Noktaları

Noktaları

Son dakika noktaları haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan noktaları gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan noktaları haber sayfamızda...

Noktaları

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 10.624 noktaları haberi bulunmuştur.
“Halı fuarları sektöre ve ülkemize dinamizm katıyor”
“Halı fuarları sektöre ve ülkemize dinamizm katıyor” Güneydoğu Anadolu Halı İhracatçı Birlikleri Yönetim Kurulu Başkanı Zeynal Abidin Kaplan, halı fuarlarının sektör açısından önemli buluşma noktaları olduğunu söyledi.
23.04.2024 Ekonomi
Gerilim yaratan konular masada
Gerilim yaratan konular masada Almanya Cumhurbaşkanı Frank-Walter Steinmeier’ın üç günlük Türkiye ziyareti başladı. Steinmeier’ın Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşmesinde Gazze, AB’ye üyelik süreci, Eurofighter alımı, Almanya’da terör örgütlerinin etkinliği gibi konular ele alınacak.
23.04.2024 Gündem
Fed anketinde faiz ve enflasyona dikkat çekildi
Fed anketinde faiz ve enflasyona dikkat çekildi ABD Merkez Bankası'nın (Fed) anketi ısrarcı enflasyon ve yüksek faizi finansal istikrar için temel riskler olarak işaret etti.
22.04.2024 Uzmanpara
Adını 'Cemilem' türküsünden aldı! Bilimsel veriler elde edilecek
Adını 'Cemilem' türküsünden aldı! Bilimsel veriler elde edilecek Türkiye'de ilk kez geçen ay uydu verici takılan Balkan vaşağı 'Toros'un ardından, bu kez 'Cemile' ismi verilen 1 yaşındaki dişi bireye uydu verici takıldı.
20.04.2024 Gündem
Mercimek çorbası anketi ikiye böldü: Limon işin neresinde? En iyisi böyle anlaşılıyor
Mercimek çorbası anketi ikiye böldü: Limon işin neresinde? En iyisi böyle anlaşılıyor Yemek eleştirmeni Vedat Milör'ün 'Menemen soğanlı mı yenir, soğansız mı?' tartışmasından sonra sosyal medya yeni bir anketle daha ikiye bölündü. Şimdi de gözler sofralardan eksik olmayan mercimek çorbasında. Hikayesi Selçuklu sofralarına kadar uzanan mercimek çorbasının püf noktaları, limonlu mu yoksa limonsuz mu tüketilmesi gerektiğiyle ilgili gastronomi uzmanları bakın ne diyor.
20.04.2024 Yaşam
Kalkınma Yolu mesajı: 130 kilometre demiryolu yapacağız
Kalkınma Yolu mesajı: 130 kilometre demiryolu yapacağız Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Bulgaristan ile artan demiryolu potansiyelini dikkate alarak, ikinci bir demiryolu geçiş noktası kurulması konusunda Mutabakat Zaptı İmzaladıklarını bildirerek, “Bu ikinci demiryolu hattı ile doğu-batı yönlü yük taşıma kapasitesi artacak ve Orta Koridor’un demiryolu potansiyeline önemli ölçüde katkıda bulunacaktır. Kalkınma Yolu, Orta Doğu ülkeleri ile Orta Koridor ülkeleri arasındaki karşılıklı ticaretin çeşitlendirilmesi ve yeni pazarlara erişimi destekleyici ve tamamlayıcı bir girişim olması açısından önemli bir potansiyele sahiptir" dedi.
18.04.2024 Ekonomi
AB’den 35 bin gence ücretsiz Avrupa turu: Türk vatandaşlarının da başvurabileceği programın şartları neler?
AB’den 35 bin gence ücretsiz Avrupa turu: Türk vatandaşlarının da başvurabileceği programın şartları neler? Avrupa Birliği (AB) Komisyonu, “DiscoverEU” programı kapsamında, aralarında Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarının da bulunduğu 35 bin genç için trenle ücretsiz Avrupa turu düzenleyecek.
17.04.2024 Dünya
Kafe kafe gezmeye son! Bu yöntemlerle evde kahve yapmak çok kolay, işte sırrı
