Nimet

Nimet

Son dakika nimet haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan nimet gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan nimet haber sayfamızda...

Nimet

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 3.541 nimet haberi bulunmuştur.
Erdoğan'dan CHP'ye tepki: Kimse üç maymunu oynamasın
Erdoğan'dan CHP'ye tepki: Kimse üç maymunu oynamasın Burdur mitinginde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP'deki para sayma soruşturmasına ilişkin CHP lideri Özel'e çağrı yaptı. Erdoğan, Özel'in 'darbe' sözlerine de tepki gösterdi.
20.03.2024 Haberler
Erdoğan'dan CHP'ye tepki: Kimse üç maymunu oynamasın
Erdoğan'dan CHP'ye tepki: Kimse üç maymunu oynamasın Burdur mitinginde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP'deki para sayma soruşturmasına ilişkin CHP lideri Özel'e çağrı yaptı. Erdoğan, Özel'in 'darbe' sözlerine de tepki gösterdi.
20.03.2024 Gündem
Bakan Yerlikaya'dan terörle mücadelede net mesaj! 'Bize durmak yok'
Bakan Yerlikaya'dan terörle mücadelede net mesaj! 'Bize durmak yok' İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Türkiye’nin huzuru için 600 bin mesai arkadaşıyla İçişleri Bakanlığı olarak gece gündüz demeden çalıştıklarını belirterek, “Ülkemizin içinde, sınırlarımızın ötesinde her yerde Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde son terörist etkisiz hale getirilinceye kadar durmak yok. Duramayız, inançlıyız, kararlıyız, azimliyiz” açıklamasında bulundu.
19.03.2024 Gündem
‘Bir Cumhuriyet Şarkısı’ filmi sete çıkıyor
‘Bir Cumhuriyet Şarkısı’ filmi sete çıkıyor Salih Bademci, Ertan Saban, Şifanur Gül ve Birce Akalay’ın başrolünü paylaştığı ‘Bir Cumhuriyet Şarkısı’ filmi sete çıkıyor.
16.03.2024 Cadde
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hedef her büyükşehire şehir hastanesi
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hedef her büyükşehire şehir hastanesi Cumhurbaşkanı Erdoğan 14 Mart Tıp Bayramı İftar Programı'nda yaptığı açıklamada, "Bugüne kadar toplamda 36 bin 300 yataklı 24 şehir hastanemizi hizmete açtık" ifadelerini kullandı ve yeni şehir hastaneleri için çalışmaların sürdüğünü söyledi.
14.03.2024 Haberler
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Sağlık alt yapısında Türkiye'nin eline su dökecek ülke yok
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Sağlık alt yapısında Türkiye'nin eline su dökecek ülke yok Cumhurbaşkanı Erdoğan 14 Mart Tıp Bayramı İftar Programı'nda yaptığı açıklamada, "Bugüne kadar toplamda 36 bin 300 yataklı 24 şehir hastanemizi hizmete açtık" ifadelerini kullandı ve yeni şehir hastaneleri için çalışmaların sürdüğünü söyledi. Erdoğan, "Sağlık alt yapısında dünyada Türkiye'nin eline su dökecek ülke olmadığını herkes kabul ediyor. " sözlerine yer verdi.
14.03.2024 Gündem
Namaz Sureleri Sırası - 5 Vakit Namazda Okunan Dualar ve Sureler Nelerdir? Sırayla Bütün Namaz Sureleri ve Duaları
Namaz Sureleri Sırası - 5 Vakit Namazda Okunan Dualar ve Sureler Nelerdir? Sırayla Bütün Namaz Sureleri ve Duaları İslam’ın ikinci şartı olan namaz Müslüman alemi için farz kılınmıştır. Dinin direği olarak da nitelendirilen namaz 5 vakit kılınır. Sabah, öğle, ikindi, akşam ve yatsı vakitlerinde kılınan namaz surelerinin sıralaması vardır. Namaz sureleri sıralaması ve namazda okunan dualar ile anlamları ibadette önemli yere sahiptir. Zammı sureler namazda okunan kısa surelere denir ve Kur'an-ı Kerim'in son sayfalarında yer alır. Namazda okunan zammı sureler sıralaması ve okunuşu nelerdir? diyorsanız "Namaz sureleri sırası" içeriğimizden detaylıca okuyabilrsiniz.
