Not Sorgulama

Not Sorgulama

Son dakika not sorgulama haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan not sorgulama gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan not sorgulama haber sayfamızda...

Not Sorgulama

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 314 not sorgulama haberi bulunmuştur.
E OKUL MEB giriş ekranı: 2022 Karne notları görüntüleme! Öğrenci/öğretmen girişi
E OKUL MEB giriş ekranı: 2022 Karne notları görüntüleme! Öğrenci/öğretmen girişi e okul girişi nasıl yapılır? Karne günü yaklaştı. Öğrenciler 21 Ocak'ta karnelerini alacak ve 15 tatil başlayacak. Peki, e okul VBS'ye öğrenci sınav notları girildi mi? E okul'da karne notu sorgulama yapılır mı?
20.01.2022 Gündem
e okul kapandı mı? E OKUL VBS giriş nasıl yapılır? Karne notları sorgulama ekranı
e okul kapandı mı? E OKUL VBS giriş nasıl yapılır? Karne notları sorgulama ekranı E okul sınav sonuçları merak ediliyor. Karnelerin alınmasına çok az kaldı. Özellikle veliler öğrencilerin sınav sonuçlarını sorgulamak için e okul VBS'ye giriş yapıyor. Peki, 'e okul ne zaman kapanacak, kapandı mı?' Sınav notları e okul sistemine girildi mi?
20.01.2022 Gündem
20 Haziran Cumartesi (LGS günü) sokağa çıkma yasağı hangi saatlerde? - LGS saat kaçta ne zaman başlayacak, kaçta bitecek?
20 Haziran Cumartesi (LGS günü) sokağa çıkma yasağı hangi saatlerde? - LGS saat kaçta ne zaman başlayacak, kaçta bitecek? Liseye Geçiş Sınavı (LGS) ile ilgili beklenen son dakika açıklamaları birbiri ardına geldi. Sınavda ter dökecek milyonlarca öğrenciyi yakından ilgilendiren sokağa çıkma yasağı İçişleri Bakanlığı tarafından açıklandı. 20 Haziran Cumartesi günü 09:00 ile 15:00 arasında yasak uygulanacağı duyuruldu.
18.06.2020 Gündem
E okul takdir teşekkür hesaplama sayfası 2020 - E okul giriş ekranı! Sınav notu, devamsızlık, değerlendirme notu sorgulama
E okul takdir teşekkür hesaplama sayfası 2020 - E okul giriş ekranı! Sınav notu, devamsızlık, değerlendirme notu sorgulama E Okul ile öğrencinin sınav notu, devamsızlık ve daha birçok merak edilen bilgisine ulaşmak mümkün. Peki, e-Okul giriş nasıl yapılır ve MEB e-Okul Veli Bilgilendirme Sistemi ile not sorgulama nasıl yapılır? İşte e-okul ile ilgili tüm bilgiler ve e okul takdir teşekkür hesaplama ile ilgili bilinmesi gerekenler...
16.01.2020 Gündem
E-Okul kapandı mı? E-okul öğrenci girişi ne zaman kapanacak?
E-Okul kapandı mı? E-okul öğrenci girişi ne zaman kapanacak? Okulların kapanmasına kısa bir süre kala binlerce öğrenci karnelerinde görecekleri notları sorgulamaya devam ediyor. Milyonlarca öğrencinin karne heyecanı yaşayacağı 17 Ocak Cuma günü okullar 15 tatile girecek. E-okul üzerinden öğretmenlerin not girişinin tamamlanmasının ardından zaman zaman öğrenciler e-okul'a girmekte zorlanıyor. Peki E-okul kapandı mı?
16.01.2020 Gündem
E okul giriş: Veli Bilgilendirme 2019 - MEB e Okul VBS yazılı sözlü sınav sonuç sorgulama
E okul giriş: Veli Bilgilendirme 2019 - MEB e Okul VBS yazılı sözlü sınav sonuç sorgulama E Okul ile öğrencinin sınav notu, devamsızlık ve daha birçok merak edilen bilgisine ulaşmak mümkün. Peki, e-Okul giriş nasıl yapılır ve MEB e-Okul Veli Bilgilendirme Sistemi ile not sorgulama nasıl yapılır? İşte e-okul ile ilgili tüm bilgiler...
2.12.2019 Gündem
e Okul giriş yap | E-Okul VBS sorgulama ekranı
e Okul giriş yap | E-Okul VBS sorgulama ekranı E Okul ile öğrencinin okul ile ilgili tüm bilgilerine ulaşmak mümkün. Peki, e-Okul giriş nasıl yapılır? MEB e-Okul Veli Bilgilendirme Sistemi ile not sorgulama nasıl yapılır?
