Ntv

Ntv

Son dakika NTV haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan NTV gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan NTV haber sayfamızda...

Ntv

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 10.243 ntv haberi bulunmuştur.
‘Çamur sıçratma çabası içindeler’
‘Çamur sıçratma çabası içindeler’ İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, İBB Spor Kulübü Başkanı Fatih Keleş’in para sayma görüntüleriyle ilgili başlatılan soruşturma hakkında konuştu.
13.03.2024 Gündem
Cumhur İttifakı İBB Adayı Murat Kurum: 100 bin kiralık konut yapacağız
Cumhur İttifakı İBB Adayı Murat Kurum: 100 bin kiralık konut yapacağız Cumhur İttifakı İBB Başkan Adayı Murat Kurum, katıldığı canlı yayında projelerine dair açıklamalarda bulundu, merak edilen sorulara yanıt verdi. Kurum, "Türkiye'de ilk defa 39 ilçeye 100 bin kiralık konut yapacağız." ifadelerini kullandı.
6.03.2024 Gündem
Emekliye bayram ikramiyesi artıyor
Emekliye bayram ikramiyesi artıyor Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, emeklilerin bayram ikramiyesi tutarının artırılacağını, ev kadınlarına prim desteği için de çalışmanın başladığını bildirdi.
8.02.2024 Ekonomi
Fenerbahçe'den Matheus Saldanha için yeni teklif! İşte gözden çıkarılan bedel
Fenerbahçe'den Matheus Saldanha için yeni teklif! İşte gözden çıkarılan bedel Rade Krunic ve Leonardo Bonucci'nin ardından Çağlar Söyüncü'yü de renklerine bağlamaya hazırlanan Fenerbahçe'nin dikkat çeken bir hamlede daha bulunduğu öğrenildi. Sarı-lacivertlilerin, Partizan forması giyen Matheus Saldanha için yeni teklif hazırladığı aktarıldı.
26.01.2024 Fenerbahçe
Beşiktaş'ta Onur Bulut'a Avrupa'dan talipler çıktı! Ayrılığa sıcak bakıyor
Beşiktaş'ta Onur Bulut'a Avrupa'dan talipler çıktı! Ayrılığa sıcak bakıyor Beşiktaş'ta son dönemde taraftarların tepki gösterdiği Onur Bulut'a Avrupa'dan 2 takımın kanca attığı öne sürüldü. 29 yaşındaki sağ bek için gözden çıkarılan bonservis bedeli netlik kazandı.
26.01.2024 Beşiktaş
Radyo Frekansları 2024: Güncel İstanbul, Ankara ve İzmir Radyo Kanalları Listesi
Radyo Frekansları 2024: Güncel İstanbul, Ankara ve İzmir Radyo Kanalları Listesi Günümüzde her ne kadar eskisi gibi sıklıkta kullanılmasa da radyo dinlemeyi sevenler hala var. Eski zamanlarda özellikle insanlara haber vermek, müzik dinleme amacıyla icat edilen radyo oldukça büyük öneme sahiptir. İnternetin yaygınlaşması ile online yayın yapan radyo kanalları sayısı artmıştır. Dinden spora kadar pek çok radyo kanalları vardır. Ancak radyo frekansları şehirlere veya bölgelere göre değişiklik gösterebilmektedir. TRT FM, Metro FM, TRT Spor FM, Virgin Radio FM istasyonları en çok araştırılanlar arasında yer alır. Eğer sizde İstanbul, Ankara ve İzmir radyo kanalları listesi merak ediyorsanız “Radyo Frekansları 2024” içeriğimize göz atabilirsiniz.
16.01.2024 Teknoloji
Volkan Demirel açıkladı! Kızı VakıfBank'ta oynuyor
Volkan Demirel açıkladı! Kızı VakıfBank'ta oynuyor Hatayspor'un Teknik Direktörü Volkan Demirel, kızı Yade'nin VakıfBank'ta forma giymesi ve yaşanan süreçle ilgili açıklama yaptı.
