Periler gişe yarışında
Periler gişe yarışında “Peri Tozu” çocukken hiç ayrılmayacaklarına dair birbirlerine söz veren iki gencin sihir ve umut dolu öyküsünü beyazperdeye taşıyor. Film, 4 Nisan’da seyirciyle buluşacak
1.04.2008 Cadde
Periler gişe yarışında!
Periler gişe yarışında! “Peri Tozu” çocukken hiç ayrılmayacaklarına dair birbirlerine söz veren iki gencin sihir ve umut dolu öyküsünü beyazperdeye taşıyor. Film, 4 Nisan’da seyirciyle buluşacak.
1.04.2008 Kültür Sanat
Ziyafet başlıyor
Ziyafet başlıyor Basketbol Ligi 42. sezonuna bugün merhaba derken, kadrolarını yerli ve yabancı yıldızlarla takviye eden 16 takım, tarihin belki de en kaliteli ve zorlu sezonuna doğru yelken açacaklar
12.10.2007 Skorer
TGF Golf Milli Takım Aday Kampı sona erdi! Coveney'den değerlendirme
TGF Golf Milli Takım Aday Kampı sona erdi! Coveney'den değerlendirme Antalya'da düzenlenen TGF Golf Milli Takım Aday Kampı sona erdi.
1.02.2024 Diğer
İzmir'de 6 kişinin öldüğü vinç kazasında yeni gelişme
İzmir'de 6 kişinin öldüğü vinç kazasında yeni gelişme İzmir'deki otel inşaatında kule vincin devrilip 6 işçinin öldüğü, 3 işçinin de yaralandığı olaya ilişkin 1 firari ile 6 tutuksuz sanığın yargılandığı davada yeni bir gelişme yaşandı.
26.01.2024 Gündem
G ile Başlayan Erkek Bebek İsimleri 2024: G Harfi ile Başlayan Erkek İsimleri ve Anlamları Nelerdir?
G ile Başlayan Erkek Bebek İsimleri 2024: G Harfi ile Başlayan Erkek İsimleri ve Anlamları Nelerdir? Bebeklerini kucağını alacağı günü bekleyen aileler isminin en güzel ve eşsiz olmasını istiyorlar. Bu yüzden hamilelik döneminde düşünülen konular arasında isimler yer alıyor. Anne ve babalar isim verirken oldukça seçici davranıyor. Çocuklarına hayat boyu taşıyacakları ismi verirken aileler anlamlarına da özen gösteriyor. Ebeveynler çocuklarına keşfedilmemiş, anlamlı, nadir bulunan, değişik, duyulmamış, popüler ve modern çağa uygun isimler vermeyi tercih ediyor. G harfi ile başlayan erkek isimleri ve anlamları nelerdir? “G ile Başlayan Erkek Bebek İsimleri” içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
4.01.2024 Bebek
T ile Başlayan Erkek Bebek İsimleri 2024: T Harfi ile Başlayan Erkek İsimleri ve Anlamları Nelerdir?
T ile Başlayan Erkek Bebek İsimleri 2024: T Harfi ile Başlayan Erkek İsimleri ve Anlamları Nelerdir? Anne ve baba adaylarının üzerine düşündüğü konulardan birisi de isimler. Erkek bebek bekleyen çiftler çocuklarına verecekleri isimlerin en güzel ve en eşsiz olmasını istiyor. Bu yüzden derin ve uzun soluk bir araştırma sürecine giriyorlar. İsimlerin kulağa hoş gelmesinin yanı sıra anlamları üzerinde düşünüyorlar. Bu dönemde karar vermekte zorlanan aileler yakınlarından fikir alıyor. Anne ve baba adayları çocuklarına verecekleri ismin keşfedilmemiş, duyulmamış, modern çağa uygun, popüler ve anlamlı olmalarına özen gösteriyor. T harfi ile başlayan erkek isimleri ve anlamları nelerdir? “T ile Başlayan Erkek Bebek İsimleri” içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
4.01.2024 Bebek
A ile Başlayan Erkek Bebek İsimleri 2024: A Harfi ile Başlayan Erkek İsimleri ve Anlamları Nelerdir?
