Nicolas Cage

Nicolas Cage

Son dakika Nicolas Cage haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Nicolas Cage gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Nicolas Cage haber sayfamızda...

Nicolas Cage

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 260 nicolas cage haberi bulunmuştur.
Oscar’da yıldızlar geçidi
Oscar’da yıldızlar geçidi 96. Oscar Ödül Töreni’nde sahneye çıkıp ödül takdim edecek yıldızlardan bazıları açıklandı.
29.02.2024 Kültür Sanat
Acı ve isyan şarkılarda
Acı ve isyan şarkılarda “Cem Karaca’nın Gözyaşları”, Karaca’nın hayatı üzerinden ‘sanatçı sanatında siyasi tavrını yansıtmalı mı?’ sorusunu tartışmaya açıyor.
26.01.2024 Kültür Sanat
Yeni yılın ilk hediyesi Milliyet Sanat
Yeni yılın ilk hediyesi Milliyet Sanat 2024’ü Milliyet Sanatla karşılıyoruz! Türkiye’nin en köklü kültür sanat dergisi yeni yılın ilk sayısıyla okuru tiyatrodan edebiyata, plastik sanatlardan sinemaya sanatın nabzını tutmaya çağırıyor.
3.01.2024 Kültür Sanat
Altın Küre’de sürpriz yok
Altın Küre’de sürpriz yok Altın Küre adayları açıklandı. Usta isim Martin Scorsese imzalı “Killers of the Flower Moon” öne çıkarken yeni kategori Gişe Başarısı’nda “Barbie” ile “Oppenheimer” yarışıyor.
12.12.2023 Kültür Sanat
Nicolas Cage'den emeklilik açıklaması!
Nicolas Cage'den emeklilik açıklaması! Aslı ismi Nicolas Coppola olan, 1995 yapımı 'Leaving Las Vegas' (Elveda Las Vegas) filmindeki performansı sayesinde Oscar heykelciğini evine götüren Nicolas Cage, ocak ayında 60 yaşına girecek. Hollywood yıldızı, emeklilik planıyla ilgili açıklama yaptı.
5.12.2023 Cadde
Torunlarını göremiyorlar! 'Gelinimizle korkunç bir kâbusun içindeyiz'
Torunlarını göremiyorlar! 'Gelinimizle korkunç bir kâbusun içindeyiz' 'Yüz Yüze', 'Kaya' ve 'Hayalet Sürücü' gibi yapımlarda yer alan dünyaca ünlü oyuncu Nicolas Cage ile eski eşi Christina Fulton'ın, üç yıl önce dünyaya gelen ikiz torunlarıyla hâlâ tanışamadıkları ortaya çıktı. Fulton, gelinine dava açarak; "Nicolas ve ben iki güzel küçük torunumuzla doğduklarından beri hiç görüşemedik" ifadelerini kullandı.
18.11.2023 Cadde
Yapay zekâ öcü değil
Yapay zekâ öcü değil Sinema tarihinin klasiklerinden ilham alan “The Creator/Yaratıcı” yapay zekânın tehdit olup olmadığını sorgulayıp barışçı mesajlar veren, duygusal bir bilim kurgu.
29.09.2023 Kültür Sanat
Ünlü oyuncu yeni filmi için tanınmaz hale geldi!
Ünlü oyuncu yeni filmi için tanınmaz hale geldi! Geçtiğimiz sene kendisinden 29 yaş küçük eşinin dünyaya getirdiği kız bebekle üçüncü kez baba olan ABD'li aktör Nicolas Cage, yeni projesi ‘Dream Scenario’ için tanınmaz hale geldi.
4.08.2023 Cadde
Kötü saçlarından sen suçlusun
Kötü saçlarından sen suçlusun İmajın her şey olduğu günümüzde beyaz perde saç modellerindeki trendlere de yön veriyor. Ama her zaman iyi anlamda değil!  “Medusa Deluxe” filmi üzerinden sinemanın en kötü saç modellerine ve peruklarına göz gezdirelim.
