Nihan Güneyligil kariyerini sonlandırdı
Nihan Güneyligil kariyerini sonlandırdı Galatasaray Kadın Voleybol Takımı Kaptanı Nihan Güneyligil, aktif sporculuk kariyerini sonlandırdığını açıkladı.
1.07.2020 Voleybol
Nihan Güneyligil'den veda mesajı!
Nihan Güneyligil'den veda mesajı! Galatasaray Kadın Voleybol Takımı liberosu Nihan Güneyligil, "Finali kaybetmiş olabiliriz ama inanın ki çok şey kazandık" dedi.    “En küçüğünden en büyüğüne hepsinin benim üzerimde çok emeği var. Ben her zaman herkesten bir şeyler öğrenmek için yola çıkan bir insan oldum. Benimle bu yolda bugüne kadar yürüyen bütün arkadaşlarıma ve kardeşlerime sevgiler diliyor başarılarının daim olmasını istiyorum. Artık benden bu kadar.”
2.05.2017 Diğer Sporlar
Nihan Güneyligil'den veda mesajı!
Nihan Güneyligil'den veda mesajı! Galatasaray Kadın Voleybol Takımı Kaptanı Nihan Güneyligil, aktif sporculuk kariyerini sonlandırdığını açıkladı.
1.07.2020 Voleybol
Nihan Güneyligil hem oyuncu hem menajer oldu
Nihan Güneyligil hem oyuncu hem menajer oldu Galatasaray Daikin, kaptan Nihan Güneyligil'in sözleşmesini uzatarak, sporcuyla hem oyuncu hem de sportif menajer olarak anlaşma sağladı.
1.07.2020 Diğer
F.Bahçeli Nihan artık G.Saray'da
F.Bahçeli Nihan artık G.Saray'da Galatasaray Daikin, son 4 sezonda Fenerbahçe forması giyen libero Nihan Güneyligil'i transfer etti
1.07.2020 Diğer