Nükleer Tesis

Nükleer Tesis

Son dakika nükleer tesis haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan nükleer tesis gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan nükleer tesis haber sayfamızda...

Nükleer Tesis

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 746 nükleer tesis haberi bulunmuştur.
Bakan Bayraktar: Günlük 30 bin varil ham petrol üretim seviyesine ulaştık
Bakan Bayraktar: Günlük 30 bin varil ham petrol üretim seviyesine ulaştık Bakan Bayraktar "Günlük yaklaşık 30 bin varil ham petrol üretim seviyesine ulaştık" açıklamasında bulundu. Bakan Bayraktar, Aile ve Gençlik Fonu düzenlemesi ile petrol, doğal gaz ve madenlerden sağlanacak gelirleri gençlerin hayallerini gerçekleştirmelerinde kullanacaklarını açıkladı.
13.12.2023 Ekonomi
Enerji Bakanı açıkladı! Sakarya Gaz Sahası'nda üretim 4 milyon metreküpe ulaştı
Enerji Bakanı açıkladı! Sakarya Gaz Sahası'nda üretim 4 milyon metreküpe ulaştı Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, "Sakarya Gaz Sahasından hali hazırda günlük yaklaşık 4 milyon metreküp üretime ulaştık. Bu üretim 1,5 milyon hanenin doğal gaz ihtiyacını karşılamaktadır" dedi.
17.11.2023 Ekonomi
Türkiye oyun kurucu rolünü üstlendi: Bir tarafta F-16'lar diğer tarafta enerji
Türkiye oyun kurucu rolünü üstlendi: Bir tarafta F-16'lar diğer tarafta enerji ABD ve Çin arasındaki rekabet devam ederken NATO üyesi olan Türkiye, Pekin ile nükleer santral konusunda sona yakın. Dünya gündeminde manşetten görülen gelişme hakkında iki ülkenin yakınlaşmasının ABD ile olan ilişkilere nasıl etki edeceği yazıldı.
16.09.2023 Dünya
Bakan Dönmez: Ücretsiz doğal gazla vatandaşımıza 40 milyar lira katkı sağlamış olacağız
Bakan Dönmez: Ücretsiz doğal gazla vatandaşımıza 40 milyar lira katkı sağlamış olacağız Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, "Ücretsiz doğal gaz yaklaşık 40 milyar lira. Vergiler dahil 1 yıl boyunca yaklaşık 40 milyar lira bir katkı vatandaşımıza sağlamış olacağız" dedi.
11.05.2023 Ekonomi
Bakan Nebati'den emeklilere refah payı açıklaması: Üzerinde çalışıyoruz
Bakan Nebati'den emeklilere refah payı açıklaması: Üzerinde çalışıyoruz Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, Kayseri İş Dünyası buluşmasında önemli açıklamalarda bulundu.
30.04.2023 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan gençlere Akkuyu mesajı: Makûs talihi değiştirdik
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan gençlere Akkuyu mesajı: Makûs talihi değiştirdik Akkuyu Nükleer Güç Santrali’ne nükleer yakıt gelmesinin ardından gençlere seslenen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Siz bizim göz bebeğimizsiniz, umudumuzsunuz. Sizi seviyoruz, size güveniyoruz, sizi aydınlık yarınlarımızın mimarları olarak görüyoruz." dedi.
28.04.2023 Gündem
‘Nükleer güç ligine çıktık’
‘Nükleer güç ligine çıktık’ Akkuyu Nükleer Santrali’ndeki törene Erdoğan ve Putin canlı bağlantıyla katıldı, Erdoğan,  “Ülkemiz 60 senelik gecikmeyle de olsa nükleer güç ligine yükseldi” dedi.
28.04.2023 Gündem
Akkuyu NGS devrede! Bakan Dönmez 3. santral için Trakya'yı işaret etti
Akkuyu NGS devrede! Bakan Dönmez 3. santral için Trakya'yı işaret etti Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Akkuyu NGS töreni ardından CNN TÜRK ekranlarında açıklamalarda bulundu.
27.04.2023 Haberler
Akkuyu NGS devrede! Bakan Dönmez 3. santral için Trakya'yı işaret etti
Akkuyu NGS devrede! Bakan Dönmez 3. santral için Trakya'yı işaret etti Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Akkuyu NGS töreni ardından CNN TÜRK ekranlarında açıklamalarda bulundu. Bakan Dönmez sonraki nükleer santraller için Sinop ve Trakya'yı işaret etti.
27.04.2023 Gündem
Bakan Dönmez, Akkuyu'dan elektrik üretimi için tarih verdi
Bakan Dönmez, Akkuyu'dan elektrik üretimi için tarih verdi Akkuyu Nükleer Güç Santrali'nin ilk ünitesi bugün açıldı. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Akkuyu Nükleer Güç Santrali'nden elektrik üretimi tarihini açıkladı.
27.04.2023 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Nükleer güç sahibi ülkeler ligindeyiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Nükleer güç sahibi ülkeler ligindeyiz Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Rus lider Putin, Akkuyu Nükleer Güç Santrali İlk Nükleer Yakıt Getirme Töreni'ne canlı bağlantı ile katıldı. Törende Erdoğan ve Putin önemli mesajlar verdi.
27.04.2023 Haberler
Bakan Dönmez: Dünyada bu kadar hızlı ilerleyen bir proje olacağını düşünmüyorum
Bakan Dönmez: Dünyada bu kadar hızlı ilerleyen bir proje olacağını düşünmüyorum Akkuyu Nükleer Güç Santrali'nin ilk ünitesi bugün açılıyor. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, dev proje için, "Dünyada bu kadar hızlı ilerleyen bir proje olacağını tahmin etmiyorum" ifadelerini kullandı.
