Normalleşme Süreci

Normalleşme Süreci

Son dakika normalleşme süreci haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan normalleşme süreci gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan normalleşme süreci haber sayfamızda...

Normalleşme Süreci

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.703 normalleşme süreci haberi bulunmuştur.
TBMM Başkanı Kurtulmuş: Türkiye demokrasisini çok daha güçlü hale getirelim
TBMM Başkanı Kurtulmuş: Türkiye demokrasisini çok daha güçlü hale getirelim Sakarya’da 28 Şubat programları çerçevesinde ‘Darbeler ve Dersler’ programına katılan TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, "Esasında hiç lafı eğip bükmeden söyleyebiliriz 1960 darbesinin arkasında da 1971 bir muhtırasının arkasında da 12 Eylül darbesinin arkasında da 28 Şubat'ın arkasında da 15 Temmuz'un arkasında da tüm darbelerin hepsinde dış güçler olmuştur. Dış güçler Türkiye'yi durdurmak istemiştir. Türkiye demokrasisini çok daha güçlü hale getirelim. Cumhuriyetimizin ikinci yüzyılında şimdiye kadar bedeli en ağır şekilde ödenmiş bir demokrasiye sahip bir ülke olarak ikinci asrımızda çok daha güçlü bir ülke olacağız” dedi.
29.02.2024 Gündem
Necmi Asfuroğlu Arkeoloji Müzesi! Dünya çapında nadir bir örnek
Necmi Asfuroğlu Arkeoloji Müzesi! Dünya çapında nadir bir örnek Müzede 13 ayrı medeniyetin izlerini görmek mümkün. Gün yüzüne çıkan eserleri yerinde korumanın önemi, antik ile moderni bir araya getirip yaşayan bir mekân yaratma düşüncesi burada müze-otel konseptiyle hayat buluyor.
19.02.2024 Arkeoloji
Gazzeli yetim çocuklara yardım eli
Gazzeli yetim çocuklara yardım eli Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan, Kahire’de Mısır Cumhurbaşkanının eşi Entissar Amer ile bir araya geldi.
16.02.2024 Gündem
Emine Erdoğan, Mısır'da Sisi'nin eşi Amer ile görüştü
Emine Erdoğan, Mısır'da Sisi'nin eşi Amer ile görüştü Cumhurbaşkanı Erdoğan’a Mısır ziyaretinde eşlik eden eşi Emine Erdoğan Mısır Cumhurbaşkanı Abdulfettah es-Sisi'nin eşi Entissar Amer ile bir araya geldi.
15.02.2024 Gündem
Gözler Astana'da! Cumhurbaşkanı Erdoğan, Aliyev ile görüştü
Gözler Astana'da! Cumhurbaşkanı Erdoğan, Aliyev ile görüştü Türk Devletleri Teşkilatına (TDT) üye ve gözlemci ülke liderleri "Türk Devri" sloganıyla bugün Kazakistan'ın başkenti Astana'da bir araya geliyor.
3.11.2023 Gündem
En çok Afrika ile dostluk kuruldu
En çok Afrika ile dostluk kuruldu TBMM, 14 Mayıs seçimlerinin ardından başlayan 28. Dönemde Afrika’dan Amerika’ya her kıtadan ülkelerle ilişkilerini geliştirmek amacıyla dostluk grupları kurdu.
22.10.2023 Gündem
Antalya turizminde 'Gazze' tedirginliği
Antalya turizminde 'Gazze' tedirginliği Antalya'da turizmciler, İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarının ardından Orta Doğu pazarında rezervasyon iptalleri yaşandığını, 2024 sezonu için de kaygı duyduklarını belirtti.
20.10.2023 Ekonomi
AK Parti'li Çelik'ten çok sert İsrail mesajı: Modern tarihin en büyük katliamı