8.01.2024 Voleybol
Volkan Demirel istifa kararından dönme sebebini açıkladı! 'Yorulduğumu hissettim'
Volkan Demirel istifa kararından dönme sebebini açıkladı! 'Yorulduğumu hissettim' Süper Lig ekiplerinden Hatayspor'un teknik direktörü Volkan Demirel, Beşiktaş maçından sonra istifa etmeyi düşündüğünü dile getirdi. Demirel, istifa kararından dönme sebebini açıkladı.
28.12.2023 Hatayspor
Beşiktaş'ta teknik direktör için 2 aday! İngiliz basını sözleşme teklifini açıkladı
Beşiktaş'ta teknik direktör için 2 aday! İngiliz basını sözleşme teklifini açıkladı Rıza Çalımbay'ın vedası sonrası Beşiktaş'ta rota yabancı teknik adamlara çevrildi. İki teknik direktör konusunda mesafe kaydeden siyah-beyazlı takım için İngiliz basını sözleşme teklifinin detaylarını açıkladı.
25.12.2023 Beşiktaş
Türkiye'nin diri fay haritası güncellendi!  En riskli bölgeler... 7.4 büyüklüğünde deprem beklenen il
Türkiye'nin diri fay haritası güncellendi! En riskli bölgeler... 7.4 büyüklüğünde deprem beklenen il Türkiye'de 45 ilde 5,5 ve üzeri deprem üretebilecek 485 diri fay bulunuyor. Jeolog Prof. Dr. Okan Tüysüz, Türkiye'deki deprem üretebilen faylara ilişkin dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
21.12.2023 Gündem
‘Kalıcı ateşkes için ABD’nin tarihi sorumluluğu var’
‘Kalıcı ateşkes için ABD’nin tarihi sorumluluğu var’ Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ABD Başkanı Joe Biden ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi.
15.12.2023 Gündem
Faruk Koca'dan şoke eden Halil Umut Meler sözleri! Saha komiserinin raporu ortaya çıktı
Faruk Koca'dan şoke eden Halil Umut Meler sözleri! Saha komiserinin raporu ortaya çıktı Faruk Koca'nın Halil Umut Meler'e yumruk attığı skandal olayda saha komiserinin raporu ortaya çıktı. Olayların koridorda da devam ettiği vurgulanırken, Faruk Koca'nın sarf ettiği sözler şok etkisi yarattı.
14.12.2023 Futbol
Güler’den Almanya’ya ‘Eurofighter’ tepkisi
Güler’den Almanya’ya ‘Eurofighter’ tepkisi Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, Türkiye’nin 40 adet yeni Eurofighter savaş uçağı tedarikine Almanya’nın karşı çıkmasına tepki göstererek, “Bir müttefikin ‘Ben size uçak vermiyorum’ demesinin açıklaması olamaz” dedi.
12.12.2023 Gündem
Bakan Güler: Birileri bize taarruz etmeyi aklından geçirirse S-400'ün ne yapacağını görecekler
Bakan Güler: Birileri bize taarruz etmeyi aklından geçirirse S-400'ün ne yapacağını görecekler Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, katıldığı televizyon programında S-400 tartışmalarıyla ilgili net mesajlar verdi. Bakan Güler, milli muharip uçak KAAN'ın uçuş tarihini de açıkladı.
11.12.2023 Gündem
Kurtulmuş'tan Özgür Özel'e yanıt: Bu söz Türkiye'deki gerçeği yansıtmıyor
Kurtulmuş'tan Özgür Özel'e yanıt: Bu söz Türkiye'deki gerçeği yansıtmıyor TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, yeni anayasaya ilişkin mesaj verirken, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in 'Kürtler daha az eşit' sözüne de tepki gösterdi.
30.11.2023 Gündem
Dilan Polat için intihar iddiası! Avukatları acil olarak cezaevine gitti
Dilan Polat için intihar iddiası! Avukatları acil olarak cezaevine gitti Kara para aklama ve vergi kaçırma suçlarından tutuklanan Dilan Polat’ın, aynı soruşturma kapsamında tutuklu olan eşi Engin Polat’a “İntihar etmek istiyorum” dediği öne sürüldü.
