Noodle

Noodle

Son dakika noodle haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan noodle gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan noodle haber sayfamızda...

Noodle

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 220 noodle haberi bulunmuştur.
Hazır erişteler popüler ama...
Hazır erişteler popüler ama... Hazır eriştelerin (noodle) popülaritesinin özellikle gelişmekte olan ülkelerde hızla yayıldığı ve “en sevilen ucuz yemek” haline geldiği belirtildi.
29.12.2023 Gündem
Masterchef All Star'da 7.eleme adayı belli oldu! Sergen ve Dilara arasında gerilim
Masterchef All Star'da 7.eleme adayı belli oldu! Sergen ve Dilara arasında gerilim Masterchef All Star, eleme gecesi öncesi tüm hızıyla devam ediyor. 7. eleme adayının belli olduğu Masterchef'te Sergen ve Dilara arasında yaşanan gerilim damga vurdu.
18.11.2023 Cadde
Masterchef All Star'da eleme gecesi! Yarışmaya veda eden isim belli oldu
Masterchef All Star'da eleme gecesi! Yarışmaya veda eden isim belli oldu Danilo Zanna, Mehmet Yalçınkaya ve Somer Sivrioğlu'nun jüri üyeliğini yaptığı MasterChef All Star'ın dün akşam yayınlanan bölümünde, bir kişi daha hayallerine veda etti. Elenen isim, heyecan dolu gecenin sonunda jüri üyeleri tarafından açıklandı.
13.11.2023 Cadde
Çoğu kişi yeni öğreniyor! Fazla yerseniz hiç beklemediğiniz durumlarla karşılaşabilirsiniz!
Çoğu kişi yeni öğreniyor! Fazla yerseniz hiç beklemediğiniz durumlarla karşılaşabilirsiniz! İnsan vücudunun besinleri sindirmesi ve kana karıştırması sindirim sistemi olarak adlandırılır. Ancak bazı besinler fazla tüketimde hem sindirim sistemine hem de vücudun geneline ciddi zararlar vermektedir. İşte fazla yiyince hiç beklenmeyen etkiler veren besinler. İşte, tüm detaylar.
8.08.2023 Genel Sağlık
MasterChef All Star son bölümde Mehmet şef çileden çıktı! Geceye damga vuran domates sosu
MasterChef All Star son bölümde Mehmet şef çileden çıktı! Geceye damga vuran domates sosu MasterChef All Star son bölümde kıran kırana bir mücadeleye sahne oldu. Yarışmacılardan bir tanesinin içinde domates olmayan domates sosu ve Mehmet şefin tepkisi geceye damga vuran anlardan oldu. Öte yandan son takım oyunu sonrası 2 eleme adayı daha belli oldu.
28.07.2023 Cadde
Türkiye'de kaşık görünce şaşkına döndü! 'Konya pilavı denilince gözlerim doluyor'
Türkiye'de kaşık görünce şaşkına döndü! 'Konya pilavı denilince gözlerim doluyor' Türkiye'den 4 bin 600 kilometre uzakta yaşayan 'Hintli Dayı' Cemalettin Chennankulavan hem Türkçesiyle hem de Türkiye'ye dair bildikleriyle şaşırtıyor. 4 sene Türkiye'de yaşayıp yüksek lisans yapan Cemalettin, gelmeden önce hayatta kalabilmek için 2 kelime bilirken, şimdilerde YouTube'daki kanalında izlenmesi binleri bulan Türkçe içerikler üretir oldu.
19.06.2023 Gündem
'MasterChef Türkiye All Star'da ana kadroya giren yeni isim belli oldu!
'MasterChef Türkiye All Star'da ana kadroya giren yeni isim belli oldu! Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna ve konuk şef Yılmaz Öztürk'ün jüri koltuğunda oturduğu 'MasterChef All Star 2023', yeni bölümüyle TV8 ekranlarında izleyiciyle buluştu. Son bölümde; MasterChef'in 2018-2019'dan All Star ana kadrosuna giren bir isim daha belli olurken, Faruk Batuhan Öner'in tabağından çıkan sert yiyecek ise şefleri şaşırttı. İşte detaylar...
19.06.2023 Cadde
Nusret'i taklit etti, hapse atıldı!