21.11.2019 Gündem
e-Okul sınav sonuçları not sorgulama | E Okul Veli Bilgilendirme Sistemi giriş
e-Okul sınav sonuçları not sorgulama | E Okul Veli Bilgilendirme Sistemi giriş E-Okul Veli Bilgilendirme Sistemine giriş nasıl yapılır? Öğrenci ve velilerin, öğretmenler tarafından sisteme işlenen sınav sonuçlarına ve öğrencinin okul bilgilerine ulaşabildikleri sistem olan e-Okul VBS'ye giriş nasıl yapılır? İşte e-okul giriş ekranı ve sınav sonuçları sorgulama.
12.11.2019 Eğitim
e-okul öğrenci girişi | E Okul VBS giriş ekranı
e-okul öğrenci girişi | E Okul VBS giriş ekranı E Okul sistemine giriş nasıl yapılır? Milyonlarca öğrenci ve veli E-Okul VBS aracılığıyla öğrencinin okul durumu ile ilgili tüm bilgilere ulaşabiliyor. Peki, e okul giriş nasıl yapılır? İşte e okul ile ilgili merak edilenler...
11.11.2019 Gündem
e-Okul takdir-teşekkür hesaplama (2019) e-Okul not sorgulama ekranı
e-Okul takdir-teşekkür hesaplama (2019) e-Okul not sorgulama ekranı Yurdumuzun dört bir yanında bu hafta karnelerine alacak milyonlarca öğrenci takdir-teşekkür alıp almayacaklarını merak ediyor. İşte öğrencilerin her konuda son durumlarını öğrenebilecekleri e-Okul Takdir-Teşekkür hesaplama ekranı...
12.06.2019 Gündem
E okul not görüntüleme! E Okul VBS öğrenci girişi
E okul not görüntüleme! E Okul VBS öğrenci girişi E okul sistemine nasıl giriş yapılır? Öğrencilerin sınav notları, devamsızlık durumları ve okul ile ilgili birçok bilgiye ulaşılan E okul sistemi, öğrenciler, veliler ve öğretmenler tarafından sıkça kullanılıyor. Peki, e okul sistemine nasıl giriş yapılır?
8.01.2019 Gündem
E-Okul öğrenci girişi nasıl yapılır?
E-Okul öğrenci girişi nasıl yapılır? E-Okul hizmeti ile veliler ve öğrenciler; sınav notları, devamsızlık, takdir, teşekkür, sınıf not ortalaması gibi bilgilere kolaylıkla ulaşabiliyor. Peki E-Okul VBS girişi ve E-Okul not sorgulama nasıl yapılır?
5.01.2019 Gündem
E-Okul VBS girişi nasıl yapılır? E-Okul not bilgisi ve devamsızlık sorgulama
E-Okul VBS girişi nasıl yapılır? E-Okul not bilgisi ve devamsızlık sorgulama E-Okul sistemi ile hem veliler hem de öğrenciler; devamsızlık, not, öğrencinin aldığı taktir, teşekkür belgeler gibi bilgileri sorgulayabiliyor. Okulların kapanmasına az bir süre kala öğrenciler ve veliler, e-okul sistemi ile karne öncesi son durumları kontrol ediyor. Peki 15 tatil öncesi yoğun bir ilgi gösterilen E-Okul VBS'ye giriş işlemi nasıl yapılır?
26.12.2018 Gündem
E-okul giriş nasıl yapılır? E-okul VBS giriş ile not sorgulama
E-okul giriş nasıl yapılır? E-okul VBS giriş ile not sorgulama E-okul VBS giriş işlemi sayesinde veliler öğrencilerin devamsızlık ve not durumunu sorgulayabiliyor. E-okul giriş işlemi sayesinde ise öğrenciler not durumu ve devamsızlık gibi bilgilere erişebiliyor. Peki E-okul VBS giriş işlemi nasıl yapılır?
25.12.2018 Gündem
E-Okul VBS girişi nasıl yapılır?
E-Okul VBS girişi nasıl yapılır? 2018-2019 öğretim yılında güz dönemi sona ermek üzereyken, milyonlarca öğrenciyi de karne heyecanı sarmış durumda. İnternet üzerinden E-Okul sayesinde hem sınav sonuçlarını hem de devamsızlık sürelerini kontrol edebilen öğrenci ve veliler, E-Okul Veli Bilgilendirme Sistemi (VBS)'ne nasıl giriş yapıyor?
22.12.2018 Gündem
E-okul giriş işlemi nasıl yapılır?
E-okul giriş işlemi nasıl yapılır? E-okul giriş işlemleri öğrenci ve veliler tarafından araştırılmaya devam ediyor. MEB tarafından geçtiğimiz yıllarda hizmete sunulan E-okul ile öğrenci ve veliler sınav notlarını ve devamsızlık gibi okul ile ilgilili bilgilere kolaylıkla erişebiliyor. Peki E-okul giriş işlemleri nasıl yapılır?
