Nikos Dendias

Nikos Dendias

Son dakika Nikos Dendias haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Nikos Dendias gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Nikos Dendias haber sayfamızda...

Nikos Dendias

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 393 nikos dendias haberi bulunmuştur.
'Türkler çoktan başardı' Yunanistan iki büyük savaşı örnek verip itiraf etti
'Türkler çoktan başardı' Yunanistan iki büyük savaşı örnek verip itiraf etti Yunanistan Savunma Bakanı Nikos Dendias, Türkiye'nin gerisinde kaldıkları iki konuya değindi. Dendias bu iki konuyu iki büyük savaştan örnek vererek adeta bir itirafta bulundu.
17.04.2024 Dünya
Yunanistan'a ABD'den F-35 şoku! İtiraf ettiler: 5. nesil değil türünün en eski örneği
Yunanistan'a ABD'den F-35 şoku! İtiraf ettiler: 5. nesil değil türünün en eski örneği Yunanistan Savunma Bakanı Nikos Dendias, Yunan Hava Kuvvetleri ve Türkiye'nin Mavi Vatan politikalarına ilişin değerlendirmelerde bulundu. Dendias ayrıca ABD'den satın aldıkları F-35'lere ilişkin adeta bir itirafta bulundu.
25.03.2024 Dünya
Amerikan tankları Dedeağaç'ta! Yunanistan'a devasa yığınağın fotoğraflarını resmi site yayınladı
Amerikan tankları Dedeağaç'ta! Yunanistan'a devasa yığınağın fotoğraflarını resmi site yayınladı Dokuz ay boyunca dönüşümlü konuşlandırılacak yeni birlikleri getiren dev gemiden, M1A2 Abrams tankları ve M2 Bradley zırhlı araçları indi. Yunan medyası ise, Atina yönetiminin Dedeağaç'la gurur duyduğunu belirtip limanın bir başarı hikayesi olduğunu yazdı.
15.03.2024 Dünya
Yunanistan'dan Anti-drone kubbesi! Atina'yı Bayraktar TB-2 korkusu sardı, Ermenilerle 2030 için işbirliği
Yunanistan'dan Anti-drone kubbesi! Atina'yı Bayraktar TB-2 korkusu sardı, Ermenilerle 2030 için işbirliği Yunanistan Savunma Bakanı Nikos Dendias, Ermenistan ve Yunanistan'ın 2030'lu yıllarda işbirliği yaparak Bayraktar TB-2'lere karşı bir savunma sistemi kuracaklarını açıkladı.
11.03.2024 Dünya
Yunan Savunma Bakanı Dendias'tan Türkiye itirafı: Kuşatmaya hazırlanıyorlar
Yunan Savunma Bakanı Dendias'tan Türkiye itirafı: Kuşatmaya hazırlanıyorlar Yunanistan Savunma Bakanı Nikos Dendias,Türkiye'nin son aylarda dış politikadaki hamlelerini yorumladı. Olası bir savaş konusuna da değinen Dendias adeta "Ulusal egemenliğimiz için çalışıyorum" dedi.
25.02.2024 Dünya
Dünyadan uzanan yardım elleri
Dünyadan uzanan yardım elleri Büyük felaketin ardından dünyanın dört bir yanından devlet kurumları ve sivil toplum kuruluşları da yardım için harekete geçti. Yabancı arama kurtarma ekipleri ve yurt dışındaki yardım kampanyaları, dayanışma ruhunun önemli bir parçası oldu.
6.02.2024 Gündem
Baştan sona skandal! Rafale ve Belharra'lı mesaj
Baştan sona skandal! Rafale ve Belharra'lı mesaj Askeri geçit töreninde Avrupa Birliği ilk kez resmen temsil edildi, Yunan basını 'Megalonisos' ifadesine yer verdiği haberlerinde Türkiye'ye verilen mesajları öne çıkardı.
