Nobre

Nobre

Son dakika nobre haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan nobre gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan nobre haber sayfamızda...

Nobre

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 3.910 nobre haberi bulunmuştur.
Rekor kıran sıcaklıklar iklim krizini tetikliyor mu?
Rekor kıran sıcaklıklar iklim krizini tetikliyor mu? Rekor kıran yüksek sıcaklıkların iklim krizine olan etkisi bilim dünyasında tartışılıyor.
19.03.2024 Dünya
Manchester United'da Christian Eriksen'den ayrılık kararı!
Manchester United'da Christian Eriksen'den ayrılık kararı! Manchester United'ın yıldızı Christian Eriksen'in uygun teklif alması halinde takımdan ayrılacağı öğrenildi.
Onvo Büyükçekmece, Bahçeşehir Koleji'ne takılmadı!
Onvo Büyükçekmece, Bahçeşehir Koleji'ne takılmadı! Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nin 23'üncü haftasında Onvo Büyükçekmece, Bahçeşehir Koleji'ni 75-68 mağlup etti.
Yusuf Şimşek sürprizi! 1. Lig ekibiyle anlaştı
Yusuf Şimşek sürprizi! 1. Lig ekibiyle anlaştı Altay'dan ayrıldıktan sonra boşa çıkan Yusuf Şimşek'in Bandırmaspor ile anlaştığı iddia edildi.
18.03.2024 1.Lig
Hakem penaltı kararını gerekçesiyle birlikte tüm stadyuma açıkladı
Hakem penaltı kararını gerekçesiyle birlikte tüm stadyuma açıkladı Portekiz Premier Ligi'nde Sporting'in Boavista'yı 6-1 mağlup ettiği maçta hakem Antonio Nobre, penaltı kararı gerekçesiyle birlikte saha içinde açıkladı.
18.03.2024 Futbol
Antonio Nobre penaltı kararını gerekçesiyle birlikte taraftara açıkladı!
Antonio Nobre penaltı kararını gerekçesiyle birlikte taraftara açıkladı! Portekiz Premier Ligi'nde Sporting'in Boavista'yı 6-1 mağlup ettiği maçta hakem Antonio Nobre, penaltı kararı gerekçesiyle birlikte saha içinde açıkladı.
18.03.2024 Dünyadan Futbol
5 kıtada Fenerbahçe-Galatasaray derbisi şöleni
5 kıtada Fenerbahçe-Galatasaray derbisi şöleni Trendyol Süper Lig'de tüm gözler yarın Ülker Stadı’nda oynanacak dev derbiye çevrildi. Saat 19.00’da başlayacak maçta, lider Fenerbahçe ezeli rakibi Galatasaray’ı ağırlayacak. beIN SPORTS'un deneyimli isimleri hem beIN SPORTS stüdyolarından hem de stattan yapacakları canlı yayınlarla, heyecan dolu mücadelenin nabzını tutacak.
23.12.2023 Fenerbahçe
Çağlar Söyüncü ve Serdar Saatçı zora girdi! Fenerbahçe'de transfer rotası değişti
Çağlar Söyüncü ve Serdar Saatçı zora girdi! Fenerbahçe'de transfer rotası değişti Ne olursa olsun devre arasında stoper bölgesine takviye yapmak isteyen Fenerbahçe, Çağlar Söyüncü ile Serdar Saatçı için yapılan görüşmelerde ilk etapta istediği sonucu alamayınca rotasını yabancı isimlere çevirdi.
19.12.2023 Fenerbahçe
Eczacıbaşı Dynavit'in şampiyonluğunu dünya konuştu! Tijana Boskovic vurgusu
Eczacıbaşı Dynavit'in şampiyonluğunu dünya konuştu! Tijana Boskovic vurgusu Dünya Voleybol Kulüpler Şampiyonası’nda Vakıfbank’ı karar setinde yenerek kupayı kaldıran turuncu-beyazlılar dünya basınının da ilgisini çekti, takımın başarısı kadar, MVP seçilen Boskovic’e de vurgu yapıldı.
