N'skala

N'skala

Son dakika N'Skala haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan N'Skala gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan N'Skala haber sayfamızda...

N'skala

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 22 n'skala haberi bulunmuştur.
Son dakika - N'Sakala antrenmana çıkmadı! Kadro dışı bırakılıyor
Son dakika - N'Sakala antrenmana çıkmadı! Kadro dışı bırakılıyor Beşiktaş'ta bugünkü antrenmana çıkmayan N'Sakala, Alanyaspor maçının kadrosuna alınmayacak. İstanbul'a dönüşte siyah-beyazlı yönetimin Demokratik Kongolu oyuncuyu kadro dışı bırakacağı belirtildi.
17.11.2021 Beşiktaş
Son dakika - Beşiktaş'ta N'Sakala Ümraniyespor maçına damga vurdu! Tek başına yaptı
Son dakika - Beşiktaş'ta N'Sakala Ümraniyespor maçına damga vurdu! Tek başına yaptı Milli maçlar dolayısıyla lige verilen arada Beşiktaş, TFF 1. Lig ekiplerinden Bereket Sigorta Ümraniyespor ile karşılaştı. Kartal sahadan 4-0 galip ayrıldı. Siyah-beyazlı takımda öne çıkan isimlerden biri N'Sakala oldu.
3.09.2021 Beşiktaş
Son dakika - Beşiktaşlı futbolcu Fabrice N'Sakala, taburcu edildi! Beşiktaş'tan açıklam
Son dakika - Beşiktaşlı futbolcu Fabrice N'Sakala, taburcu edildi! Beşiktaş'tan açıklam Beşiktaş'ın Süper Lig'in ikinci haftasında deplasmanda Gaziantep ile oynadığı maçta fenalaşan siyah-beyazlı futbolcu Fabrice N'Sakala, tedavi gördüğü hastaneden taburcu edildi. Beşiktaş kulübü son durum ile ilgili açıklama yaptı.
22.08.2021 Beşiktaş
Fabrice N'Sakala hastaneden taburcu oldu
Fabrice N'Sakala hastaneden taburcu oldu Beşiktaş'ın Süper Lig'in ikinci haftasında deplasmanda Gaziantep ile oynadığı maçta fenalaşan siyah-beyazlı futbolcu Fabrice N'Sakala, tedavi gördüğü hastaneden taburcu edildi.
22.08.2021 Futbol
Son dakika - Sergen Yalçın'dan transfer ve N'Sakala açıklaması! "2 oyuncu daha alma planımız var"
Son dakika - Sergen Yalçın'dan transfer ve N'Sakala açıklaması! "2 oyuncu daha alma planımız var" Süper Lig'de Gaziantep ile 0-0 berabere kalan Beşiktaş'ta Teknik Direktör Sergen Yalçın, oyunda fenalaşan N'Sakala ile ilgili konuştu. Öte yandan Yalçın, "Tahminim 2 oyuncu daha alma durumumuz var." dedi.
21.08.2021 Beşiktaş
Beşiktaş'ta Alanyaspor maçı kadrosu açıklandı
Beşiktaş'ta Alanyaspor maçı kadrosu açıklandı Beşiktaş'ta son dakika gelişmesi! Yarın oynanacak olan Alanyaspor maçının kadrosu açıklandı.
7.04.2021 Beşiktaş
Son dakika - Sergen Yalçın'dan Adem Ljajic ve Fenerbahçe açıklaması!
Son dakika - Sergen Yalçın'dan Adem Ljajic ve Fenerbahçe açıklaması! Beşiktaş’ın hocası Sergen Yalçın, Fenerbahçe ile Kadıköy’de oynayacakları dev maçı kazanmak istediklerini söyledi
24.11.2020 Beşiktaş
Son dakika - Beşiktaş'ta Sergen Yalçın, Necip ve N’Sakala'yı bekliyor!
Son dakika - Beşiktaş'ta Sergen Yalçın, Necip ve N’Sakala'yı bekliyor! Birçok eksik nedeniyle kadro kurmakta zorlanan Beşiktaş Teknik Direktörü, Necip ve N’Sakala’dan gelecek haberi bekliyor. Altyapıdan Serdar Saatçi’yi de idmanlara alan Yalçın, gerekirse Atiba ya da Souza’yı defansa çekecek
14.11.2020 Beşiktaş
Beşiktaş-Antalyaspor: 1-1
Beşiktaş-Antalyaspor: 1-1 Trabzonspor'u deplasmanda yenerek sezona iyi bir başlangıç yapan Beşiktaş, Süper Lig'in 2. haftasında Vodafone Park'ta Antalyaspor'la 1-1 berabere kaldı.
19.09.2020 Beşiktaş
N'Sakala: Erol hoca Fenerbahçe'ye gitmemi istedi
N'Sakala: Erol hoca Fenerbahçe'ye gitmemi istedi Beşiktaş'la anlaşmaya varan N'Sakala'dan Erol Bulut itirafı geldi. Tecrübeli oyuncu "Erol hoca onunla Fenerbahçe'ye gitmemi istedi" dedi..
7.08.2020 Beşiktaş
Son dakika transfer haberleri | Beşiktaş, Fabrice N'Skala ile anlaştı
