Nuh

Nuh

Son dakika nuh haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan nuh gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan nuh haber sayfamızda...

Nuh

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 2.636 nuh haberi bulunmuştur.
Hande Fırat’ın 'DEVRİAMBER' sergisi açıldı! Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan tebrik mesajı
Hande Fırat’ın 'DEVRİAMBER' sergisi açıldı! Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan tebrik mesajı Hürriyet Gazetesi Ankara Temsilcisi ve CNN Türk Program Yapımcısı Hande Fırat’ın uzun süreli çalışmalarını içeren “DEVRİAMBER” sergisi açıldı. Ankara'nın tarihi mekanlarından Cumhuriyet Müzesi olarak kullanılan İkinci Meclis’teki Sığınak’taki serginin bu akşamki açılışına Cumhurbaşkanı Erdoğan da bir mesaj gönderdi.
25.04.2024 Gündem
Vali yardımcısı 20 dakikada rekor kırdı!
Vali yardımcısı 20 dakikada rekor kırdı! Ardahan Vali Yardımcısı Mustafa Berat Kasımoğlu, 2 bin 550 rakımlı Ilgar Dağı geçidinde 20 dakikada rekor kırdı.
22.04.2024 Gündem
Tanrı Dağları’nın eteklerinde bir vaha: İli
Tanrı Dağları’nın eteklerinde bir vaha: İli Özay Şendir - Fransız Doğu Bilimci Joseph De Guines’in 1756-1758 yılları arasında 3 cilt olarak yayımladığı “Büyük Türk Tarihi” kitabında Türklerin atası olarak Nuh Peygamberin oğlu Yafes’in adını zikreder ve Yafes’in oğullarından birinin adının Türk olduğunu yazar...
20.04.2024 Pazar
‘Sahnede yapılanları yadırgamıyorum’
‘Sahnede yapılanları yadırgamıyorum’ Sahnenin şov işi olduğunu belirten Merve Özbey, “Orada yapılanları pek yadırgamıyorum. Ama her şey dozunda güzel” dedi.
15.04.2024 Cadde
Sahnede çifte bayram
Sahnede çifte bayram Ramazan nedeniyle sahnelere ara veren ünlü isimler, izleyici karşısına çıkarak, çifte bayram yaşattı.
12.04.2024 Cadde
Mearic Suresi Oku: Mearic Suresi Türkçe Okunuşu, Anlamı, Fazileti, Arapça Yazılışı ve Diyanet Meali
Mearic Suresi Oku: Mearic Suresi Türkçe Okunuşu, Anlamı, Fazileti, Arapça Yazılışı ve Diyanet Meali Mearic suresi, Kur’an-ı Kerim’in 70. suresidir. Sure toplam 44 ayetten oluşmaktadır. Mearic suresinin Mekke döneminde indirildiğine inanılmaktadır. Mearic suresi, Hakka suresinden sonra, Nuh suresinden önce gelmektedir. Surenin 3.ayetinde geçen “el- mearic” kelimesi surenin adını vermiştir. “Arece” kökünden gelen kelime yükselme basamakları anlamı da taşımaktadır. Mearic, yükselme dereceleri, yükseklik, merdivenler ve çıkılan yer anlamlarına gelmektedir. Mushaftaki sıralamada yetmişinci, iniş sırasına göre yetmiş dokuzuncu suredir. Mearic suresini zikreden kişiler için fazileti ise kıyamete dair korkularından uzaklaşacağına inanılır. Mearic Suresi Türkçe okunuşu, anlamı, fazileti, Arapça yazılışı ve diyanet meali ile ilgili detaylı bilgilere içeriğimizden ulaşabilirsiniz.
4.04.2024 Sureler
Sad Suresi Okunuşu, Türkçe Anlamı, Fazileti ve Diyanet Meali
Sad Suresi Okunuşu, Türkçe Anlamı, Fazileti ve Diyanet Meali Sad suresi, Kur’an-ı Kerim’in 38. suresidir. Sure toplam 88 ayetten oluşur. Sad suresi Mekke’de inmiştir. Mushaftaki sıralamada otuz sekizinci, iniş sırasına göre de otuz sekizinci olmaktadır. Sure adını 1. ayetteki “Sad” harfinden almıştır. Surede Hz. Davud’un kıssalarına yer verildiğinden dolayı Davud suresi olarak da bilinmektedir. Sad Suresi okunuşu, Türkçe anlamı, fazileti ve diyanet meali ile ilgili detaylı bilgilere içeriğimizden ulaşabilirsiniz.