A ile Başlayan Erkek Bebek İsimleri 2024: A Harfi ile Başlayan Erkek İsimleri ve Anlamları Nelerdir? Bebek bekleyen çiftler cinsiyet öğrendikten sonra isim arayışına giriyor. İsimler anne ve baba adaylarının en çok durduğu konular arasında yer alıyor. Erkek çocuk bekleyen aileler bebeklerine verecekleri ismin hayatı boyunca taşıyacağı için en güzel ve anlamlı olmasını istiyor. Aileler isim ve anlamları konusunda yakınlarından fikir alıyor. Kulağa hoş gelmesinin yanı sıra çiftler isimlerin anlamlarına da dikkat ediyor. Ebeveynler doğacak bebeklerine değişik, modern, keşfedilmemiş, nadir bulunan, duyulmamış ve anlamları güzel olan isimleri vermeyi tercih ediyor. A harfi ile başlayan erkek isimleri ve anlamları nelerdir? “A ile Başlayan Erkek Bebek İsimleri” içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
4.01.2024 Bebek
E ile Başlayan Erkek Bebek İsimleri 2024: E Harfi ile Başlayan Erkek İsimleri ve Anlamları Nelerdir?
E ile Başlayan Erkek Bebek İsimleri 2024: E Harfi ile Başlayan Erkek İsimleri ve Anlamları Nelerdir? Aileye yeni katılacak bireyin heyecanını yaşan aileler bebeklerine verecekleri isim için ayrı bir tatlı telaşın içerisine giriyor. Erkek bebek bekleyen anne ve baba adayları çocuklarının hayat boyu taşıyacağı ismi seçerken kararsız kalabiliyor. Bunun için uzun süre isim bulma arayışına giriyorlar. Çiftler çocuklarına en güzel ve en anlamlı isim vermek istiyor. Keşfedilmemiş, duyulmamış, nadir bulunan ve değişik isimler genellikle ailelerin seçenekleri arasında yer alıyor. İsmin kulağa hoş gelmesinin yanı sıra anlamları da dikkat edilen faktörler arasında yer alıyor. E harfi ile başlayan erkek isimleri ve anlamları nelerdir? “E ile Başlayan Erkek Bebek İsimleri” içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
4.01.2024 Bebek
M ile Başlayan Kız Bebek İsimleri 2024: M Harfi ile Başlayan Kız İsimleri ve Anlamları Nelerdir?
M ile Başlayan Kız Bebek İsimleri 2024: M Harfi ile Başlayan Kız İsimleri ve Anlamları Nelerdir? Anne ve baba adayları bebeklerinin cinsiyetini öğrendikten sonra isim verme konusu üzerinde derin bir araştırma içerisine giriyor. Bebeklerine hayat boyu taşıyacakları isim verirken anne ve baba adayları seçici oluyor. Karar verme sürecinde zorlanan ebeveynler yakınlarına danışırken internet üzerinden kız isimleri ve anlamları konusunda bilgi alıyor. Popüler olması ve modern çağa uygun olmasını isteyen anne ve baba adayları nadir bulunan, keşfedilmemiş, güzel anlamlar olan isimleri kızlarına vermek istiyor. M harfi ile başlayan kız isimleri ve anlamları nelerdir? “M ile Başlayan Kız Bebek İsimleri” içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
4.01.2024 Bebek
Aşk Şiirleri 2024: Sevgilinize, Eşinize Gönderebileceğiniz Duygusal, Romantik, Anlamlı, Manalı Ünlü Şairlerin En Güzel Aşk Şiirleri
Aşk Şiirleri 2024: Sevgilinize, Eşinize Gönderebileceğiniz Duygusal, Romantik, Anlamlı, Manalı Ünlü Şairlerin En Güzel Aşk Şiirleri Duyguları ifade etmenin en güzel yöntemlerinden birisi de hiç şüphesiz sözler ve şiirlerdir. Karışındaki kişiye hislerini aktarırken zorlanan kişilerin aklına ilk olarak şiirler gelir. Sevgiliye, eşe cümleleri bir araya getirip söylemediği şeyleri aşk şiirleri ile aktarmak isteyen kişiler için birbirinden güzel şiirler ve sözler vardır. Uzun, kısa, anlamlı, etkileyici sözleri içerin ile ünlü şairlerin çok güzel şiirleri bulunur. Özellikle Türk edebiyatının en popüler ve en iyi isimleri arasında Nazım Hikmet, Cemal Süreya, Özdemir Asaf ve Can Yücel gibi isimler bulunur. 2024 Sevgiliye en güzel, kısa, en iyi, uzun, ünlü şairlerin anlamlı aşk şiirleri için içeriğimize göz atabilirsiniz.
