Son dakika... Kadınları damgalamıştı! Sapkın tarikatın yöneticisi ünlü oyuncu konuştu
Son dakika... Kadınları damgalamıştı! Sapkın tarikatın yöneticisi ünlü oyuncu konuştu Son dakika haberine göre, bir "efendi ve köle" sistemiyle çalışan seks tarikatı Nxivm'in ikinci ismi olan Smallville'in ünlü oyuncusu Allison Mack'in mektubu bomba etkisi yarattı Tarikata üye kadınlar damgalanmaktan zehirlenmeye kadar, korkunç olaylarla karşılaşmıştı.
29.06.2021 Dünya
Sapkın tarikat lideri hapisten mesaj gönderdi!
Sapkın tarikat lideri hapisten mesaj gönderdi! ABD'de akıllar durgunluk veren, "efendi-köle" sistemiyle yıllarca korkunç cinayetlere imza atmış Nvixm tarikatının lideri Keith Raniere hapisten mesaj gönderdi. Kan donduran cinayetlere imza atan Raniere yine dünya gündemine oturdu.
1.12.2020 Dünya
Tarikat liderine 120 yıl hapis cezası!
Tarikat liderine 120 yıl hapis cezası! ABD'de yargılandığı davada suçlu bulunan seks tarikatı Nxivm'in lideri Keith Raniere, 120 yıl hapis cezasına çarptırıldı.
28.10.2020 Dünya
Son dakika: Dünya onları konuşmuştu... Sapkın tarikat!
Son dakika: Dünya onları konuşmuştu... Sapkın tarikat! Attığı imza ile yine dünyanın en çok konuşulan isimlerinden biri haline geldi... Bir tarafta dünya gündemini yıllarca meşgul eden cinayetlerden biri, diğer tarafta kazdıkça korkunç yeni detaylara ulaşılan akıllara zarar tarikat... İkisinin aynı haberde buluşmasının ardında ise şoke eden bir gerçek yatıyor.
30.09.2020 Dünya
Tarikat hakkında şok gerçek! Saç örnekleri incelendi ve...
Tarikat hakkında şok gerçek! Saç örnekleri incelendi ve... Bir "efendi ve köle" sistemi olan seks tarikatı Nxivm hakkında yeni bilgilere ulaşıldı. Tarikatın lideri Keith Raniere'in evinde kalan kadınları zehirlediği ortaya çıktı.
8.12.2019 Dünya
Nasıl kaçtığını anlattı: Şantaj, kadın ticareti, kölelik...
Nasıl kaçtığını anlattı: Şantaj, kadın ticareti, kölelik... 27 yaşındayken kişisel gelişim grubu olduğunu sandığı seks tarikatına katılan oyuncu, kabus gibi günler geçirdiği tarikattan nasıl kaçtığını anlattı.
22.09.2019 Dünya