iPhone 8, iPhone 8 Plus ve Samsung Galaxy Note 8 düşürme testinde karşı karşıya geldi
iPhone 8, iPhone 8 Plus ve Samsung Galaxy Note 8 düşürme testinde karşı karşıya geldi Apple tarafından kısa bir süre önce yurt dışında satışa sunulan iPhone 8, iPhone 8 Plus ve Samsung'un son amiral gemisi Galaxy Note 8 dayanıklılık testinde karşı karşıya geldi. Peki bu testin galibi kim oldu?
26.09.2017 Teknoloji
Pembe renkli Galaxy Note 8 satışa sunuldu
Pembe renkli Galaxy Note 8 satışa sunuldu Samsung, 23 Ağustos günü Galaxy Unpacked etkinliğinde Galaxy Note 8'in Gece Siyahı, Orkide Grisi, Altın Sarısı ve Derin Deniz Mavisi olmak üzere dört farklı renk seçeneğiyle geleceğini açıkladı. Şimdiyse Galaxy Note 8 için yeni bir renk seçeneği daha duyuruldu.
29.08.2017 Teknoloji
Galaxy Note 8'in özellikleri AnTuTu sonuçlarında göründü
Galaxy Note 8'in özellikleri AnTuTu sonuçlarında göründü Bir haftadan biraz fazla bir süre sonra Samsung Galaxy Note 8 tam olarak açığa çıkacak ve tüm ayrıntıları resmi olarak öğreneceğiz. Ancak onun öncesinde Galaxy Note 8'in AnTuTu test sonucu yayınlandı.
15.08.2017 Teknoloji
Samsung Galaxy Note 8'in en gerçekçi prototipi sızdırıldı
Samsung Galaxy Note 8'in en gerçekçi prototipi sızdırıldı Samsung Galaxy Note 8 hakkında yeni bir sızıntı daha ortaya çıktı. Sızdırılan prototip, Galaxy Note 8'in nihai modeline işaret etmekle birlikte çift arka kamera kurulumunu doğrular nitelikte.
21.06.2017 Teknoloji

Benzer Haber Etiketleri