27.04.2023 Haberler
Türkiye nükleer çağa adım attı! Erdoğan ve Putin'den Akkuyu NGS mesajları
Türkiye nükleer çağa adım attı! Erdoğan ve Putin'den Akkuyu NGS mesajları Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Rus lider Putin, Akkuyu Nükleer Güç Santrali İlk Nükleer Yakıt Getirme Töreni'ne canlı bağlantı ile katıldı. Törende Erdoğan ve Putin önemli mesajlar verdi.
27.04.2023 Ekonomi
Akkuyu Nükleer Güç Santrali'nde tarihi gün! Albayrak: 70 yıllık hayal
Akkuyu Nükleer Güç Santrali'nde tarihi gün! Albayrak: 70 yıllık hayal İlk ünitenin devreye alınması için geri sayımın başladığı projede, taze nükleer yakıtın tesise gelmesiyle santral "nükleer tesis" statüsü kazandı ve projede kritik bir aşama daha tamamlandı. Eski Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak santral için '70 yıllık hayal' ifadelerini kullanmıştı.
27.04.2023 Ekonomi
Akkuyu NGS'ye ilk yakıt teslim ediliyor! Bakan Dönmez CNN Türk'te detayları açıkladı
Akkuyu NGS'ye ilk yakıt teslim ediliyor! Bakan Dönmez CNN Türk'te detayları açıkladı Bakan Fatih Dönmez Akkuyu Nükleer Santrali'nden CNN Türk canlı yayınında önemli açıklamalarda bulundu.
26.04.2023 Haberler
Akkuyu NGS'ye ilk yakıt teslim ediliyor! Bakan Dönmez CNN Türk'te detayları açıkladı
Akkuyu NGS'ye ilk yakıt teslim ediliyor! Bakan Dönmez CNN Türk'te detayları açıkladı Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakan Fatih Dönmez Akkuyu Nükleer Santrali'nden CNN Türk canlı yayına bağlanarak ilk yakıt teslimine dair detayları paylaştı.
26.04.2023 Gündem
Bakan Nebati açıkladı: İlk elektrik üretiminin 2024 yılında yapılmasını hedefliyoruz
Bakan Nebati açıkladı: İlk elektrik üretiminin 2024 yılında yapılmasını hedefliyoruz Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, 27 Nisan 2023 tarihinde ilk nükleer yakıtın güç santraline gelmesiyle Akkuyu Nükleer Santrali'nin 'nükleer tesis statüsü' kazanacağını belirterek, "Santralin ilk ünitesi 2023 yılı içinde, diğer 3 türbin ise 2026 yılına kadar birer yıl arayla devreye alınacaktır. Akkuyu Nükleer’den ilk elektrik üretiminin 2024 yılında yapılmasını hedefliyoruz" dedi.
19.04.2023 Ekonomi
Bakan Karaismailoğlu sanayicilerle toplantı yaptı
Bakan Karaismailoğlu sanayicilerle toplantı yaptı Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Antakya’daki programlarının ardından İskenderun ilçesine geçerek ilk olarak Organize Sanayi Bölgesi’ndeki sanayicilerle toplantı yaptı. Bakan Karaismailoğlu’na Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez de eşlik etti.
1.04.2023 Ekonomi
Miçotakis'in Ankara planı! Atina-Lefkoşa hattında Türkiye anlaşmazlığı iddiası
Miçotakis'in Ankara planı! Atina-Lefkoşa hattında Türkiye anlaşmazlığı iddiası Yunanistan hükümeti ve Güney Kıbrıs Rum Yönetimi arasında Türkiye nedeniyle yaşandığı öne sürülen anlaşmazlık, Rum medyasında gündem oldu.
31.03.2023 Dünya
Baf'ta skandal! Türk bayrağını kaldırdılar
Baf'ta skandal! Türk bayrağını kaldırdılar KKTC lideri Tatar'ın Londra'da önünü kesen Rum fanatikler 'Türklere ve Tatar'a ölüm' sloganları attı, skandalı Akdeniz kıyısındaki bir sahil ilçesinde yaşananlar izledi.
30.03.2023 Dünya
‘Pazartesi Togg’u teslim alacağım’
‘Pazartesi Togg’u teslim alacağım’ Üretilecek ilk Togg’a talip olduğunu daha önce açıklayan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Pazartesi günü aracımızı teslim alacağız” dedi. Erdoğan, nisandan itibaren elektrikte tüm abone gruplarında yüzde 15 indirim olacağını da açıkladı.
30.03.2023 Ekonomi
Bakan Dönmez duyurdu: TTK'ya 1000 madenci alınacak
Bakan Dönmez duyurdu: TTK'ya 1000 madenci alınacak T.C. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Twitter hesabından yaptığı açıklamada TTK'ya 1000 madenci alınacağını duyurdu.
29.03.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan elektrik ve doğal gazda indirim müjdesi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan elektrik ve doğal gazda indirim müjdesi Partisinin TBMM Grup Toplantısı'nda konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, elektrik ve doğal gazda indirim müjdesini duyurdu. Erdoğan, 3 dönem kuralını işaret ederek, kabineye ilişkin de dikkat çeken mesajlar verdi.
29.03.2023 Haberler
Erdoğan'dan asgari ücret açıklaması
Erdoğan'dan asgari ücret açıklaması Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, temmuzda asgari ücrete ara zam olacağını söyledi.
29.03.2023 Haberler
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan asgari ücret açıklaması
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan asgari ücret açıklaması Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Temmuz ayında asgari ücrette artış yapılacak mı? sorusuna cevap verdi.
29.03.2023 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Nükleer Tesis ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.