11.12.2018 Gündem
E Okul giriş (E Okul lise nakil işlemleri ve tercih listesi)
E Okul giriş (E Okul lise nakil işlemleri ve tercih listesi) E okul sistemine giriş nasıl yapılır? LGS 2018'in ardından öğrenciler istedikleri liseye yerleşmek için nakil başvurusu yapıyorlar. Nakil başvurusu ve boş kontenjanları e-okul sisteminden görüntülemek mümkün.
26.08.2018 Gündem
E-Okul Veli Bilgilendirme Sistemi nedir? E-Okul girişi nasıl yapılır?
E-Okul Veli Bilgilendirme Sistemi nedir? E-Okul girişi nasıl yapılır? E-Okul'a giriş nasıl yapılır? Sorusunun yanıtı merak ediliyor. E Okul Veli Bilgilendirme Sistemi ile öğrenciler ve veliler, okul işlemlerini, sınav ve lise nakil işlemleri ile ilgili tüm ayrıntılara ulaşabiliyor. İşte E-Okul ile ilgili merak edilen tüm bilgiler...
18.08.2018 Gündem
LGS sonuçları açıklandı
LGS sonuçları açıklandı Liselere geçişte uygulanan merkezi sınavın sonuçları açıklandı.
26.06.2018 Eğitim
LGS sınav sonuçları! LGS tercih kılavuzu yayınlandı (E-Okul LGS sorgulama)
LGS sınav sonuçları! LGS tercih kılavuzu yayınlandı (E-Okul LGS sorgulama) LGS sonuçları MEB tarafından açıklandı. Milli Eğitim Bakanlığı 971 bin 657 öğrencinin katıldığı LGS sonuçlarını meb.gov.tr üzerinden erişime açtı. Adaylar sonuçlarına internet üzerinden ulaşabilecek. Lise puanları ve tercihleri ile ilgili ise MEB'den açıklama bekleniyor.
27.06.2018 Gündem
LGS sonuçları açıklandı! LGS sonuç sorgulama | E okul giriş
LGS sonuçları açıklandı! LGS sonuç sorgulama | E okul giriş LGS sonuçları açıklandı. MEB tarafından bugün açıklanacağı duyurulan LGS sonuçları öğrencilerin erişimine açıldı. İşte binlerce öğrenci tarafından sabırsızlıkla beklenen LGS sonuçları...
26.06.2018 Gündem
Eokul öğrenci girişi! E-Okul sistemine giriş nasıl yapılır?
Eokul öğrenci girişi! E-Okul sistemine giriş nasıl yapılır? E Okul giriş yapmak çok kolay. Milyonlarca veli ve öğrenci E Okul sistemine giriş yaparak öğrencinin ders durumları, sınav sonuçları ve okul ile ilgili tüm bilgilerine ulaşabiliyor. Peki E-Okul giriş nasıl yapılır?
23.06.2018 Gündem
E Okul karne notu (E-Okul takdir teşekkür puanı hesaplama)
E Okul karne notu (E-Okul takdir teşekkür puanı hesaplama) E-Okul sistemine giriş nasıl yapılır? Karne günü geldi. Milyonlarca öğrenci bugün karnesini alacak. Peki e Okul sisteminden karne notlarını görüntülemek mümkün mü? Veli ve öğrenciler için e-okul sistemine giriş ve not sorgulama ile ilgili merak edilenleri haberimizde derledik.
8.06.2018 Gündem
E-Okul'a nasıl girilir | E okul takdir teşekkür puanı hesaplama ekranı
E-Okul'a nasıl girilir | E okul takdir teşekkür puanı hesaplama ekranı Karne zamanı geldi çattı. Öğrenciler ve veliler 8 Haziran karne günü öncesi büyük bir heyecanla e-okul'a nasıl girilir, E okul takdir teşekkür puanı nasıl hesaplanır sorularının cevaplarını arıyor. İşte e-okul ile ilgili merak edilen soruların cevapları...
6.06.2018 Gündem
E-okul takdir teşekkür belgesi sorgulama | E okul giriş
E-okul takdir teşekkür belgesi sorgulama | E okul giriş Bitmiş ve bitmeye yüz tutan sınavların ardından öğrencilerin takdir belgesi mi, teşekkür belgesi mi alacağı birçok veli tarafından merak konusu. Öğrencisinin ne belge alacağını merak eden veliler E-okul sistemine koştu. Birçok veli de nasıl sorgulandığını bilmediği için araştırmalara başladı. Peki E-okul sisteminden öğrencilerin takdir teşekkür hesaplamaları nasıl yapılır ve sorgulanır?
29.05.2018 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Not Sorgulama ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.