4.04.2024 Sureler
Furkan Suresi Oku: Furkan Suresi Türkçe Okunuşu, Anlamı, Tefsiri, Diyanet Meali
Furkan Suresi Oku: Furkan Suresi Türkçe Okunuşu, Anlamı, Tefsiri, Diyanet Meali Furkan suresi, Kur’an-ı Kerim’in 25.suresidir. Sure toplam 77 ayetten oluşmaktadır.
4.04.2024 Sureler
Zariyat Suresi Oku: Zariyat Suresi Türkçe Okunuşu, Anlamı, Arapça Yazılışı ve Diyanet Meali
Zariyat Suresi Oku: Zariyat Suresi Türkçe Okunuşu, Anlamı, Arapça Yazılışı ve Diyanet Meali Mekke döneminde inen Zariyat Suresi Kur'an-ı Kerim'in 51. suresidir. Toplamda 60 ayetten oluşur. Sure adını ilk ayette geçen “ez-zâriyât” kelimesinden alır. Türkçe esip savuran rüzgârlar anlamına gelir. Surede genel hatlarıyla Allah’a inananların durumundan, İbrahim ve Musa Peygamberler'den, Ad ve Semud kavimlerinden, Nuh Peygamber'in kavminden ve zalimlerden bahsedilir. Zariyat Suresi Türkçe okunuşu, anlamı, Arapça yazılışı ve diyanet meali ile ilgili detaylı bilgilere içeriğimizden ulaşabilirsiniz.
4.04.2024 Sureler
Necm Suresi Oku: Necm Suresi Türkçe Okunuşu, Anlamı, Tefsiri, Arapça Yazılışı, Diyanet Meali
Necm Suresi Oku: Necm Suresi Türkçe Okunuşu, Anlamı, Tefsiri, Arapça Yazılışı, Diyanet Meali Necm suresi, Kur’an-ı Kerim’in 53. suresidir. Sure toplam 62 ayetten oluşur.
4.04.2024 Sureler
Dualar, Sureler ve Anlamları: Her Gün Okunacak Dualar Ve Sureler... Arapça okunuşu ve Türkçe anlamı...
Dualar, Sureler ve Anlamları: Her Gün Okunacak Dualar Ve Sureler... Arapça okunuşu ve Türkçe anlamı... Her gün okunacak duaların başında namazlarda okunması farz olan Fatiha Suresi geliyor. Fatiha Suresi İslam itikadını ve imanın şartlarını özetler niteliktedir. Sizin için her gün okunacak dualar ve sureleri anlamları ile birlikte derledik.
4.04.2024 Dini Bilgiler
MHP lideri Bahçeli'den Nevruz mesajı
MHP lideri Bahçeli'den Nevruz mesajı 21 Mart Nevruz Bayramı dolayısıyla bir mesaj paylaşan MHP lideri Bahçeli, "Asırlar geçse bile bu çok önemli tarihsel ve kültürel miras Türklüğün vicdanında özenle korunmuş, özüyle ve özgüvenle yaşatılmıştır. Bu yüzden Nevruz; yeniden doğuşun, dirilişin, uyanışın, huzur ve esenliğin kutlu mesajıdır." dedi.
20.03.2024 Gündem
Memleketiniz adını nereden alıyor? Her şehrin farklı hikayesi var
Memleketiniz adını nereden alıyor? Her şehrin farklı hikayesi var Türkiye’de toplamda 81 il bulunuyor. Her biri farklı güzelliklere ve tarihi dokulara sahip olan bu şehirlerin isimlerinin de köklü bir geçmişi var. Peki memleketiniz adını nereden alıyor diye hiç düşündünüz mü? İşte yanıtı…
18.03.2024 Bilgi Rehberi
Eminevim 2024’te 150 bin yeni müşteri hedefliyor
Eminevim 2024’te 150 bin yeni müşteri hedefliyor Tasarruf finansman sektörünün lideri Eminevim “Elbirliğiyle Gelecek Emin Ellerde” teması ve ülke çapındaki 119 şubesinde görev yapan yöneticileriyle İstanbul’da gerçekleştirilen strateji toplantısında 2024 hedeflerini masaya yatırdı.
