Nicki Minaj

Nicki Minaj

Son dakika Nicki Minaj haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Nicki Minaj gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Nicki Minaj haber sayfamızda...

Nicki Minaj

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 198 nicki minaj haberi bulunmuştur.
Yapay zekâya sarı kart
Yapay zekâya sarı kart Katy Perry, Stevie Wonder, Billie Eilish, Nicki Minaj gibi müzik devlerinin de aralarında bulunduğu 200’den fazla sanatçı, yapay zekânın müzik sektörünü tehdit ettiğine dair bir uyarıda bulundu.
4.04.2024 Kültür Sanat
Kırmızı halıda miyavladılar!
Kırmızı halıda miyavladılar! Hollywood yıldızlarının şıklık yarışına girdiği kırmızı halı, bu sene birbirinden ilginç kıyafetlerle hafızalara kazındı. Modanın sınırlarını zorlayan ünlü isimler, aldıkları risklerle 2023’e damga vurdu.
31.12.2023 Cadde
Ünlü şarkıcının Titan denizlatısı yorumuna eleştiri yağdı!
Ünlü şarkıcının Titan denizlatısı yorumuna eleştiri yağdı! Titanik’in enkazına turist taşıdığı sırada Atlantik Okyanusu’nda kaybolanmasının ardından dün enkazına ulaşılan Titan adlı denizaltı, tüm dünyada konuşulmaya devam ediyor. Son olarak geçtiğimiz gün konuyla ilgili bir yorum yapan ünlü şarkıcı Nicki Minaj, eleştiri oklarının hedefi olmaktan kurtulamadı.
24.06.2023 Cadde
Yıldızlarla sahnede
Yıldızlarla sahnede Zeynep Bastık, Katar 2022 Dünya Kupası kapsamında Al Khor Al-Bayt Stadyumu’nda sahne alacak.
23.11.2022 Cadde
Tarihi futbol şöleni başladı! Unutulmaz açılış töreni
Tarihi futbol şöleni başladı! Unutulmaz açılış töreni Tüm dünyanın merakla beklediği futbol şöleni dün itibariyle resmen başladı. İlk kez Kasım-Aralık aylarında düzenlenecek olan 2022 Dünya Kupası Al Bayt Stadı’ndaki unutulmaz açılış töreniyle start aldı.
21.11.2022 Dünya Kupası
Dünya Kupası'nın resmi şarkısı yayınlandı!
Dünya Kupası'nın resmi şarkısı yayınlandı! Katar'da oynanacak 2022 FIFA Dünya Kupası'nın resmi şarkısı resmen yayınlandı.
19.11.2022 Dünya Kupası
Ödüllü gece
Ödüllü gece MTV Avrupa Müzik Ödülleri, önceki akşam Düsserdolf’te düzenlenen törenle sahiplerini buldu.
15.11.2022 Cadde
Amber Heard'ün kardeşi sessizliğini bozdu: Gerçekler senin tarafında!
Amber Heard'ün kardeşi sessizliğini bozdu: Gerçekler senin tarafında! ABD'li aktör Johnny Depp ile yaklaşık olarak iki sene evli kaldığı eski eşi Amber Heard'ün birbirlerine karşılıklı olarak açtıkları ve altı hafta boyunca devam eden duruşmalar bitmesine ve jüri Depp'in lehine karar vermesine rağmen, davanın yankıları hala devam ediyor. Heard'ün daha önce olaylı davada ifade veren kız kardeşi Whitney Henriquez yaşananların ardından ilk defa açıklama yaparken; aktörün avukatı Camille Vasquez'in kariyeri mercek altına alındı. Kaynaklar, duruşmanın yıldızı haline gelen avukatla ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu. İşte detaylar...
7.06.2022 Cadde
Kim Kardashian ve Nicki Minaj'ın menajeri Angela Kukawasi öldürüldü!