Kafe kafe gezmeye son! Bu yöntemlerle evde kahve yapmak çok kolay, işte sırrı Yaz aylarının vazgeçilmezi olan buzlu kahve çoğu kişinin serinlemek için tercih ettiği bir içecek. Hem iç ferahlatan hem de kahve sevdalılarının kahve ihtiyacını karşılayan bu içeceği yalnızca birkaç dakika içinde yapmak mümkün. Basit gibi görülen ancak belirli püf noktaları olan buzlu kahve evde nasıl yapılır?
16.04.2024 Püf Noktası
Balıkçılıkta avlanma sezonu 15 Nisan'da sona eriyor
Balıkçılıkta avlanma sezonu 15 Nisan'da sona eriyor Tarım ve Orman Bakanı Yumaklı, “2023-2024 balıkçılık av sezonu başta hamsi olmak üzere birçok türün avcılığı açısından bereketli geçti” dedi. 2023-2024 balıkçılık av sezonu ise 15 Nisan’da kapanacak.
14.04.2024 Ekonomi
Acun Ilıcalı: Bana 'Türk izleyicisini çözdün' dediler, ama 15 ülkede başarılıyım!
Acun Ilıcalı: Bana 'Türk izleyicisini çözdün' dediler, ama 15 ülkede başarılıyım! Acun Ilıcalı, Hülya Koçyiğit'in 'Film Gibi Hayatlar' programına katıldı. Kariyerinin önemli kırılma noktalarından bahseden ünlü isim, samimi açıklamalarda bulundu.
14.04.2024 Cadde
Tarihi Yarımada’nın yeni yüzü
Tarihi Yarımada’nın yeni yüzü Sultanahmet Camii’nden Kapalıçarşı’ya Fener Evleri’nden Bulgur Palas’a Tarihi Yarımada İstanbul’un cazibe merkezi olmayı sürdürüyor. Gastronomiden kültür sanat alanlarına son dönemlerde herkesin radarına giren yeni mekânlarıyla karşınızda eskimeyen Tarihi Yarımada
14.04.2024 Pazar
İsrail’den Lübnan’ın güneyinde Hizbullah’a hava saldırısı
İsrail’den Lübnan’ın güneyinde Hizbullah’a hava saldırısı İsrail ordusu, Lübnan’ın güneyindeki dağlık bölgede Hizbullah'a ait noktalara savaş uçaklarıyla saldırı gerçekleştirdi.
13.04.2024 Haberler
Tatilciler dönüş yolunda
Tatilciler dönüş yolunda Bayram tatilini memleketleri ya da tatil kentlerinde geçirenlerin bir kısmı yola çıkmaya başladı. İstanbul’a dönenlerin kullandığı Anadolu Otoyolu’nun Bolu kesiminde zaman zaman akıcı yoğunluk yaşandı. Sürücülere hız uyarısı yapıldı.
13.04.2024 Gündem
İstanbul’da Emniyet'ten helikopter destekli 'Huzur Uygulaması'
İstanbul’da Emniyet'ten helikopter destekli 'Huzur Uygulaması' İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı polis ekipleri kent genelinde 'Huzur İstanbul' denetimi yaptı. Beyoğlu ve Fatih'te denetim noktaları oluşturulurken, polis helikopteri denetimlere havadan destek verdi.
11.04.2024 Gündem
KOLAY EV BAKLAVASI TARİFİ VE PÜF NOKTALARI: Ev Baklavası nasıl yapılır, malzemeleri nelerdir? Çıtır çıtır lezzetiyle damak çatlatan baklava tarifi ile misafirlerinizi mest edin!
KOLAY EV BAKLAVASI TARİFİ VE PÜF NOKTALARI: Ev Baklavası nasıl yapılır, malzemeleri nelerdir? Çıtır çıtır lezzetiyle damak çatlatan baklava tarifi ile misafirlerinizi mest edin! Ramazan Bayramı için hazırlıklar başladı. Bayram sofralarının vazgeçilmezler lezzetlerinden biri olan Baklava'yı evinde yapmak isteyenler Baklava'nın püf noktaları, tarifi ve malzemelerine ilişkin bilgileri araştırmaya koyuldu. Peki Ev Baklavası nasıl yapılır? İşte tarifi ve malzemeleri...
9.04.2024 Bilgi Rehberi
Hande Baladın belgeseli için geri sayım! Santarelli ve Guidetti yer alıyor
Hande Baladın belgeseli için geri sayım! Santarelli ve Guidetti yer alıyor Hande Baladın’ın kariyerine odaklanan ‘Baladın’ belgeseli çok yakında vizyona giriyor. Belgeselde Baladın’ın kariyerindeki dönüm noktaları, oyuncunun öne çıkan özellikleri ve günlük rutinlerine odaklanılacak.
8.04.2024 Voleybol
Kripto parada tehlikeye  karşı 'teyakkuz'a geçti
