Kasımpaşa'dan ayrılan Nicolai Jorgensen, Kopenhag'a imzayı attı
Kasımpaşa'dan ayrılan Nicolai Jorgensen, Kopenhag'a imzayı attı Kasımpaşa'nın yollarını ayırdığını açıkladığı futbolcusu Nicolai Jorgensen, eski takımı FC Kopenhag'a geri döndü.
31.01.2022 Kasımpaşa
Son dakika haberi: Nicolai Jorgensen'den itiraf! Kasımpaşa'dan önce Süper Lig devi
Son dakika haberi: Nicolai Jorgensen'den itiraf! Kasımpaşa'dan önce Süper Lig devi Kasımpaşa'nın Danimarkalı yıldızı Nicolai Jorgensen, Süper Lig'de iyi golcüler olduğunu belirtip, "Ben çok çalışıp, çok gol atmak istiyorum. Böylesine kaliteli forvetlerle yarışmak keyifli olacak" dedi. Jorgensen, geçmişte Türk kulüplerin teklif aldığını doğruladı ve "Bu yılın Ocak ayında Galatasaray'dan ciddi bir teklif aldım ama kulübüm Feyenoord izin vermemişti. Ben doğru zamanda doğru yere geldiğimi düşünüyorum. Kariyerimi yeniden ayağa kaldırabilmek için Kasımpaşa'nın en doğru yer olduğunu düşünüyorum" diye konuştu
4.09.2021 Kasımpaşa
Advocaat'tan Nicolai Jörgensen açıklaması: 15 milyon Euro veren varsa, o zaman transferi düşünürüz
Advocaat'tan Nicolai Jörgensen açıklaması: 15 milyon Euro veren varsa, o zaman transferi düşünürüz Feyenoord teknik direktörü Dick Advocaat, Galatasaray'a transferi gündemde olan Nicolai Jörgensen için açıklamalarda bulundu.
24.01.2021 Galatasaray
Transfer haberleri | Nicolai Jorgensen kimdir? Danimarkalı oyuncu kaç yaşında?
Transfer haberleri | Nicolai Jorgensen kimdir? Danimarkalı oyuncu kaç yaşında? Tranfer döneminin başlamasıyla adı gündeme sıkça gelmeye başlayan Danimarkalı Nicolai Jorgensen kimdir? 1991 doğumlu oyuncu Hollanda’nın Feyenoord kulübünde forma giyiyor. İşte Nicolai Jorgensen hakkında detaylar…
6.07.2020 Trabzonspor
Danimarka gol yağdırdı!
Danimarka gol yağdırdı! 2018 FIFA Dünya Kupası Elemeleri'ne hazırlık kapsamında oynanan özel maçta Danimarka sahasında Lihtenştayn'ı 5-0 mağlup etti.   Danimarka'daki Casa Arena Horsens Stadı'nda oynanan mücadelede ev sahibi Danimarka'ya farklı galibiyeti getiren gollleri 31 ve 33. dakikalarda Nicolai Jörgensen, 49. dakikada Andreas Cornelius, 62. dakikada Viktor Fischer ve 84. dakikada Jens Stryger Larsen kaydetti.   2018 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri'nde Danimarka, E Grubu'nda Polonya, Romanya, Karadağ, Ermenistan ve Kazakistan ile mücadele edecek. Linheştayn ise İspanya, İtalya, Arnavutluk, Makedonya ve İsrail ile G Grubu'nda yer alacak.
1.09.2016 Futbol
Galatasaray'ın rakibi sahasında galip
Galatasaray'ın rakibi sahasında galip Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'ndeki rakiplerinden Kopenhag Danimarka Superliga'nın 11. haftasında sahasında Soderjyske'yi konuk etti. Rurik Gİslason'un mükemmel golü ile 1-0 öne geçen evsahibi Nicolai Jorgensen ile rahatladı. Luque'nin son dakika golü ise deplasman temsilcisine yetmedi.
7.10.2013 Futbol