30.07.2023 Kültür Sanat
İlk Superman satıldı
İlk Superman satıldı İki Superman çizgi romanı müzayedeye çıktı. Çarşamba gecesi New Jersey’deki Goldin’de gerçekleşen müzayedede Superman’in 1939 yılında yayımlanan ilk versiyonunu içeren iki çizgi roman 3 milyon doları aşan bir rakama alıcı buldu.
17.06.2023 Kültür Sanat
Havada keskin bir mizah kokusu var
Havada keskin bir mizah kokusu var İçinde bol bol toplumsal ve siyasal mizah barındıran, Ali Sunal ve Doğa Rutkay gibi televizyonun sevilen isimlerini perdede bir araya getiren “Hava Muhalefeti” keyifle izlenen bir komedi…
14.04.2023 Kültür Sanat
Nicolas Cage, 'Drakula' karakteri için dişlerini törpületti!
Nicolas Cage, 'Drakula' karakteri için dişlerini törpületti! Geçtiğimiz sene kendisinden 29 yaş küçük eşinin dünyaya getirdiği kız bebekle üçüncü kez baba olan ABD'li aktör Nicolas Cage, yeni vizyona girecek olan 'Drakula Renfield' için yanlışlıkla kendi kanını içtiğini itiraf etmişti. Şimdi ise ünlü aktörün, rolünün hakkını verebilmek için dişlerini törpülettiği ortaya çıktı.
11.04.2023 Cadde
'Ölüm Tüccarı'ndan Trump'a çağrı: Rusya'ya iltica et
'Ölüm Tüccarı'ndan Trump'a çağrı: Rusya'ya iltica et ABD ile takas edilerek Rusya'ya dönen Bout, Trump'a Telegram üzerinden yolladığı "Hayatının tehlikede olduğuna inanıyorum" mesajını gazetecilere gösterdi.
10.04.2023 Dünya
Nicolas Cage itiraf etti! 'Dracula'yı oynarken kendi kanımı içtim'
Nicolas Cage itiraf etti! 'Dracula'yı oynarken kendi kanımı içtim' Geçtiğimiz sene kendisinden 29 yaş küçük eşinin dünyaya getirdiği kız bebekle 3'üncü kez baba olan ABD'li aktör Nicolas Cage, önceki gün yeni vizyona girecek olan filmi 'Renfield' için hayranlarıyla soru-cevap etkinliği yaptı. Çekimlerde gerçek kan tüketilip tüketilmediğini soran bir hayranına verdiği cevapla adından söz ettiren Cage, yanlışlıkla kendi kanını içtiğini itiraf etti.
29.03.2023 Cadde
Elvis’in kızı da erken veda etti!
Elvis’in kızı da erken veda etti! 42 yaşında ölen “Rock’n Roll Kralı” Elvis Presley’nin tek çocuğu olan şarkıcı Lisa Marie Presley de kalp krizinden 54 yaşında hayatını kaybetti. Dört çocuk annesi Presley birçok trajedi yaşamıştı.
14.01.2023 Dünya
Jiu Jitsu oyuncuları kim? Jiu Jitsu oyuncu kadrosu ve konusu
Jiu Jitsu oyuncuları kim? Jiu Jitsu oyuncu kadrosu ve konusu Jiu Jitsu filmi sinema salonlarının ardından televizyon ekranlarında da film severlerin karşısına çıkıyor. Film 2020 yapımı ve bir çizgi romana dayanıyor. Uyarlama filmin başrollerinde ise Nicolas Cage ve Alain Moussi gibi isimler yer alıyor. Jiu Jitsu filmi oyuncu kadrosunda kimler var?