Kripto parada tehlikeye karşı 'teyakkuz'a geçti "Kripto paralarla ilgili kara para aklama, terörizmin finansmanı ve diğer risklere karşı real-time tespit ve raporlama çözümleri sunuyoruz. Riskli işlemleri gerçekleştiği an tespit edebiliyoruz ve müşterilerimiz için aksiyona dönüştürebiliyoruz."
5.04.2024 Milliyet Executive
Uzmanı sınava girecek öğrencileri uyardı: Konu eksiklerinizi tamamlayın
Uzmanı sınava girecek öğrencileri uyardı: Konu eksiklerinizi tamamlayın Ramazan Bayramına da denk gelen 9 günlük ara tatil için öğrencilere çeşitli önerilerde bulunan Eğitimci Adil Kurt, bu tatilin lise ve üniversite sınavına hazırlanan öğrencileri açısından çok iyi bir fırsat olduğunun altını çizdi.
5.04.2024 Eğitim
Aylık 30 bin lira maaşı var: Şu anda bu mesleğe hiç heves eden yok
Aylık 30 bin lira maaşı var: Şu anda bu mesleğe hiç heves eden yok Bolu’nun Mudurnu ilçesinde Ramazan ayında sofraların vazgeçilmezi olan pideleri yapan 28 yıllık usta Feridun Yaşayan, “Şu anda bu mesleğe hiç heves eden yok. Yeni nesil çalışmak istemiyor. Fırın ustasının günlük maaşı bin lira civarında. Aylık 30 bin lira yapıyor” dedi.
4.04.2024 Ekonomi
İspanya: 1500 yolculu gemi Bolivyalıların vize sorunu nedeniyle limanda mahsur kaldı
İspanya: 1500 yolculu gemi Bolivyalıların vize sorunu nedeniyle limanda mahsur kaldı Brezilya'dan yola çıkan 1.500 yolcu taşıyan kruvaziyer gemisi Bolivyalı yolcuların vize sorunları nedeniyle İspanya limanında mahsur kaldı.
4.04.2024 Dünya
Hikmet Karaman: Fenerbahçe’nin yaşadıkları pozitif yönde etkiledi
Hikmet Karaman: Fenerbahçe’nin yaşadıkları pozitif yönde etkiledi Adana Demirspor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, Fenerbahçe ile oynadıkları maçın ardından açıklamalarda bulundu.
3.04.2024 Adana Demirspor
Alman Posta İdaresi mektup göndermek için iç hat uçuşlarını kullanmayı bıraktı
Alman Posta İdaresi mektup göndermek için iç hat uçuşlarını kullanmayı bıraktı Alman Posta İdaresi, 63 yıllık uçakla posta taşıma uygulamasına son noktayı koydu. Bu adımla karbondioksit emisyonunun yüzde 80 oranında düşeceği öngörülüyor.
3.04.2024 Dünya
Sahte ödeme merkezleri yeniden yayılmaya başladı! Dikkat
Sahte ödeme merkezleri yeniden yayılmaya başladı! Dikkat Dolandırıcıların elektrik, internet, telefon gibi fatura tahsilatı yaptığı sahte ödeme merkezleri yeniden yayılmaya başladı. İnternet üzerinde de etkinliklerini artıran bu kaçak merkezler, kredi kartı bilgilerinin ele geçirilmesine de zemin hazırlıyor.
3.04.2024 Ekonomi
Saç masajından gelen mucize! Günde 2 defa uygulayın, 5 dakikada değişiyor
Saç masajından gelen mucize! Günde 2 defa uygulayın, 5 dakikada değişiyor Daha uzun, daha güçlü saçlar istiyorsanız, bunun için saç derisi sağlığınızı korumanız gerekiyor. Saç uzaması için kendinize hızlı bir baş masajı yapmak, yalnızca saç derinizi besleyip canlandırmanıza yardımcı olmakla kalmaz, aynı zamanda daha hızlı uzama ve daha güçlü saçlar sağlar. İşte saç derisine masaj yapmanın püf noktaları.
1.04.2024 Saç Bakımı
‘Tezer Özlü ışığımız oldu’
‘Tezer Özlü ışığımız oldu’ Tezer Özlü çevirisiyle Amerika’da Gregg Barrios Çeviri Ödülü’nü kazanan Maureen Freely ile konuştuk. Freely, “Tezer Özlü, Türk kadınına kendi ışıklarıyla yaşamaları için ilham verdi. Çevirinin de ilham vermesini umuyorum” diyor.
31.03.2024 Kültür Sanat

Benzer Haber Etiketleri

Noktaları ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.