencer, Milliyet'e konuştu .
30.01.2022 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Newyork ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.