AK Parti'li Çelik'ten çok sert İsrail mesajı: Modern tarihin en büyük katliamı AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Gazze'de İsrail'in sivillere yönelik saldırılarına ilişkin açıklamalarda bulundu.
18.10.2023 Haberler
AK Parti'li Çelik'ten çok sert İsrail mesajı: Modern tarihin en büyük katliamı
AK Parti'li Çelik'ten çok sert İsrail mesajı: Modern tarihin en büyük katliamı AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Gazze'de İsrail'in sivillere yönelik saldırılarına ilişkin açıklamalarda bulundu.
18.10.2023 Gündem
İran: İsrail'e karşı her türlü senaryo hazır
İran: İsrail'e karşı her türlü senaryo hazır İran Dışişleri Bakanı Hüseyin Emir Abdullahiyan, İsrail-Hamas çatışmasına yönelik, "Bugün bölgedeki direniş güçleri tüm senaryolara olağanüstü şekilde hazır. Muhtemel senaryolar hazır ve hepsi elleri tetikte bekliyor. Uyarıyorum, çocuk katili ve işgalci Siyonist İsrail rejimi geç olmadan Gazze'ye yönelik saldırılarını durdursun, yoksa önümüzdeki saatler çok geç olabilir" dedi.
14.10.2023 Dünya
Türkiye'den AP'nin Karabağ kararına tepki: Ciddiye almıyoruz
Türkiye'den AP'nin Karabağ kararına tepki: Ciddiye almıyoruz Dışişleri Bakanlığı Avrupa Parlamentosu'nun Karabağ ile ilgili kararına tepki gösterdi. Yapılan açıklamada, 'Kimsenin dikkate almadığı, ancak marjinal kesimlerin ilgisini çekecek bu tür sorumsuz metinlerin AP kararı olarak önümüze konulabilmesini sistemik bir zafiyet olarak görüyor ve bunları ciddiye almıyoruz.' ifadeleri yer aldı.
5.10.2023 Gündem
MGK’dan Güney Kafkasya mesajı
MGK’dan Güney Kafkasya mesajı Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında toplanan MGK’da Güney Kafkasya’daki sıcak gelişmeler ele elındı. MGK bildirisinde; Güney Kafkasya’da kalıcı barışa giden yolun ancak Azerbaycan’ın toprak bütünlüğünün ve egemenliğinin tesisi ile sağlanacağı vurgulandı.
29.09.2023 Gündem
Araç satışında sistem değişti: Gündemden büyük ölçüde düştü
Araç satışında sistem değişti: Gündemden büyük ölçüde düştü Araç piyasasında alınan önlemler neticesinde araç fiyatlarında yüzde 10-15 oranında düşüşler yaşandı. Ayrıca kredili araç satışında sistem değişti. Peki nasıl mı? İşte detaylar...
28.09.2023 Ekonomi
İsrail - S. Arabistan normalleşmesinde tarihi ziyaretler
İsrail - S. Arabistan normalleşmesinde tarihi ziyaretler İlişkileri normalleştirmek üzere bir süredir müzakerelerde bulunan İsrail ile Suudi Arabistan, tarihi ziyaretlerle normalleşme yolunda bir adım daha attı.
27.09.2023 Dünya
'Küresel enerji merkezi olacağız'
'Küresel enerji merkezi olacağız' “Türkiye’yi küresel enerjinin merkezi haline getirme hedefimize adım adım yaklaşıyoruz” diyen Erdoğan, İstanbul’daki Finans Merkezi gibi doğalgazla ilgili de bir merkez kurma planı olduğunu söyledi.
6.09.2023 Gündem
Kabine toplantısı sona erdi! İşte kritik başlıklar
Kabine toplantısı sona erdi! İşte kritik başlıklar Cumhurbaşkanlığı Kabinesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında Beştepe'de toplandı. Kritik toplantı yaklaşık 3,5 saat sürdü. Masada önemli başlıklar var.
