Nika Ninua

Nika Ninua

Son dakika Nika Ninua haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Nika Ninua gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Nika Ninua haber sayfamızda...

Nika Ninua

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 21 nika ninua haberi bulunmuştur.
Sergen Yalçın rahatladı! "Mensah’ı önemli yerlerde görevlendireceğim"
Sergen Yalçın rahatladı! "Mensah’ı önemli yerlerde görevlendireceğim" Beşiktaş’ta Bernard Mensah transferinde sona gelinmesi Sergen Yalçın’ı memnun etti. NSakala ve Welinton’un ardından Ganalı orta sahadan gelen güzel haberler başarılı teknik adamı rahatlattı
17.08.2020 Beşiktaş
Beşiktaş'ın gözdesi Nika Ninua, PAOK'a transfer oldu!
Beşiktaş'ın gözdesi Nika Ninua, PAOK'a transfer oldu! İsmi Beşiktaş ile anılan Gürcü futbolcu Nika Ninua, Yunanistan Birinci Futbol Ligi ekiplerinden PAOK ile anlaştı.
14.08.2020 Beşiktaş
Dinamo Tiflis’ten Beşiktaş açıklaması
Dinamo Tiflis’ten Beşiktaş açıklaması Dinamo Tiflis kulübü genel direktörü Zaza Dolidze “Beşiktaş, Nika Ninua ile ilgileniyor” diyerek oyuncunun siyah-beyazlı ekibe transferiyle ilgili kulüpten ilk açıklamayı yaptı.
17.07.2020 Beşiktaş
Nika Ninua askıda
Nika Ninua askıda Beşiktaş Yönetimi bir süredir gündeminde tuttuğu Nika Ninua transferini rafa kaldırdı.
16.07.2020 Beşiktaş
Beşiktaş transfer haberleri | Sergen Yalçın, Nika Ninua transferini iptal etti
Beşiktaş transfer haberleri | Sergen Yalçın, Nika Ninua transferini iptal etti Yeni sezonda açıklanan yabancı sınırlaması nedeniyle Beşiktaş bir süredir transfer için görüştüğü Nika Ninua'yı rafa kaldırdı.
15.07.2020 Beşiktaş
Son dakika Beşiktaş transfer haberleri | Ninua kızağa çekildi, Beşiktaş'a geliyor...
Son dakika Beşiktaş transfer haberleri | Ninua kızağa çekildi, Beşiktaş'a geliyor... Beşiktaş’a transfer olmak için gün sayan Nika Ninua, takımı Dinamo Tiflis’in üst üste üçüncü maçında da 18 kişilik kadroya alınmadı.
13.07.2020 Beşiktaş
Beşiktaş'ın Welinton teklifi ortaya çıktı
Beşiktaş'ın Welinton teklifi ortaya çıktı Beşiktaş, Sergen Yalçın'ın alınmasını istediği Welinton için Alanya ile masaya oturuyor. Siyah-beyazlı yönetimin, Akdeniz temsilcisine 750 bin Euro bonservis bedeli önereceği öğrenildi. Oyuncunun da Beşiktaş'ta oynamaya sıcak bakması, bu transferde Kartal'ın elini güçlendiriyor.
5.07.2020 Beşiktaş
Beşiktaş'ın gözdesi Nika Ninua yine kadroya alınmadı
Beşiktaş'ın gözdesi Nika Ninua yine kadroya alınmadı Beşiktaş’ın transferi için anlaşmaya vardığı Nika Ninua kaptanı olduğu Dinamo Tiflis’in Lokomotiv Tiflis ile yaptığı maçın kadrosuna alınmadı.
5.07.2020 Beşiktaş
Süper Lig'de yaz transfer sezonu başladı mı? 2020 Yaz transfer sezonu tarihleri
Süper Lig'de yaz transfer sezonu başladı mı? 2020 Yaz transfer sezonu tarihleri Süper Lig'e verilen 87 günlük korona virüs arasının ardından yeniden oynanmaya başlayan maçların ardından futbolseverler yaz transfer sezonu başladı mı sorusuna yanıt aramaya başladı. Yeni sezon transfer çalışmalarını yürüten kulüpler yeni sezonda kadrolarına katmayı planladıkları oyuncular için girişimlerini sürdürmeye başladı. Peki Süper Lig'de yaz transfer sezon ne zaman başlayacak, hangi tarihte sona erecek?
1.07.2020 Süper Lig
Trabzonspor, son 9 sezonda şampiyonluğa en yakın dönemi yaşıyor
Trabzonspor, son 9 sezonda şampiyonluğa en yakın dönemi yaşıyor Süper Lig'de 29 hafta sonunda 58 puanla 2. sırada yer alan Trabzonspor, son 9 sezonun en iyi dönemini geçirerek, son yıllarda ilk kez şampiyonluğa bu kadar yaklaştı.
30.06.2020 Trabzonspor
Şota Arveladze: ‘Nika Ninua çok şey katar’
