Nisan

Nisan

Son dakika nisan haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan nisan gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan nisan haber sayfamızda...

Nisan

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 113.563 nisan haberi bulunmuştur.
Şans Topu çekilişi sonuçları AÇIKLANDI MI? 24 Nisan Şans Topu'nda büyük ikramiye kazandıran numaralar ile Şans Topu çekilişi sonuçları sorgulama ekranı!
Şans Topu çekilişi sonuçları AÇIKLANDI MI? 24 Nisan Şans Topu'nda büyük ikramiye kazandıran numaralar ile Şans Topu çekilişi sonuçları sorgulama ekranı! Şans Topu sonuçları 24 Nisan 2024 Çarşamba günü haftanın ilk çekilişiyle belli oluyor. Çarşamba ve pazar günleri olmak üzere haftanın iki günü düzenlenen Şans Topu'nda çarşamba günü çekilişi saat 20.00'de noter huzurunda gerçekleşecek. Peki, Şans Topu çekilişi sonuçları açıklandı mı? İşte 24 Nisan Şans Topu çekilişinde büyük ikramiye kazandıran numaralar...
24.04.2024 Bilgi Rehberi
DOLUNAY TARİHİ VE SAATİ 🌒 Dolunay ne zaman, saat kaçta? 2024 Nisan Dolunayı hangi burçta gerçekleşecek?
DOLUNAY TARİHİ VE SAATİ 🌒 Dolunay ne zaman, saat kaçta? 2024 Nisan Dolunayı hangi burçta gerçekleşecek? Gökyüzü takvimine göre dolunay tarihi ve saati belli oldu. Gökyüzü olaylarıyla ilgilenenler ise dolunay ne zaman, saat kaçta? sorularına cevap arıyor. Peki 2024 Dolunay hangi burçta gerçekleşecek?
24.04.2024 Bilgi Rehberi
Sıla'nın 23 Nisan sürprizi 'Arkadaşım Eşek'
Sıla'nın 23 Nisan sürprizi 'Arkadaşım Eşek' Şarkıcı Sıla Gençoğlu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda Kayseri'de verdiği konserde, merhum sanatçı Barış Manço'nun 'Arkadaşım Eşek' parçasını söyledi.
24.04.2024 Cadde
A 101 Aktüel katalog 25 Nisan 2024 Perşembe || a101 aktüel katalogda bu hafta neler var, kaç para?
A 101 Aktüel katalog 25 Nisan 2024 Perşembe || a101 aktüel katalogda bu hafta neler var, kaç para? A 101 aktüel katalog belli oldu. Her hafta düzenli olarak perşembe günleri satışa çıkan A 101 aktüel katalog ürünlerinde bu hafta neler var, kaç para? İşte 25 Nisan 2024 A 101 aktüel katalog
24.04.2024 Bilgi Rehberi
MEB OKULLAR NE ZAMAN KAPANIYOR 🔔 Yaz tatiline kaç gün kaldı? 2023-2024 okulların kapanış tarihi (MEB takvimi)
MEB OKULLAR NE ZAMAN KAPANIYOR 🔔 Yaz tatiline kaç gün kaldı? 2023-2024 okulların kapanış tarihi (MEB takvimi) Okulların kapanış tarihi, Milli Eğitim Bakanlığı takvimi üzerinden araştırılıyor. Öğrenciler ikinci ara tatiline nisan ayında çıktı ve ardından ikinci dönem eğitimlerine kaldıkları yerden devam ettileri. Tatil takvimine göre yaz tatili ne zaman başlıyor? Okullar hangi tarihte kapanacak?
24.04.2024 Bilgi Rehberi
Nisan'da sıcaklık Adana'da rekor seviyeye ulaştı! Termometreler 42 dereceyi gördü
Nisan'da sıcaklık Adana'da rekor seviyeye ulaştı! Termometreler 42 dereceyi gördü Adana’da nisan ayının son haftası parklardaki termometreler güneşte 42 dereceyi gösterdi. Parklar ve sokaklar boş kalırken, dışarı çıkan bazı vatandaşlar da ağaç altında gölge yerlerde serinlemeye çalıştı.