Kim Kardashian ve Nicki Minaj'ın menajeri Angela Kukawasi öldürüldü! Dünyaca ünlü reality şov yıldızı Kim Kardashian ve şarkıcı Nicki Minaj gibi ünlü isimlerin menajerliğini yapan Angela (Angie) Kukawasi, otomobilinin bagajında ölü bulundu. Polis, Kukawasi'nin erkek arkadaşı Jason Barker'ın cinayet suçlamasıyla tutuklandığını duyurdu
31.12.2021 Cadde
Kaşıkçı’nın nişanlısından Justin Bieber’a çağrı
Kaşıkçı’nın nişanlısından Justin Bieber’a çağrı Kanadalı pop star Justin Bieber’a (27) gelecek ay Suudi Arabistan’da vereceği konseri iptal etmesi çağrıları yapıldı.
22.11.2021 Dünya
Molatik Fiskos: Adele, Angelina Jolie ve diğerleri...
Molatik Fiskos: Adele, Angelina Jolie ve diğerleri... Fiskos dolu bir haftaya daha hoşgeldiniz sevgili 'Molatik Fiskos' okuyucuları. Gün geçmiyor ki dünyaca ünlü yıldızlarımız yerinde dursun... Yeni aşklara yelken açanlar mı dersiniz, müjdeli haberler veren mi dersiniz neler var neler... Hazırsanız, Fiskos zamanı!
27.09.2021 Ünlüler
Nicki Minaj’a Fauci’den yanıt: Kovid aşıları  kısırlık yapmaz
Nicki Minaj’a Fauci’den yanıt: Kovid aşıları kısırlık yapmaz Dünyaca ünlü rapçi Nicki Minaj, Kovid-19 aşılarının kısır yaptığını iddia edip, “Triniad’daki kuzeninin bir arkadaşının aşıdan sonra testislerinin şiştiğini ve nişanlısının düğünü iptal ettiğini” öne süren bir Tweet attı.
16.09.2021 Dünya
Pandemi albümü geliyor
Pandemi albümü geliyor Elton John, pandemi döneminde uzaktan veya sosyal mesafeyi koruyarak bir araya geldiği isimlerle oluşturduğu albümünü 22 Ekim’de yayınlayacağını açıkladı.
5.09.2021 Kültür Sanat
Açılışta ‘Diva’ izdihamı
Açılışta ‘Diva’ izdihamı Bülent Ersoy önceki gün Pendik’te bir açılışa katıldı.
11.07.2021 Cadde
Bebe Rexha: Sizce ben kaç kiloyum?
Bebe Rexha: Sizce ben kaç kiloyum? Arnavut asıllı ABD'li şarkıcı Bebe Rexha, kilosu ile ilgili eleştirilere paylaştığı video ile yanıt verdi. İç çamaşırıyla kamera karşısına geçen Rexha, kaç kilo olduğunu açıkladı.
1.07.2021 Cadde
Molatik Fiskos: Sarah Jessica Parker, Robert Pattinson ve diğerleri...
Molatik Fiskos: Sarah Jessica Parker, Robert Pattinson ve diğerleri... Molatik Fiskos köşemize hoşgeldiniz. Dünyaca ünlü yıldızlarımız bu hafta neler yapmışlar, nerelere gitmişler, hangi projelere başlamışlar, kimler yeni aşklara yelke açmış sizler için derledik. Dünyanın gamından, kederinden birkaç dakikalığına kopmanız için hazırladığımız Fiskos turumuza hazırsanız başlıyoruz...
18.05.2021 Ünlüler
Estetik için Op. Dr. Yunus Doğan uyardı
Estetik için Op. Dr. Yunus Doğan uyardı Kim Kardashian, Kylie Jenner, Nicki Minaj gibi dünyaca ünlü yıldızların da etkisiyle son yıllarda ‘Brezilya poposu’ yani dolgun ve yuvarlak hatlara sahip kalçalar moda oldu.
