Nilsu Yılmaz

Nilsu Yılmaz

Son dakika nilsu yılmaz haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan nilsu yılmaz gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan nilsu yılmaz haber sayfamızda...

Nilsu Yılmaz

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 22 nilsu yılmaz haberi bulunmuştur.
KUSURSUZ KİRACI OYUNCULARI KARAKTERLER || Kusursuz Kiracı dizisi hangi apartmanda çekiliyor, uyarlama mı, konusu nedir?
KUSURSUZ KİRACI OYUNCULARI KARAKTERLER || Kusursuz Kiracı dizisi hangi apartmanda çekiliyor, uyarlama mı, konusu nedir? Kusursuz Kiracı uyarlama mı? Kusursuz Kiracı dizisi izleyeni ekran başına kitlemeyi başardı! Başrollerinde Dilan Çiçek Deniz ve Serkay Tütüncü'nün yer aldığı dizi, her hafta salı akşamı yeni bölümleri ile seyirci karşısına çıkıyor. Peki, Kusursuz Kiracı dizisi konusu nedir, oyuncuları arasında kimler var?
13.09.2022 Bilgi Rehberi
Nilsu Yılmaz: Aynı dizide partner olduğumuz için yakıştırıyorlar
Nilsu Yılmaz: Aynı dizide partner olduğumuz için yakıştırıyorlar Edis, Harbiye Açık Hava Tiyatrosu’nda üç gün üst üste verdiği konserlerini tamamladı. Konsere adeta akın eden ünlü isimler arasında geçtiğimiz günlerde haklarında aşk yaşadıklarına dair haberler yapılan oyuncu Nilsu Yılmaz ve meslektaşı Berk Ali Çatal da vardı. Gazetecilerle konuşan ikili, aşk sorularına kaçamak cevaplar verdi.
3.06.2022 Cadde
Kırmızı Oda Melek kimdir ve hikayesi nedir? Nilsu Yılmaz kimdir, kaç yaşında, hangi dizilerde oynadı?
Kırmızı Oda Melek kimdir ve hikayesi nedir? Nilsu Yılmaz kimdir, kaç yaşında, hangi dizilerde oynadı? Kırmızı Oda Melek geçen hafta yayınlanan bölüme damga vurdu. Melek'in yangın bahanesiyle evden kaçtığı ortaya çıktı. Kırmızı Oda dizisinde Melek karakterine Nilsu Yılmaz hayat veriyor. Kırmızı Oda Melek'in hikayesi merak konusu oldu. Peki Kırmızı Oda Melek kimdir? Nilsu Yılmaz kimdir kaç yaşında?
20.11.2020 Cadde
Kırmızı Oda Melek kimdir, gerçek adı ne, öldü mü? Nilsu Yılmaz kimdir, kaç yaşında, boyu kaç?
Kırmızı Oda Melek kimdir, gerçek adı ne, öldü mü? Nilsu Yılmaz kimdir, kaç yaşında, boyu kaç? Kırmızı Oda Melek karakterinin hikayesi diziye damga vurdu. Meliha'nın kızı olan Melek'in ölmediği dizide ortaya çıktı. Meliha kızı Melek'in çıkan yangında yaşamını yitirdiğini anlatmıştı. Kırmızı Oda'nın geçen hafta yayınlanan bölümünde Melek'in hayatını kaybetmediği ekranlara geldi. Kırmızı Oda'nın dikkat çeken karakterleri arasında yer alan Melek'i ise Nilsu Yılmaz canlandırıyor. Peki Kırmızı Oda Melek kimdir? İşte Nilsu Yılmaz'ın yaşamı...
13.11.2020 Cadde
Kırmızı Oda Meliha'nın kızı Melek kimdir, öldü mü, gerçek adı ne? Nilsu Yılmaz kimdir, kaç yaşında?
Kırmızı Oda Meliha'nın kızı Melek kimdir, öldü mü, gerçek adı ne? Nilsu Yılmaz kimdir, kaç yaşında? Kırmızı Oda Meliha'nın kızı Melek fragmana damga vurdu. Kırmızı Oda'nın yeni bölümde Melek karakterinin hikayesi ekranlara gelecek. TV8 ekranlarında yayınlana dizinin yeni bölümünde Melek'in çıkan yangının içerisinde olmadığı görüldü. Nilsu Yılmaz, Kırmızı Oda Melek karakterine hayat veriyor. Peki Kırmızı Oda Melek kimdir, Nilsu Yılmaz kaç yaşında?
6.11.2020 Cadde