8.09.2022 Bilgi Rehberi
Nicolas Cage üçüncü kez baba oldu! İki çocuğunun arasında 31 yaş var
Nicolas Cage üçüncü kez baba oldu! İki çocuğunun arasında 31 yaş var 'The Rock', 'Face/Off', 'Ghost Rider' ve 'Next' gibi yapımlarda rol alan Nicolas Cage, 29 yaş küçük aşkı Riko Shibata ile 2021 yılının şubat ayında evlenmişti. Daha önce dört kez nikah masasına oturan ve iki çocuğu bulunan Cage, geçtiğimiz gün Shibata ile ilk bebeklerini kucağına aldı. Ünlü ismin ilk oğlu ile yeni dünyaya gelen kızı arasındaki yaş farkı dikkat çekti.
9.09.2022 Cadde
Hollywood yıldızlarının Türkiye'deki sesiydi! Sungun Babacan yaşamını yitirdi
Hollywood yıldızlarının Türkiye'deki sesiydi! Sungun Babacan yaşamını yitirdi Türkiye'nin en önemli dublaj sanatçılarından Sungun Babacan hayatını kaybetti. Acı haberi Yekta Kopan sosyal medya paylaşımıyla duyurdu. 63 yaşında vefat eden usta sanatçı, birçok sinema filmi ve dizide Tom Cruise, Mel Gibcon, Kevin Costner, Brad Pitt ve John Travolta gibi dünyaca ünlü oyuncuları seslendirmişti.
6.08.2022 Cadde
James Caan kimdir, neden öldü? Godfather filminin Sonny karakteri James Caan filmleri ve hayatı
James Caan kimdir, neden öldü? Godfather filminin Sonny karakteri James Caan filmleri ve hayatı James Caan, The Godfather serisi ile tanınsa da kariyeri boyunca birçok yapımda yer aldı. Oyuncu, Dogville ve Elf gibi projelerde rol aldı. Caan, 7 Temmuz günü 82 yaşında hayatını kaybetti. Peki, James Caan nereliydi, filmleri neler?
7.07.2022 Bilgi Rehberi
Domuzuma dokunma!
Domuzuma dokunma! Başrolünde Nicolas Cage’in yer aldığı “Pig/Domuz”, aktörün olgun performansıyla ön plana çıktığı, melankolik bir kaybediş ve kabulleniş hikâyesi anlatıyor.
20.05.2022 Kültür Sanat
David Hockney baharı teknolojiyle selamlıyor
David Hockney baharı teknolojiyle selamlıyor Milliyet Sanat’ın mayıs sayısının kapağını David Hockney’nin iPad’iyle yaptığı resimlerden oluşan “Baharın Gelişi” sergisinden bir eser süslüyor.
3.05.2022 Kültür Sanat
Mazi kalbimde yara değil!
Mazi kalbimde yara değil! “Yetenekli Bay Cage”, Nicolas Cage’in çalkantılı sinema kariyerini tiye alarak bundan hayli eğlenceli bir aksiyon çıkarıyor. Cage’in genç haliyle muhabbeti ise filmin şahikası.
29.04.2022 Kültür Sanat
Ünlü aktörün sırrı şamanizm
Ünlü aktörün sırrı şamanizm Yeni filminde Dracula'yı oynayan ABD'li aktör Nicolas Cage, artık rollerine hazırlanırken şamanizmden faydalandığını söyledi
27.03.2022 Dünya
Nicolas Cage üçüncü kez baba oluyor
Nicolas Cage üçüncü kez baba oluyor Şubat 2021'de dünyaevine giren ABD'li yıldız Nicolas Cage ile Japon Riko Shibata'dan mutlu haber geldi. 58 yaşındaki akör, üçüncü kez baba olmaya hazırlanıyor.
8.09.2022 Cadde
Yılın düğünleri!
Yılın düğünleri! 2020’de dünyayı saran pandemi nedeniyle ertelendikçe ertelenen düğünler, 2021’de yapıldı. Hollywood dünyasının ünlü isimleri de sevdiği insanlarla mutluluğa “Evet” dedi. İşte 2021’de dünyaevine giren yıldızlar...
29.12.2021 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Nicolas Cage ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.