24.04.2024 Gündem
NİSAN FED KARARI için gözler ABD Merkez Bankası'nda! FED FAİZ KARARI toplantısı ne zaman 2024? Bu ayki FED faiz kararı hangi tarihte açıklanacak?
NİSAN FED KARARI için gözler ABD Merkez Bankası'nda! FED FAİZ KARARI toplantısı ne zaman 2024? Bu ayki FED faiz kararı hangi tarihte açıklanacak? ABD Merkez Bankası (FED) faiz kararı bekleniyor. Mart ayında açıklanan karara göre faizi sabit bırakmıştı. Piyasaların gözü ise Nisan FED faiz kararı açıklamasında! Yeni FED faiz kararı ne zaman, saat kaçta açıklanacak? İşte, tarih...
24.04.2024 Bilgi Rehberi
Son dakika... Yunanistan'da gökyüzü kızıla büründü! Tekirdağ'dan giriş yaptı, İstanbul'a geliyor
Son dakika... Yunanistan'da gökyüzü kızıla büründü! Tekirdağ'dan giriş yaptı, İstanbul'a geliyor Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan çeşitli uyarıların ardından Atina'daki çöl tozu şimdi Türkiye'ye geliyor. Tekirdağ'dan giriş yapan çöl tozu yurdun batı ve iç kesimlerinde tam 3 gün boyunca etkili olacak. Peki Türkiye'deki şehirlerde Atina gibi olur mu? CNN TÜRK Meteoroloji Danışmanı Prof. Dr. Orhan Şen açıkladı.
24.04.2024 Gündem
İNDİRİM GELİYOR! MOTORİN-BENZİN-LPG (24  Nisan) güncel akaryakıt fiyatları ⛽ Motorine kaç lira indirim yapılacak?
İNDİRİM GELİYOR! MOTORİN-BENZİN-LPG (24 Nisan) güncel akaryakıt fiyatları ⛽ Motorine kaç lira indirim yapılacak? Brent petrol fiyatlarında yaşanan düşüşe bağlı olarak Motorin fiyatlarında 25 Nisan 00:00 itibariyle indirime gidilmesi bekleniyor. Milyonlarca araç sahibinin yakından takip ettiği akaryakıt fiyatları bu gece yarısından itibaren geçerli olacak şekilde indirim yapılacak. Peki Motorine kaç lira indirim gelecek? İşte 25 Nisan güncel akaryakıt fiyatları...
24.04.2024 Bilgi Rehberi
ABD'de hayatını kaybeden fenomen Yağmur Taktaş’ın ailesinden korkunç iddialar!
ABD'de hayatını kaybeden fenomen Yağmur Taktaş’ın ailesinden korkunç iddialar! Amerika Birleşik Devletleri’nde (ABD) hayatını kaybeden sosyal medya fenomeni Yağmur Taktaş’ın (28) teyzesi K.C., kanında ölümüne neden olmayacak kadar uyuşturucu bulunduğu tespit edilen yeğeninin, ressam sevgilisi tarafından uyuşturucuya alıştırıldığını ileri sürdü. Yeğeninin darbedilip, tutulduğu yerde aç bırakıldığını da iddia eden teyze, "Hem ABD’de hem Türkiye’de hukuk mücadelesi başlattık. Bu konunun asla peşini bırakmayacağız” dedi.
24.04.2024 Haberler
THY EUROLEGUE PLAY-OFF | Monaco-Fenerbahçe Beko maçı bu akşam saat kaçta hangi kanalda? Fenerbahçe Final-Four'u istiyor!
THY EUROLEGUE PLAY-OFF | Monaco-Fenerbahçe Beko maçı bu akşam saat kaçta hangi kanalda? Fenerbahçe Final-Four'u istiyor! Fenerbahçe Beko, THY Euroleague play-off ilk maçında deplasmanda Monaco'ya konuk olacak. Final-four'a kalmak isteyen temsilcimiz ilk iki maçını Monaco deplasmanında oynayacak. Üç galibiyet alan takım Almanya'nın başkenti Berlin'de düzenlenecek final-four'da mücadele etme hakkı elde edecek. Peki Monaco-Fenerbahçe Beko THY Euroleague play-off final maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?