Nusret'i taklit etti, hapse atıldı! Sokaktaki noodle tezgahında çektiği video Vietnam'ı alt üst eden satıcının başına gelmeyen kalmadı, mahkemenin verdiği beş yıllık ceza dünya gündeminde.
9.06.2023 Dünya
Haftanın mekanları
Haftanın mekanları SERCAN KISMET - Suşi aşkına! İstanbul’un Kalbi Maslak 42’de yer alan Yakuza Asian&Sushi, Uzak Doğu’nun egzotik lezzetlerini sunuyor...
4.02.2023 Cadde
MasterChef haftanın ilk takım oyununu kim kazandı; Mavi takım mı, Kırmızı takım mı? 29 Kasım MasterChef'te eleme adayı...
MasterChef haftanın ilk takım oyununu kim kazandı; Mavi takım mı, Kırmızı takım mı? 29 Kasım MasterChef'te eleme adayı... MasterChef 2022 yarışmasında yeni takımlar ilk dokunulmazlık oyununa çıktı. Takımların yeni kaptanları ise Ayaz ile Gamze oldu. Bir kişi eksik olarak performans sergileyen kırmızı takım, mavi takım karşısında kazanmak için mücadele verdi. Günün menüsü ise kral ve kraliçerin en sevdiği yemekler şeklinde duyuruldu. Peki, 29 Kasım MasterChef'te ilk eleme adayı kim oldu?
29.11.2022 Bilgi Rehberi
Sivilce nasıl geçer, ne iyi gelir? Yüzdeki sivilce izlerine evde bitkisel çözüm önerileri
Sivilce nasıl geçer, ne iyi gelir? Yüzdeki sivilce izlerine evde bitkisel çözüm önerileri Ergenlik çağından itibaren ortaya çıkan sivilceler vücudun verdiği tepkiler olarak değerlendirilebilir. Çeşitlerine göre farklılık gösteren sivilcelere uygulanan yanlış tedaviler yara ve iz oluşumuna neden olabilir. Sivilcelerin nedenleri arasında genetik yatkınlık, düzensiz beslenme faktörleri yer alır. İnsanların fiziki ve psikolojisini olumsuz yönde etkileyen sivilceler hafif semptomlar gösteriyorsa evde doğal yollarla yapılan bazı maskeler geçirmeye yardımcı olabilir. Sivilce problemleri kronik hal alan kişilerin doktor kontrolünde tedavi olması çok daha iyi sonuçlar verecektir. Sivilce nasıl geçer, ne iyi gelir? diyorsanız “Yüzdeki sivilce izlerine evde bitkisel çözüm” içeriğimizden detaylara ulaşabilirsiniz.
22.09.2022 Sağlık
1.1 milyar liralık yatırım hedefliyor
1.1 milyar liralık yatırım hedefliyor Doruk Un, tarım ve tohumculuk, noodle ve makarna, yem ve yem hammaddeleri ile perakende alanında beş yılda toplam 1.1 milyar TL yatırım yapmayı hedefliyor.
16.09.2022 Ekonomi
Minyak Bumbu Sosu Nedir, Nasıl Hazırlanır? Minyak Bumbu Sosu Zararlı Mıdır?
Minyak Bumbu Sosu Nedir, Nasıl Hazırlanır? Minyak Bumbu Sosu Zararlı Mıdır? Soslar, yemeklerin lezzetlendirilme aşamalarında oldukça önemli bir yere sahip olmaktadır. Bir sosun lezzetiyle yemeğin lezzeti de tamamlanabilmektedir. Son zamanlarda oldukça fazla tercih edilen soslardan birisi de minyak bumbu sosu olarak ifade edilebilir. Özellikle de noodle paketleri içerisinde yer alan minyak bumbu sosunun nasıl bir sos olduğu öğrenilmek istenmektedir. İşte, minyak bumbu sosu hakkında merak edilen detaylar.
11.09.2022 Eğitim
Haftanın mekanları...
Haftanın mekanları... SERCAN KISMET Orta Asya mutfağı Ankara’da Ankara’da bulunan OTAU Orta Asya Mutfağı; Kazak, Özbek, Uygur, Kırgız ve Tatar gibi Türk boyları yemeklerinin yanı sıra Çin lezzetlerini de misafirlerinin beğenisine sunuyor...
