Nikolaos Panagiotopoulos

Nikolaos Panagiotopoulos

Son dakika Nikolaos Panagiotopoulos haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Nikolaos Panagiotopoulos gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Nikolaos Panagiotopoulos haber sayfamızda...

Nikolaos Panagiotopoulos

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 51 nikolaos panagiotopoulos haberi bulunmuştur.
Dünyadan uzanan yardım elleri
Dünyadan uzanan yardım elleri Büyük felaketin ardından dünyanın dört bir yanından devlet kurumları ve sivil toplum kuruluşları da yardım için harekete geçti. Yabancı arama kurtarma ekipleri ve yurt dışındaki yardım kampanyaları, dayanışma ruhunun önemli bir parçası oldu.
6.02.2024 Gündem
Ege’de ibre barışa döndü
Ege’de ibre barışa döndü Türkiye ve Yunanistan’da yapılan seçimlerin ardından Ege’nin iki yakasında barış için yeniden umut doğdu. Erdoğan ile Miçotakis’in yeni dönemdeki ilk görüşmeleri, Baltık ülkesi Litvanya’nın başkenti Vilnius’ta yapılacak.
30.06.2023 Gündem
Ege Denizi’nde ‘Fırtına’ dindi
Ege Denizi’nde ‘Fırtına’ dindi Türkiye ile Yunanistan’da yapılan seçimlerin ardından iki ülke arasındaki ilişkilerin geliştirilmesi için Ege’nin iki yakasında önemli bir adım atıldı.
30.05.2023 Dünya
Türkiye ile Yunanistan arasında dikkat çeken 2 gelişme
Türkiye ile Yunanistan arasında dikkat çeken 2 gelişme Türkiye ve Yunanistan arasındaki ilişkilerin pozitif gündemle geliştirilmesine yönelik karşılıklı önemli birer adım daha atıldı.
29.05.2023 Gündem
Bakan Akar, Kayserisporlu futbolcuyu Yunanistan Savunma Bakanı ile görüştürdü
Bakan Akar, Kayserisporlu futbolcuyu Yunanistan Savunma Bakanı ile görüştürdü Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Kayserispor ziyareti sırasında takımın Yunan stoperi Dimitrios Kolovetsios'u, cep telefonundan aradığı Yunanistan Savunma Bakanı Nikolaos Panagiotopoulos ile görüştürdü.
22.05.2023 Gündem
FETÖ'de Atina hüsranı! Yunanistan'dan Türkiye'ye gönderilmeye çalışılan 39 kişi yakalandı
FETÖ'de Atina hüsranı! Yunanistan'dan Türkiye'ye gönderilmeye çalışılan 39 kişi yakalandı Yunanistan yönetiminin sınırdan geçen terör örgütü mensuplarını geri itmeyi sürdürmesi, FETÖ'de hüsrana neden oldu. Milli Savunma Bakanlığı, Yunanistan'dan Türkiye'ye gönderilmeye çalışılan 2'si FETÖ mensubu, 39 kişinin yakalandığını bildirdi.
20.05.2023 Gündem
Yunanistan’dan FETÖ’ye Meriç şoku!
Yunanistan’dan FETÖ’ye Meriç şoku! Milli Savunma Bakanlığı (MSB) duyuruları ile Genelkurmay Başkanlığı kayıtları üzerinden yaptığımız değerlendirmeye göre; düzensiz göçmenler ile diğer nedenlerle sınır ihlallerinde bulunanlar bir tarafa bırakıldığında 28 Şubat ile 11 Mayıs tarihleri arasında Türkiye - Yunanistan sınırında terör örgütleri FETÖ, PKK ve MLKP üyesi olduğu belirlenen 61 kişi yakalandı.
14.05.2023 Gündem
Yeni sayfada somut adım! Yunanistan terör yuvası Lavrion'u kapatıyor
