Nick Calathes

Nick Calathes

Son dakika Nick Calathes haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Nick Calathes gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Nick Calathes haber sayfamızda...

Nick Calathes

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 182 nick calathes haberi bulunmuştur.
Fenerbahçe Beko, Olympiakos'a kaybetti! EuroLeague'deki rakibi belli oldu
Fenerbahçe Beko, Olympiakos'a kaybetti! EuroLeague'deki rakibi belli oldu Turkish Airlines EuroLeague'in 34'üncü haftasında Fenerbahçe Beko, Olympiakos'a deplasmanda 84-81 mağlup oldu.
Fenerbahçe'nin Süper Kupa'dan çekilmesi dünyada gündem oldu!
Fenerbahçe'nin Süper Kupa'dan çekilmesi dünyada gündem oldu! F.Bahçe’nin Süper Kupa finaline U19 takımı ile çıkması ve maçın hemen başında sahadan çekilmesi, tüm dünyanın gündemine oturdu. Almanya’da "saçmalık" ve "komedi", İtalya’da "kaos", Peru’da "skandal" olarak değerlendirildi.
9.04.2024 Fenerbahçe
ÖZEL | Okan Buruk'tan Süper Kupa sonrası ilk açıklama! 'Protestoyu ben mi yapıyorum'
ÖZEL | Okan Buruk'tan Süper Kupa sonrası ilk açıklama! 'Protestoyu ben mi yapıyorum' Galatasaray’ın Süper Kupa’da Fenerbahçe’ye gol atması tartışmaları da beraberinde getirdi. Özellikle sarı-lacivertliler tarafından eleştirilen Cim-Bom’un Teknik Direktörü Okan Buruk, bu konuya açıklık getirdi.
9.04.2024 Galatasaray
Lionel Messi'nin yeni mesleği belli oldu! Sözleşme detaylarını açıkladı
Lionel Messi'nin yeni mesleği belli oldu! Sözleşme detaylarını açıkladı Paris Saint Germain'den ayrıldıktan sonra sürpriz bir kararla MLS ekibi Inter Miami'ye imza atan Lionel Messi ile ilgili çarpıcı bir açıklama geldi. Arjantinli yıldızın yeşil sahalara veda ettikten sonraki muhtemel mesleği netlik kazandı.
8.04.2024 Dünyadan Futbol
Liverpool'da Ruben Amorim için geri sayım başladı!
Liverpool'da Ruben Amorim için geri sayım başladı! Jürgen Klopp'un sezon sonunda veda edeceğini açıkladığı Liverpool'un Ruben Amorim'e 3 yıllık sözleşme teklifinde bulunduğu öğrenildi.
Sivasspor'da Bülent Uygun'dan Trabzonspor cevabı!
Sivasspor'da Bülent Uygun'dan Trabzonspor cevabı! Süper Lig'de gelecek hafta Trabzonspor ile karşılaşacak Sivasspor'da teknik direktör Bülent Uygun açıklamalarda bulundu.
8.04.2024 Sivasspor
Fenerbahçe Beko'da Nick Calathes belirsizliği! EuroLeague ekipleri peşinde
Fenerbahçe Beko'da Nick Calathes belirsizliği! EuroLeague ekipleri peşinde Fenerbahçe Beko'da sözleşmesi sezon sonunda bitecek Nick Calathes ile ilgili çarpıcı bir iddia ortaya atıldı. Başarılı oyuncuya EuroLeague'den 2 kulübün kanca attığı öğrenildi.
Anadolu Efes, Fenerbahçe Beko deplasmanında galip!
Anadolu Efes, Fenerbahçe Beko deplasmanında galip! Turkish Airlines EuroLeague'in 33'üncü haftasında Anadolu Efes, Fenerbahçe Beko deplasmanından 82-80 galip ayrıldı.
Beşiktaş'tan gurbetçi avı! Operasyon başladı
Beşiktaş'tan gurbetçi avı! Operasyon başladı Yeni sezon için transfer çalışmalarına erken başlayan Beşiktaş Yönetimi’nin gurbetçi futbolcular için bir liste hazırladığı ve önceliğini bu oyunculara vereceği öğrenildi.
23.03.2024 Beşiktaş
Fenerbahçe'de İsmail Kartal'ın güvencesi geniş kadro!
Fenerbahçe'de İsmail Kartal'ın güvencesi geniş kadro! Milli aradan sonra 25 günde 2’si derbi, 2’si Avrupa kupası olmak üzere toplamda 7 maça çıkacak olan Fenerbahçe’de teknik heyet alternatifli kadrosuna güveniyor. Her futbolcunun hemen oynayacakmış gibi hazır olması İsmail Kartal’ın elini güçlendiriyor.
23.03.2024 Fenerbahçe
A Milli Futbol Takımı, Macaristan'a deplasmanda mağlup!
A Milli Futbol Takımı, Macaristan'a deplasmanda mağlup! A Milli Futbol Takımı, 2024 Avrupa Şampiyonası hazırlıkları kapsamında oynadığı özel maçta Macaristan'a 1-0 mağlup oldu.
22.03.2024 Milli Takım
Vincenzo Montella: Burada duygusal olmamak lazım!
Vincenzo Montella: Burada duygusal olmamak lazım! A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Vincenzo Montella, Macaristan maçı öncesi konuştu.
22.03.2024 Milli Takım