2.01.2024 Bilgi Rehberi
Aşk Şiirleri 2024: Sevgilinize, Eşinize Gönderebileceğiniz Romantik, Anlamlı, Manalı En Güzel Aşk Şiirleri
Aşk Şiirleri 2024: Sevgilinize, Eşinize Gönderebileceğiniz Romantik, Anlamlı, Manalı En Güzel Aşk Şiirleri Duyguları ifade etmenin en güzel yöntemlerinden birisi de hiç şüphesiz sözler ve şiirlerdir. Karışındaki kişiye hislerini aktarırken zorlanan kişilerin aklına ilk olarak şiirler gelir. Sevgiliye, eşe cümleleri bir araya getirip söylemediği şeyleri aşk şiirleri ile aktarmak isteyen kişiler için birbirinden güzel şiirler ve sözler vardır. Uzun, kısa, anlamlı, etkileyici sözleri içerin ile ünlü şairlerin çok güzel şiirleri bulunur. Özellikle Türk edebiyatının en popüler ve en iyi isimleri arasında Nazım Hikmet, Cemal Süreya, Özdemir Asaf ve Can Yücel gibi isimler bulunur. 2024 Sevgiliye en güzel, kısa, en iyi, uzun, ünlü şairlerin anlamlı aşk şiirleri için içeriğimize göz atabilirsiniz.
1.01.2024 Bilgi Rehberi
Değişen Güneydoğu’yu bu kez MSB’de anlattı
Değişen Güneydoğu’yu bu kez MSB’de anlattı Milliyet yazarı Tunca Bengin, MSB’nin basın bilgilendirme toplantısında Güneydoğu Anadolu izlenimlerini aktardı, ‘Benim yazdıklarımı, Milli Savunma Bakanlığı da gazeteden okudu’ dedi.
22.09.2023 Gündem
Bakan Uraloğlu duyurdu! İki şehir arası uçuşlar 18 Eylül'de başlıyor
Bakan Uraloğlu duyurdu! İki şehir arası uçuşlar 18 Eylül'de başlıyor Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Rize-İzmir uçuşları ile ilgili önemli bir açıklama yaptı. Bakan Uraloğlu, ilk uçuş için tarih verdi.
4.09.2023 Ekonomi
Ünlü isimler Bodrum'da! Birand Tunca sevgilisiyle aşk tazeledi
Ünlü isimler Bodrum'da! Birand Tunca sevgilisiyle aşk tazeledi Sinema, televizyon ve müzik dünyasının tanınmış isimleri, sezonun yorgunluğunu Bodrum, Çeşme gibi popüler yerlerde atıyor. Deniz, kum ve güneşin tadını doyasıya çıkaran ünlülerin tatili objektiflere yansıdı. Bodrum'da aşk tazeleyen Birand Tunca ile Brezilyalı sevgilisi keyifli dakikalar yaşadı.
10.07.2023 Cadde
İzmir'deki vinç faciasında 6 kişi yaşamını yitirmişti... 1 kişi tutuklandı
İzmir'deki vinç faciasında 6 kişi yaşamını yitirmişti... 1 kişi tutuklandı İzmir’in Bornova ilçesinde, otel inşaatı sırasında kule vincin devrilmesiyle 6 işçinin hayatını kaybettiği, 3 işçinin ise yaralandığı olayda 3’ü tutuklu 7 sanığın yargılanmalarına başlandı. Mahkeme heyeti, 1 sanığın tahliyesine karar verirken; 1 sanığın ise tutuklanmasına hükmetti.
7.07.2023 Gündem
Milli Eğitim Bakanlığından:
Milli Eğitim Bakanlığından: Milli Eğitim Bakanlığından:               Bakanlığımız personeli iken KHK ile kamu görevinden çıkarılan ya da Bakanlığımız adına yurtdışında resmi burslu öğrenci statüsünde öğrenim görmekte iken KHK ile   öğrencilikle ilişiği kesilen ve aşağıda bilgileri yer alan kişilerin ihraç işlemine karşın OHAL  İşlemleri İnceleme Komisyonuna yapmış olduğu başvuruları sonuçlandırılmıştır...