Şota Arveladze: ‘Nika Ninua çok şey katar’ Şota Arveladze, Kartal’ın gündemindeki Nika Ninua’yı Milliyet için tartıya çıkardı, “Orta sahada ofansif yönü çok yüksek bir futbolcu. Eğer Beşiktaş bu transferi gerçekleştirirse gelecek vadeden çok yetenekli bir ismi kadrosuna katmış olur” ifadelerini kullandı
30.06.2020 Beşiktaş
Murat Özen: Beşiktaş Nika Ninua transferini bitiriyor
Murat Özen: Beşiktaş Nika Ninua transferini bitiriyor Beşiktaş camiasının sevilen isimlerinden ve kulübün nabzını tutan Murat Özen, siyah beyazlılarda yaşanan son gelişmeleri Skorer'e değerlendirdi.
28.06.2020 Futbol
Beşiktaş'ın anlaştığı iddia edilen Ninua'ya hacker şoku!
Beşiktaş'ın anlaştığı iddia edilen Ninua'ya hacker şoku! Beşiktaş’ın kadrosuna katmaya hazırlandığı Nika Ninua, siyah-beyazlılara imza atmaya hazırlandığı günlerde büyük bir şok yaşadı. Dinamo Tiflis’in kaptanı 21 yaşındaki futbolcu, transfer süreci nedeniyle takımının son lig maçında 18 kişilik kadroya alınmamıştı.
30.06.2020 Beşiktaş
Beşiktaş'ın gözdesi Nika Ninua, Konyaspor maçını izledi!
Beşiktaş'ın gözdesi Nika Ninua, Konyaspor maçını izledi! Beşiktaş'ın prensip anlaşmasına vardığı Nika Ninua, Beşiktaş - Konyaspor maçını izledi.
30.06.2020 Beşiktaş
Beşiktaş'ta Nika Ninua gerçeği! Serdar Sarıdağ açıkladı...
Beşiktaş'ta Nika Ninua gerçeği! Serdar Sarıdağ açıkladı... Skorer canlı yayınına katılan Serdar, siyah beyazlı takımın transfer gündemini Nergis Aşkın'la birlikte değerlendirdi. İsmi geçen Nika Ninua hakkında konuşan Sarıdağ, oyuncu için Sergen Yalçın'ın onay verdiğini ve bir aksilik olmazsa kadroya dahil edileceğini aktardı.
26.06.2020 Futbol
Nika Ninua için 5 yıllık sözleşme!
Nika Ninua için 5 yıllık sözleşme! Sözleşmesi 31 Aralık’ta bitecek olan Nika Ninua için Beşiktaş'ın yıllık net 350 bin euro ücret ödeneceği ileri sürüldü
30.06.2020 Beşiktaş
Beşiktaş'ta Nika Ninua imzaya kaldı!
Beşiktaş'ta Nika Ninua imzaya kaldı! Beşiktaş, Dinamo Tiflis forması giyen 21 yaşındaki orta saha oyuncusunu resmen kadrosuna katmaya çok yaklaştı
30.06.2020 Beşiktaş
Beşiktaş'ın gözdesi, maç kadrosuna alınmadı!
Beşiktaş'ın gözdesi, maç kadrosuna alınmadı! Beşiktaş, Sergen Yalçın yönetiminde önümüzdeki sezonun çalışmalarına şimdiden başladı. Süper Lig yıldızı ile prensipte anlaşan siyah-beyazlı takım, Gürcistan Ligi'nde forma giyen genç oyuncunun da transferini 900 bin euroya bitirdi. Öte yandan genç futbolcu takımının son maçında kadroya alınmadı
30.06.2020 Beşiktaş
Beşiktaş'tan Nika Ninua sürprizi
Beşiktaş'tan Nika Ninua sürprizi Transferde genç yeteneklere yönelen Beşiktaş’ın, Dinamo Tiflis’te forma giyen 21 yaşındaki orta saha oyuncusu Nika Ninua’yı kadrosuna katmaya çalıştığı ileri sürüldü.
30.06.2020 Beşiktaş
Son dakika Beşiktaş haberleri | Sergen Yalçın onay verdi! Nika Ninua ve Nsakala'nın ardından bir isim daha bitti
Son dakika Beşiktaş haberleri | Sergen Yalçın onay verdi! Nika Ninua ve Nsakala'nın ardından bir isim daha bitti Beşiktaş, Sergen Yalçın yönetiminde önümüzdeki sezonun çalışmalarına şimdiden başladı. Siyah Beyazlılar, Gürcü orta saha Nika Ninua ve Aytemiz Alanyaspor'un sol beki Fabrice Nsakala'nın ardından bir ismin transferinde daha mutlu sona yaklaştı...
30.06.2020 Beşiktaş
Son dakika Beşiktaş transfer haberleri | 'Beşiktaş, Nika Ninua'yı transfer etti'
Son dakika Beşiktaş transfer haberleri | 'Beşiktaş, Nika Ninua'yı transfer etti' Siyah-beyazlı kulübün Dinamo Tiflis'in 21 yaşındaki Gürcü orta saha oyuncusu Nika Ninua'yı transfer ettiği iddia edildi.
30.06.2020 Beşiktaş

Benzer Haber Etiketleri

Nika Ninua ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.