Nurullah

Nurullah

Son dakika nurullah haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan nurullah gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan nurullah haber sayfamızda...

Nurullah

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 3.188 nurullah haberi bulunmuştur.
Babası gibi kardeşini tarlada öldürdü! Şok eden savunma
Babası gibi kardeşini tarlada öldürdü! Şok eden savunma Bursa’da kardeşi Şaban Kurt'u (55) borç meselesi nedeniyle av tüfeği ile tarlada vurarak öldüren Selami Kurt (61), ilk duruşmada, "Elinde tüfek vardı. Silahı bana doğrultunca yanımda bulundurduğum av tüfeği ile ona ateş ettim. Kendisi yaralı halde şeftali bahçesinin arasına girip, kayboldu. Muhtarı arayıp, 'Şaban'ı vurdum. Beni jandarmaya teslim et' dedim. Şaban'ı öldürerek cinayet işlediğimi burada öğrendim, hakim bey" dedi.
20.03.2024 Gündem
Erol Güney’i hatırlamak
Erol Güney’i hatırlamak Erol Güney’in “Erol Güney’in Ke(n)disi” adlı kitabını Everest yeniden yayımlandı.
19.03.2024 Kültür Sanat
Ata’nın gelişi kutlandı
Ata’nın gelişi kutlandı Kırmızı-beyaza bürünmüş onlarca gemi Atatürk’ün, Marmaris’e gelişinin 89’uncu yıl dönümünü sirenler eşliğinde gerçekleşen geçitle kutladı.
24.02.2024 Ege
Oğlu öldürülen engelli baba: Sesiyle avunuyordum, şimdi sesi de yok
Oğlu öldürülen engelli baba: Sesiyle avunuyordum, şimdi sesi de yok Ankara’nın Sincan ilçesinde sınıf arkadaşı Nurullah D. (17) tarafından bıçaklanarak öldürülen Hüseyin Ünal'ın (17) görme engelli babası İlhami Ünal (58), "Çocuğum doğdu görmedim ama sesiyle avunuyordum. Şimdi sesi de yok cismi de yok; hiçbir şey yok" dedi.
20.02.2024 Gündem
Meteoroloji ve AFAD uyarmıştı! Marmaris’te şiddetli lodos
Meteoroloji ve AFAD uyarmıştı! Marmaris’te şiddetli lodos Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğü ve AFAD uyarılarınca Muğla’da turuncu kodlu fırtına uyarısı yapıldı. Marmaris'te şiddetli lodos etkisini gösterirken, denizciler teknelerini sağlama almak için gün içinde kontrollerini yaptı.
12.02.2024 Gündem
MHP'de 55 belediye başkan adayı daha belli oldu
MHP'de 55 belediye başkan adayı daha belli oldu Milliyetçi Hareket Partisi, 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimleri için 5'i ilçe, 50 belde belediye başkan adayını daha açıkladı.
7.02.2024 Gündem
MHP lideri Bahçeli'den taksici katiliyle ilgili 'vatandaşlıktan çıkarılsın' önerisi
MHP lideri Bahçeli'den taksici katiliyle ilgili 'vatandaşlıktan çıkarılsın' önerisi Manisa mitinginde konuşma yapan Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, geçtiğimiz gün İzmir'de öldürülen taksicinin katiliyle ilgili bir öneride bulundu.
4.02.2024 Gündem
2024 Türkiye Küçükler ve Yıldızlar Satranç Şampiyonası sona erdi
2024 Türkiye Küçükler ve Yıldızlar Satranç Şampiyonası sona erdi Türkiye Satranç Federasyonu’nun (TSF), Antalya’da düzenlediği “2024 Türkiye Küçükler ve Yıldızlar Satranç Şampiyonası” sona erdi. Şampiyonada, Türkiye’nin 81 ilinden ve KKTC’den 2 bin 500’ü sporcu olmak üzere, antrenörler, veliler ve satrançseverlerden oluşan yaklaşık 10 bin kişi bir araya geldi.
28.01.2024 Diğer
Sabaha kadar yanıyor! Sınırsız aydınlatma geleceği karartıyor
Sabaha kadar yanıyor! Sınırsız aydınlatma geleceği karartıyor Elektrik üretiminin önemli kısmını ithal ettiği doğalgazdan karşılayan Türkiye’de aydınlatma sistemleri sabaha kadar yanıyor.