28.03.2024 Sureler
Orucu bozan şeyler nelerdir? Oruç hangi hallerde bozulur? Orucu bozan ve bozmayan durumlar
Orucu bozan şeyler nelerdir? Oruç hangi hallerde bozulur? Orucu bozan ve bozmayan durumlar Ramazan ayında vatandaşlar tarafından 'Orucu bozan durumlar nelerdir' sorusu merak ediliyor. Ramazan'da dikkat edilmesi gereken orucu bozan şeyler ve orucu bozmayan durumlar hakkında detaylı bilgiyi sizler için bu haberde topladık. İşte Ramazan orucunu bozup, yalnız kaza gerektiren şeyler...
11.03.2024 Gündem
Erdoğan'dan İmamoğlu'na tepki: Yalandan başka bir şey yok, yaptıklarımıza sahip çıkıyor
Erdoğan'dan İmamoğlu'na tepki: Yalandan başka bir şey yok, yaptıklarımıza sahip çıkıyor Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakırköy Sahil- Bahçelievler- Güngören- Bağcılar Kirazlı Metro Hattı Açılış Töreni'nde konuştu. 'Yarım gün mesaiyle İstanbul yönetilmez' diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "5 yıl bitti, 5 yıl. Büyükşehir belediyesi acaba kaç metro hattı yaptı? Yalandan başka bir şey yok." ifadelerini kullandı.
10.03.2024 Haberler
Son dakika: Erdoğan'dan İmamoğlu'na tepki: Yalandan başka bir şey yok, yaptıklarımıza sahip çıkıyor
Son dakika: Erdoğan'dan İmamoğlu'na tepki: Yalandan başka bir şey yok, yaptıklarımıza sahip çıkıyor Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakırköy Sahil- Bahçelievler- Güngören- Bağcılar Kirazlı Metro Hattı Açılış Töreni'nde konuştu. 'Yarım gün mesaiyle İstanbul yönetilmez' diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "5 yıl bitti, 5 yıl. Büyükşehir belediyesi acaba kaç metro hattı yaptı? Yalandan başka bir şey yok." ifadelerini kullandı.
10.03.2024 Gündem
Emine Erdoğan: Ekilmemiş tek bir toprağımız kalmasın
Emine Erdoğan: Ekilmemiş tek bir toprağımız kalmasın Emine Erdoğan, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla düzenlenen "Tarımda Kadın Emeği Zirvesi"ne katıldı.
6.03.2024 Gündem
Nimet Vahid’in hayatı beyaz perdede
Nimet Vahid’in hayatı beyaz perdede Türkiye’nin ilk opera sanatçısı Nimet Vahid’in hayatını anlatan “Bir Cumhuriyet Şarkısı” filminin çekimleri başlıyor.
4.03.2024 Kültür Sanat
Kurum'dan İmamoğlu'na: Bir otobüs koymaktan acizler
Kurum'dan İmamoğlu'na: Bir otobüs koymaktan acizler AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, Kartal’da Uğur Mumcu Mahallesi'nde vatandaşlarla bir araya geldi. Kurum'un gündeminde kentsel dönüşüm projeleri ve ulaşım vardı.
28.02.2024 Haberler
Kurum'dan İmamoğlu'na: Bir otobüs koymaktan acizler
Kurum'dan İmamoğlu'na: Bir otobüs koymaktan acizler AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, Kartal’da Uğur Mumcu Mahallesi'nde vatandaşlarla bir araya geldi. Kurum'un gündeminde kentsel dönüşüm projeleri ve ulaşım vardı.
28.02.2024 Gündem
Murat Kurum: Bizim gerçeklerimize onların hayalleri bile ulaşamaz
Murat Kurum: Bizim gerçeklerimize onların hayalleri bile ulaşamaz İBB Başkan Adayı Murat Kurum, Kartal'da düzenlenen mitingde yaptığı konuşmada, "Orhantepe Mahallesi’ndeki kentsel dönüşüm projemizde olduğu gibi tüm Kartal’da mülkiyet sorununu tamamen ortadan kaldıracağız. Hiçbir vatandaşımızın İBB ile mülkiyet sorunu kalmayacak. Kartal’da tek bir riskli yapı kalmayıncaya kadar çalışacağız” dedi.