17.05.2023 Resmi İlanlar
6 işçinin öldüğü vinç kazasında 7 şüpheli hakkında istenen ceza belli oldu
6 işçinin öldüğü vinç kazasında 7 şüpheli hakkında istenen ceza belli oldu İzmir’in Bornova ilçesinde, otel inşaatı sırasında kule vincin devrilmesiyle 6 işçinin hayatını kaybettiği kazada iddianame hazırlandı. İddianamede, 7 şüpheli hakkında, 15'er yıla kadar hapis cezası istendi.
5.05.2023 Gündem
28. DÖNEM MEMLEKET PARTİSİ MİLLETVEKİLİ ADAY LİSTESİ 2023: Memleket Partisi milletvekili adayları kimler?
28. DÖNEM MEMLEKET PARTİSİ MİLLETVEKİLİ ADAY LİSTESİ 2023: Memleket Partisi milletvekili adayları kimler? 14 Mayıs 2023 seçimleri için Memleket Partisi milletvekili aday listesi de açıklandı. Seçime katılacak adaylar il il paylaşıldı. Memleket Partisi 2023 seçimlerinde milletvekili adayları kimler oldu? İşte, 28. dönem Memleket Partisi milletvekili adayları isim listesi...
10.04.2023 Bilgi Rehberi
Memleket, tüm seçim bölgelerinde aday gösterdi
Memleket, tüm seçim bölgelerinde aday gösterdi Genel Başkanı Muharrem İnce’nin Cumhurbaşkanı adaylığı kesinleşen Memleket Partisi, Yüksek Seçim Kurulu’na 81 il ve 87 seçim bölgesinin tamamı için aday listesi sundu.
10.04.2023 Gündem
Babıali’nin son süvarisi veda etti
Babıali’nin son süvarisi veda etti Türk basınının efsane gazetecilerinden Ergin Konuksever, 85 yaşında yaşamını yitirdi. Türkiye’nin ilk savaş muhabirlerinden olan ve çok sayıda önemli habere imza atan Konuksever, ‘Babıali’nin son süvarisi’ olarak adlandırılıyordu.
18.12.2022 Gündem
Kısa Kısa Cadde
Kısa Kısa Cadde Nalçakan’ın tiradı Nemrut’ta yankılandı Celil Nalçakan, Güvenç Dağüstün, Ilgıt Dağüstün, Coşkun Aral ve Hazer Amani gibi ünlü isimler, ‘Adıyaman’da Turizm Sektörünün Canlandırılması Projesi’ kapsamında şehirde buluştu...
26.10.2022 Cadde
Bir kültür kenti: Ordu
Bir kültür kenti: Ordu Ordu Büyükşehir Belediyesi Karadeniz Tiyatrosu 58 yıldır perdelerini kapatmadan seyirciyle buluşmayı sürdürüyor. Tarihi milli mücadele yıllarına dayanan tiyatro, kentin en önemli markalarından.
2.10.2022 Kültür Sanat
Semih Sergen kimdir, kaç yaşındaydı? Toprak Sergen ve Burak Sergen'in babası Semih Sergen hayatını kaybetti
Semih Sergen kimdir, kaç yaşındaydı? Toprak Sergen ve Burak Sergen'in babası Semih Sergen hayatını kaybetti Semih Sergen hayatını kaybetti. Sinema, tiyatro oyuncusu ve seslendirme sanatçısı olan Semih Sergen'in ölümü sevenlerini üzdü. Peki, Semih Sergen kimdir? İşte oyuncu Semih Sergen'in hayatı.
6.08.2022 Bilgi Rehberi
Engin Altan Düzyatan açıkladı! Oyunculuğu bıraktı mı?
Engin Altan Düzyatan açıkladı! Oyunculuğu bıraktı mı? 'Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı' dizisine veda eden Engin Altan Düzyatan, önceki gün İstanbul Havalimanı’nda elinde koltuk değnekleriyle görüntülendi. Yürümekte güçlük çeken ünlü oyuncu, sağlık durumu hakkında bilgi verirken, "Oyunculuğu bıraktı" şekilndeki iddialara da açıklık getirdi.
22.05.2022 Cadde

Benzer Haber Etiketleri