19.12.2023 Voleybol
Sparta Prag-Galatasaray eşleşmesi sonrası Çek gazeteciden çarpıcı yorum! 'Açık ara Fernando Muslera'
Sparta Prag-Galatasaray eşleşmesi sonrası Çek gazeteciden çarpıcı yorum! 'Açık ara Fernando Muslera' Sparta Prag'ı takip eden Çek gazeteci, UEFA Avrupa Ligi'nde Galatasaray ile eşleşmelerini değerlendirdi. Jaroslav Plasil, kritik maçlar öncesi Uruguaylı eldiven ile ilgili çarpıcı ifadeler kullandı.
19.12.2023 Galatasaray
Galatasaray'ın dinamosu Sacha Boey'a Premier Lig devi talip! Dudak uçuklatan bonservis
Galatasaray'ın dinamosu Sacha Boey'a Premier Lig devi talip! Dudak uçuklatan bonservis Galatasaray'da gösterdiği performansla dikkat çeken Sacha Boey'a Premier Lig devinin kanca attığı iddia edildi. Ada temsilcisinin genç oyuncu için gözden çıkardığı bonservis bedeli dudak uçuklattı.
19.12.2023 Galatasaray
Beşiktaş'ta bir garip sözleşme! Rıza Çalımbay kararının perde arkası
Beşiktaş'ta bir garip sözleşme! Rıza Çalımbay kararının perde arkası Rıza Çalımbay’ın sözleşmesini 15 gün içinde tek taraflı feshetme hakkı bulunan Beşiktaş bu opsiyonu kullanmadı. Deneyimli teknik adamla 27 Aralık Çarşamba günü görüşme yapılacağını açıklayan siyah-beyazlılar bu hamleyle mevcut kontratın Haziran 2024’e kadar uzamasının önüne geçti.
19.12.2023 Beşiktaş
Filenin Sultanları ödül aldı! İlkin Aydın'ın konuşması geceye damga vurdu
Filenin Sultanları ödül aldı! İlkin Aydın'ın konuşması geceye damga vurdu A Milli Kadın Voleybol Takımı ve Galatasaray Daikin'in genç voleybolcusu İlkin Aydın, Filenin Sultanları adına katıldığı ödül töreninde yaptığı açıklamalarla dikkat çekti.
18.12.2023 Voleybol
Galatasaray'da Okan Buruk'tan Sparta Prag yorumu! Avrupa Ligi hedefini açıkladı
Galatasaray'da Okan Buruk'tan Sparta Prag yorumu! Avrupa Ligi hedefini açıkladı Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, UEFA Avrupa Ligi Play-Off Eleme Turu'nda Sparta Prag ile eşleşmelerinin ardından ilk kez konuştu.
19.12.2023 Galatasaray
Mert Nobre, Fenerbahçe'den Beşiktaş'a transfer sürecini anlattı! '30 gün kaldım, telefonu kapattım'
Mert Nobre, Fenerbahçe'den Beşiktaş'a transfer sürecini anlattı! '30 gün kaldım, telefonu kapattım' Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın unutulmaz golcüsü Mert Nobre çarpıcı açıklamalarda bulundu. Alex de Souza'nın sarı-lacivertlilere gelişini anlatan Mert Nobre, Türkiye'de geçirdiği 20 yıla dair çarpıcı ifadeler kullandı.
18.12.2023 Fenerbahçe
Almanya'da Toni Kroos sürprizi! Geri dönme planı
Almanya'da Toni Kroos sürprizi! Geri dönme planı Real Madrid'in 33 yaşındaki yıldızı Toni Kroos'un Almanya Milli Takımı'na geri dönmeyi planladığı iddia edildi.
18.12.2023 İspanya La Liga
Galatasaray'dan UEFA'ya 5 sayfalık şikayet! 'Bir daha görev verilmeyecek'
Galatasaray'dan UEFA'ya 5 sayfalık şikayet! 'Bir daha görev verilmeyecek' Bayern Münih - Galatasaray maçını yöneten Portekizli hakem Antonio Nobre'nin kararları tartışılmaya devam ederken sarı-kırmızılı ekip, UEFA'ya başvurdu. İşte maç içerisinde yaşananlar ve Galatasaray'ın şikayetinin detayları...