26.03.2022 Cadde
Haftanın mekanları...
Haftanın mekanları... SERCAN KISMET Yeni adresi Beşiktaş Kuruçeşme ve Cihangir’de hizmet veren Berdush, yeni adresi Beşiktaş’ta misafirlerini ağırlıyor...
26.02.2022 Cadde
Yüzde yüz vegan mekanlar
Yüzde yüz vegan mekanlar Veganlar aç kalıyor, vegan yiyecekler lezzetsiz miti çoktan sona erdi. Vegan mekanlar artık vegan olmayanların da uğrak yerleri. İstanbul’un en popüler, yüzde yüz vegan mekanlarına göz atalım.
31.10.2021 Pazar
Makarna, bulgur ve buğday irmiğinin ihracı kayda bağlandı
Makarna, bulgur ve buğday irmiğinin ihracı kayda bağlandı İhracı kayda bağlı ürünler listesine makarna, bulgur ve buğday irmiği dahil edildi.
1.06.2021 Ekonomi
Çin'in Morityus ile imzaladığı serbest ticaret anlaşması yürürlüğe girdi
Çin'in Morityus ile imzaladığı serbest ticaret anlaşması yürürlüğe girdi Çin'in Hint Okyanusu'ndaki ada ülkesi Morityus ile 2019'da imzaladığı serbest ticaret anlaşması 1 Ocak itibarıyla uygulanmaya başlandı.
3.01.2021 Ekonomi
Başarı hikayesinden 'savaş durumuna': Yoğun bakım doldu taştı...
Başarı hikayesinden 'savaş durumuna': Yoğun bakım doldu taştı... Güney Kore'deki endişe verici tabloya dikkat çeken sağlık yetkilileri, "Geçen seferkinin aksine şimdi virüs her yerde ortaya çıkıyor, hiçbir yer güvenli değil" diyor.
24.12.2020 Dünya
Buzluktan çıkardıkları erişte canlarına mal oldu: 9 ölü
Buzluktan çıkardıkları erişte canlarına mal oldu: 9 ölü Çin'de bir ailenin buzluktan çıkardığı erişte toplu ölüme sebep oldu. Trajik olayda aynı aileden 9 kişi hayatını kaybetti.
21.10.2020 Dünya
Hazer Şef’in yeni lezzet durağı: Zekiye
Hazer Şef’in yeni lezzet durağı: Zekiye Hazer Amani, kendi deyişiyle; esnaf lokantasını çağrıştıran ama daha özenli tabaklar ve sunumlarla öne çıkan bir ev yemekleri mekânı açma hazırlığında. Mekana da 10-12 yaşlarında yemek yapmayı öğrendiği anneannesinin adını vermiş.
10.10.2020 Cumartesi
Covid-19 testi pozitif çıkan Çinli kadın ortalığı birbirine kattı
Covid-19 testi pozitif çıkan Çinli kadın ortalığı birbirine kattı Pekin’deki bir alışveriş merkezindeyken Covid-19 testinin pozitif olduğunu öğrenen Çinli kadın sinir krizi geçirdi, çevrede büyük paniğe yol açtı.
2.07.2020 Haberler
Editör'ün seçtikleri
Editör'ün seçtikleri Sesini duyur! Levi’s®, renkli bir koleksiyon hazırladı...
13.06.2020 Cadde
Çözüm odaklı yaklaşım ve doğaya dost üretim felsefesi
Çözüm odaklı yaklaşım ve doğaya dost üretim felsefesi Aileden gelen matbaacılık tecrübesini, çağın ihtiyaçları için gelişen teknolojiyle birleştiren AVC Basım, 4 bin metrekarelik fabrikada ambalaj sektörüne hizmet veriyor, bir yandan da yeni tesis yatırımlarını sürdürüyor
25.02.2020 Ege
Bulaşan kişi sayısı 65 bine dayandı
Bulaşan kişi sayısı 65 bine dayandı Çin’in Vuhan kentinden bölgeye ve dünyaya yayılan Kovid-19 salgınında can kaybı 1383’e çıktı. Son 24 saatte 121 kişi öldü. Virüsten etkilenenlerin sayısı ise 64 bin 437 ’e ulaştı
15.02.2020 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Noodle ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.