21.01.2024 Gündem
Babasının amcasını öldürdüğü tarlada kardeşini öldürdü! İstenen ceza belli oldu
Babasının amcasını öldürdüğü tarlada kardeşini öldürdü! İstenen ceza belli oldu Bursa’da babasının amcasını öldürdüğü tarlada tartıştığı kardeşi Şaban Kurt'u (55) öldüren Selami Kurt (61) için ağırlaştırılmış müebbet hapis istemi ile dava açıldı.
18.01.2024 Gündem
Son dakika... MHP 55 adayını daha açıkladı
Son dakika... MHP 55 adayını daha açıkladı Milliyetçi Hareket Partisi, 2'si il 53 ilçe olmak üzere 55 adayını daha açıkladı. Buna göre, MHP Kilis Belediye Başkan adayı Hasan Kara, Uşak Belediye Başkan Adayı Sezer Ateş oldu.
17.01.2024 Gündem
N ile Başlayan Erkek Bebek İsimleri 2024: N Harfi ile Başlayan Erkek İsimleri ve Anlamları Nelerdir?
N ile Başlayan Erkek Bebek İsimleri 2024: N Harfi ile Başlayan Erkek İsimleri ve Anlamları Nelerdir? Bebeğinin cinsiyetini öğrenen anne ve baba adaylarını isim telaşı alıyor. Erkek bebek bekleyen çiftler çocuklarına hayat boyu taşıyacağı ismi seçerken kararsız kalıyor. Ebeveynler çocuklarına en anlamlı ve en özel ismi vermek istiyor. Bunun için aileler derin bir isim araştırması sürecine giriyor. Kulağa hoş gelen isimlerin yanı sıra aileler anlamlarına da bakıyor. Keşfedilmemiş, nadir bulunan, duyulmamış, değişik ve en anlamlı isimleri vermek istiyor. N harfi ile başlayan erkek isimleri ve anlamları nelerdir? “N ile Başlayan Erkek Bebek İsimleri” içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
5.01.2024 Bebek
Yanına aldığı bere katili ele verdi!
Yanına aldığı bere katili ele verdi! Erzurum’da geçtiğimiz haftalarda Nurullah Soysal’a yolun kenarında TIR'la çarpıp kaçan ve ölümüne neden olan Mehmet Ç. hakkında savcı taksirle ölüme sebep olmaktan yargılanmasını talep etti.
28.12.2023 Galeri
Katil eşten 'deli' numarası! Rapor geldi, mahkeme heyeti cezayı açıkladı
Katil eşten 'deli' numarası! Rapor geldi, mahkeme heyeti cezayı açıkladı Bursa'da eşi Nazlı Meral'i öldürdüğü iddiasıyla yargılanan katil koca her duruşmada aynı savunmayı yaptı. Sanık avukatı Nurullah Meral'in akıl sağlığının yerinde olmadığını belirtip, rapor talep etti. Son duruşmada raporun okunmasıyla mahkeme heyeti katilin de cezasını kararlaştırdı.
27.12.2023 Gündem
Bakan Güler Hakkari'de! Operasyonlara ilişkin talimatlar verdi
Bakan Güler Hakkari'de! Operasyonlara ilişkin talimatlar verdi Millî Savunma Bakanı Yaşar Güler Genelkurmay Başkanı Orgeneral Metin Gürak ve kuvvet komutanları ile birlikte Hakkari'ye gitti. Güler, Pençe-Kilit Operasyon bölgesindeki son durumla ilgili bilgi aldı ve operasyona ilişkin talimatlar verdi.
25.12.2023 Gündem
Otomobilinde saldırıya uğrayan sürücü, araçlara çarparak kaçtı
Otomobilinde saldırıya uğrayan sürücü, araçlara çarparak kaçtı Sancaktepe'de bir kişi park halinde bulunan otomobiline bindiği esnada, otomobilleriyle gelen 2 şahıs tarafından saldırıya uğradı. Saldırıya uğrayan kişi, saldırıdan kaçmak için otomobiliyle manevra yapınca hem park halindeki hem de yolda bekleyen araçlara çarptı, ardından kaçtı. O anlar güvenlik kamerasına yansıdı.