10.04.2021 Ege
Kim Kardashian ile Kanye West personel üzerinden iletişim kuruyor
Kim Kardashian ile Kanye West personel üzerinden iletişim kuruyor Tüm telefon numaralarını değiştiren dünyaca ünlü rapçi Kanye West ile boşanma aşamasında olduğu çocuklarının annesi Kim Kardashian'ın sadece güvenlik görevlileri üzerinden iletişim kurduğu ortaya çıktı.
12.03.2021 Cadde
‘Sesleri kısıldı’
‘Sesleri kısıldı’ Yeni bir araştırmaya göre kadınlar popüler müzik alanında temsil bulamıyor. 2020 Billboard listelerindeki şarkıların yüzde 20’si yapım olarak ise sadece yüzde 2’si kadınların imzasını taşıyor.
11.03.2021 Kültür Sanat
Gülsin Onay 8 Mart için özel seçki
Gülsin Onay 8 Mart için özel seçki Apple Music, müzik dünyasının önde gelen kadınlarının gücünü, cesaretini ve kardeşliğini, onlara ait şarkı ve hikayeleri ön plana çıkararak kutluyor. Apple Music, rekorlar kıran, listelerde ilk sıralarda yer alan, gerek yaptıkları işler ve yarattıkları pozitif değişim gerek pop kültürü ve ötesinde bıraktıkları etkilerle ilham kaynağı olan, kendi alanlarında lider kadınları Mart ayı boyunca öne çıkaracak.
9.03.2021 Kültür Sanat
The Weeknd zirveden inmiyor
The Weeknd zirveden inmiyor Dijital müzik platformu Muud’un Şubat ayında en çok dinlenenler listesi yayınlandı. Listenin yerli albümler kategorisinin zirvesinde Gazapizm’in ‘Hiza’ albümü yer alırken, yabancılar listesinin ilk sırasında ise The Weeknd’in ‘The Highlights’ albümü bulunuyor.
4.03.2021 Kültür Sanat
Kim Kardashian ve Kanye West'in boşanma nedeni!
Kim Kardashian ve Kanye West'in boşanma nedeni! Dünyaca ünlü reality show yıldızı Kim Kardashian'la boşanma aşamasında olan Kanye West'in boşanma davasına ilişkin mahkeme belgeleri basına sızdı. Çiftin, 'Uzlaşmaz farklılıklar' sebebiyle ayrılık kararı aldığı öğrenildi.
1.03.2021 Cadde
Molatik Fiskos: Justin Timberlake, Beyonce ve diğerleri...
Molatik Fiskos: Justin Timberlake, Beyonce ve diğerleri... Hepiniz 'Molatik Fiskos' köşemize hoş geldiniz. Her hafta burada üzerimize vazife olmayan ne kadar konu varsa masaya yatıracak, enine boyuna tartışacağız. Kim, kiminle, nerede, nasıl, neler olmuş tadında oluşturacağımız köşemizde hepinizi ağırlamaktan mutluluk duyarız. Bu hafta Emrata'dan Meghan Fox'a neler olmuş neler... Kahveleriniz veyahut portakal sularınız hazırsa hadi vakit kaybetmeden başlayalım...
16.02.2021 Ünlüler
Nicki Minaj'ın baba acısı
Nicki Minaj'ın baba acısı Dünyaca ünlü şarkıcı Nicki Minaj'ın 64 yaşındaki babası Robert Maraj, New York'ta kendisine bir otomobilin çarpması sonucu yaşamını yitirdi.
16.02.2021 Cadde
Nicki Minaj bebeğinin yüzünü ilk kez gösterdi
Nicki Minaj bebeğinin yüzünü ilk kez gösterdi ABD'li rapçi Nicki Minaj, bebeğinin fotoğrafını ilk kez sosyal medya hesabından takipçilerinin beğenisine sundu. Minaj, gönderisine, "Beni annen olarak seçtiğin için çok teşekkür ederim" notunu düştü.
4.01.2021 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Nicki Minaj ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.