Son dakika transfer haberleri | Beşiktaş, Fabrice N'Skala ile anlaştı Siyah-beyazlı kulüp, Alanyaspor forması giyen sol bekle her konuda anlaşmaya vardı. 2+1 yıllığına el sıkışılan Kongolu futbolcu 850 bin euro maaş alacak.
30.07.2020 Beşiktaş
Son dakika Beşiktaş haberleri | Sergen Yalçın onay verdi! İlk üç transfer...
Son dakika Beşiktaş haberleri | Sergen Yalçın onay verdi! İlk üç transfer... Beşiktaş’ta önümüzdeki sezonun kadro yapılanması için hazırlıklar başlarken, Sergen Yalçın 2 isim üzerinde duruyor.
30.06.2020 Beşiktaş
Beşiktaş, N'Skala transferini bitirdi!
Beşiktaş, N'Skala transferini bitirdi! Beşiktaş, Alanyaspor’dan Fabrice N’Sakala ile her konuda anlaşma sağladı.
30.06.2020 Beşiktaş
Fabrice N'Sakala: İstanbul'dan 3 teklif var
Fabrice N'Sakala: İstanbul'dan 3 teklif var Aytemiz Alanyaspor'da sözleşmesi bitecek olan ve hangi takıma gideceği en çok merak edilen isimlerden biri olan sol bek Fabrice N'Sakala, hakkında çıkan transfer söylentileri, futbol yaşamındaki hedefleri ve futbola ne zaman veda etmek istediğiyle ilgili Demirören Haber Ajansı'na (DHA) konuştu. N'Sakala sadece Fenerbahçe ve Beşiktaş'tan değil birçok kulüpten transfer teklifi aldığını söyledi.
23.07.2020 Alanyaspor
Son dakika | Fenerbahçe'den ilk transfer! Sol bek...
Son dakika | Fenerbahçe'den ilk transfer! Sol bek... Uzun zamandır Hasan Ali'ye alternatif arayan sarı-lacivertli yönetim, sol bek transferini Süper Lig'den yaptı.
30.06.2020 Fenerbahçe
Fenerbahçe yeni sezonun ilk transferini bitirdi!
Fenerbahçe yeni sezonun ilk transferini bitirdi! Hasan Ali Kaldırım'ın sakatlığı sonrası sol bek mevkisinde büyük sorun yaşayan Fenerbahçe yeni sezon için ilk transferini bu bölgeye yaptı.
30.06.2020 Fenerbahçe
Son dakika Beşiktaş transfer haberleri | N'Sakala ve Emre Kılınç adım adım Beşiktaş'a
Son dakika Beşiktaş transfer haberleri | N'Sakala ve Emre Kılınç adım adım Beşiktaş'a Beşiktaş devre arası transferlerini gerçekleştirmeye çalışırken gelecek sezon için de kolları sıvadı. Sözleşmeleri bitecek olan Emre Kılınç ve N’Sakala için şimdiden adımlar atıldı.
30.06.2020 Beşiktaş
Afrika Uluslar Kupası'na Türkiye'den 31 futbolcu
Afrika Uluslar Kupası'na Türkiye'den 31 futbolcu Galatasaray, Afrika Uluslar Kupası’na 6 isimle Türkiye'den en çok futbolcu gönderen kulüp olurken, Fenerbahçe 4 oyuncuyla ikinci sırayı aldı
1.07.2020 Milli Takım
Afrika’da da şampiyon!
Afrika’da da şampiyon! Şampiyon Galatasaray; Ndiaye, Diagne, Onyekuru, Luyindama, Feghouli, Belhanda olmak üzere 6 futbolcusuyla Afrika Uluslar Kupası’na Türkiye’den en çok futbolcu gönderen kulüp oldu.
30.06.2020 Galatasaray
Kahramanmaraşspor - Aytemiz Alanyaspor: 2-1
Kahramanmaraşspor - Aytemiz Alanyaspor: 2-1 Ziraat Türkiye Kupası 5. Tur rövanş maçında, TFF 2. Lig ekibi Kahramanmaraşspor, Spor Toto Süper Lig takımlarından Aytemiz Alanyaspor'u 2-1 mağlup etti. İlk maçı kendi sahasında 7-2 kazanan Aytemiz Alanyapor, bu skorla kupada adını bir üst tura yazdırdı.
1.07.2020 Türkiye Kupası
Alanyaspor - Galatasaray: 2-3 (İşte maçın özeti)
Alanyaspor - Galatasaray: 2-3 (İşte maçın özeti) Galatasaray Alanyaspor deplasmanından 3 puanla döndü. Spor Toto Süper Lig Turgay Şeren Sezonu'nun 33. hafta son maçında Galatasaray Aytemiz Alanyaspor'u 3-2 yendi. İşte dakika dakika maçın özeti...
30.06.2020 Galatasaray
Aytemiz Alanyaspor, Kasımpaşa maçına kilitlendi
Aytemiz Alanyaspor, Kasımpaşa maçına kilitlendi Aytemiz Alanyaspor'un yabancı oyuncularından Kenneth Omeruo ve Fabrice N'Sakala, Spor Toto Süper Lig'de bu hafta Kasımpaşa ile yapacakları maçın oldukça önemli olduğunu söyledi.
23.07.2020 Alanyaspor

Benzer Haber Etiketleri

N'skala ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.