Nur Sürer

Nur Sürer

Son dakika Nur Sürer haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Nur Sürer gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Nur Sürer haber sayfamızda...

Nur Sürer

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 400 nur sürer haberi bulunmuştur.
Çiçek Arif’e son veda
Çiçek Arif’e son veda ‘Çiçek Arif’ diye bilinen Arif Keskiner için dün Cemal Reşit Rey Konser Salonu’nda veda töreni düzenlendi.
15.03.2024 Cadde
Ünlü yapımcı Arif Keskiner son yolculuğuna uğurlandı!
Ünlü yapımcı Arif Keskiner son yolculuğuna uğurlandı! 'Yeşilçam'ın Ağabeyi' olarak tanınan ünlü yapımcı Arif Keskiner (86) için Cemal Reşit Rey Konser Salonu'nda tören düzenlendi. Keskiner, veda töreninin ardından Teşvikiye Camii’nde kılınan cenaze namazı sonrası Demirciköy Mezarlığı’nda toprağa verildi. Kadir İnanır, cenaze boyunca tabutun başında ayrılmadı.
14.03.2024 Cadde
Genç kadınlara umut oldular
Genç kadınlara umut oldular ‘Geleceğin Güçlü Kadınları’ projesi bu yıl depremzede kız çocukları için düzenlendi. Sekiz güçlü kadından ilham alınarak hazırlanan tasarımlardan elde edilen yaklaşık 1 milyon lira, TOG burs fonuna aktarıldı.
10.03.2024 Cadde
Yeşilçam'ın usta oyuncusu Sevda Ferdağ son yolculuğuna uğurlandı
Yeşilçam'ın usta oyuncusu Sevda Ferdağ son yolculuğuna uğurlandı Asıl adı Lütfiye Dumrul olan, 'Ağır Roman', 'Kapıcılar Kralı' ve 'Serseri Kabadayı' gibi yapımlarda yer almış usta oyuncu Seva Ferdağ, 17 Şubat'ta uzun süredir mücadele ettiği hastalığa yenik düşerek hayatını kaybetti. Ferdağ, dün Zincirlikuyu Cami’nde kılınan cenaze namazı sonrası Kuruçeşme Mezarlığı’nda toprağa verildi.
19.02.2024 Cadde
Usta oyuncu Nur Sürer'in acı günü
Usta oyuncu Nur Sürer'in acı günü Son olarak 'Aile' dizisinde 'Hülya Soykan' karakterine hayat veren Nur Sürer'in kardeşi Süleyman Sürer hayatını kaybetti.
8.02.2024 Cadde
2023'e damga vuranlar
2023'e damga vuranlar Evlenenler, boşananlar, sürpriz birliktelikler, sonu hapishanede biten ‘fenomen hayatlar’, polemikler ve kaybettiklerimiz...
27.12.2023 Cadde
'Yılmaz Güney'le ilgili konuşmak kimsenin haddi değil!'
'Yılmaz Güney'le ilgili konuşmak kimsenin haddi değil!' 9 Eylül 1984 tarihinde vefat eden oyuncu, senarist ve yönetmen Yılmaz Güney, son günlerde Kanal D dizisi 'Dilek Taşı' ile gündemde. Türk sinemasının usta isimlerinden Nur Sürer, geçtiğimiz günlerde Farah Zeynep Abdullah’ın, Yılmaz Güney hakkındaki sözlerine sert tepki gösterdi.
10.10.2023 Cadde
Ankara’nın Onur Ödülleri açıklandı
Ankara’nın Onur Ödülleri açıklandı Dünya Kitle İletişimi Araştırma Vakfı tarafından 2-10 Kasım tarihleri arasında düzenlenecek 34. Ankara Film Festivali’nin Onur Ödülleri açıklandı.
10.10.2023 Kültür Sanat
Nur Sürer ateş püskürdü
Nur Sürer ateş püskürdü Nur Sürer, Nişantaşı’nda bir pasajdan çıkarken objektiflere yansıdı.
10.10.2023 Cadde
Safa Önal’a vefa
Safa Önal’a vefa Yazdığı 395 senaryosuyla Guinness Rekorlar Kitabı’na giren usta kalem Safa Önal, dün Teşvikiye Camii’nde son yolculuğuna uğurlandı.