25.11.2023 Gündem
Eylül-Kenan Öztürk çifti hakkında yeni iddia: 5 milyon dolarla ABD’ye gittiler
Eylül-Kenan Öztürk çifti hakkında yeni iddia: 5 milyon dolarla ABD’ye gittiler Engin-Dilan Polat çiftinin tutuklanmasının ardından gözler diğer lüks yaşantısını yayınlayan fenomenlere çevrildi.
21.11.2023 Gündem
Dilan Polat soruşturmasında yeni bilgiler: Kasalar boş, paraları nereye taşıdılar?
Dilan Polat soruşturmasında yeni bilgiler: Kasalar boş, paraları nereye taşıdılar? Kara para aklama ve vergi kaçırma suçlarından tutuklanan Dilan ve Engin Polat'a yönelik soruşturma sürerken çok önemli bilgiler ortaya çıktı.
21.11.2023 Gündem
Tijana Boskovic'ten Filenin Sultanları'na övgü! 'Oldukları yeri hak ediyorlar'
Tijana Boskovic'ten Filenin Sultanları'na övgü! 'Oldukları yeri hak ediyorlar' Eczacıbaşı Dynavit'te uzun yıllardır forma giyen Tijana Boskovic suskunluğunu bozdu. Tijana Boskovic, dünya sıralamasında bir numarada bulunan Filenin Sultanları'nı övdü.
14.11.2023 Voleybol
Ahmet Nur Çebi ve Burak Yılmaz görüşmesinden karar çıktı!
Ahmet Nur Çebi ve Burak Yılmaz görüşmesinden karar çıktı! Antalyaspor'a deplasmanda 3-2 mağlup olan Beşiktaş'ta Teknik Sorumlu Burak Yılmaz, Başkan Ahmet Nur Çebi ile bir araya geldi.
6.11.2023 Beşiktaş
Fenerbahçe'de büyük şok! İşte Fred ve Becao'nun kaçıracağı maçlar
Fenerbahçe'de büyük şok! İşte Fred ve Becao'nun kaçıracağı maçlar Fenerbahçe'den yapılan açıklamada Rodrigo Becao’nun Hamstring grubunda tendon kopması ve Fred'in kasık bölgesinde 2. derece yırtık tespit edildiğini açıkladı. İki yıldızın hangi maçlarda forma giyemeyeceği netlik kazandı.
2.11.2023 Fenerbahçe
Almanya, Galatasaray'ı konuştu: Türkler ilk yarıda çılgın bir oyun sergiledi! Desibel vurgusu
Almanya, Galatasaray'ı konuştu: Türkler ilk yarıda çılgın bir oyun sergiledi! Desibel vurgusu UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu 3’üncü hafta maçında Galatasaray, konuk ettiği Almanya temsilcisi Bayern Münih’e 3-1 mağlup oldu. Ancak özellikle sarı-kırmızılı ekibin ilk yarıda oynadığı futbol ve taraftarların 90 dakika boyunca yarattığı atmosfer Almanya'da gündem oldu. İşte detaylar...
25.10.2023 Galatasaray
Rodrigo Becao'dan İsmail Kartal yorumu! 'Prensipleri olan bir teknik adam'
Rodrigo Becao'dan İsmail Kartal yorumu! 'Prensipleri olan bir teknik adam' Fenerbahçe'nin Brezilyalı stoperi Rodrigo Becao, milli arada açıklamalarda bulundu. Tecrübeli savunmacı, İsmail Kartal'la çalışmaktan mutlu olduğunu dile getirdi.
14.10.2023 Fenerbahçe
İş dünyası önemli transferler yaptı
İş dünyası önemli transferler yaptı Türkiye’nin önde gelen şirketleri stratejik birimleri için yönetici pozisyonlara yaptığı atamalarını sürdürdü. Farklı şirketlerdeki yeni pozisyonlara transfer olan yöneticiler olduğu gibi, şirket ve grup bünyesi içinde yönetici transferleri de yapıldı.
9.10.2023 Milliyet Executive
Akkuyu nükleer santrali için hedef 29 Ekim 2024
Akkuyu nükleer santrali için hedef 29 Ekim 2024 Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Akkuyu nükleer santralinin ilk reaktörünün devreye alınması için 29 Ekim 2024’ü hedeflediklerini bildirdi.
6.10.2023 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Ntv ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.