8.11.2023 Haberler
Dolunay Sözleri: Dolunay ile İlgili En Anlamlı, Etkileyici, Güzel Sözler
Dolunay Sözleri: Dolunay ile İlgili En Anlamlı, Etkileyici, Güzel Sözler Ayın tam halinin dünyaya dönük parlak şekilde görünmesine dolunay denir. Ayın evrelerinin en güzel hallerindendir. Parlak görünmesinin yanı sıra etrafına ışık saçarak muazzam bir görüntü oluşturur. Dolunay pek çok şair ve yazarın eserlerine konu olmuştur. Instagram, Facebook ve Twitter gibi sosyal medya platformlarında sıklıkla karşımıza çıkan konulardandır. Dolunay ile ilgili en anlamlı, etkileyici, güzel sözler için “Dolunay Sözleri” içeriğimize göz atabilirsiniz.
1.11.2023 Güzel Sözler
Resmin gelişip yükselmesi
Resmin gelişip yükselmesi Mustafa Kemal Atatürk her sanat dalında olduğu gibi resmin hızla gelişip büyümesi için Genç Cumhuriyet’in imkânlarını artırdı.
29.10.2023 Kültür Sanat
Mısır'dan 'Gazze' açıklaması: İsrail yardımları engelliyor
Mısır'dan 'Gazze' açıklaması: İsrail yardımları engelliyor Mısır'dan Gazze Şeridi’ne gönderilmesi planlanan yardımlara ilişkin yapılan açıklamada, “İsrail, Gazze Şeridi’ne yardımların ulaştırılmasını engelliyor” denildi.
28.10.2023 Dünya
Katil canlı yayında! Eşini boğarak öldürdü, cesedi uçurumdan attı
Katil canlı yayında! Eşini boğarak öldürdü, cesedi uçurumdan attı Konya’nın Akşehir ilçesinde yaklaşık 4 aydır kayıp olarak aranan 3 çocuk annesi Bedriye Kılıç ile ilgili korkunç gerçek ortaya çıktı.
28.10.2023 Gündem
1977’den beri aynı yerde park halinde! 'Bu genç denize hiç girmedi'
1977’den beri aynı yerde park halinde! 'Bu genç denize hiç girmedi' Yalova'nın Armutlu ilçesindeki deniz manzaralı yolda çalılar arasına park edilmiş halde duran eski bir araba her gün oradan geçenlerin dikkatini çekiyordu. Çevredekilere sorulduğunda anlatılan hikâye adeta dram filmlerini aratmayacak cinstendi. Gerçek hikâye ise arabanın hemen aşağısındaki evde saklıydı.
28.10.2023 Yaşam
Filiz Nurullah'a 15 dakika dayanan pehlivana 500 dolar! 'Sana yazık olur'
Filiz Nurullah'a 15 dakika dayanan pehlivana 500 dolar! 'Sana yazık olur' 175 kilo ağırlığında, 2.18 metre uzunluğundaydı. Cüssesi nedeniyle 'Filiz' lakabını aldı. Namını ABD'ye kadar yayan Türk pehlivanın Amerikalı güreşçiye yaptığı teklif ise bugüne kadar ne görüldü ne de duyuldu. İşte yığıldığı yerde tam 35 dakika kendi gelemeyen Ferguson ile Filiz Nurullah'ın yaşadıkları.
28.10.2023 Yaşam
Her gün onbinlerce ziyaretçiyi ağırlıyor
Her gün onbinlerce ziyaretçiyi ağırlıyor Denizli Büyükşehir Belediyesi 6. Kitap Fuarı, 13 Ekim’de kapılarını açmasının ardından kent merkezi ve çevre illerden ziyaretçi akınına uğramaya devam ediyor.
21.10.2023 Ege
Mardin'de bulunan cesetle ilgili flaş gelişme! Oğlu gözaltına alındı
Mardin'de bulunan cesetle ilgili flaş gelişme! Oğlu gözaltına alındı Mardin'in Kızıltepe ilçesindeki arazide 43 yaşındaki Nurullah Aydın, silahla vurulmuş halde bulundu. Olayla ilgili Aydın'ın oğlu gözaltına alındı.
6.10.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Nurullah ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.