Son dakika: Normale döndük! İşte yeni dönemin tüm detayları
Son dakika: Normale döndük! İşte yeni dönemin tüm detayları Gelen son dakika haberine göre; Kovid-19 ile mücadele kapsamında belirlenen bazı tedbirlerin uygulanması, kademeli normalleşme sürecinin üçüncü etabının saat 05.00 itibarıyla başlamasıyla sona erdi.
1.07.2021 Gündem
İspanyol Gribi'nden sonra insanlar normal hayata nasıl döndü?
İspanyol Gribi'nden sonra insanlar normal hayata nasıl döndü? Tarihin en büyük salgınlarından birisi bundan yaklaşık 100 yıl önce yaşanmıştı. İspanyol Gribi denilen hastalık bütün dünyayı kısa sürede etkilemiş, kitleler halinde ölümlere neden olmuştu. Peki, İspanyol Gribi’nden sonra insanlar normal hayatlarına nasıl döndüler? Covid-19 sonrası bize yol gösterebileceğini düşünerek İspanyol Gribi sonrasına Molatik olduk.
8.12.2020 Tarih
Biden'dan 'hayat normale dönecek' sözü
Biden'dan 'hayat normale dönecek' sözü ABD başkanlığına seçilen Joe Biden, Amerikalılara yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınını yenecekleri ve hayatın normale döneceği sözünü verdi.
25.11.2020 Dünya
Son dakika: Bugün başladı! Yasaklar kalktı, İşte kurallar...
Son dakika: Bugün başladı! Yasaklar kalktı, İşte kurallar... Gelen son dakika haberine göre, Türkiye bugünden itibaren ‘Yeni Normal’e geçiyor. Kovid-19 salgını tedbirleri kapsamında getirilen kısıtlamalar kaldırılıyor. Ancak maske, sosyal mesafe  ve hijyene dikkat etmek şart. Restoran, kafe, çay bahçeleri, spor salonları, plajlar yeniden açılıyor, kamu normal mesaiye dönüyor. Şehirlerarası seyahat kısıtlaması kalkarken, THY de iç hat seferlerine başlıyor.
1.06.2020 Gündem
Yeni hayat! Normalleşme dönemi başlıyor
Yeni hayat! Normalleşme dönemi başlıyor Türkiye bugünden itibaren ‘Yeni Normal’e geçiyor. Kovid-19 salgını tedbirleri kapsamında getirilen kısıtlamalar kaldırılıyor. Ancak maske, sosyal mesafe  ve hijyene dikkat etmek şart. Restoran, kafe, çay bahçeleri, spor salonları, plajlar yeniden açılıyor, kamu normal mesaiye dönüyor. Şehirlerarası seyahat kısıtlaması kalkarken, THY de iç hat seferlerine başlıyor.
1.06.2020 Gündem
Son dakika haberler: Yaz tatili için geri sayım başladı! Her yerde plajlar...
Son dakika haberler: Yaz tatili için geri sayım başladı! Her yerde plajlar... Dünyanın dört bir yanından corona virüs salgını öncesini hatırlatan görüntüler geliyor, yaz tatili için geri sayım başladı. Avrupa ülkeleri sınırları açmaya hazırlanıyor.
27.05.2020 Dünya
BM, covid-19 sonrası 'yeni normal' için yol haritasını açıkladı
BM, covid-19 sonrası 'yeni normal' için yol haritasını açıkladı Birleşmiş Milletler (BM), yeni tip corona virüs (covid-19) salgınının ardından ''eski normale'' dönüş olmayacağını ve hükümetlerin yeni bir ekonomi ve daha fazla istihdam yaratmak için harekete geçmesi gerektiğini bildirdi.
27.04.2020 Dünya