2.10.2023 Dünya
'Savaş sebebi' diyerek duyurdular! Yunan basınında panik
'Savaş sebebi' diyerek duyurdular! Yunan basınında panik Türkiye'nin Mavi Vatan konusunda geri adım atmadığını haberleştiren Yunan basını iki ülke arasında yaşanmasını bekledikleri senaryoları detaylı olarak derledi.
12.08.2023 Dünya
El Alameyn'den Türkiye'ye mesaj! Yunan medyasında ilk haber
El Alameyn'den Türkiye'ye mesaj! Yunan medyasında ilk haber Miçotakis yanına dışişleri ve savunma bakanını alıp Akdeniz kıyısındaki kentte Sisi ile buluştu, görüşmenin zamanlamasına dikkat çeken Yunan medyası 'Atina Türkiye-Mısır ilişkilerine bir takoz mu koyuyor?' başlıkları attı.
4.08.2023 Dünya
ABD gizledi, Yunanistan yayınladı! Uçak gemisinin üstünde
ABD gizledi, Yunanistan yayınladı! Uçak gemisinin üstünde Doğu Akdeniz'e gelen dünyanın en büyük uçak gemisi USS Gerald R. Ford'un fotoğrafları Yunan genelkurmay başkanlığının resmi sitesinde yer aldı ancak ABD tarafında bir karartma var.
2.08.2023 Dünya
Sansürsüz harita yayınlandı, Yunanistan'da kıyamet koptu!
Sansürsüz harita yayınlandı, Yunanistan'da kıyamet koptu! Savunma Bakanlığı'nın resmi internet sitesinde saat 17.08'de paylaşılan 29 fotoğrafı açanlar 'tehlikeli bir sürpriz'le karşılaştı, hassas hatanın farkedilmesi 64 dakika sürdü. Bir kare albümden çıkarıldı ancak her şey için çok geçti.
1.08.2023 Dünya
Skandal 3+1 formülü: Türkiye yok!
Skandal 3+1 formülü: Türkiye yok! Sık sık Türkiye karşıtı sözlerle gündeme gelen ABD'li Senatör Menendez, bu sefer hem F-16 konusu hem de Doğu Akdeniz'de Türkiye'yi yok sayarak Yunan basınında ilk haber oldu.
29.07.2023 Dünya
Son Dakika... Yunanistan'da alevlere müdahale eden söndürme uçağı düştü
Son Dakika... Yunanistan'da alevlere müdahale eden söndürme uçağı düştü Yunanistan'da devam eden orman yangınlarına müdahale eden bir söndürme uçağı alevlerin üzerine suyu bıraktıktan sonra düştü.
25.07.2023 Dünya
Bakan Güler Yunan mevkidaşı Dendias ile görüştü
Bakan Güler Yunan mevkidaşı Dendias ile görüştü Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, Yunanistan Savunma Bakanı Nikos Dendias ile telefon görüşmesinde, Yunanistan’da düşen yangın söndürme uçağının pilotları için başsağlığı diledi. Yangın söndürme çalışmalarına destek olmaya hazır olduklarını söyledi.
25.07.2023 Gündem
Yunan bakan 'Hazırlıklıyız' deyip topu ABD'ye attı: 'Türkiye'ye karşı planlarımız var'
Yunan bakan 'Hazırlıklıyız' deyip topu ABD'ye attı: 'Türkiye'ye karşı planlarımız var' Yunanistan Savunma Bakanı Nikos Dendias, ülkesinde verdiği röportajda Türkiye'nin F-16 alımı ve İstanbul ve Çanakkale Boğazlarına çift isim verilmesi konusunda dikkat çeken ifadeler kullandı.
23.07.2023 Dünya
ABD basını Erdoğan'ı yazdı: 'Jetler lütfen'
ABD basını Erdoğan'ı yazdı: 'Jetler lütfen' ABD merkezli Politico, Türkiye'nin dış politikasına dair geniş çaplı bir analiz yayınladı. Söz konusu analizde F-16 satışına dair dikkat çeken ifadeler kullanıldı.
