ARA TATİL bugün mü başlıyor? Nisan ara tatili hangi tarihte başlayacak? Ders zili yeniden ne zaman çalacak?
ARA TATİL bugün mü başlıyor? Nisan ara tatili hangi tarihte başlayacak? Ders zili yeniden ne zaman çalacak? Ara tatil ne zaman sorusu araştırma konusu olmaya devam ediyor. Nisan ayına girilmesinin ardından öğrenci ve veliler Nisan ara tatili ne zaman sorusuna yanıt arıyor. Peki 2022 Nisan ara tatili ne zaman hangi tarihte başlayacak?
8.04.2022 Eğitim
Ara tatil ne zaman? Tatil ne zaman? İşte nisan ara tatil tarihleri
Ara tatil ne zaman? Tatil ne zaman? İşte nisan ara tatil tarihleri Mart ayının 3'te 1'lik bölümü geride kalmak üzere... Ara tatil bekleyen milyonlar bir an evvel nisan ayının gelmesini bekliyor. Şu sıralar sıklıkla Ara tatil ne zaman? Tatil ne zaman? sorusu soruluyor.
9.03.2020 Gündem
Deprem bölgesinde okullar ne zaman açılacak? Elazığ, Malatya'da okullar hangi tarihte açılacak? Nisan ara tatili ne zaman?
Deprem bölgesinde okullar ne zaman açılacak? Elazığ, Malatya'da okullar hangi tarihte açılacak? Nisan ara tatili ne zaman? 2019-2020 eğitim öğretim yılı yarıyıl tatilinin sona ermesinin ardından 18 milyon öğrenci bugün ders başı yapacak. Eylül ayı içerisinde başlayan eğitim öğretim yılının ardından bu yıl ilk kez uygulanan ara tatil Kasım ayı içerisinde gerçekleştirilmişti. Kasım ara tatilinin ardından 17 Ocak'ta yarıyıl tatiline başlayan milyonlarca öğrenci bugün ders başı yapacak. Peki deprem bölgesi Elazığ ve Malatya'da okullar hangi tarihte açılacak? Nisan ara tatili ne zaman yapılacak?
3.02.2020 Gündem