7.08.2023 Gündem
Cumhurbaşkanlığı Kabinesi toplanıyor! Kritik gündem
Cumhurbaşkanlığı Kabinesi toplanıyor! Kritik gündem Cumhurbaşkanlığı Kabinesi iki haftalık aranın ardından Beştepe'de toplanıyor. Masada kritik konuların olduğu öğrenilirken, gözler yapılacak açıklamaya çevrildi.
7.08.2023 Gündem
Kabine yarın toplanıyor! İşte masadaki kritik başlıklar
Kabine yarın toplanıyor! İşte masadaki kritik başlıklar Cumhurbaşkanlığı Kabinesi iki haftalık aranın ardından Beştepe'de toplanıyor. Gündemde kritik konular var.
6.08.2023 Haberler
Tüm gözler kritik kabine toplantısına çevrildi! Masada önemli konular var...
Tüm gözler kritik kabine toplantısına çevrildi! Masada önemli konular var... Cumhurbaşkanlığı Kabinesi iki haftalık aranın ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında Beştepe'de toplanıyor. Gündemde kritik konular var.
6.08.2023 Gündem
Bakan Fidan'dan peş peşe kritik tahıl görüşmeleri
Bakan Fidan'dan peş peşe kritik tahıl görüşmeleri Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Ukrayna Dışişleri Bakanı Dmytro Kuleba ile görüştü. Bakan Fidan daha sonra ABD'li mevkidaşıyla görüştü. İki görüşmede de Karadeniz Tahıl Girişimi ele alındı.
5.08.2023 Gündem
Bakan Fidan, Ukrayna Dışişleri Bakanı ile görüştü
Bakan Fidan, Ukrayna Dışişleri Bakanı ile görüştü Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Ukrayna Dışişleri Bakanı Dmytro Kuleba ile görüştü. Bakan Fidan daha sonra ABD'li mevkidaşıyla görüştü. İki görüşmede de Karadeniz Tahıl Girişimi ele alındı.
5.08.2023 Gündem
‘Derdiniz ne?’
‘Derdiniz ne?’ TBMM Dijital Mecralar Komisyonu Başkanı Yayman, Ermeni lobisinin baskısıyla “Atatürk” dizisini yayından kaldıran Disney Plus’ın kararını “küstahça” diye niteledi. Yayman, Disney Plus yönetimini TBMM’ye çağırıp kararın nedenini soracaklarını açıkladı
4.08.2023 Gündem
Takoz Diaspora! 'Zafer' olarak karşıladılar
Takoz Diaspora! 'Zafer' olarak karşıladılar Disney Plus’ın “Atatürk” dizisini yayından kaldırması için baskı yapan ABD’deki Ermeni diasporası, Ermenistan’ın Türkiye ve Azerbaycan ile barış adımları atmasına da karşı çıkıyor!
4.08.2023 Gündem
Türkiye’den Disney Plus'a Ata tepkisi! Geldikleri gibi giderler
Türkiye’den Disney Plus'a Ata tepkisi! Geldikleri gibi giderler ABD merkezli Disney Plus’ın Aras Bulut İynemli’nin başrolünü oynadığı “Atatürk” dizisini yayınlamama kararı ve bir Ermeni sitesinin bunu sevinçle duyurması Türkiye’de büyük tepki gördü. Binlerce kişi Disney’i boykot etme çağrısı yaptı.
3.08.2023 Gündem
Disney, Ermeni lobisine boyun eğdi! 'Atatürk' dizisiyle ilgili skandal karara tepki yağdı
Disney, Ermeni lobisine boyun eğdi! 'Atatürk' dizisiyle ilgili skandal karara tepki yağdı ABD merkezli dizi-film platformunun daha önce yayınlanacağını açıkladığı Atatürk dizisini iptal etmesine peş peşe tepkiler var.
2.08.2023 Haberler

Benzer Haber Etiketleri

Normalleşme Süreci ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.