Yeni sayfada somut adım! Yunanistan terör yuvası Lavrion'u kapatıyor Ege Denizi'nde 15 Haziran-15 Eylül arasını kapsayan 'resmi olmayan' anlaşmanın Türkiye tarafından doğrulandığını aktaran Kathimerini, Atina yakınlarındaki kampın kapatılmasının ise Ankara'yı memnun edeceğini yazdı. Ethnos gazetesinde ise, gözden kaçmayacak bir başyazı yayımlandı.
8.04.2023 Dünya
Bakan Akar’dan İsrail'e Filistin tepkisi: Kınıyor ve lanetliyoruz
Bakan Akar’dan İsrail'e Filistin tepkisi: Kınıyor ve lanetliyoruz Bakan Akar, İsrail'in abluka altındaki Gazze Şeridi'ne yönelik saldırılarına ilişkin, "İsrail’in bu saldırılarını şiddetle kınıyor ve lanetliyoruz. İsrail yönetimi, bölgedeki kaosu daha da artırmaktan başka bir işe yaramayacak bu saldırıları derhal durdurmalıdır" dedi.
7.04.2023 Gündem
Bakan Akar ve Yunanistan Savunma Bakanı'ndan Hatay'da açıklamalar: Ege ve Akdeniz dostluk denizi olsun
Bakan Akar ve Yunanistan Savunma Bakanı'ndan Hatay'da açıklamalar: Ege ve Akdeniz dostluk denizi olsun Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar ve Yunanistan Savunma Bakanı Nikolaos Panagiotopoulos, Hatay’da açıklamalarda bulundu, dikkat çeken mesajlar verdi.
4.04.2023 Gündem
Yunan Bakan Türkiye'de! Bakan Akar ile helikopterde deprem bölgesini inceledi
Yunan Bakan Türkiye'de! Bakan Akar ile helikopterde deprem bölgesini inceledi Milli Savunma Bakanı Akar, Yunanistan Savunma Bakanı Panagiotopoulos ile bir araya geldi.
4.04.2023 Gündem
Yunanistan Savunma Bakanı Türkiye'ye geliyor
Yunanistan Savunma Bakanı Türkiye'ye geliyor Bakan Akar'ın davetini kabul eden Panagiotopoulos, Türkiye ziyaretinde depremde yerle bir olan Hatay'ı ziyaret edecek.
30.03.2023 Dünya
Bakan Akar, Yunanistan Savunma Bakanı ile görüştü
Bakan Akar, Yunanistan Savunma Bakanı ile görüştü Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Yunanistan Savunma Bakanı Nikolaos Panagiotopoulos ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi.
9.03.2023 Gündem
Atina’dan ABD’ye S-300 resti!
Atina’dan ABD’ye S-300 resti! Rusya ile Ukrayna arasındaki savaş birinci yılına girerken, Yunanistan, ABD’nin bir süredir ısrar ettiği Rus S-300 savunma sistemlerinin Kiev’e gönderilmesi talebini açıkça reddetti.
24.02.2023 Dünya
Ankara-Atina arasında taziye diplomasisi
Ankara-Atina arasında taziye diplomasisi Türkiye ile Yunanistan arasındaki ilişkilerde gerginlik sürerken, Yunanistan Savunma Bakanı Nikolaos Panagiotopoulos’un annesinin vefatı, iki ülke arasında yeni bir iletişim kanalı açtı.
4.01.2023 Dünya
Yunanistan hayal gördü! 'Ankara ateşle oynuyor'
Yunanistan hayal gördü! 'Ankara ateşle oynuyor' ABD Dışişleri Bakanlığı'nın açıklamasını skandal başlıklarla sunan Yunan basını, Washington'ın desteğini arkasına alan yorumlara yer verdi: 'Türkiye Girit'in kara sularının genişletilmesinden korkuyor.'
30.12.2022 Dünya
‘Sağduyulu ve sabırlı bir politika izliyoruz’
‘Sağduyulu ve sabırlı bir politika izliyoruz’ Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, dün Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Güler, kuvvet komutanları, Milli Savunma Bakan Yardımcıları ve ordu komutanları ile “Ateş Serbest-2022” faaliyetinin Seçkin Gözlemci Günü faaliyetlerini takip etti.
