Son dakika... FETÖ'nün Akıncı Üssü davasında gerekçeli karar açıklandı
Son dakika... FETÖ'nün Akıncı Üssü davasında gerekçeli karar açıklandı Gelen son dakika haberine göre; 15 Temmuz darbe girişimin merkez üssü olan Akıncı Üssü davasında 475 sanık hakkında verilen hükmün gerekçesi açıklandı. Gerekçeli kararda, darbe girişimini yöneten Kemal Batmaz'ın Hava Kuvvetleri, Nurettin Oruç'un Jandarma, Hakan Çiçek'in Deniz Kuvvetleri, Adil Öksüz'ün ise TSK imamı olduğu belirtildi. Kararda darbe girişiminin, elebaşı Gülen ve yanındaki sözde tepe yöneticileriyle anlık iletişim halinde olan Akıncı Üssündeki sivil imamların talimatıyla gerçekleştiği vurgulandı.
12.07.2021 Gündem
FETÖ, ihanete böyle hazırlandı: İstanbul'daki darbeye hazırlık toplantıları
FETÖ, ihanete böyle hazırlandı: İstanbul'daki darbeye hazırlık toplantıları Fetullahçı Terör Örgütü  (FETÖ) elebaşı Fetullah Gülen'in talimatının ardından İstanbul'da işgal edilecek  yerler ve buralara gidecek askerlerden sorumlu olan darbeci rütbelilerin  görevleri, üst düzey FETÖ'cü askerlerin katıldığı 3 farklı darbeye hazırlık  toplantısıyla planlandı.
20.04.2019 Gündem
FETÖ’nün jandarmadaki bir numarası deşifre oldu
FETÖ’nün jandarmadaki bir numarası deşifre oldu Burhan kod adlı itirafçı 16 Temmuz’da Akıncı Üssü’nde gözaltına alınan, ifadesinde hayvan belgeseli çekmek için üste bulunduğunu söyleyen Nurettin Oruç’un FETÖ’nün Jandarma imamı olduğunu söyledi.
21.07.2017 Gündem