22.03.2024 Advertorial
Motosiklet kazasında ölen Nuh'un annesi: Sadece 1 gün gözaltında kaldı
Motosiklet kazasında ölen Nuh'un annesi: Sadece 1 gün gözaltında kaldı Kayseri’de, motosikletli oğlu Nuh Balkaya'nın (22) öldüğü kazada asli kusurlu bulunan kamyonet sürücüsü Sait O.'nun (50) tutuksuz yargılanmasına tepki gösteren Sergül Balkaya (48), 231 gündür adalet aradığını belirterek, "Yavrum toprakta yatıyor, o adam geziyor" dedi.
12.03.2024 Gündem
Emre Altuğ'dan aşka yeşil ışık!
Emre Altuğ'dan aşka yeşil ışık! Emre Altuğ geçtiğimiz akşam Nuh'un Gemisi Deluxe Hotel'de sahne aldı. Altuğ sahne öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtladı.Ünlü isim, "Kalbiniz boş mu?" sorusuna dikkat çeken bir yanıt verdi.
11.03.2024 Cadde
Vali açıkladı: İlimizde herhangi bir terörist unsur kalmadı
Vali açıkladı: İlimizde herhangi bir terörist unsur kalmadı Tunceli Valisi Bülent Tekbıyıkoğlu başkanlığında İl Jandarma komutanı Tümgeneral Nuh Köroğlu ile İl Emniyet Müdürü Hakan Duman’ın katılımıyla İl Güvenlik Toplantısı gerçekleştirildi.
7.03.2024 Gündem
GEBKİM OSB istihdamını artırmayı hedefliyor
GEBKİM OSB istihdamını artırmayı hedefliyor Kocaeli Üniversitesi ev sahipliğinde, Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi koordinasyonunda, Kocaeli Valiliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi desteği ile düzenlenen Marmara Kariyer Fuarı (MARMARAKAF), iş dünyası ve gençleri bir araya getirdi.
5.03.2024 Kobi
‘Evlilik güzel ilerliyor’
‘Evlilik güzel ilerliyor’ Tuğçe Kandemir, KKTC’deki Nuh’un Gemisi Deluxe Hotel’de sahne aldı.
19.02.2024 Cadde
Hatay'da ağır hasar alan ve yıkılan binalarda etriye demiri eksikliği
Hatay'da ağır hasar alan ve yıkılan binalarda etriye demiri eksikliği Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat depremleri sonrası 6 kişilik inşaat mühendisliği ekibi Hatay'da ağır hasar alan ve yıkılan binalarda incelemelerde bulundu. İnşaat mühendisi akademisyenler, yaklaşık 2 aylık çalışmaların ardından hazırladıkları 111 sayfalık raporu TÜBİTAK'a sundu.
17.02.2024 Gündem
"Elmacı Dede" bu kez de Adana'nın Kozan ilçesindeki askerlere elma getirdi
"Elmacı Dede" bu kez de Adana'nın Kozan ilçesindeki askerlere elma getirdi Denizli'den sınır hattındaki Mehmetçik için kilometrelerce yol giden 74 yaşındaki Muhammet Yılmaz, Kozan İlçe Jandarma Komutanlığında görev yapan askerlere elma getirdi.
16.02.2024 Yaşam
Memleket dertlerine ‘yakıcı’ bir çözüm!
Memleket dertlerine ‘yakıcı’ bir çözüm! “Ne olacak memleketin hâli?” sorusuna Süreyyya Evren’in distopik romanında farklı bir cevap var: “Memleketi bir gecede toptan yakalım, başka bir coğrafyaya taşıyalım”. Muhalifler ise “Kundakçılara izin vermeyin” diyor.
11.02.2024 Kültür Sanat
Ankara'da katliam gibi kaza! Çok sayıda ölü ve yaralılar var
Ankara'da katliam gibi kaza! Çok sayıda ölü ve yaralılar var Ankara’nın Nallıhan ilçesinde iki otomobilin kafa kafaya çarpıştığı kazada 4 kişi öldü, 2 kişi yaralandı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.
8.02.2024 Haberler
Son dakika... Ankara'da katliam gibi kaza! Çok sayıda ölü ve yaralılar var
Son dakika... Ankara'da katliam gibi kaza! Çok sayıda ölü ve yaralılar var Ankara’nın Nallıhan ilçesinde iki otomobilin kafa kafaya çarpıştığı kazada 4 kişi öldü, 2 kişi yaralandı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.
8.02.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Nuh ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.