Kerem Aktürkoğlu'ndan Arda Turan yorumu! Transfer cevabı
Kerem Aktürkoğlu'ndan Arda Turan yorumu! Transfer cevabı Galatasaraylı futbolcu Kerem Aktürkoğlu, sarı-kırmızılıların kulüp dergisine konuştu. Geleceğine dair soruyu cevaplayan Kerem Aktürkoğlu, Arda Turan'la ilgili dikkat çeken ifadeler kullandı.
22.03.2024 Galatasaray
Fenerbahçe Beko'da Nick Calathes'ten Sarunas Jasikevicius itirafı! 'Oyuna zeka getirdi'
Fenerbahçe Beko'da Nick Calathes'ten Sarunas Jasikevicius itirafı! 'Oyuna zeka getirdi' Fenerbahçe Beko'nun yıldızlarından Nick Calathes, EuroLeague'deki mevcut durumları hakkında değerlendirmelerde bulundu. Sarı-lacivertlilerde sezon içinde yaşanan başantrenör değişimi hakkında da konuşan Nick Calathes, dikkat çeken ifadeler kullandı.
Euroleague maçında Fenerbahçe'den kongre göndermesi! Mert Hakan Yandaş sürprizi
Euroleague maçında Fenerbahçe'den kongre göndermesi! Mert Hakan Yandaş sürprizi THY EuroLeague'de Fenerbahçe Beko evinde Barcelona'yı konuk etti. Fenerbahçe sahadan 88-74 galip ayrıldı. Maç öncesinde sarı-lacivertlilerden koreografi şov gelirken aynı zamanda kongreye göndermede bulunuldu.
Nigel Hayes Davis: Takım arkadaşlarıma şapka çıkartmalıyım!
Nigel Hayes Davis: Takım arkadaşlarıma şapka çıkartmalıyım! Fenerbahçe Beko'nun yıldızı Nigel Hayes Davis, Real Madrid'i mağlup ettikleri maçtan sonra konuştu.
Fenerbahçe Beko, Baskonia'yı rekorlarla yıktı!
Fenerbahçe Beko, Baskonia'yı rekorlarla yıktı! Fenerbahçe Beko, Turkish Airlines EuroLeague'in 27'nci haftasında Baskonia'yı 111-96 mağlup etti.
SON DAKİKA | Türkiye Kupası Fenerbahçe Beko'nun! Anadolu Efes'i 80-67 mağlup etti
SON DAKİKA | Türkiye Kupası Fenerbahçe Beko'nun! Anadolu Efes'i 80-67 mağlup etti Basketbol Türkiye Kupası finalinde Anadolu Efes ve Fenerbahçe Beko karşı karşıya geldi. Nefesleri kesen dev finalde rakibini 80-67 yenen Fenerbahçe, Türkiye Kupası'nda şampiyonluğa uzandı.
18.02.2024 Basketbol
Fenerbahçe Beko, Türkiye Kupası'nda finale yükseldi! Beşiktaş Emlakjet farklı mağlup
Fenerbahçe Beko, Türkiye Kupası'nda finale yükseldi! Beşiktaş Emlakjet farklı mağlup Fenerbahçe Beko, ING Türkiye Kupası'nın yarı finalinde Beşiktaş Emlakjet'i 99-68 mağlup etti ve finalde Anadolu Efes'in rakibi oldu.
16.02.2024 Basketbol
Fenerbahçe Beko, Galatasaray Ekmas engeline takılmadı!
Fenerbahçe Beko, Galatasaray Ekmas engeline takılmadı! Fenerbahçe Beko, Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nin 19'uncu haftasında Galatasaray Ekmas'ı 90-74 mağlup etti.
Wilbekin ve Motley coştu! Fenerbahçe Beko deplasmanda ASVEL’i devirdi
Wilbekin ve Motley coştu! Fenerbahçe Beko deplasmanda ASVEL’i devirdi Turkish Airlines EuroLeague’de çift maç haftası heyecanı oynanan maçlarla başladı. Fenerbahçe Beko, ASVEL’e konuk olurken heyecan dolu maçtan 83-73 galip ayrıldı.
Fenerbahçe Beko, Virtus Bologna engeline takılmadı!
Fenerbahçe Beko, Virtus Bologna engeline takılmadı! Turkish Airlines EuroLeague'in 23'üncü haftasında Fenerbahçe Beko, Virtus Bologna'yı 88-75 mağlup etti.
Fenerbahçe Beko, Pınar Karşıyaka'yı 30 sayı farkla geçti!
Fenerbahçe Beko, Pınar Karşıyaka'yı 30 sayı farkla geçti! Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nin 17'nci haftasında Fenerbahçe Beko, Pınar Karşıyaka engelini 93-63'lük skorla geçti.
Fenerbahçe Beko, Zalgiris Kaunas'a yenildi!
Fenerbahçe Beko, Zalgiris Kaunas'a yenildi! Turkish Airlines EuroLeague'in 22'nci haftasında Zalgiris Kaunas, Fenerbahçe Beko'yu 98-75 mağlup etti.
20.01.2024 Basketbol
Fenerbahçe uzatmada Bayern Münih'i yıktı! Wilbekin coştu
Fenerbahçe uzatmada Bayern Münih'i yıktı! Wilbekin coştu Fenerbahçe Beko, Turkish Airlines EuroLeague 2023-24 normal sezonu 21. karşılaşmasında Bayern Münih’i konuk etti. Normal süresi 81-81 eşitlikle geçen nefes kesen maçın uzatma bölümünde sarı-lacivertliler rakibini 98-91 mağlup etmeyi başardı.

Benzer Haber Etiketleri

Nick Calathes ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.