19.10.2022 Siyaset
Bakan Akar'dan net mesaj: Türkiye tehdit değil, güvenli bir müttefik
Bakan Akar'dan net mesaj: Türkiye tehdit değil, güvenli bir müttefik Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Yunanistan ile yaşanan sorunlara ilişkin, "Bu sorunların karşılıklı görüşmeler ve diyalogla çözülebileceğine inanıyoruz. Bu yaklaşımımızı ısrarla sürdürüyoruz" dedi.
19.10.2022 Siyaset
Yunanistan'dan Sakız Adası'nda yeni provokasyon: 'Muzaffer olmaya hazırlanıyoruz'
Yunanistan'dan Sakız Adası'nda yeni provokasyon: 'Muzaffer olmaya hazırlanıyoruz' Gerginliği her fırsatta daha da yükselten Yunanistan'ın provokasyonları doruk noktasına ulaştı. Yunanistan Genelkurmay Başkanı'nın yasadışı şekilde silahlandırılan Doğu Ege'deki adalara yaptığı ziyaret sırasında sarf ettiği sözler gündem yarattı.
16.10.2022 Dünya
Bakan Akar'a, Yunan mevkidaşından taziye mesajı
Bakan Akar'a, Yunan mevkidaşından taziye mesajı Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Yunanistan Savunma Bakanı Nikolaos Panagiotopoulos'un, Bartın'da 41 işçinin hayatını kaybettiği maden kazası ile ilgili Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar'a taziye mesajı gönderdiğini duyurdu.
16.10.2022 Gündem
Türkiye'ye dünyanın dört bir yanından taziye mesajları yağıyor
Türkiye'ye dünyanın dört bir yanından taziye mesajları yağıyor Bartın'ın Amasra ilçesinde, TTK Genel Müdürlüğü'ne ait maden ocağında meydana gelen patlamada 40 kişi hayatını kaybetti. 11 yaralıdan 1'i taburcu olurken maden 58 kişinin kurtarıldığı belirtildi. Acı olay sonrasında dünyanın dört bir yanından Türkiye'ye taziye ve destek mesajları yağıyor.
16.10.2022 Dünya
‘Problemleri kendimiz çözmeliyiz’
‘Problemleri kendimiz çözmeliyiz’ Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Brüksel’de NATO Savunma Bakanları Toplantısı’nın ardından gazetecilerle bir araya geldi.
15.10.2022 Siyaset
Bakan Akar'dan Yunanistan'a 'diyalog' çağrısı
Bakan Akar'dan Yunanistan'a 'diyalog' çağrısı Milli Savunma Bakanı Akar, Ege'de tansiyonun yükseldiği bir dönemde Yunanistan Savunma Bakanı Nikolaos Panagiotopoulos ile gerçekleştirdiği görüşmeyle ilgili dikkat çeken mesajlar verdi.
14.10.2022 Haberler
Bakan Akar'dan Yunanistan'a 'diyalog' çağrısı
Bakan Akar'dan Yunanistan'a 'diyalog' çağrısı Milli Savunma Bakanı Akar, Ege'de tansiyonun yükseldiği bir dönemde Yunanistan Savunma Bakanı Nikolaos Panagiotopoulos ile gerçekleştirdiği görüşmeyle ilgili dikkat çeken mesajlar verdi.
14.10.2022 Gündem
‘Kısıtlamalar NATO’yu da olumsuz etkiliyor’
‘Kısıtlamalar NATO’yu da olumsuz etkiliyor’ Belçika’nın başkenti Brüksel’de düzenlenen NATO Savunma Bakanları Toplantısı’nda, Moskova yönetimine uyarılar ve Ukrayna’ya destek konuları ele alınırken, Türkiye’yi temsil eden Savunma Bakanı Hulusi Akar, toplantı kapsamında ikili görüşmelerde bulundu.
14.10.2022 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

Nikolaos Panagiotopoulos ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.