2.08.2023 Cadde
Senarist Safa Önal son yolculuğuna uğurlandı
Senarist Safa Önal son yolculuğuna uğurlandı 92 yaşında hayatını kaybeden senarist Safa Önal Teşvikiye Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı. Cenaze töreninde taziyeleri oğlu Umut Önal kabul etti. Safa Önal'ın cenazesi Feriköy Mezarlığı'nda toprağa verildi.
1.08.2023 Haberler
Senarist Safa Önal'ı sinemanın devleri uğurladı! 'Onunla birlikte anılarım da gitti'
Senarist Safa Önal'ı sinemanın devleri uğurladı! 'Onunla birlikte anılarım da gitti' Filme çekilmiş 395 senaryosuyla Guinness Rekorlar Kitabı'na giren, Türk Sineması'nın önemli filmlerinde imzası bulunan senarist ve yönetmen Safa Önal (92) için Teşvikiye Camii'nde cenaze töreni düzenlendi. Duayen senaristin cenaze töreninde, sevenleri ile kariyerlerinde önemli katkısı bulunan sinemanın dev isimlerinden Türkan Şoray, Hülya Koçyiğit gibi Yeşilçam'ın ünlü isimleri yer aldı.
2.08.2023 Cadde
Pelin Esmer’e Eurimages desteği
Pelin Esmer’e Eurimages desteği Senaristliğini ve yönetmenliğini Pelin Esmer’in, yapımını Sinefilm ve Rosa Film’in üstlendiği “O da Bir Şey Mi”, Avrupa Konseyi’nin Eurimages Ortak Yapım Desteği’ne layık görüldü.
6.07.2023 Kültür Sanat
Gülseren Budayıcıoğlu'ndan 'Camdaki Kız' ekibiyle paylaşım
Gülseren Budayıcıoğlu'ndan 'Camdaki Kız' ekibiyle paylaşım Gülseren Buğdaycıoğlu, aynı adlı eserinden uyarlanan, yapımını OGM Pictures’ın üstlendiği, Kanal D'nin üç sezondur reyting rekorları kıran ve 82’nci bölümü ile final yapmaya hazırlanan dizisi 'Camdaki Kız'ın veda yemeğinden kareleri Instagram hesabından yayınladı.
1.06.2023 Cadde
'Camdaki Kız' ekibi final yemeğinde bir araya geldi
'Camdaki Kız' ekibi final yemeğinde bir araya geldi Kanal D’nin; başrolünde Burcu Biricik'in yer aldığı, yapımını OGM Pictures’ın üstlendiği, üç sezondur reyting rekorları kıran dizisi 'Camdaki Kız', 82’nci bölümü ile final yapmaya hazırlanıyor.
23.05.2023 Cadde
Enis Arıkan'ın annesi Selma Arıkan: Beni bu yüzükle mezara gömsünler
Enis Arıkan'ın annesi Selma Arıkan: Beni bu yüzükle mezara gömsünler Kanal D'nin büyük bir ilgiyle izlenen 'Camdaki Kız' dizisinin 'Muzo'su Enis Arıkan, annesi Selma Arıkan ile yüzü olduğu markanın Anneler Günü'ne özel davetine katıldı. Basın mensuplarının, ''Hiç unutamadığınız bir Anneler Günü hediyeniz var mı?'' sorusu üzerine Selma Arıkan, oğlunun kendisine aldığı yüzüğün hikayesinden bahsetti.
12.05.2023 Cadde
‘Kendimi bildim bileli ruhum uçmaktan yana’
‘Kendimi bildim bileli ruhum uçmaktan yana’ “Uçurtmayı Vurmasınlar” aradan geçen zamana rağmen etkisini yitirmedi. Kitabın yazarı Feride Çiçekoğlu bu etkinin nedeni için “Yaşanmadan yazılabilir miydi? Galiba yazılamazdı” diyor.
15.03.2023 Kültür Sanat
'Camda Kız'ın Türkan'ı Hivda Zizan Alp: O gitti, ben geldim!