Kırmızı Oda Meliha'nın kızı Melek, Nilsu Yılmaz kimdir, kaç yaşında? Nilsu Yılmaz hangi dizilerde oynadı, nereli?
Kırmızı Oda Meliha'nın kızı Melek, Nilsu Yılmaz kimdir, kaç yaşında? Nilsu Yılmaz hangi dizilerde oynadı, nereli? Kırmızı Oda Meliha'nın kızı Melek karakterini Nilsu Yılmaz canlandırıyor. Meliha'nın kızının Kırmızı Oda'nın fragmanında psikiyatri kliniğine gelmesi dikkat çekti. Peki Kırmızı Oda Meliha'nın kızı Nilsu Yılmaz kimdir?
30.10.2020 Cadde
Kırmızı Oda Melek kimdir, hikayesi nedir? Kırmızı Oda Melek, Nilsu Yılmaz kimdir, kaç yaşında, hangi dizilerde oynadı?
Kırmızı Oda Melek kimdir, hikayesi nedir? Kırmızı Oda Melek, Nilsu Yılmaz kimdir, kaç yaşında, hangi dizilerde oynadı? Kırmızı Oda dizisinde Meliha'nın kızı Melek, konuşulan karakterler arasında yer alıyor. Kırmızı Oda'da Melek karakterini, Nilsu Yılmaz canlandırıyor. İzleyiciler Melek'in hikayesi ve Nilsu Yılmaz'ın yaşamını merak ediyor. Peki Kırmızı Oda Melek kimdir? Nilsu Yılmaz kimdir?
9.10.2020 Cadde
CHP MİLLETVEKİLİ ADAYLARI LİSTESİ 2023: 28. dönem CHP milletvekili adayları kimler? İl İl CHP milletvekili adayları
CHP MİLLETVEKİLİ ADAYLARI LİSTESİ 2023: 28. dönem CHP milletvekili adayları kimler? İl İl CHP milletvekili adayları CHP milletvekili adayları belli oldu. Bu sıcak gelişmenin ardından seçmenler yoğun şekilde "CHP il il milletvekili adayları kimler?" sorusunu yöneltiyor. İşte açıklanan milletvekili aday listesi...
11.04.2023 Bilgi Rehberi
CHP'de tam liste belli oldu! İşte il il milletvekili aday listesi
CHP'de tam liste belli oldu! İşte il il milletvekili aday listesi CHP’de milletvekili adayları listesi netleşti. Listede Saadet Partili, DEVA Partili, Demokrat Partili ve Gelecek Partili adaylar da bulunuyor.
11.04.2023 Gündem
Sultanlar Ligi: Eczacıbaşı Dynavit: 3 - Yeşilyurt: 0
Sultanlar Ligi: Eczacıbaşı Dynavit: 3 - Yeşilyurt: 0 Misli.com Sultanlar Ligi 22. hafta karşılaşmasında Yeşilyurt’u konuk eden Eczacıbaşı Dynavit, rakibini 3-0 yenerek ligde üst üste 7. galibiyetine imza attı.
6.03.2022 Voleybol
Benim Hayatım final mi yapıyor, bitiyor mu? İşte, Benim Hayatım dizisi oyuncuları ve konusu
Benim Hayatım final mi yapıyor, bitiyor mu? İşte, Benim Hayatım dizisi oyuncuları ve konusu Benim Hayatım dizisi her hafta eni bölümleri ile perşembe akşamları diziseverlerin beğenisine sunuluyor. Dizinin başrollerinde ise Nilsu Berfin Aktaş ile Genco Özak yer alıyor. Sosyal medyanın da gündeminde olan soru ise 'Benim Hayatım bitiyor mu, ne zaman final olacak?' oldu.
9.12.2021 Cadde
Benim Hayatım final mi yapıyor, bitiyor mu? İşte, Benim Hayatım oyuncuları
Benim Hayatım final mi yapıyor, bitiyor mu? İşte, Benim Hayatım oyuncuları Benim Hayatım dizisi, her hafta yeni bölümleri ile seyirciyle buluşuyor. Dizi daha önce pazar akşamları yayımlanırken perşembe günü izleyicinin beğenisine sunulmaya başladı. Dizinin başrollerinde Nilsu Berfin Aktaş ile Genco Özak yer alıyor. Peki, Benim Hayatım final mi yapıyor?
2.12.2021 Cadde
Benim Hayatım oyuncuları kim, nerede çekiliyor? Benim Hayatım dizisi konusu nedir, hangi gün?