15.07.2023 Dünya
MSB'den F-16 açıklaması: Somut adımlarla olumlu sonuç bekliyoruz
MSB'den F-16 açıklaması: Somut adımlarla olumlu sonuç bekliyoruz Milli Savunma Bakanlığı'ndan ABD ile süren F-16 görüşmelerine ilişkin yeni bir açıklama geldi.
13.07.2023 Gündem
Bakan Güler, Litvanya’da mevkidaşlarıyla görüştü
Bakan Güler, Litvanya’da mevkidaşlarıyla görüştü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Litvanya'nın başkenti Vilnius'taki NATO Liderler Zirvesi programına eşlik eden Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, zirve kapsamında bazı mevkidaşları ile görüşmeler gerçekleştirdi.
12.07.2023 Gündem
Bakan Güler Yunan mevkidaşıyla görüştü
Bakan Güler Yunan mevkidaşıyla görüştü Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, Yunanistan Savunma Bakanı Nikos Dendias ile görüştü.
12.07.2023 Gündem
Milli Savunma Bakanı Güler, Yunan mevkidaşı ile görüştü! 'Diyalog' mesajı
Milli Savunma Bakanı Güler, Yunan mevkidaşı ile görüştü! 'Diyalog' mesajı Millî Savunma Bakanı Yaşar Güler ile Yunanistan Savunma Bakanı Nikos Dendias telefon görüşmesi gerçekleştirdi
5.07.2023 Gündem
Ege’de ibre barışa döndü
Ege’de ibre barışa döndü Türkiye ve Yunanistan’da yapılan seçimlerin ardından Ege’nin iki yakasında barış için yeniden umut doğdu. Erdoğan ile Miçotakis’in yeni dönemdeki ilk görüşmeleri, Baltık ülkesi Litvanya’nın başkenti Vilnius’ta yapılacak.
30.06.2023 Gündem
Yunan medyası tarih verdi! 'Şahin' Yerapetritis'in unutulmayan vukuatları
Yunan medyası tarih verdi! 'Şahin' Yerapetritis'in unutulmayan vukuatları İkinci kez başbakanlık koltuğuna oturan Miçotakis'in dışişleri bakanlığına atadığı isim, Türkiye karşıtı çıkışlarıyla hatırlanıyor. Yeni dönemin ufukta belirdiğini bildiren Yunan medyası ise, kapalı kapılar ardında konuşulanları yazdı.
27.06.2023 Dünya
Yeniden seçildi hükümeti kurdu
Yeniden seçildi hükümeti kurdu Yunanistan’da önceki gün yapılan seçimlerde zafer elde eden ve yeniden hükümeti kurma görevini alan Kiryakos Miçotakis, dün yemin ederek göreve başladı. Lideri olduğu Yeni Demokrasi (ND) Partisi oyların yüzde 40.5’ini alarak 5 hafta içinde düzenlenen ikinci genel seçimden de zaferle ayrılan Miçotakis’in yeni kabinesi belli oldu. 
27.06.2023 Dünya
Yunanistan’da aşırı milliyetçiler oylarını artırarak parlamentoya girdi
Yunanistan’da aşırı milliyetçiler oylarını artırarak parlamentoya girdi Yunanistan’da 25 Haziran genel seçimlerinin mutlak galibi Başbakan Kiryakos Miçotakis liderliğindeki Yeni Demokrasi Partisi (YDP) oldu.
26.06.2023 Dünya
Yunan bakan itiraf etti: Erdoğan'dan izin istedim!
Yunan bakan itiraf etti: Erdoğan'dan izin istedim! 'Erdoğan'ın sınırların dışındaki açık cepheleri' ve 'Başkan'ın itfaiyecileri' başlıklarıyla analizlere yer veren Yunan medyası, Dışişleri Bakanı Dendias'ın perde arkasını araladığı iki ayrı olayı yazdı.
2.08.2023 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Nikos Dendias ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.