Bodrum'un etkileyici manzarasında yeni tatlar
Bodrum'un etkileyici manzarasında yeni tatlar Bodrum Yarımadası’nın en etkileyici panoramik manzarasına sahip Torba Koyu’nda doğallığı ve lüksü birleştiren Nikki Beach Resort & Spa Bodrum, Bodrum’un en sevilen bistrosu Cafe Nikki’de ünlü şefler tarafından hazırlanan özel menüleri ve kokteylleri ile eşsiz bir gastronomi deneyimi sunuyor.
6.08.2019 Tatil
Bodrum'da ihtişamlı White Party
Bodrum'da ihtişamlı White Party Dünyada White Party konseptinin yaratıcısı Nikki Beach, Bodrum’daki 2. yılını White Party ile kutladı. Özgün eğlence anlayışı, bembeyaz dekoru, uluslararası mutfağı ile unutulmaz bir geceye imza attı.
23.07.2018 Tatil
White Party Bodrum'a taşınıyor
White Party Bodrum'a taşınıyor Nikki Beach Bodrum, Türkiye’deki ikinci yılını 21 Temmuz’da White Party ile kutlayacak. White Party’de kesintisiz eğlence, iyi müzik, lezzetli ikramlar ile unutulmaz bir gece yaşanacak.
4.07.2018 Tatil
Nikki Beach Türkiye'deki 2. yılını kutlayacak
Nikki Beach Türkiye'deki 2. yılını kutlayacak Ege’nin turkuvaz sularında, Bodrum Yarımadası’nın güneyinde Torba bölgesi sahilinde yer alan Nikki Beach Bodrum’un denize sıfır konumu, tekne sahipleri için tasarlanmış özel iskeleleri, mavinin tüm tonlarını görebileceğiniz tertemiz deniziyle dikkat çekiyor.
22.05.2018 Tatil

Benzer Haber Etiketleri