Son dakika! MİT'ten operasyon: Saim Çakmak yakalandı
Son dakika! MİT'ten operasyon: Saim Çakmak yakalandı İstanbul Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Müdürlüğü ve Milli İstihbarat Teşkilatı'nın birlikte yürüttüğü çalışma sonucunda PKK/KCK'nın Almanya'nın sözde sorumlularından Saim Çakmak yakalandı. Çakmak çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.
24.04.2024 Gündem
Dışişleri Bakanlığı'ndan ABD'nin yayınladığı rapora tepki
Dışişleri Bakanlığı'ndan ABD'nin yayınladığı rapora tepki Dışişleri Bakanlığı ABD'nin yayınladığı “2023 İnsan Hakları Raporu” konusunda yazılı bir açıklama yayınladı.
24.04.2024 Dünya
TBMM İliç Maden Kazasını Araştırma Komisyonu toplantısı yapıldı
TBMM İliç Maden Kazasını Araştırma Komisyonu toplantısı yapıldı "Kazayı araştırıp ihmalleri ortaya çıkaracağız." diyen TBMM İliç Maden Kazasını Araştırma Komisyonu Başkanı Atay Uslu, "Konunun adil ve şeffaf bir şekilde soruşturulması, ihmallerin ve kusurların ortaya çıkarılması için komisyon üzerine düşeni yapacaktır" şeklinde konuştu
24.04.2024 Gündem
AÇIKLANDI ! Gelinim Mutfakta Allı Gelin Pastası puan durumu || 24 Nisan 2024 Gelinim Mutfakta bugün kim birinci oldu, hangi gelin çeyrek altını taktı?
AÇIKLANDI ! Gelinim Mutfakta Allı Gelin Pastası puan durumu || 24 Nisan 2024 Gelinim Mutfakta bugün kim birinci oldu, hangi gelin çeyrek altını taktı? Gelinim Mutfakta yarışması haftanın üçüncü gününde devam ediyor. Her gün farklı lezzet yarışına giren gelinler arasında bugün allı gelin pastası yapıldı. Peki kim çeyrek altını kazandı? Gelinim Mutfakta 24 Nisan 2024 puan durumu merak ediliyor.
24.04.2024 Bilgi Rehberi
Rami Kütüphanesi’nde 23 Nisan coşkusu
Rami Kütüphanesi’nde 23 Nisan coşkusu 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Rami Kütüphanesi’nde çeşitli etkinliklerle kutlandı.
24.04.2024 Çocuk
Valilik duyurdu! Gabar Dağı 15 gün ‘geçici özel güvenlik bölgesi’ ilan edildi
Valilik duyurdu! Gabar Dağı 15 gün ‘geçici özel güvenlik bölgesi’ ilan edildi Şırnak Valiliği, Gabar Dağı bölgesinin 15 gün süreyle “geçici özel güvenlik bölgesi” ilan edildiğini, duyurdu.
24.04.2024 Gündem
ABD'de hayatını kaybeden fenomen Yağmur Taktaş’ın ailesinden korkunç iddialar!
ABD'de hayatını kaybeden fenomen Yağmur Taktaş’ın ailesinden korkunç iddialar! Amerika Birleşik Devletleri’nde (ABD) hayatını kaybeden sosyal medya fenomeni Yağmur Taktaş’ın (28) teyzesi K.C., kanında ölümüne neden olmayacak kadar uyuşturucu bulunduğu tespit edilen yeğeninin, ressam sevgilisi tarafından uyuşturucuya alıştırıldığını ileri sürdü. Yeğeninin darbedilip, tutulduğu yerde aç bırakıldığını da iddia eden teyze, "Hem ABD’de hem Türkiye’de hukuk mücadelesi başlattık" dedi.
24.04.2024 Gündem
BİDEV’den çocuklara 23 Nisan hediyesi
BİDEV’den çocuklara 23 Nisan hediyesi Basketbol İçin Destek ve Eğitim Vakfı (BİDEV) 23 Nisan’da üç yeni saha daha açtı.
24.04.2024 Basketbol
“Levrek ve çipuraya rağbet var”
“Levrek ve çipuraya rağbet var” Kebabın başkenti Adana'da kırmızı etin yanı sıra balık tüketimi de her geçen gün artıyor.
