Notre-Dame de Sion Gösteri Salonu yeni sezonu Orchesra’Sion konseriyle başlıyor
Notre-Dame de Sion Gösteri Salonu yeni sezonu Orchesra’Sion konseriyle başlıyor Uzun bir aradan sonra, Notre-Dame de Sion Gösteri Salonu kapılarını yeniden sanatseverlere açmaya hazırlanıyor. Yeni sezonun açılış konseri yine her zaman olduğu gibi Orçun Orçunsel yönetiminde Orchestra’Sion solistleri konseriyle gerçekleşecek. Gösteriler Ekim ayında, iki konserle 14 ve 21 Ekim Perşembe geceleri devam edecektir.
30.09.2021 Kültür Sanat
Notre Dame Katedrali'nin yeni çatısı tarihi dokuya uygun mu?
Notre Dame Katedrali'nin yeni çatısı tarihi dokuya uygun mu? Dünyaca ünlü Notre Dame Katedrali'nin yeniden nasıl inşa edileceğine dair öneriler devam ediyor. Fakat Hollandalı mimarlık stüdyosu tarafından yapılan bir öneri oldukça enteresan. Hatta alay konusu oldu desek yanlış olmaz. Öyle ki sosyal medyada çatıyı Sünger Bob'a benzetenler bile oldu. Peki Notre Dame Katedrali'nin yeni çatısı tarihi dokuya uygun mu? Gelin Molatik olalım...
21.10.2020 Dünya
2020 NDS Edebiyat Ödülü sahibini buldu
2020 NDS Edebiyat Ödülü sahibini buldu Marx ve Oyuncak Bebek adlı romanıyla İran kökenli Fransız yazar Maryam Madjidi 2020 NDS Edebiyat Ödülü'nü kazandı.
23.06.2020 Kültür Sanat
2017 NDS Liseliler Edebiyat Ödülü, Ömür İklim Demir’e verildi
2017 NDS Liseliler Edebiyat Ödülü, Ömür İklim Demir’e verildi 2017 Notre-Dame de Sion Liseliler Edebiyat Ödülü, «Muhtelif Evhamlar Kitabı»adlı öykü kitabıyla Ömür İklim Demir’in oldu.
13.10.2017 Kültür Sanat