Japonya kara teslim! 99 uçuş iptal edildi
Japonya kara teslim! 99 uçuş iptal edildi Japonya'da etkisini sürdüren şiddetli kar yağışı nedeniyle 99 uçuş iptal edildi. Japonya Meteoroloji Ajansı (JMA) 4 yıldan bu yana ilk kez başkent Tokyo için yoğun kar yağışı uyarısı yaptı.
6.01.2022 Dünya
Kar fırtınası hayatı felç etti! 80 santimetreyi bulacak...
Kar fırtınası hayatı felç etti! 80 santimetreyi bulacak... Japonya’da etkili olan şiddetli kar yağışı nedeniyle 48 uçuş iptal edilirken, hızlı tren seferlerinde ise gecikmeler yaşandı. Japonya Meteoroloji Ajansı (JMA), 24 saat daha sürmesi beklenen kar yağışına karşı hazırlıklı olma çağrısı yaptı.
27.12.2021 Dünya
Japonya’da Eylül ayında rekor sıcaklık
Japonya’da Eylül ayında rekor sıcaklık Japonya’da Eylül'de bugüne dek kaydedilen en yüksek sıcaklık değeri ölçüldü. Niigata Eyaleti'ndeki Sanjo şehrinde termometreler bugün ilk kez 40 dereceyi aştı.
3.09.2020 Dünya
Japon çiftçiler Wara Sanat Festivali'nde pirinç samanlarını sanata dönüştürüyor
Japon çiftçiler Wara Sanat Festivali'nde pirinç samanlarını sanata dönüştürüyor En gelenekçi toplumlardan biri olan Japon halkı, bazen anlaşılması güç geleneklerine bile oldukça sadık davranıyor. Japonya'da en çok yetişen ürünlerden biri olan pirinç, ülkede her yıl hasat sezonunda toplanıyor. Pirinç samanı olan ve "wara" denilen samanlar ise israf edilmiyor ve ortaya sanat çıkıyor.
13.09.2018 Dünya

Benzer Haber Etiketleri