'Camda Kız'ın Türkan'ı Hivda Zizan Alp: O gitti, ben geldim! Kanal D'nin reyting rekortmeni dizisi Camdaki Kız'da 'Türkan' karakterine hayat veren Hivda Zizan Alp, önceki gün Nişantaşı'nda görüntülendi. Muhabirler ile sohbet eden oyuncu, Türkan karakteri ve Camdaki Kız'ın başarısına ilişkin açıklamalarda bulundu.
13.03.2023 Cadde
Serenay Sarıkaya'nın tarzının bedeli ortaya çıktı
Serenay Sarıkaya'nın tarzının bedeli ortaya çıktı Uzun süredir ekranlardan uzak kalan Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya, ekrana birlikte dönüş yaptı. Amerikan yapımı 'The Sopranos' dizisinden uyarlanan 'Aile' ile ekranlara dönen ikili dikkatleri üzerine çekti. Serenay Sarıkaya'nın ilk bölümde giydiği elbisenin fiyatı ise sosyal medyayı salladı.
9.03.2023 Cadde
Şişli ‘Fato’sunu unutmadı
Şişli ‘Fato’sunu unutmadı Geçen yıl aramızdan ayrılan sinema sanatçısı Fatma Girik, önceki akşam Şişli Belediyesi Nâzım Hikmet Kültür ve Sanat Evi’nde anıldı. Sanatçının ölümünün birinci yıl dönümünde, 24 Ocak’ta düzenlenen anmaya Girik’in arkadaşları, dostları ve sevenleri katıldı.
26.01.2023 Kültür Sanat
Şişli, ‘Fato’sunu unutmadı
Şişli, ‘Fato’sunu unutmadı Şişli Belediyesi bir dönem belediye başkanlığını yürüten Fatma Girik’i ölümünün birinci yıl dönümünde andı.
28.01.2023 Cadde
Fatma Girik vefatının 1’inci yıl dönümünde anıldı
Fatma Girik vefatının 1’inci yıl dönümünde anıldı Sinema Sanatçısı ve eski Şişli Belediye Başkanı Fatma Girik ölümünün 1’inci yıl dönümünde, sevenleri ve sanatçı arkadaşları tarafından Şişli Belediyesi Nâzım Hikmet Kültür ve Sanat Evi’nde anıldı. Girik’in sinema hayatına dair çeşitli hikâyelerinin anlatıldığı törene sinema ve tiyatro arkadaşları; Müjdat Gezen, Halil Ergün, Nur Sürer, Gül Sunal, Engin Çağlar, Çiğdem Tunç, Meral Orhonsay katıldı.
24.01.2023 Kültür Sanat
Fatma Girik ölümünün birimci yıl dönümünde, sevenleri ve dostları tarafından anıldı
Fatma Girik ölümünün birimci yıl dönümünde, sevenleri ve dostları tarafından anıldı Ölümünün 1'inci yıl dönümünde Fatma Girik, bir dönem belediye başkanlığı yaptığı Şişli'de anıldı
24.01.2023 Magazin
Fatma Girik anılıyor
Fatma Girik anılıyor 24 Ocak 2022’de kaybettiğimiz, sinemamızın dört yapraklı yoncasının mavi gözlüsü, gönüllerimizin Fato’su Fatma Girik, aramızdan ayrılışının birinci yıl dönümünde, 1989-1994 yılları arasında başkanlık görevini yürüttüğü Şişli’de anılacak.
23.01.2023 Kültür Sanat
'Camdaki Kız'da Hayri, Nalan'ın odasında Sedat'a yakalandı!
'Camdaki Kız'da Hayri, Nalan'ın odasında Sedat'a yakalandı! Kanal D’nin sevilen dizisi 'Camdaki Kız'ın 12 Ocak'ta yayınlanan 64’üncü bölümü, heyecan dolu anlarıyla perşembe akşamına damgasını vurdu. Nalan, Feride’nin öldüğüne inanmakta zorlanır ve şokun etkisindedir. Hayri, Nalan’dan istediği cevapları alamadıkça sınırları zorlar. Nalan ise Hayri'yle ne konuşmak ne de görüşmek ister. Bu durumu hırs haline getiren Hayri, Nalan'ı görebilmek için konağa gizlice girer! Camdaki Kız'ın 64'üncü bölümünün ardından yeni bölüm tanıtımı da yayınlandı.
14.01.2023 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Nur Sürer ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.