20.11.2023 Galatasaray
Adana Demirspor maçı öncesi Fenerbahçe'de Fred gelişmesi! İsmail Kartal'dan Samet Akaydin kararı
Adana Demirspor maçı öncesi Fenerbahçe'de Fred gelişmesi! İsmail Kartal'dan Samet Akaydin kararı Trabzonspor yenilgisinin ardından Ludogorets'e de mağlup olan Fenerbahçe'de yaşanan son gelişmeleri Milliyet Gazetesi muhabiri Senad Ok canlı yayında değerlendirdi. Sakat oyuncuların son durumu hakkında da konuşan Senad Ok, Fred ve Samet Akaydin gelişmesini duyurdu.
10.11.2023 Fenerbahçe
Galatasaraylı yıldıza sert eleştiri: Psikolojisi bozuk!
Galatasaraylı yıldıza sert eleştiri: Psikolojisi bozuk! UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Bayern Münih'e deplasmanda 2-1 mağlup olan Galatasaray futboluyla alkışı topladı. Milliyet'in usta kalemlerinden Osman Şenher, Okan Buruk'a övgüler yağdırırken sarı-kırmızılı oyuncuyu sert sözlerle eleştirdi.
10.11.2023 Galatasaray
ÖZEL | Antonio Nobre'den Galatasaraylı futbolculara skandal cevap! VAR hakemleri prosedürü çiğnedi
ÖZEL | Antonio Nobre'den Galatasaraylı futbolculara skandal cevap! VAR hakemleri prosedürü çiğnedi B.Münih-Galatasaray maçının Portekizli hakeminin sarı-kırmızılı oyunculara mücadele sonunda “Davies’e 2. sarı kartı göstermedim, ama Abdülkerim’i de atmadım” cevabı bardağı taşırdı. Yönetim, hem Nobre’yi hem de VAR hakemini UEFA’ya şikayet edecek.
10.11.2023 Galatasaray
Felipe Melo'dan Kylian Mbappe'ye: Benim gözümde o bir aptal!
Felipe Melo'dan Kylian Mbappe'ye: Benim gözümde o bir aptal! Fluminense'nin yıldızı Felipe Melo, Kylian Mbappe'nin kısa süre önce yaptığı açıklamalara cevap verdi. Felipe Melo, Fransız yıldıza 'Aptal' dedi.
9.11.2023 Dünyadan Futbol
Kenan Yıldız'dan Türkiye yanıtı! 'Almanya benimle hiç ilgilenmedi'
Kenan Yıldız'dan Türkiye yanıtı! 'Almanya benimle hiç ilgilenmedi' Vincenzo Montella'nın A Milli Futbol Takımı'nda ilk kez şans verdiği Kenan Yıldız, Alman basınına konuştu. Genç oyuncu, Türkiye tercihinin perde arkasını anlattı.
9.11.2023 Milli Takım
Juventus, Manuel Locatelli ile nikah tazeledi!
Juventus, Manuel Locatelli ile nikah tazeledi! Serie A ekiplerinden Juventus'ta Manuel Locatelli ile yeni sözleşme imzalandı.
9.11.2023 İtalya Serie A
Perşembespor’dan sonra Çarşambaspor’un hocası oldu
Perşembespor’dan sonra Çarşambaspor’un hocası oldu Bölgesel Amatör Lig (BAL) ekiplerinden Çarşambaspor’da kısa süre önce Perşembespor’u çalıştıran ve sosyal medyada ‘zamanda geriye giden ilk teknik direktör’ olarak gündeme gelen Zekeriya Köklükaya, takımla çalışmalara başladı.
9.11.2023 Futbol
Julia Bergmann'dan Ze Roberto itirafı! 'Çok korkutucuydu'
Julia Bergmann'dan Ze Roberto itirafı! 'Çok korkutucuydu' Sultanlar Ligi ekiplerinden Türk Hava Yolları'nın yıldızı Julia Bergmann suskunluğunu bozdu. Brezilyalı voleybolcu, takımın başantrenörü Ze Roberto hakkında çarpıcı ifadeler kullandı.
9.11.2023 Voleybol

Benzer Haber Etiketleri

Nobre ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.