27.02.2024 Haberler
Murat Kurum: Bizim gerçeklerimize onların hayalleri bile ulaşamaz
Murat Kurum: Bizim gerçeklerimize onların hayalleri bile ulaşamaz İBB Başkan Adayı Murat Kurum, Kartal'da düzenlenen mitingde yaptığı koruşmada, "Orhantepe Mahallesi’ndeki kentsel dönüşüm projemizde olduğu gibi tüm Kartal’da mülkiyet sorununu tamamen ortadan kaldıracağız. Hiçbir vatandaşımızın İBB ile mülkiyet sorunu kalmayacak. Kartal’da tek bir riskli yapı kalmayıncaya kadar çalışacağız” dedi.
27.02.2024 Gündem
Bu güzel şehir bitkisel hayatta
Bu güzel şehir bitkisel hayatta Cumhurbaşkanı Erdoğan, mevcut İBB yönetimini eleştirerek “İstanbul’a emanet olarak değil de nimet olarak bakanlar ihmalkârlıklarıyla, umursamazlıklarıyla bu güzel şehrin bitkisel hayata girmesine sebep oldu” dedi
27.02.2024 Gündem
Diyanet İşleri Başkanı Erbaş: İbadet eden nesillerle daha huzurlu olacağız
Diyanet İşleri Başkanı Erbaş: İbadet eden nesillerle daha huzurlu olacağız Trabzon’da ‘Çocuklarla Berat Kandili’ programına katılan Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, “Gençlerimizi ve çocuklarımızı ibadet eden nesiller olarak yetiştirdiğimiz zaman daha mutlu olacağız, daha huzurlu olacağız. Cenabı hak bu mübarek gecede dualarımızı ibadetlerimizi kabul eylesin, bizleri beratını alan kullarından eylesin inşallah. Cenabı hak şu anda başta Filistin Gazze olmak üzere zalimlerin zulmü altında inleyen kardeşlerimize yardım eylesin inşallah” ifadelerini kullandı.
24.02.2024 Gündem
Jota Peleteiro, Müslüman olduğunu açıkladı!
Jota Peleteiro, Müslüman olduğunu açıkladı! 32 yaşındaki eski futbolcu Jota Peleteiro, Müslüman olduğunu açıkladı.
23.02.2024 Futbol
Alper Gezeravcı Türkiye'ye döndü! Erdoğan'la bir araya geldi
Alper Gezeravcı Türkiye'ye döndü! Erdoğan'la bir araya geldi Uluslararası Uzay İstasyonu'nda görevini tamamlayan Türkiye'nin ilk astronotu Alper Gezeravcı yurda döndü. Gezeravcı, Ankara Esenboğa Havalimanı'nda çiçeklerle karşılandı. Gezeravı bundan sonraki süreçte 81 ili ziyaret edecek.
12.02.2024 Ekonomi
Saadet Partisi İBB Başkan adayı Aydın'dan Anadolu Gençlik Derneği’ne ziyaret
Saadet Partisi İBB Başkan adayı Aydın'dan Anadolu Gençlik Derneği’ne ziyaret Saadet Partisi İBB Başkan Adayı Birol Aydın, Anadolu Gençlik Derneği’ni ziyaret etti. Aydın, “Bir toplumun geleceği gençlere verdiği değerle ve gençlerin ülkede katma değer öğretecek bir duruma gelmesiyle mümkün olacak bir şeydir. Bu açıdan bakılınca sorumluluğumuzun farkındayız. Milli Görüş Gençliği ve Anadolu gençliği olarak ülkemizin, insanımızın ve insanlığımızın bizden beklentilerinin ne olduğunu farkındayız. Aşkla, azimle bütün gençlerimiz ve insanımız için üzerimize düşen sorumluluğu yapma çabası içindeyiz” açıklamasında bulundu.
11.02.2024 Gündem
Bahçeli'den AYM çıkışı: AYM, milli güvenlik sorunudur
Bahçeli'den AYM çıkışı: AYM, milli güvenlik sorunudur MHP'nin 55. yıl kutlama etkiliğinde konuşma yapan Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli'den AYM ile ilgili dikkat çeken bir çıkış geldi.
9.02.2024 Gündem
Depremde hayatını kaybeden 56 voleybolcunun hayatı kitap oluyor
Depremde hayatını kaybeden 56 voleybolcunun hayatı kitap oluyor Deprem sebebiyle hayatını kaybeden 56 voleybolcunun yaşam hikayeleri, anıları ve fotoğrafları kitaba dönüşüyor.
6.02.2024 Voleybol

Benzer Haber Etiketleri

Nimet ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.