Benim Hayatım oyuncuları kim, nerede çekiliyor? Benim Hayatım dizisi konusu nedir, hangi gün? Benim Hayatım dizisi her hafta yeni bölümleri ile izleyen karşısına çıkıyor. Dizinin başrollerinde Nilsu Berfin Aktaş ile Genco Özak yer alıyor. Dizide hayallerinin peşinde İstanbul'a taşınan genç bir kızın hikayesi anlatılıyor. İşte, Benim Hayatım dizisi oyuncuları...
25.11.2021 Cadde
VakıfBank-Yeşilyurt: 3-0
VakıfBank-Yeşilyurt: 3-0 Voleybolda Misli.com Sultanlar Ligi'nin ilk haftasında VakıfBank, Yeşilyurt'u 3-0 yendi.
9.10.2021 Voleybol
MİNİKLERİN  MUTLU GÜNÜ
MİNİKLERİN MUTLU GÜNÜ Nilay Toprak, şehit Muhammet Çoban’ın anısına Siirt Eruh Cintepe Köyü çocuklarının ihtiyaçlarının karşılandığı kampanya için şehre gitti. Ünlü isimler de sosyal medyadan destek oldu
20.02.2021 Cadde
Kuzey Yıldızı İlk Aşk oyuncuları kimler, konusu nedir? Kuzey Yıldızı İlk Aşk nerede çekiliyor?
Kuzey Yıldızı İlk Aşk oyuncuları kimler, konusu nedir? Kuzey Yıldızı İlk Aşk nerede çekiliyor? SHOW TV'de ekrana gelen Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisi bu akşam yeni bölümüyle izleyici karşısına çıkıyor. İzleyiciler ise dizi hakkında araştırmalarına devam ediyor. Kuzey Yıldızı İlk Aşk oyuncuları kimler, konusu nedir? Kuzey Yıldızı İlk Aşk nerede çekiliyor? soruları yoğun ilgi görüyor. İşte Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisi hakkında merak edilenler...
6.02.2021 Cadde
'Çocuktan Al Haberi' bugün ekranlarda
'Çocuktan Al Haberi' bugün ekranlarda Çocuktan Al Haberi, Doğa Rutkay Kamal'ın neşeli sunumuyla, birbirinden tatlı 9 çocukla birlikte bugün saat 17.00’de yeni bölümüyle Show TV’de.
24.10.2020 Cadde
Kuzey Yıldızı oyuncuları kimler? İşte Kuzey Yıldızı İlk Aşk oyuncuları...
Kuzey Yıldızı oyuncuları kimler? İşte Kuzey Yıldızı İlk Aşk oyuncuları... 2019 yılında yayın hayatına başlayan Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinin yönetmenliğini ve senaristliğini Ersoy Güler üstelniyor. Dizinin oyuncu kadrosunda pek çok isim yer alıyor. İşte Kuzey Yıldızı oyuncuları...
10.09.2020 Cadde
Tek gösteriden altıncı yıla
Tek gösteriden altıncı yıla Tekerlekli Sandalye Dans Projesi’nin gösterisini izleyen İzmir Büyükşehir Başkanı Soyer, “Sadece güzel bir etkinlik değil güzel ruhlar da gördük” dedi...
20.01.2020 Ege
Terör kurbanları toprağa veriliyor
Terör kurbanları toprağa veriliyor Atatürk Havalimanı'nda düzenlenen canlı bomba saldırısında hayatını kaybedenler toprağa veriliyor. İstanbul, Çorum, Samsun,Tunceli'den feryatlar yükseldi.
30.06.2016 Gündem
Galatasaray Odeabank - Edirne Belediyesi Edirnespor: 86-34
Galatasaray Odeabank - Edirne Belediyesi Edirnespor: 86-34 Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi play-off çeyrek final ilk maçında Galatasaray Odeabank, Edirne Belediyesi Edirnespor'u 50 sayı farkla 84-34 yenerek seride 1-0 öne geçti.
1.07.2020 Basketbol
Trafik canavarına işte böyle dikkat çektiler
Trafik canavarına işte böyle dikkat çektiler MEV Koleji Avni Akyol İlköğretim Okulu 3-A Sınıfı’ndan Dide Acı, Berkay Eren Ürün, Meryem Nilsu Çetin, Ali Yılmaz ve Emine Aysel Gençkurt gurur yaşattı.
9.06.2009 Ege

Benzer Haber Etiketleri

Nilsu Yılmaz ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.