24.04.2024 Ekonomi
Vücudu 'alkol' üretiyor! Eşi benzeri yok: Polis ceza yazınca ortaya çıktı
Vücudu 'alkol' üretiyor! Eşi benzeri yok: Polis ceza yazınca ortaya çıktı Polis tarafından yasal sınırın çok üzerinde içki içtiği gerekçesiyle üst üste ceza yazıldı. Ancak aslında içki içmemişti bile, bir süre sonra son derece nadir görülen bir rahatsızlığı olduğunu ve 'vücudunun alkol' ürettiğini keşfetti.
24.04.2024 Dünya
Hataylı çocukların icatları 3B baskı teknolojisiyle hayat buldu
Hataylı çocukların icatları 3B baskı teknolojisiyle hayat buldu Hayalime Ortak Ol Topluluğu ve İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) Mimarlık Fakültesi iş birliğinde gerçekleşen “Geleceği Gülümsetecek Hayaller” projesi ile 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda Hataylı çocukların hayalinden çıkan geleceğin icatlarının ilk prototipleri, İTÜ’deki Dijital Fabrikasyon dersi öğrencilerinin elinde 3B baskı teknolojisiyle hayat buldu.
24.04.2024 Çocuk
RÜZGAR TERSİNE DÖNDÜ! ALTIN fiyatları sert düştü! Gram-Çeyrek altın ne kadar oldu? 24 Nisan güncel altın fiyatları canlı takip ekranı...
RÜZGAR TERSİNE DÖNDÜ! ALTIN fiyatları sert düştü! Gram-Çeyrek altın ne kadar oldu? 24 Nisan güncel altın fiyatları canlı takip ekranı... Altın fiyatlarında İsrail-İran arasında yaşanan çatışmaların jeopolitik riskleri körüklemesi nedeniyle geçtiğimiz hafta sert yükseliş gösteren Altın, yeni haftanın ilk iki işlem gününde düşüşe geçti. Yaşanan bu gelişmeler sonrasında altın fiyatlarında yaşanan düşüşün devam edip etmeyeceği vatandaşlar tarafından merak edilmeye başlandı. Peki Altın fiyatlarında düşüş sürecek mi? Gram-Çeyrek altın ne kadar? İşte 24 Nisan güncel altın fiyatları...
24.04.2024 Bilgi Rehberi
SÜRPRİZLERLE DOLU YENİ BİM KATALOĞU 26 NİSAN CUMA | BİM 26 Nisan aktüel kataloğunda hangi ürünler satışa çıkacak? Tablet Mop Temizlik Seti, Çamaşır Selesi, Banyo Seti...
SÜRPRİZLERLE DOLU YENİ BİM KATALOĞU 26 NİSAN CUMA | BİM 26 Nisan aktüel kataloğunda hangi ürünler satışa çıkacak? Tablet Mop Temizlik Seti, Çamaşır Selesi, Banyo Seti... BİM mağazalarında Salı ve Cuma günlerine özel yayımlanan aktüel katalog ürünleri belirtilen günlerde mağazalarda satışa çıkıyor. Bu hafta Cuma günü BİM mağazalarında satışa çıkacak ürünler arasında Cam Set Üstü Ocak, Cam Kupa Seti, Mini Ütü Masası, Kirli Çamaşır Sepeti, Banyo Seti gibi birçok ürün mağaza raflarında satışta olacak. İşte BİM 26 Nisan Cuma aktüel kataloğunda yer alan ürünlerin tam listesi...
24.04.2024 Bilgi Rehberi
İhracatçılar açıkladı: "Vize sıkıntısı ihracat rakamlarını tehdit ediyor"
İhracatçılar açıkladı: "Vize sıkıntısı ihracat rakamlarını tehdit ediyor" Batı Akdeniz İhracatçılar Birliği (BAİB) Başkanı Ümit Mirza Çavuşoğlu, ihracat rakamları, AB vize başvurularında yaşanan sorunlar ve BAİB'in faaliyetleri hakkında bilgiler verdi. Çavuşoğlu, vize sıkıntısı yaşadıklarını kaydederek, tır şoförlerinin ve ihracatçılarının vize alamamasının, ihracatta ciddi düşüşlere neden olabileceğini açıkladı.
24.04.2024 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Nisan ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.